Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχουμε και λεμε

1. Δεν τρως κρεας

2. Δεν καπνιζεις

3. Δεν κανεις σεξ

4. Δεν πας στα μπουζουκια

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ???????????????????????Με τον αερα ζεις???? :badair: :badair: :badair: :badair:

ενδεχομένως να είναι διασωληνωμένη.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω δεν καταλαβα που κολλαει αν ηταν χορτοφαγος και δεν καπνιζε...Δλδ αμα χτυπουσε ατ κοψιδια του και χαρμανιαζε που και που , θες να πεις οτι θα το σκεφτοταν δυο τρεις φορες πριν κανει οτι εκανε?  Ιν δατ κεϊς γιου χαβ ε ποϊντ. ;)
Δεν εχω καπνισει ποτε στην ζωη μου, αλλα αντικαπνιστης δεν ειμαι.
Καταλαβαινω και σεβομαι το δικαιωμα αυτων που θελουν να καπνισουν.
Ετσι και οι καπνιστες πρεπει να σεβονται και την επιθυμια των μη καπνιζοντων να μην εισπνεουν το καπνο τους.

Θα πρεπει να βρεθει χρηση τομη, ετσι ωστε ολοι να ειναι ελευθεροι να κανουν αυτο που επιθυμουν, σε σημειο ομως που να μην ενοχλουν.

Καποιος ειχε πει:
"Η ελευθερια σου σταματαει εκει που αρχιζει η δικη μου ελευθερια"

για αυτο και υποστηριζω οτι η χρυση τομη ειναι διαχωρισμος καταστηματων το ταδε ειναι καπνιστων και το ταδε μη καπνιστων ο καθενας κανει τις επιλογες του συνηδειτα και δεν ενοχλει την ελευθερια του αλλου

Επισκέπτης
εχουμε και λεμε

1. Δεν τρως κρεας

2. Δεν καπνιζεις

3. Δεν κανεις σεξ

4. Δεν πας στα μπουζουκια

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ???????????????????????Με τον αερα ζεις???? :badair: :badair: :badair: :badair:

Κανε την προσφορα σου γαμια. Ισως τσιμπισει το γκομενετο :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανε την προσφορα σου γαμια. Ισως τσιμπισει το γκομενετο :2funny:

Οι προσφορες απο το ιντερνετ τελειωσαν.

Αν θες προσφορα... ελα να σε δω απεξω.... να δω τι μερος του λογου εισαι... και αν εισαι. Θα κανω την καλυτερη

Απο ιντερνετ τωρα κρυφτουλια και λοιπες αρχιδιες...δεν... ουτε αχαχουχας ουτε νωντας  ουτε εκτορακος ειμαι εγω!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Αν θες προσφορα... ελα να σε δω απεξω.... να δω τι μερος του λογου εισαι... και αν εισαι. Θα κανω την καλυτερη

Απο ιντερνετ τωρα κρυφτουλια και λοιπες αρχιδιες...δεν... ουτε αχαχουχας ουτε νωντας  ουτε εκτορακος ειμαι εγω!

:S
αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα ενα πραμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:S
αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα ενα πραμα.

Δεν εχει αλλα νταλα , αν θες σοβαρη συζητησουλα ελα απεξω... αλλιως αντε γεια απο δω μεσα μονο δουλεμα χαχαχαχαχχα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Α!! τσα ο μεγάλος!!!. θα πέσει η λούτσα σαν χαλάζι  λέμε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2on1:

Επισκέπτης

μαλακα μας γαμησε ο τυπος. Τοσες καποτες μαζεμενες εχει καιρο να φαω στη μουρη αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom