Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ξέρω γω βρε Λαγουδάκη?Ψιλοξενέρωσα.
Εσύ τί παίρνεις,με γεύσεις και τέτοια ή το κλασσικό?
Ειδικά  αυτό το μήλο κανελλα ήταν αηδία.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ρε παιδια νταξει γαμηστε την υγεια σας αλλα και την τσεπη σας? :huh:ξοδευεται πολλα

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.512
Πόντοι
2.886
Ειδικά  αυτό το μήλο κανελλα ήταν αηδία.

Αυτό είναι υπαινιγμός ,ότι δεν...

κανελώνεις το ρυζόγαλο ?  :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ειδικά  αυτό το μήλο κανελλα ήταν αηδία.
αδερφιστικα...με γευσεις,κατι φραουλιτσες,πεπονια κλπ :2funny: :2funny: :2funny:αλλα εχει καλες γευσεις με καπνικα,στην αρχη θελει ψαξιμο,να δοκιμαζεις και οπου σου κατσει καλυτερα συνεχιζεις,και το βασικο να εχεις καλο ηλεκτρονικο για να μην ξενερωσεις

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Nobacco Giant...Ντουμανι...
Εχω 3,5 μηνες χωρις τσιγαρο...
Υγρο 16αρι Desert ship και ειμαι περιπου στο 1 ml την ημερα...
Πριν καπνιζα 2 πακετα τσιγαρα...
Υπαρχει ενα μεγαλο μυστικο για να μπορεσετε να συνηθισετε το ηλεκτρονικο τσιγαρο και να μη ξαναγυρισετε στο κανονικο...Οταν ξεκινησετε το ηλεκτρονικο ΔΕΝ κανετε ΟΥΤΕ ΕΝΑ κανονικο τσιγαρο.ΟΥΤΕ ΜΙΑ τζουρα
Αν ειναι να καπνιζετε και απο τα 2 παραλληλα,δε γινεται δουλεια...Καποια στιγμη κατα 90%,ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ...Ειναι καρατσεκαρισμενο...
Τις πρωτες 15-20 μερες θα ειναι ΛΙΓΟ δυσκολο και θα ατμιζετε σα ντουμανι το ηλεκτρονικο...Το πρωτο μπουκαλακι των 30 ml το τελειωσα σε 6 μερες!!!Εκανα 5 ml την ημερα!!!
Σιγα σιγα,αρχιζα να το ελλατωνω επειδη αρχισα να βαριεμαι το παφα πουφα...
Μετα απο 1 μηνα που "ατμιζα" ΜΟΝΟ το ηλεκτρονικο,ετσι απο περιεργεια αναψα ενα κανονικο...Ειχα τοσο ξεσυνηθισει τη γευση που μου ηρθε να ξερασω...Ετσι περασε στο υποσυνειδητο του εγκεφαλου μου πως το κανονικο τσιγαρο ειναι μια αηδια.Αν τα καπνιζα παραλληλα δε θα ειχα τετοια αποψη.
Τωρα,μετα απο 3,5 μηνες θεωρω ΑΔΥΝΑΤΟ να ξαναγυρισω στο κανονικο γιατι απλα ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ πια η γευση του τσιγαρου...
ΒΕΒΑΙΑ,αν υποβαλω τον εαυτο μου στο να καπνισω για 2-3 μερες κανονικο τσιγαρο,ο οργανισμος θα ξανασυνηθισει τη γευση και ΤΟΤΕ ειναι πολυ πιθανη η επιστροφη...
Και μια επισημανση...
Το ηλεκτρονικο ΔΕΝ ειναι αθωο,αλλα σιγουρα ειναι λιγοτερο βλαβερο...Εγω προσωπικα πιστευω πως ΑΝ ΠΙΕΣΩ πια τον εαυτο μου,θα κοψω και το ηλεκτρονικο...Δεν ειμαι ακομα ετοιμος,γιατι δεν ειναι μονο η νικοτινη,αλλα και η γενικοτερη συνηθεια τοσων ετων...
Το παω λοιπον λαου-λαου και χωρις να εχω πιεσει ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ τον εαυτο μου,εχω φτασει να ατμιζω μονο 1 ml...Και μαλλον αυτο μηνα,θα πεσω κατω και απο το 1 ml...
Φιλικη συμβουλη λοιπον προς ολους...
Καντε μια προσπαθεια...ΑΞΙΖΕΙ...Παρτε το για 1 μηνα και μη βαλετε κανονικο τσιγαρο στο στομα σας...
Χρησιμοποιηστε "καπνικο" υγρο,δηλαδη με γευση τσιγαρου..Τα μηλα,οι φραουλες και το περγαμοντο ειναι για πιο μετα...
Οταν θα σας ερχεται η αναγκη σκεφτειτε τα θετικα του ηλεκτρονικου...Λιγοτερο βλαβερο,δε βηχετε,δε βρωματε και "ατμιζετε" και ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ... ;)

Επισκέπτης
usa mix μαζί με βανίλια γαμάει και δέρνει.Και σκέτη βανίλια

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αδερφιστικα...με γευσεις,κατι φραουλιτσες,πεπονια κλπ :2funny: :2funny: :2funny:αλλα εχει καλες γευσεις με καπνικα,στην αρχη θελει ψαξιμο,να δοκιμαζεις και οπου σου κατσει καλυτερα συνεχιζεις,και το βασικο να εχεις καλο ηλεκτρονικο για να μην ξενερωσεις
ρε λαγε ο αβραμης σου εμαθε αυτες τις γευσεις? :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Nobacco Giant...Ντουμανι...
Εχω 3,5 μηνες χωρις τσιγαρο...
Υγρο 16αρι Desert ship και ειμαι περιπου στο 1 ml την ημερα...
Πριν καπνιζα 2 πακετα τσιγαρα...
Υπαρχει ενα μεγαλο μυστικο για να μπορεσετε να συνηθισετε το ηλεκτρονικο τσιγαρο και να μη ξαναγυρισετε στο κανονικο...Οταν ξεκινησετε το ηλεκτρονικο ΔΕΝ κανετε ΟΥΤΕ ΕΝΑ κανονικο τσιγαρο.ΟΥΤΕ ΜΙΑ τζουρα
Αν ειναι να καπνιζετε και απο τα 2 παραλληλα,δε γινεται δουλεια...Καποια στιγμη κατα 90%,ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ...Ειναι καρατσεκαρισμενο...
Τις πρωτες 15-20 μερες θα ειναι ΛΙΓΟ δυσκολο και θα ατμιζετε σα ντουμανι το ηλεκτρονικο...Το πρωτο μπουκαλακι των 30 ml το τελειωσα σε 6 μερες!!!Εκανα 5 ml την ημερα!!!
Σιγα σιγα,αρχιζα να το ελλατωνω επειδη αρχισα να βαριεμαι το παφα πουφα...
Μετα απο 1 μηνα που "ατμιζα" ΜΟΝΟ το ηλεκτρονικο,ετσι απο περιεργεια αναψα ενα κανονικο...Ειχα τοσο ξεσυνηθισει τη γευση που μου ηρθε να ξερασω...Ετσι περασε στο υποσυνειδητο του εγκεφαλου μου πως το κανονικο τσιγαρο ειναι μια αηδια.Αν τα καπνιζα παραλληλα δε θα ειχα τετοια αποψη.
Τωρα,μετα απο 3,5 μηνες θεωρω ΑΔΥΝΑΤΟ να ξαναγυρισω στο κανονικο γιατι απλα ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ πια η γευση του τσιγαρου...
ΒΕΒΑΙΑ,αν υποβαλω τον εαυτο μου στο να καπνισω για 2-3 μερες κανονικο τσιγαρο,ο οργανισμος θα ξανασυνηθισει τη γευση και ΤΟΤΕ ειναι πολυ πιθανη η επιστροφη...
Και μια επισημανση...
Το ηλεκτρονικο ΔΕΝ ειναι αθωο,αλλα σιγουρα ειναι λιγοτερο βλαβερο...Εγω προσωπικα πιστευω πως ΑΝ ΠΙΕΣΩ πια τον εαυτο μου,θα κοψω και το ηλεκτρονικο...Δεν ειμαι ακομα ετοιμος,γιατι δεν ειναι μονο η νικοτινη,αλλα και η γενικοτερη συνηθεια τοσων ετων...
Το παω λοιπον λαου-λαου και χωρις να εχω πιεσει ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ τον εαυτο μου,εχω φτασει να ατμιζω μονο 1 ml...Και μαλλον αυτο μηνα,θα πεσω κατω και απο το 1 ml...
Φιλικη συμβουλη λοιπον προς ολους...
Καντε μια προσπαθεια...ΑΞΙΖΕΙ...Παρτε το για 1 μηνα και μη βαλετε κανονικο τσιγαρο στο στομα σας...
Χρησιμοποιηστε "καπνικο" υγρο,δηλαδη με γευση τσιγαρου..Τα μηλα,οι φραουλες και τοπ περγαμοντο ειναι γαι πιο μετα...
Οταν θα σας ερχεται η αναγκη σκεφτειτε τα θετικα του ηλεκτρονικου...Λιγοτερο βλαβερο,δε βηχετε,δε βρωματε και "ατμιζετε" και ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ... ;)
ωραιος!!!!!ετσι ειναι....μεχρι και φορουμ ηλεκτρονικου παρακολουθω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Stories

Νέο!