Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τύπε τσίμπησα σ'ένα μήνα 1 κιλό,αλλά τρώω σαν πούστης χωρίς στοπ.Φίλε κόψτο,θα νιώσεις άλλος άνθρωπος(αν και ξέρω τι θα μου πεις :grin:)
Κι εγώ πήρα το ηλεκτρονικό αρχή της χρονιάς,αλλά εδώ και 20 μέρες έβαλα 0 νικοτίνη καπάκι από 16 mg και με τη μία και τώρα σιγά σιγά κάνω πέρα και το ηλεκτρονικό.Λαγέ κόψε την νικοτίνη.Στο μυαλό μας είναι όλα.Το πρωί είναι ζόρι και με το ποτό έξω,αλλά ξεπερνιέται,trust me.
Με την όρεξη γάματα,αυξάνεται φουλ.Προσπάθησε να μην πολυτρώς λιπαρά-γλυκά-junk  αν έχεις θέμα με κιλά
με τιποτα δεν μπορω να το αφησω το ηλεκτρονικο...ειμαι με 9 νικοτινη,πιστευω να το παω στο 0 καποια στιγμη,αλλα ειναι γαμωσυνηθεια  να βλεπεις το ντουμανι,παντως η διαφορα ειναι αισθητη μετα απο 2 μηνες που βλεπω σε ολα

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
Το εκοψα το τσιγαρακι κ εγω κ ηρεμησα απο τον "δαιμονα" του τσιγαρου

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
με τιποτα δεν μπορω να το αφησω το ηλεκτρονικο...ειμαι με 9 νικοτινη,πιστευω να το παω στο 0 καποια στιγμη,αλλα ειναι γαμωσυνηθεια  να βλεπεις το ντουμανι,παντως η διαφορα ειναι αισθητη μετα απο 2 μηνες που βλεπω σε ολα
μαν κανονισε ραντεβου θανατου με το λακη να σου κοπει με την μια το τσιγαρο :sunglasses:

Επισκέπτης
Τύπε κάπνιζα 16-17 χρόνια,τα 15 συστηματικά ένα ενάμισι πακέτο marlboro μαλακό.
Αν μπόρεσα εγώ που είμαι και σούπερ αναβλητικός,μπορούν όλοι.
Στο μυαλό είναι όλα.Το πακετάκι το έχω στο αμάξι δίπλα μου ακόμα και τα μπουκάλια με την νικοτίνη απέναντί μου τώρα δα.
Είναι σίγουρα καλύτερο το ε.τ απ'το κανονικό όπως και το καθόλου τσιγάρο απ'το ε.τ.
Περιμένω να στρώσω και με κάτι θεματάκια εντελώς να ξεκινήσω τρέξιμο και θα γίνω σούπερ λέμε.
Μην το τρενάρεις,δοκίμασέ το σύντομα να το κόψεις.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
κοψτε το να ησυχασετε παιδια

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τύπε κάπνιζα 16-17 χρόνια,τα 15 συστηματικά ένα ενάμισι πακέτο marlboro μαλακό.
Αν μπόρεσα εγώ που είμαι και σούπερ αναβλητικός,μπορούν όλοι.
Στο μυαλό είναι όλα.Το πακετάκι το έχω στο αμάξι δίπλα μου ακόμα και τα μπουκάλια με την νικοτίνη απέναντί μου τώρα δα.
Είναι σίγουρα καλύτερο το ε.τ απ'το κανονικό όπως και το καθόλου τσιγάρο απ'το ε.τ.
Περιμένω να στρώσω και με κάτι θεματάκια εντελώς να ξεκινήσω τρέξιμο και θα γίνω σούπερ λέμε.
Μην το τρενάρεις,δοκίμασέ το σύντομα να το κόψεις.
καπνιζα 20 χρονια ασταματητα 2,5 πακετα marlboro κοκκινο...μιλαμε για ανιατη περιπτωση,οποτε τωρα ειναι αθλος που ειμαι στα 2ml με 9 νικοτινη..βεβαια το καλυτερο ειναι το τιποτα,αλλα και ετσι να μεινω καλα ειμαι....
μαν κανονισε ραντεβου θανατου με το λακη να σου κοπει με την μια το τσιγαρο :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καπνιζα 20 χρονια ασταματητα 2,5 πακετα marlboro κοκκινο...μιλαμε για ανιατη περιπτωση,οποτε τωρα ειναι αθλος που ειμαι στα 2ml με 9 νικοτινη..βεβαια το καλυτερο ειναι το τιποτα,αλλα και ετσι να μεινω καλα ειμαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δικαιολογιες :-*

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
κοψτε το να ησυχασετε παιδια
δικιο εχεις....απλα θελει κοτσια....ισως καταφερω να πεταξω και το ηλεκτρονικο καποια στιγμη,αν και δεν θελω να σου πω την αληθεια,οκ με αυτο κοροιδευω,,,κανω κατι φραουλιτσες με λιγο νικοτινη,αδερφιστικα πραγματα :2funny: :2funny: :2funny:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δικιο εχεις....απλα θελει κοτσια....ισως καταφερω να πεταξω και το ηλεκτρονικο καποια στιγμη,αν και δεν θελω να σου πω την αληθεια,οκ με αυτο κοροιδευω,,,κανω κατι φραουλιτσες με λιγο νικοτινη,αδερφιστικα πραγματα :2funny: :2funny: :2funny:
λαγε χρησιμοποιησα το ηλεκτρονικο για 4 μηνες και τελικα ξαναγυρησα πισω στο κανονικο.αστα θελει ισχυροτατη θεληση για να κοπει αστα :headbang:

Επισκέπτης
Τύπε είναι αρρώστια μεγάλη,το ξέρω.Κι εγώ χθες που βγήκα,τους έβαλα κανά δυο φορές να μου φυσάνε τον καπνό στα μούτρα :2funny:
Μη νοιάζεσαι κι εγώ βανίλια κάνω :grin:
Λαγέ κόψτο και μετά άρχισε το τζοκινγκ στα πάρκα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
λαγε χρησιμοποιησα το ηλεκτρονικο για 4 μηνες και τελικα ξαναγυρησα πισω στο κανονικο.αστα θελει ισχυροτατη θεληση για να κοπει αστα :headbang:
ελα ρε...γιατι;μηπως ηταν μαπα το ηλεκτρονικο που ειχες και σου εβγαλε την ψυχη;εγω το εψαξα και εσκασα 100 ευρω και πηρα καλο,μιλαμε και ντουμανι και γευση,και το γουσταρω κιολας....κριμα μετα απο 4 μηνες να ξαναγυρισεις

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τύπε είναι αρρώστια μεγάλη,το ξέρω.Κι εγώ χθες που βγήκα,τους έβαλα κανά δυο φορές να μου φυσάνε τον καπνό στα μούτρα :2funny:
Μη νοιάζεσαι κι εγώ βανίλια κάνω :grin:
Λαγέ κόψτο και μετά άρχισε το τζοκινγκ στα πάρκα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε...με ενοχλει τωρα αφανταστα ο καπνος,δεν τον αντεχω,στα παρκα ε;λοιπον θα πηγαινεις εσυ μπροστα και εγω θα ακολουθω,οποτε θα τσακωσει εσενα ο αβραμης και εγω μεταβολη και μπουχος

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε...γιατι;μηπως ηταν μαπα το ηλεκτρονικο που ειχες και σου εβγαλε την ψυχη;εγω το εψαξα και εσκασα 100 ευρω και πηρα καλο,μιλαμε και ντουμανι και γευση,και το γουσταρω κιολας....κριμα μετα απο 4 μηνες να ξαναγυρισεις
ο εγκεφαλος εστενε σημα κενου-ελληψης δεν φταιω εγω μηχανικα εγινε.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
δειτε κ ενα προγραμματακι που βοηθαει . Δεν ξερω εαν εχει ειπωθει
απο αλλο συναγωνιστη αλλα εγω το ειδα πριν λιγο καιρο σε αλλο site κατα του τσιγαρου κ το μεταφερω κ εδω.

Επισκέπτης
οχι ρε...με ενοχλει τωρα αφανταστα ο καπνος,δεν τον αντεχω,στα παρκα ε;λοιπον θα πηγαινεις εσυ μπροστα και εγω θα ακολουθω,οποτε θα τσακωσει εσενα ο αβραμης και εγω μεταβολη και μπουχος
Τύπε θα έχω μαζί μου το Σφε να με προστατεύει απ'τον Αβράμη και να σε δω μετά τι θα κάνεις.
Νο....ο πήρες κι εσύ τύπε ή άλλο;

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εγώ πήρα ηλεκτρονικό τελικά μήπως και το κόψω και το αποτέλεσμα είναι να καπνίζω και το ηλεκτρονικό και το κανονικό. :S

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τύπε θα έχω μαζί μου το Σφε να με προστατεύει απ'τον Αβράμη και να σε δω μετά τι θα κάνεις.
Νο....ο πήρες κι εσύ τύπε ή άλλο;
ovale ego c εχω,ο σφε εχει σχεσεις με τον αβραμη,οποτε σωθηκες
Εγώ πήρα ηλεκτρονικό τελικά μήπως και το κόψω και το αποτέλεσμα είναι να καπνίζω και το ηλεκτρονικό και το κανονικό. :S
ελα ρε...γιατι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom