Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μπολντ κανε μια πρωινη, δε θα την βγαλεις τη μερα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να κοψετε τα μπουζουκια ρε μλκες.

Τι πατε και κανετε εκει μεσα? λεζαντα στις ελλεηνιδες?  :grin:

Βελβυ δεν θα βαρεσω μαλακια γιατι εχω να παω να γαμησω φυλης σε λιγο. Εχεις τιποτα καλο να προτεινεις? καμια μπουρδελοτσαρκα εκανες μωρη σαφρακιασμενη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαφως και δεν εχω δει αλλα λεω εγω τωρα...
προσωπικα δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τους καπνιστές ούτε με τους μη...
αλλά από την άλλη θεωράω υπερβολικά υποκριτικό το εξής:

είσαι ρατσιστής που με κάνεις να ανέχζομαι τον καπνό σου, αλλά είναι δίκαιος να σου γαμάω ρατσιστικά τη ζωή με πρόστιμα ρουφιανιές και λοιπά καψόνια.
Η δημοκρατική ΕΕ αναλίσκεται σε ευαισθησίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όταν πηγαίνεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λχ. σε ένα τεράστιο συγκρότημα σε υποχρεώνει να μπαίνεις σε έκα κλειστό κύβο 2χ2 να καπνίζεις με τα άλλα μιάσματα και γύρω γύρω οι περαστικοί να βλέπουν απ το τζάμι τους μελλοθάνατους τζάνκις να κάνουν τ δόση τους και να αργοπεθαίνουν.
αααααααααααχχαχαχααχαχαχχαχααχα μιλάμε το απόλυτο σωφρονιστικό μέτρο.
Νόμος 4000.......σε λίγο θα αρχίσουν να περιφέρουν και τον κύβο στο αεροδρόμιο....
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχα

Μέγιστη δε υποκρισία θεωρώ τη φορολογία στα τσιγάρα.
από τη μια σας θεωρώ μιάσματα αλλά απο την άλλη εκμεταλλεύομαι στο έπακρο την εξάρτησή σας.
Ο έμπορας λχ σου συμπεριφέρεται καλύτερα. Ναι μεν πληρώνεις την εξάρτηση ακριβά, απ την άλλη δε σου φέρεται με το σεις και με το σας.

ΧΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και τι σημαινει αυτο μορτη μου?οτι πρεπει να βρωμισω κι αλλο?

Να βρωμισεις και αλλο οχι. Δεν εχεις την υποχρεωση.

Αλλα μιας και απο οσο βλεπεις ζεις ηδη σε μια πολυ βρωμισμενη κοινωνια απο αποψη αερα.... να μετριασεις τις αντιδρασεις σου

Οπου μπορεις απεφευγε τα μπουζουκια και αυτα τα σκατα που πανε και μαζευονται ολα τα χαμενα και αντι να την πεσουν σε καμια γκομενα καθονται και καπνιζουν ανα 5 λεπτα .

Ακους εκει λεει.. πηγα μπουζουκια αν δεν καπνισω δεν γινεται... γιατι δεν γινεται φιλε? Μονο ενα σκαουτιν να κανεις να δεις τι μουνι κυκλοφορει και αν ψηνεται εχει περασει ενα 2ωρο... αλλα τι σκαουτιν και μαλακιες... αφου περιμενουν να γυρισουν μετα στο ΦΕΗΜΠΟΥΚ να ψαξουν την γκομενα με το ονομα που ακουσαν να την φωναζει η φιλη της

ρε ειναι μαλακισμενα οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες το χετε παρει χαμπαρι? 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το τι μαλακες κυκλοφορουνε και στα 2 φυλα δεν λεγεται. Κατα τα αλλα πας σε πουτανες εισαι μαλακας.

Οτι τον συμφερει λεει ο καθενας.... αυτο εχω καταλαβει εγω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλείνοντας.....
αφού σας έχουν κάνει όοοολη αυτή την εκστρατεία τα πουστάκια γιατι δεν ξηγάει κανείς στον απλό μαλάκα ότι τον καρκίνο τον προκαλεί κατά κύριο λόγο το υπόλειμμα του καμμένου χαρτιού;
Γιατι δεν επιβάλλει ο υποκριτάκος στις καπνοβιομηχανίες υποχρεωτικά να τυλίγουν με καπνό το τσιγάρο;
μα είναι δυνατόν να βοηθήσουμε τον τζανκι και όχι τα κέρδη των πολυεθνικών;

ΧΟΥ ρε πουστάκια.  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Επισκέπτης
Το μετρο αυτο ειναι μαλακια, οπως και οι περισσοτεροι νομοι που ψηφιζουν οι κυβερνοντες. Δεν το γραφω αυτο επειδη ειμαι καπνιστης, αλλα γιατι θα δημιουργησει πολλα προβληματα σε εστιατορια, bar, καφενεια. Ηδη ο κοσμος οσο παει και κοβει τις εξοδους, αν του λες του αλλου βγες εξω απο το μαγαζι να καπνισεις θα το σκεφτει αν θα ξανα παει εξω για καφε ποτο φαγητο. Ουτε θα αναγκασει καποιους να κοψουν το καπνισμα. Στην επαρχια ειδηκα στα χωρια πιστευω οτι το μετρο στην πραξη θα καταργηθει. Σιγα μην εχουν τοσους ελεγκτες που θα ελεγχουν ολα τα μαγιαζια που υπαρχουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το τι μαλακες κυκλοφορουνε και στα 2 φυλα δεν λεγεται. Κατα τα αλλα πας σε πουτανες εισαι μαλακας.

Οτι τον συμφερει λεει ο καθενας.... αυτο εχω καταλαβει εγω.

τι σε χαλά; η κοινωνία έτσι είναι δομημένη, γιατι εδώ να βρεις κάτι διαφορετικό;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το ζωο* οπως το μαθεις...
ουτε μια στο μυριο να εφαρμοστει το μετρο...

*οπου ζωο βαλτε νεοελληνα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αφού σας έχουν κάνει όοοολη αυτή την εκστρατεία τα πουστάκια γιατι δεν ξηγάει κανείς στον απλό μαλάκα ότι τον καρκίνο τον προκαλεί κατά κύριο λόγο το υπόλειμμα του καμμένου χαρτιού;

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

είσαι ρατσιστής που με κάνεις να ανέχζομαι τον καπνό σου, αλλά είναι δίκαιος να σου γαμάω ρατσιστικά τη ζωή με πρόστιμα ρουφιανιές και λοιπά καψόνια.
Η δημοκρατική ΕΕ αναλίσκεται σε ευαισθησίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όταν πηγαίνεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λχ. σε ένα τεράστιο συγκρότημα σε υποχρεώνει να μπαίνεις σε έκα κλειστό κύβο 2χ2 να καπνίζεις με τα άλλα μιάσματα και γύρω γύρω οι περαστικοί να βλέπουν απ το τζάμι τους μελλοθάνατους τζάνκις να κάνουν τ δόση τους και να αργοπεθαίνουν.
Νόμος 4000.......σε λίγο θα αρχίσουν να περιφέρουν και τον κύβο στο αεροδρόμιο....

από τη μια σας θεωρώ μιάσματα αλλά απο την άλλη εκμεταλλεύομαι στο έπακρο την εξάρτησή σας.Ο έμπορας λχ σου συμπεριφέρεται καλύτερα. Ναι μεν πληρώνεις την εξάρτηση ακριβά, απ την άλλη δε σου φέρεται με το σεις και με το σας.

Ολο το ζουμί αυτή σου η φράση είναι...

Αpropo αεροδρόμια,θυμήθηκα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ελ.Βενιζέλος σαν χώρο καπνιστών είχαν κάνει ένα σημείο το οποίο το είχαν κλείσει με κορδέλα περικαλώ...
Αν έβγαινες έξω από την κορδέλα απαγορευόταν να καπνίσεις... :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:
Για το μπούτσο.... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το μετρο αυτο ειναι μαλακια, οπως και οι περισσοτεροι νομοι που ψηφιζουν οι κυβερνοντες. Δεν το γραφω αυτο επειδη ειμαι καπνιστης, αλλα γιατι θα δημιουργησει πολλα προβληματα σε εστιατορια, bar, καφενεια. Ηδη ο κοσμος οσο παει και κοβει τις εξοδους, αν του λες του αλλου βγες εξω απο το μαγαζι να καπνισεις θα το σκεφτει αν θα ξανα παει εξω για καφε ποτο φαγητο. Ουτε θα αναγκασει καποιους να κοψουν το καπνισμα. Στην επαρχια ειδηκα στα χωρια πιστευω οτι το μετρο στην πραξη θα καταργηθει. Σιγα μην εχουν τοσους ελεγκτες που θα ελεγχουν ολα τα μαγιαζια που υπαρχουν.
ελα ρε με τους μαλάκες.....
η κοινωνία δε διορθώνεται με απαγόρευση και φορολογία σε αυτό που απαγορέυεις.
ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ δεν έχει ξαναματασυναντήσει κανείς στην ιστορία.
Το παίζουμε και πολιτισμένοι και αντιρατσιστές και νεωτεριστές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι σε χαλά; η κοινωνία έτσι είναι δομημένη, γιατι εδώ να βρεις κάτι διαφορετικό;

Γενικα το λεω αυτο οτι παιζει , οχι μονο εδω μεσα.
Και το λεω για να μην νομιζουν πως καταπινουμε την μαλακια
οτι οι δικες τους αποψεις ειναι οι σωστες. Και επειδη χτυπανε
τα μπουρδελα καθε λιγο και λιγακι ορισμενες και ορισμενοι και αυτο σταγονα στον ωκεανο ειναι
μπροστα στις μαλακιες που κανουν οι ιδιοι - ιδιες.

Για μενα χειροτερος μαλακας εισαι και μαλακω , αρχιμαλακες του κερατα δηλαδη με το να πηγαινεις στα μπουζουκια
να κανεις πως σηκωνεις το ποτηρι και οτι διασκεδαζεις και να καπνιζεις ανα 5 λεπτα σαν το λιμοκοντορο
η σαν την πατσαβουρα , και στο τελος να γυριζεις σπιτι σου ΑΠΡΑΓΟΣ. Καλυτερα τραβα σε ενα μπουρδελο.
Αλλα αμα τους το πεις αυτο... θα σε επικυρηξουν τα μαζοποιημενα βοδια

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αποψη μου ειναι οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να παω σε μια καφετερια η σε μια δημοσια υπηρεσια και να ζεχνει ο τοπος(καθολου υπερβολη δεν ειναι αυτο) ουτε ειναι υποχρεωμενος ο καπνιστης να κοψει παντου το καπνισμα...θελει να πληρωνει τα πακετα του και να ρουφαει χημικα προβλημα του αλλα εχει κι αυτος το δικαιωμα να το κανει...ΟΜΩΣ οχι σε κλειστους χωρους με μικρο εμβαδο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ολο το ζουμί αυτή σου η φράση είναι...

Αpropo αεροδρόμια,θυμήθηκα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ελ.Βενιζέλος σαν χώρο καπνιστών είχαν κάνει ένα σημείο το οποίο το είχαν κλείσει με κορδέλα περικαλώ...
Αν έβγαινες έξω από την κορδέλα απαγορευόταν να καπνίσεις... :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:
Για το μπούτσο.... :2funny: :2funny: :2funny:

αφού είσαι μίασμα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αλλά τα λεφτά σου όταν αγοράζεις το πακετάκι μια χαρά τα τσεπώ............

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1

από τη μια σας θεωρώ μιάσματα αλλά απο την άλλη εκμεταλλεύομαι στο έπακρο την εξάρτησή σας.
Ο έμπορας λχ σου συμπεριφέρεται καλύτερα. Ναι μεν πληρώνεις την εξάρτηση ακριβά, απ την άλλη δε σου φέρεται με το σεις και με το σας.

Επειδή κανείς δεν έχει τα αρχίδια να έρθει σε κατά μέτωπο σύγκρουση με τις καπνοβιομηχανίες κάνοντας τον καπνό και το κάπνισμα παράνομα, βρίσκουν πλάγιους τρόπους  από τη μια να κονομήσουν ότι μπορούν από τους εξαρτημένους και από την άλλη να αποτρέψουν το λαό από το τσιγάρο σκεπτόμενοι πάλι την τσέπη τους γατί οι καπνιστές επιβαρύνουν το εθνικό σύστημα υγείας περισσότερο από τους μη.

Επισκέπτης
ελα ρε με τους μαλάκες.....
η κοινωνία δε διορθώνεται με απαγόρευση και φορολογία σε αυτό που απαγορέυεις.

Μα αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω. Απο τη μια βαζεις φορους σε ποιοντα καπνου και αλκοολ και απο την αλλη προσπαθεις να αποτρεψεις να καταναλωνουν αυτα τα προιοντα. Τι διαλο μονο τα προστιμα τους ενδιαφερουν ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom