Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
πολλοι φιλοι μου δεν καπνιζουν οποτε ασε τις υποθεσεις.
εφοσον εξαερισμος δεν υπαρχει και ντουμανιαζει ολο το μερος, δεν βλεπω αλλη λυση.
οποτε μακαρι να ισχυσουν προστιμα που εσυ προτεινες, να σας γαμησουν κι εκει ααααχαχαχαχα
φαε την γλωσσα σου γρουσουζα ακου προστιμα εγω δεν προτεινα προστιμα αυτοι λενε οτι θα υπαρχουν προστιμα για τους παραβατες οι φοροεισπρακτορες

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
που να τον εβλεπες καλοκαιρι στη σαντορινη στο τσιλι να παιζει μπιτς βολει :grin: και τα τσιγαρα διπλα

καλά αυτός και ο τζορτζεβιτς μεγάλα ντουμάνια...φαντάζου ότι στο ημίχρονο κατέβαζαν μισό πακέτο +

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πολλοι φιλοι μου δεν καπνιζουν οποτε ασε τις υποθεσεις.
εφοσον εξαερισμος δεν υπαρχει και ντουμανιαζει ολο το μερος, δεν βλεπω αλλη λυση.
οποτε μακαρι να ισχυσουν προστιμα που εσυ προτεινες, να σας γαμησουν κι εκει ααααχαχαχαχα

ρε βλήμα πάρε πρέφα πώς θα γίνει η φάση...θα βάζουν τέντες και θα κάνουν τους υπαίθριους χώρους, δήθεν εσωτερικούς για τον χειμώνα...κοίταξε πώς παίζει μπάλα η σταρμπακιά...

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
και μετά κλαψομουνιάζονται που δεν εισπράττουν και αρκετά από τους έμμεσους φόρους στα τσιγάρα...
αν ηξερες που μπορει να ξερεις βεβαια ποσα χρηματα ειναι οι φοροι θα καταλαβεις στο πακετο τρελα λεφτα οι καριοληδες.
καλά αυτός και ο τζορτζεβιτς μεγάλα ντουμάνια...φαντάζου ότι στο ημίχρονο κατέβαζαν μισό πακέτο +
αυτον δεν τον εχω δει αλλα εχει ακουστει,γενικα ομως οι περισοτεροι ποδοσφαιριστες μετα την αθλητικη καριερα τους καπνιζουν ακομα δεν εχω καταλαβει πως και γιατι ισως ειναι η στερηση που ειχαν τοσα χρονια και δεν μιλαω για το τσιγαρο μονο στερηση απο ολα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το καπνισμα σας μαρανε εδω πετατε τα σκουπιδια οπου να ναι γιατι δεν βγαινει και ενας νομος οποιος πεταει τα αποριματα στο δρομο να του κοβουν το κωλο

συμφωνω για τις γοπες ειναι το μονναδικο σκουπιδι που ριχνω κατω γιατι δεν μου δινουν επιλογη ας βαλουν τασακια διπλα στους καδους.

φαε την γλωσσα σου γρουσουζα ακου προστιμα εγω δεν προτεινα προστιμα αυτοι λενε οτι θα υπαρχουν προστιμα για τους παραβατες οι φοροεισπρακτορες
:idiot:

ρε βλήμα πάρε πρέφα πώς θα γίνει η φάση...θα βάζουν τέντες και θα κάνουν τους υπαίθριους χώρους, δήθεν εσωτερικούς για τον χειμώνα...κοίταξε πώς παίζει μπάλα η σταρμπακιά...

βλημα να πεις οσους νταραβεριζεσαι.
ειπα εγω οτι θα ισχυσει? διαβασε το πρωτο μου ποστ. ζωο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν ηξερες που μπορει να ξερεις βεβαια ποσα χρηματα ειναι οι φοροι θα καταλαβεις στο πακετο τρελα λεφτα οι καριοληδες.

θες κούτα απο τουρκία;
ααααααααααααααχαχχααχχαχααχαχχααχαα

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
:idiot:

:think:
θες κούτα απο τουρκία;
ααααααααααααααχαχχααχχαχααχαχχααχαα
προτιμο τα χρηματα μου να μενουν ελλαδα παναθεμα με μονο με τα λεφτα απο τους φορους θα επρεπε να ειχαμε λθσει το οικονομικο μας προβλημα σαν χωρα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αυτον δεν τον εχω δει αλλα εχει ακουστει,γενικα ομως οι περισοτεροι ποδοσφαιριστες μετα την αθλητικη καριερα τους καπνιζουν ακομα δεν εχω καταλαβει πως και γιατι ισως ειναι η στερηση που ειχαν τοσα χρονια και δεν μιλαω για το τσιγαρο μονο στερηση απο ολα

οσο οτι δεν εχουν ζησει αυτα που ηθελαν να ζησουν...δεν πιστευω οτι τιθεται θεμα μαγκιας αλλα who knows...

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
δεν νομιζω οτι ειναι τοσο η στερηση, οσο οτι δεν εχουν ζησει αυτα που ηθελαν να ζησουν...δεν πιστευω οτι τιθεται θεμα μαγκιας αλλα who knows...
οταν λεω στερηση αυτο εννοω το μη καπνιζεις μη πινεις μη ξενυχτας μη γαμας και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις ωσπου μετα ξεσπανε καπου και μαλλον στο τσιγαρο

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ασε δεν θα πιασουμε γραμμη...τα πολλα χορτα...iq ραδικιου λεμε.,...καλημερα σας μανδαμ...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οταν λεω στερηση αυτο εννοω το μη καπνιζεις μη πινεις μη ξενυχτας μη γαμας και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις ωσπου μετα ξεσπανε καπου και μαλλον στο τσιγαρο

κριμα ρε πουτη μου ομως..μετα απο τοση γυμναστικη να τα χαλας ολα...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
αρκετα καπνισα για σημερα παω για υπνο καληνυχτα :dancing:
καλα επιτιμε της μενσα, μη μας στεναχωρεις ετσι.
:2funny:
βαλβιδουλα αρχισε το καπνισμα για να κανουμε παρεα :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
καλα επιτιμε της μενσα, μη μας στεναχωρεις ετσι.
:2funny:

μην αναφερεις την λεξη "επιτιμο" τετοιες ωρες...

πες Το Πατερ Ημων δεκακις, με 30 μετανοιες γονατιστη βαλε και σουπερ μινι για να εισακουστουν πιο ευκολα...

ξεχασα: :s&m_1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λογω υπογραφης, σιωπω :cheesy:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
πρόστιμα για το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους

«Παφ» και πενηντάρικο
Λουκέτο για τα καταστήματα που δεν τηρούν τη νομοθεσία

Πενήντα ευρώ θα καλείται να πληρώσει από μεθαύριο όποιος συλληφθεί να καπνίζει σε κλειστό δημόσιο χώρο.Η «λυπητερή» για τους μαγαζάτορες που το επιτρέπουν ξεκινά στα 500 ευρώ και φτάνει ακόμη και στο οριστικό λουκέτο για τις επιχειρήσεις τους.
Το επιβληθέν πρόστιμο για καπνιστές και επιχειρηματίες διπλασιάζεται σε κάθε επόμενη παράβαση. Ένας καταστηματάρχης που... υποτροπιάζει επανειλημμένα θα τιμωρείται με τη σφράγιση του καταστήματος του για δέκα ημέρες στην τέταρτη παράβαση και με την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας του στην πέμπτη παράβαση. Το ανώτατο πρόστιμο για τους υπότροπους θεριακλήδες διαμορφώνεται σε 500 ευρώ.

Η καπναπαγόρευση στέλνει στην... ανεργία τα όμορφα κορίτσια που περιόδευαν σε δρόμους και μπαρ μοιράζοντας τσιγάρα. Το πρόστιμο για τη διαφήμιση και τις προωθητικές ενέργειες προϊόντων καπνού θα ανέρχεται σε 2.000 ευρώ για κάθε παράβαση.

Όσον αφορά στους καπνιστές, το πενηντάρικο διπλασιάζεται αυτομάτως σε κατοστάρικο αν καπνίζουν σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και σχολεία.

Οι παραβάτες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν στους ελεγκτές οποιοδήποτε από τα προσωπικά του στοιχεία ή τα στοιχεία της επιχείρησης θα ζητηθούν, όπως: ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΦΜ επιχείρησης, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, ΔΟΥ, διεύθυνση κατοικίας και άδεια λειτουργίας, αν πρόκειται για κατάστημα. Αν αρνηθεί, θα έχει να κάνει με την αστυνομία.

Τα πρόστιμα πληρώνονται στις ΔΟΥ και μειώνονται στο μισό αν αποπληρωθούν σε διάστημα 15 ημερών από την επιβολή τους.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
να δω που θα καπνιζετε τωρα χαμουρες  :rockon: :rockon: στις τουαλετες στην ζουλα οπως στο σχολειο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μακαρι να κοπει ΣΥΡΙΖΑ το ρημαδι να ησυχασουμε ....
Πας να πιεις εναν καφε και εχεις τον καθενα διπλα σου
να φυσαει την καπνα του και να σε περνει η μποχα του και η βρωμια του
Και βρωμια εννοω την σταχτη που μερικες φορες αιωρηται και πεφτει πανω σου με αποτελεσμα να λερωνεσαι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΣ !!!!!

Μπαινεις στο ταξι και ο ταξιτζης καπνιζει λες και το οχημα ειναι ιδιωτικο (εκει δεν τους την χαριζω, το  σβηνουν)

Πας σε οποιοδηποτε κλαμπ και εχεις την καθε μια να σου φυσαει την μποχα της στην μουρη και να μην μπορεις να μιλησεις για ευννοειτους λογους

Αν ψηφισουν και νομο για το πεταγμα των σκουπιδιων θα ειναι μακραν οι καλυτεροι νομοι στην ιστορια της συγχρονης Ελλαδας !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μακαρι να κοπει ΣΥΡΙΖΑ το ρημαδι να ησυχασουμε ....
Πας να πιεις εναν καφε και εχεις τον καθενα διπλα σου
να φυσαει την καπνα του και να σε περνει η μποχα του και η βρωμια του
Και βρωμια εννοω την σταχτη που μερικες φορες αιωρηται και πεφτει πανω σου με αποτελεσμα να λερωνεσαι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΣ !!!!!

Μπαινεις στο ταξι και ο ταξιτζης καπνιζει λες και το οχημα ειναι ιδιωτικο (εκει δεν τους την χαριζω, το  σβηνουν)

Πας σε οποιοδηποτε κλαμπ και εχεις την καθε μια να σου φυσαει την μποχα της στην μουρη και να μην μπορεις να μιλησεις για ευννοειτους λογους

Αν ψηφισουν και νομο για το πεταγμα των σκουπιδιων θα ειναι μακραν οι καλυτεροι νομοι στην ιστορια της συγχρονης Ελλαδας !!!!!

Αραξε δικιε μου... Εγω απο τοτε που κανω 4-5 τσιγαρακια την ημερα ειμαι αρχοντας.

4-5 θελει και ειμαστε ολοι οκ. Ουτε πολυ καπνα... ουτε ντουμανια

Την βελβυ την πειραζει το καπνισμα του διπλανου? Οταν μου τρωει μετα το κλαμπ τους γυρους στο γκαζι και τα σουβλακια και η κυτταριτιδα εκτινασεται στα υψη εκει δεν την ενοχλει δηλαδη ε???? Και  μας φλομωνει και εμας με το γιαουρτοσκορδιον. Και αυτο βρωμα ειναι

ΟΥΣΤ... 4-5 τσιγαρακια την μερα ρε ... κλαψτε ολοι σας και καπνιστες (που δεν μπορειτε να το ελαττωσετε) και αντικαπνιστες που δεν το εχετε καπνισει ποτε και δεν εχετε δει την γλυκα του  :rockon: :rockon:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Όπου να ναι θα σκάσει ο Κινεζοκύπριος να διαμαρτυρηθεί και να μας καλέσει σε πορεία των καπνιστών.Αν και καπνιστής είμαι υπερ του μέτρου.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom