Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοντευω ενα χρονο σε 2-3 μηνες που καταφερα να ελενξω τον εαυτο μου και να κανω μεχρι 4-5 την μερα (παλια κατεβαζα πακετα)

μην ειστε μαλακες... τοσα τσιγαρακια την μερα κανουν καλο , ξεμπλοκαρει και ο εγκεφαλος!!!

Και καθαρη αναπνοη και ανεβαινω βουνα τρεχοντας πλεον ΚΑΙ καπνιστης μουχαχαχα κλαψτε λεμε

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στα ξενοδοχεια που πηγαινουμε να μαμησουμε επιτρεπεται??????

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Κανονικά οι ασφαλιστικές δεν θα έπρεπε να ασφαλίζουν τους καπνιστές η να υποχρεούνται να πληρώνουν πολύ περισσότερα ασφάλιστρα για να αντισταθμίσουν τον κίνδυνο εκδήλωσης εμφράγματος, καρκίνου, εγκεφαλικού κτλ. Γιατί να πληρώνω εγώ την περίθαλψη των αυτοχείρων??? Ρε ουουουστ!!!!!! Γίνεται άνθρωποι ρε κολλημένοι. Σεβαστείτε μια φορά κάτι και ξεκολλάτε ρε από την αντίδραση γιατί το είδαμε που μας οδήγησε η αντίδραση αυτή. Ο ελληνάρας ο μάγκας που τα γράφει όλα στα παπόρια του και πιστεύει οτι είναι πιο ξύπνιος από του κουτόφραγκους. Α ρε κατακαημένε καραγκιόζη..

Επισκέπτης
θα εφαρμωστει οπως εφαρμωστηκε μεχρι τωρα. Απλα δεν θα εχει τασακια στα μαγαζια :2funny:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Κανονικά οι ασφαλιστικές δεν θα έπρεπε να ασφαλίζουν τους καπνιστές η να υποχρεούνται να πληρώνουν πολύ περισσότερα ασφάλιστρα για να αντισταθμίσουν τον κίνδυνο εκδήλωσης εμφράγματος, καρκίνου, εγκεφαλικού κτλ. Γιατί να πληρώνω εγώ την περίθαλψη των αυτοχείρων??? Ρε ουουουστ!!!!!! Γίνεται άνθρωποι ρε κολλημένοι. Σεβαστείτε μια φορά κάτι και ξεκολλάτε ρε από την αντίδραση γιατί το είδαμε που μας οδήγησε η αντίδραση αυτή. Ο ελληνάρας ο μάγκας που τα γράφει όλα στα παπόρια του και πιστεύει οτι είναι πιο ξύπνιος από του κουτόφραγκους. Α ρε κατακαημένε καραγκιόζη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αραξε δικιε μου... Εγω απο τοτε που κανω 4-5 τσιγαρακια την ημερα ειμαι αρχοντας.

4-5 θελει και ειμαστε ολοι οκ. Ουτε πολυ καπνα... ουτε ντουμανια

Την βελβυ την πειραζει το καπνισμα του διπλανου? Οταν μου τρωει μετα το κλαμπ τους γυρους στο γκαζι και τα σουβλακια και η κυτταριτιδα εκτινασεται στα υψη εκει δεν την ενοχλει δηλαδη ε???? Και  μας φλομωνει και εμας με το γιαουρτοσκορδιον. Και αυτο βρωμα ειναι

ΟΥΣΤ... 4-5 τσιγαρακια την μερα ρε ... κλαψτε ολοι σας και καπνιστες (που δεν μπορειτε να το ελαττωσετε) και αντικαπνιστες που δεν το εχετε καπνισει ποτε και δεν εχετε δει την γλυκα του  :rockon: :rockon:

ρε φιλαράκο άμα μπορούσα να σταματήσω στα 4-5 τσιγαράκια την μέρα δεν θα το έκοβα χίλια χρόνια... αλλά σταματούσα στα 4-5 πακέτα... οπότε κόψιμο μαχαίρι εδώ και 6 χρόνια μετά από 32 έτη καπνίσματος....

ααα και δεν με ενοχλεί να καπνίζει ο άλλος.. παρόλα αυτά πάντα προσπαθούσα να σέβομαι τον μη καπνιστή και έκανα τα αδύνατα δυνατά να καπνίζω ελάχιστα σε κοινοχρηστους χώρους

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
2 μηνες υπομονη μετα παλι τα ιδια θα ειναι μπορει ο Ελληνας χωρις τσιγαρο;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πας σε οποιοδηποτε κλαμπ και εχεις την καθε μια να σου φυσαει την μποχα της στην μουρη και να μην μπορεις να μιλησεις για ευννοειτους λογους
δε λενε οτι οταν καποιος σου φυσα τον καπνο στη μουρη οτι σε γουσταρει?
ουφ κι αυτο ουρμπαν λετζεντ??! :rolleyes:

Αν ψηφισουν και νομο για το πεταγμα των σκουπιδιων θα ειναι μακραν οι καλυτεροι νομοι στην ιστορια της συγχρονης Ελλαδας !!!!!

καλα μπακ οφφ κι εσυ! ειπαν του ζουλου να χεσει ενα πραμα..

Την βελβυ την πειραζει το καπνισμα του διπλανου? Οταν μου τρωει μετα το κλαμπ τους γυρους στο γκαζι και τα σουβλακια και η κυτταριτιδα εκτινασεται στα υψη εκει δεν την ενοχλει δηλαδη ε???? Και  μας φλομωνει και εμας με το γιαουρτοσκορδιον. Και αυτο βρωμα ειναι

καλα βοδι εισαι? σε μενα τα λες αυτα? αααααααχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε φιλαράκο άμα μπορούσα να σταματήσω στα 4-5 τσιγαράκια την μέρα δεν θα το έκοβα χίλια χρόνια... αλλά σταματούσα στα 4-5 πακέτα... οπότε κόψιμο μαχαίρι εδώ και 6 χρόνια μετά από 32 έτη καπνίσματος....

Και εγω το ειχα κοψει για 1 μηνα... αλλα δεν μπορουσα ηθελα να κανω λιγο... οποτε ειπα πως θα κανω 3-4 την ημερα και αμα δω πως ξαναρχιζει παλι θα το κοψω μαχαιρι...αλλα επειδη δεν ηθελα μαχαιρι τρομαξα και εμεινα στα 3-4 χαχαχα και τωρα εχω συνηθισει περνανε και 10 ωρες χωρις να εχω αναψει ενα.

Βελβυ σκασε! ηλιθια!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επειδη στο ελλαντα ειμαστε καραβλαχοι,σου λεει ο αλλος  ''εχω δικαιωμα να καπνιζω αρα δε το κοβω...''

μπραβο,κι εγω εχω δικαιωμα να μην εισπνεω την καπνα σου αρα σε καφετεριες,δημοσιες υπηρεσιες,κλειστους χωρους γενικοτερα(δε μιλαω για μπουζουκια και μεγαλα μαγαζια που μπορεις ανετα να βαλεις καλο εξαερισμο) το καπνισμα ΠΡΕΠΕΙ να κοπει για λογους υγειας των υπολοιπων...

θες καπνο?καπνισε σπιτι σου,καπνισε στα μαγαζια το καλοκαιρι ΕΞΩ να μην ενοχλεις(ετσι κι αλλιως ολα τα τραπεζακια εξω ειναι το καλοκαιρι) καπνισε στα μπουζουκια στα οποια θα εχει γινει προσθηκη καλου εξαερισμου και στην τελικη κανε λιγο κρατει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδη στο ελλαντα ειμαστε καραβλαχοι,σου λεει ο αλλος  ''εχω δικαιωμα να καπνιζω αρα δε το κοβω...''

μπραβο,κι εγω εχω δικαιωμα να μην εισπνεω την καπνα σου αρα σε καφετεριες,δημοσιες υπηρεσιες,κλειστους χωρους γενικοτερα(δε μιλαω για μπουζουκια και μεγαλα μαγαζια που μπορεις ανετα να βαλεις καλο εξαερισμο) το καπνισμα ΠΡΕΠΕΙ να κοπει για λογους υγειας των υπολοιπων...

θες καπνο?καπνισε σπιτι σου,καπνισε στα μαγαζια το καλοκαιρι ΕΞΩ να μην ενοχλεις(ετσι κι αλλιως ολα τα τραπεζακια εξω ειναι το καλοκαιρι) καπνισε στα μπουζουκια στα οποια θα εχει γινει προσθηκη καλου εξαερισμου και στην τελικη κανε λιγο κρατει...

Φιλε ειστε υπερβολικοι για αυτο και σας την κανουν και καπνιζουν επιτηδες μπροστα στην μουρη σας.

Και ξερεις γιατι εισαι υπερβολικος? Γιατι μια 10λεπτη βολτα να κανεις στην Αθηνα εχεις παρει αερα στο πνευμονι τοσο βρωμικο που ολα τα αλλα ειναι σταγονα στον ωκεανο.  :)

Δεν μπορω να πιστεψω οτι πεθαινεις απο τον καπνο του διπλανου ελεος.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε ειστε υπερβολικοι για αυτο και σας την κανουν και καπνιζουν επιτηδες μπροστα στην μουρη σας.

Και ξερεις γιατι εισαι υπερβολικος? Γιατι μια 10λεπτη βολτα να κανεις στην Αθηνα εχεις παρει αερα στο πνευμονι τοσο βρωμικο που ολα τα αλλα ειναι σταγονα στον ωκεανο.  :)
και τι σημαινει αυτο μορτη μου?οτι πρεπει να βρωμισω κι αλλο?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

α)Εχεις δει πολλά μπουζούκια με τον εξαερισμό που αναφέρεις...???εγώ όχι...

β)Και το χειμώνα μια χαρά τραπεζάκια έξω έχουν,ας είναι καλά τα ειδικά ναϋλον και τα "μανιτάρια"...

Επισκέπτης
καλημερα εκτορακο!!!

:boobies: :boobies: :boobies:

Και ξερεις γιατι εισαι υπερβολικος? Γιατι μια 10λεπτη βολτα να κανεις στην Αθηνα εχεις παρει αερα στο πνευμονι τοσο βρωμικο που ολα τα αλλα ειναι σταγονα στον ωκεανο.  :)

Δεν μπορω να πιστεψω οτι πεθαινεις απο τον καπνο του διπλανου ελεος.

:rockon: :rockon: :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
α)Εχεις δει πολλά μπουζούκια με τον εξαερισμό που αναφέρεις...???εγώ όχι...

β)Και το χειμώνα μια χαρά τραπεζάκια έξω έχουν,ας είναι καλά τα ειδικά ναϋλον και τα "μανιτάρια"...
σαφως και δεν εχω δει αλλα λεω εγω τωρα...

Επισκέπτης
Σας αφηνω φορ ναου. Παω να σφαχτω με εναν μπελα. Αμα τα βρω σκουρα θα του φυσσιξω καπνο στη μουρη να τον αποτελειωσω :rockon: :rockon:
΅
Ελπιζω να μη νομισει οτι τον γουσταρω :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom