Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
φυσικά έχεις να παραθέσεις κάποια στατιστικά στοιχεία από αναγνωρισμένες επίσημες και αξιόπιστες πηγές κλπ κλπ ???

Στατιστικά στοιχεία πάνω σε τι;;;
1- Αν το 85% της τιμής του τσιγάρου είναι φόρος;
2- Αν οι καπνιστές πληρώνουν αυτό τον φόρο;
3- Αν τα έσοδα από τη φορολογία αυτή πηγαίνουν σε όλες τις υποχρεώσεις του κράτους  άρα και στην υγεία;
4- Αν η έλλειψη αυτών των εσόδων θα σήμαινε πως θα έπρεπε να βρεθούν από κάπου αλλού;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα μου απαντησει κανεις???????? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Αυτο παιζει να γινει, υπαρχουν και καποιες καφετεριες που δεν το εφαρμοζουν, πειρατικα...Απο οτι μαθαινω ομως σημερα εχουν βγει ολοι οι ελεγκτες να κοψουν προστιμα, οποτε μεχρι το βραδυ μπορει και να μην βρεις.

Επισκέπτης
Τον τρόπο που θα πεθάνεις κανείς δεν έχει δικαίωμα να σου τον επιβάλλει.Αλλά αν προσβληθείς από καρκίνο θα απιτήσεις το κράτος να σε πληρώσει. να σου δώσει σύνταξη , γιατρούς φάρμακα κλπ
Τώρα τι σχέση έχουν η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, οι αποστειρωμένους γιάπηδες καί οι κουραδομηχανές παραγωγής κέρδους δεν καταλαβαίνω. Ακούγονται λίγο σαν χαρακτηρισμοί από επαναστατικό λογύδριο της πενταήμερης της α' ή β΄το πολύ λυκείου αλλά θα ήθελα κάποιες περαιτέρω επεξηγήσεις.

Δεν κατανοείς αυτά πού διαβάζεις.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.Εδώ πληρώνει τούς λαθρομετανάστες εμένα δεν θα πληρώσει;
Δεν έμαθες ακόμη ότι τα ασφάλιστρα είναι ανταποδοτικά;Μήπως μπαίνουμε σε μία φάση κομψής καταργησης της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ;Μήπως γυρίζουμε στον Μεσαίωνα;

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Τελικα δεν εχω καταλαβει για ποιον νοιαζεσαι.
Για τον μη καπνιστη διπλανο μου, για μενα ή για το κρατος?
1. για μένα τον μη καπνιστή διπλανό σου
2. για σένα (γιατί εκεί που είσαι ήμουνα για κάποιες δεκαετίες)
3. για την ομάδα που ανήκω είτε το θέλω είτε όχι: το ελληνικό κράτος

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Αυτο παιζει να γινει, υπαρχουν και καποιες καφετεριες που δεν το εφαρμοζουν, πειρατικα...Απο οτι μαθαινω ομως σημερα εχουν βγει ολοι οι ελεγκτες να κοψουν προστιμα, οποτε μεχρι το βραδυ μπορει και να μην βρεις.
με εφτιαξες φιλε :grin: :grin: :grin: :grin:αν και μου φαινεται απιστευτο να εφαρμοστει θα γουσταρα πολυ να το δω.και για να πω και εγω τη γνωμη μου.ΝΑΙ γουσταρω να βγαινω και να πηγαινω οπου θελω χωρις να αναγκαζομαι να καπνιζω την τσιαγαριλα κανενος.ακομα και μες το αμαξι με ενοχλει και αποφευγω να κανω παρεα με ατομα που καπνιζουν.για μενα θα ηταν δειγμα πολιτισμου να απαγορευτει στην πραξη σε μια χωρα που μονο πολιτισμενη δε μοιαζει πλεον

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξερω...Εγω προχθες που πηγα εκατσα εξω στο κρυο...δεν θα ξαναπαω, μονο που το θυμαμαι τσαντιζομαι  :huh: Κανονισαμε με τους λοιπους (βεβαια καπνιζουμε ολοι) απο εδω και στο εξης να μαζευομαστε στο σπιτι μου (παλι μαλακας πιαστηκα :2funny: )

Άιντε άμα πάμε Λε Ρουά θα ανεχθώ καπνό για την πάρτη σου.

Όπως και απόψε στο FUZZ...

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
3- Αν τα έσοδα από τη φορολογία αυτή πηγαίνουν σε όλες τις υποχρεώσεις του κράτους  άρα και στην υγεία;
4- Αν η έλλειψη αυτών των εσόδων θα σήμαινε πως θα έπρεπε να βρεθούν από κάπου αλλού;
στοιχεία που αποδεικνύουν τα μεγέθη που θέλεις να αποδώσεις!
π.χ.
Ο φόρος από τα τσιγάρα είναι συγκρίσημος με το κόστος περίθαλψης των πνευμονοκαρκινοπαθών (άμεσων και μη);
Τι ποσοστό του φόρου καλύπτει έξοδα περίθαλψης;
κλπ κλπ

Επισκέπτης
Πολλά μικρά μαγαζιά θα κλείσουν.Είναι μέρος τής πολιτικής τού Παιδιού, ώστε να επιτύχει την συρρίκνωση τής μεσαίας τάξης.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οχι, δεν με ρωτησαν. Ευτυχως στην Ελλαδα ακομη δεν αμερικανοποιηθηκαμε τελειως με τις μαλακιες αυτες, που για να σε ασφαλισουν σου κανουν μεχρι και γονιδιακη ερευνα και σου ασφαλιζουν ακριβοτερα τα κοκκινα αυτοκινητα επειδη ειναι επιρρεπη σε ατυχηματα.
Κανενα καλο προτυπο απο το εξωτερικο θα αντιγραψουμε ποτέ, ή μονο τις μαλακιες?

Πριν μια δεκαετία ρωτούσαν πάντως. Όχι σε όλες, ίσως μόνο σε κάποιες ξένες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πριν μια δεκαετία ρωτούσαν πάντως. Όχι σε όλες, ίσως μόνο σε κάποιες ξένες...

Ακου. Εγω ειμαι ασφαλισμενος απο το 1986, οταν ημουν 15 ετων, σε ιδιωτικη εταιρια.
Ουδεποτε με ρωτησαν εκτοτε κατι.
Θυμαμαι ομως οτι οταν ζητησα ενα δανειο και επρεπε να γινει ασφαλιση δανειου, με εστειλαν μεχρι και σε καρδιολογο και συμπληρωνα ενα σωρο χαρτια με οικογενειακο ιστορικο και τετοιες ανοησιες.
Παρεμπιπτοντως, το δανειο δεν το πηρα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μετά τα 69 ευθανασία καριόλιδες :2funny:το σύστημα τόσο αντέχει :rockon: :rockon: :2funny:

έχει φρανκυ σημασία διότι όταν πάμε να δανειστούμε μας ξετινάζουν στις εξετάσεις οι ασφαλιστικές ,
απο την άλλη όμως Το Κρατος με τις Εκπληκτικές Επιτροπές Παρακολούθησης των Ασφαλιστικών εταιρειών ,επιτρέπουν στα Λαμόγια τυπου Ψωμιάδη/ Ασπίς να καρπόνοντε τα λεφτά μας  και να χάνουμε ασφ. συμβόλαια δεκαετιών
Σε κάθε περίπτωση να ξερεται ,τα έχουμε πληρωμένα ΟΛΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom