You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάπνισμα τέλος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Διότι φίλε μου κάθε καρκινοπαθής στοιχίζει στο κράτος λεφτά που τα πληρώνουμε όλοι μας. Τόσο απλά.
Δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε ότι επιχειρήματα του τύπου "Φασισμός της καθαριότητας" και "φτάνει η ευρωλιγούρα" είναι τουλάχιστον βλακώδεις, ανώριμες και παιδιάστικες αντιδράσεις.
Τι θα πει ρε φίλε "Φασισμός της καθαριότητας" και "δημοκρατία της βρωμιάς" ;
Δηλαδή ρε παιδιά ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΑΚΑΚΙΑ
Εντελως ασχετο.
Δηλαδη η απαγορευση του καπνισματος στις καφετεριες, γινεται για την...δικη μου προστασια?
Για να μην παθω καρκινο και επιβαρυνθει οικονομικα το κρατος?
Αυτος ειναι ο λογος? Γιατι αν ειναι αυτος ο λογος, να μου το πουν.
Τωρα μου λενε οτι ο λογος ειναι η υγεια του διπλανου, του μη καπνιστη, οχι η δικη μου.
Παρακαλω πιο σοβαρα επιχειρηματα.
Αλλιως ας κοψουμε την συζητηση.
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οι περισσοτερες περιπτωσεις της αρρωστιας αυτης οφειλονται σε παραγοντες ασχετους με το καπνισμα. (νομιζω ειναι στο 15% )Διότι φίλε μου κάθε καρκινοπαθής στοιχίζει στο κράτος λεφτά που τα πληρώνουμε όλοι μας. Τόσο απλά.
Αν ηταν η υγεια το θεμα, επρεπε να δουν αλλα πραγματα πρωτα
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Για το παθητικό κάπνισμα δεν έχει αποδειχτεί πάντως. Ίσως μόνο η μυρωδιά να ενοχλείΠολυ ασχετα αυτα με το θεμα...
Αυτος που θα παει για καφε παει για καφε-τσιγαρο, το ιδιο και το μεγαλυτερο μερος αυτων που πανε για ποτο. Αυτος που ταξιδεψει, αυτος που ειναι στο νοσοκομειο, και ολοι οι αλλοι που ανεφερες ειναι εκει που ειναι για αλλη δουλεια
Το πιο σωστο θα ηταν μαγαζια μονο για καπνιζοντες, και οι μη τετοιοι εχουν επιλογη αλλα και εμεις οι υπολοιποι θα εχουμε το δικαιωμα της βλαβερης μας συνηθειας. Επισης το παθητικο καπνισμα δεν πιστευω με τιποτα οτι ειναι τοσο βλαβερο οσο παρουσιαζεται, πολυ πιο βλαβερο ειναι να πας κεντρο και να αναπνεεις τις εξατμισεις των αυτοκινητων αντι για αερα.
Διαβασα οτι στην Ολλανδια ανακληθηκαν πολλα απο τα περιοριστικα μετρα λογω των καφε. Επροκειτο περι τετοιας ηλιθιοτητας που στα coffee shops επιτρεποταν να καπνισεις κανναβη αλλα αν εβαζες και καπνο μεσα ησουν παρανομος
Ο yorgos εχει δικιο, αν δεν ειναι υποκρισια ας απαγορεψουν το εμποριο...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οι περισσοτερες περιπτωσεις της αρρωστιας αυτης οφειλονται σε παραγοντες ασχετους με το καπνισμα. (νομιζω ειναι στο 15% )
Αν ηταν η υγεια το θεμα, επρεπε να δουν αλλα πραγματα πρωτα
Φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα.
Απαντηση σοβαρη στο γιατι δεν δικαιουμαι να εχω εγω μαγαζι καπνιστων, δεν υπαρχει.
Αμεσως ξετρυπωσε η ασοβαρη απαντηση οτι αν παθω καρκινο, θα επιβαρυνω οικονομικα το κρατος.
Αν ειναι ετσι, να απαγορευθει το τσιγαρο. Δια νομου. Ντομπρα και σταρατα. Τα αλλα ειναι ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΑ. Το γραφω με κεφαλαια, για να γινει σαφες.
FrankyGoesToHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Nα αναφέρω 1000 πράγματα πιο βλαβερά από το τσιγάρο?
Παιδάκια-παντσέτες με λίπος
Χάμπουργκερ
Ποπ Κορν
εξάτμιση λεωφορείου
κεραίες κινητής
κλπ
...ναι....και ?????
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Στη περιπτωση που ανεφερες (της καφετεριας) θα εισαι εσυ καλα, αλλα οι καπνιστες θα τον πινουν....Στο μεταξυ σαν καπνιστης σου λεω οτι θα ειναι πολυ χλωμο το να συνεχισετε να βλεπεστε σε καφετεριες...
Όχι ρε συ αυτός δεν ενοχλείται με τον καθαρό αέρα. Όποτε θέλει, βγαίνει, καπνίζει και ξαναέρχεται. Απλό!
Θέμα πειθαρχίας/συνήθειας είναι. Να πειθαρχήσουν/συνηθίσουν και να το κάνουν.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
...ναι....και ?????
Να απαγορευθουν?
Επισκέπτης
To Σύστημα και η Εξουσία έχουν γράψει στ' αρχίδια τους την υγεία μας.Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ τού καπνίσματος αποσκοπεί στην δημιουργία ενός νέου υβριδίου, αποστειρωμένων ανθρώπων πού δεν θα καπνίζουν, δεν θα πίνουν, δεν θα γαμάνε, δεν θα χαμογελάνε,δεν θα ξεφεύγουν από το προκαθορισμένο ωράριο, δεν θα ονειρεύονται, δεν, δεν, δεν.............................
Εννοείται ότι άν ήθελαν να προστατεύσουν τούς μη καπνιστές θα ξεχώριζαν τα καταστήματα σε καπνιστών καί μή.Σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών καί μή.
Δεν είδα κανένα ρεμάλι τής Εξουσίας να επιχειρεί τήν απαγόρευση τού αλατιού, τής ζάχαρης, τών καυσαερίων.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ!
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ απαιτεί ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Τολμούν οι ξευτυλισμένοι και ανακοινώνουν πόσο επιβαρύνεται ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ από τίς καπνιστικές συνήθειες.Βρέ πουσταράδες ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ να με κάνετε καλά, με όλα αυτά πού μού κλέβετε από τότε πού γεννήθηκα.
Μάς χρωστάτε, δεν σάς χρωστάμε.
Καπνίστε,πιείτε, γαμήστε, ΖΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Εννοείται ότι άν ήθελαν να προστατεύσουν τούς μη καπνιστές θα ξεχώριζαν τα καταστήματα σε καπνιστών καί μή.Σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών καί μή.
Δεν είδα κανένα ρεμάλι τής Εξουσίας να επιχειρεί τήν απαγόρευση τού αλατιού, τής ζάχαρης, τών καυσαερίων.
Τολμούν οι ξευτυλισμένοι και ανακοινώνουν πόσο επιβαρύνεται ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ από τίς καπνιστικές συνήθειες.Βρέ πουσταράδες ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ να με κάνετε καλά, με όλα αυτά πού μού κλέβετε από τότε πού γεννήθηκα.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
To Σύτημα και η Εξουσία έχουν γράψει στ' αρχίδια τους την υγεία μας.Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ τού καπνίσματος αποσκοπεί στην δημιουργία ενός νέου υβριδίου, αποστειρωμένων ανθρώπων πού δεν θα καπνίζουν, δεν θα πίνουν, δεν θα γαμάνε, δεν θα χαμογελάνε,δεν θα ξεφεύγουν από το προκαθορισμένο ωράριο, δεν θα ονειρεύονται, δεν, δεν, δεν.............................
Τολμούν οι ξευτυλισμένοι και ανακοινώνουν πόσο επιβαρύνεται ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΣ από τίς καπνιστικές συνήθειες.Βρέ πουσταράδες ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ να με κάνετε καλά, με όλα αυτά πού μού κλέβετε από τότε πού γεννήθηκα.
αυτό πάλι που το είδες??????????????????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
To Σύτημα και η Εξουσία έχουν γράψει στ' αρχίδια τους την υγεία μας.Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ τού καπνίσματος αποσκοπεί στην δημιουργία ενός νέου υβριδίου, αποστειρωμένων ανθρώπων πού δεν θα καπνίζουν, δεν θα πίνουν, δεν θα γαμάνε, δεν θα χαμογελάνε,δεν θα ξεφεύγουν από το προκαθορισμένο ωράριο, δεν θα ονειρεύονται, δεν, δεν, δεν.............................
Τολμούν οι ξευτυλισμένοι και ανακοινώνουν πόσο επιβαρύνεται ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΣ από τίς καπνιστικές συνήθειες.Βρέ πουσταράδες ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ να με κάνετε καλά, με όλα αυτά πού μού κλέβετε από τότε πού γεννήθηκα.
Θεος. Απλα....ΘΕΟΣ.
Διότι φίλε μου κάθε καρκινοπαθής στοιχίζει στο κράτος λεφτά που τα πληρώνουμε όλοι μας. Τόσο απλά.
Δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε ότι επιχειρήματα του τύπου "Φασισμός της καθαριότητας" και "φτάνει η ευρωλιγούρα" είναι τουλάχιστον βλακώδεις, ανώριμες και παιδιάστικες αντιδράσεις.
Τι θα πει ρε φίλε "Φασισμός της καθαριότητας" και "δημοκρατία της βρωμιάς" ;
Δηλαδή ρε παιδιά ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΑΚΑΚΙΑ
δεν κατάλαβα ότι θα πληρώσεις εσύ για τον δικό μου τον καρκίνο ρε φίλε.!
πληρώνω 30 χρόνια τεβε , μας παρέχουν περιορισμένες υπηρεσίες υγείας, και κάνουν ότι μπορούν για κόβουν υπηρεσίες
και απο την άλλη αυξάνουν καθε χρόνο την συνδρομή και κάθε τρια χρόνια κλίμακα. Εχω καταβάλει τόσο λεφτά που μπορώ να παιθάνω όπως μου γουστάρει. Ευχαριστώ
FrankyGoesToHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Απλό είναι ρε φίλε:Εντελως ασχετο.
Δηλαδη η απαγορευση του καπνισματος στις καφετεριες, γινεται για την...δικη μου προστασια?
Για να μην παθω καρκινο και επιβαρυνθει οικονομικα το κρατος?
Αυτος ειναι ο λογος? Γιατι αν ειναι αυτος ο λογος, να μου το πουν.
Τωρα μου λενε οτι ο λογος ειναι η υγεια του διπλανου, του μη καπνιστη, οχι η δικη μου.
Παρακαλω πιο σοβαρα επιχειρηματα.
Αλλιως ας κοψουμε την συζητηση.
1. υγεία του διπλανού
2. μείωση περιττών εξόδων του κράτους που θα χρειαστούν για την αντιμετώπιση του καρκίνου σου
FrankyGoesToHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Να απαγορευθουν?
Καλό μου! δεν σου είπαν ότι εδώ μέσα απαγορεύονται δεκαπεντάχρονα;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Απλό είναι ρε φίλε:
1. υγεία του διπλανού
2. μείωση περιττών εξόδων του κράτους που θα χρειαστούν για την αντιμετώπιση του καρκίνου σου
1. Σε μαγαζι με καπνιστες, δεν θα ενοχλω κανεναν μη καπνιστη.
2. Εχω ιδιωτικη ασφαλεια, δεν επιβαρυνω κανεναν.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΤΩΡΑ?
συμφωνώ για το δήθεν κόστος των αρρώστων από το κάπνισμα
είναι γελοίο πραγματικά!!!
το κράτος που σπαταλάει τρισ σε μαλακίες....
αλλά εδώ ο Προβόπουλος εστίασε το πρόβλημα του ελλείμματος στις εκδρομές των ΚΑΠΗ.....
Οι 90 χρονοι που πάνε μια εκδρομούλα στο τέλος της ζωής τους δηλαδή χρέωσαν το κράτος!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
οχι δεν παριστάνω τον γενίτσαρο.. είπα ότι δεν με ενοχλεί (εκτός και αν είναι τελειως τεκές που πιστεύω ενοχλεί κάθε νορμάλ ανθρωπο)...
απλά σκέφτομαι τους άλλους... και έχω φίλο με σοβαρή μορφή αναπνευστικού που βγαίνει απότο σπίτι μόνο καλοκαίρι (32 χρονών)...
και κάτι άλλο .. αφού το έκοψα εγώ δεν υπάρχει δικαιολογία ότι το τσιγάρο δεν κόβεται.. κάπνιζα 6 πακέτα την μέρα..
άσε ρε ψέυτη που δεν σε ενοχλεί,που όποτε βγαίνουμε το ένα ΚΑΡΕΛΙΑ πίσω από το άλλο είσαι,πάφα-πούφα,και μάλιστα άφιλτρο.
FrankyGoesToHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ναι φίλε τα πληρώνεις για να σε καλύψουν όταν σου τύχει ένα πρόβλημα υγείας. όχι όταν το προκαλείς.δεν κατάλαβα ότι θα πληρώσεις εσύ για τον δικό μου τον καρκίνο ρε φίλε.!
πληρώνω 30 χρόνια τεβε , μας παρέχουν περιορισμένες υπηρεσίες υγείας, και κάνουν ότι μπορούν για κόβουν υπηρεσίες
και απο την άλλη αυξάνουν καθε χρόνο την συνδρομή και κάθε τρια χρόνια κλίμακα. Εχω καταβάλει τόσο λεφτά που μπορώ να παιθάνω όπως μου γουστάρει. Ευχαριστώ
Επισκέπτης
Απλό είναι ρε φίλε:
1. υγεία του διπλανού
Δεν θα σού επιβάλλω τον τρόπο πού θα πεθάνεις φίλε.Εσύ θα διαλέξεις.Ολοι αυτοί πού πεθαίνουν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ έχουν τα ίδια δικαιώματα με τούς αποστειρωμένους γιάπηδες καί τίς κουραδομηχανές παραγωγής κέρδους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις