Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καταρχήν έχω κόψη τους καφέδες στα μαγαζιά, πριν την απαγόρευση και αυτό γιατί, δεν έβρισκα ησυχία, ούτε καν μπορούσα να ανταλλάξω δυο κουβέντες με τον συνομιλητή μου. Σε οποιοδήποτε καφέ/εστιατόριο, ανά 2-3λεπτά πέρναγαν απ το τραπέζι μου όλες οι φυλές του ισραηλ με τα ξυλόγλυπτα των Ζουλού...(θα πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά οι καταστ/ρχες γιατί έχασαν κόσμο αρκετό και γι αυτό το λόγο). Τώρα για το κάπνισμα το πιο δίκαιο απ όλα είναι να υπάρχουν είδη μαγαζιών με καπνιστές και μη.

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Πολυ καλα. Εξαλλου εγω καφετερια δεν εχω, ουτε δουλευω σε καφετερια. Δεν θα μεινω εγω ανεργος. Παντως ενας κλιματισμος μια χαρα ρυθμιζει το προβλημα.
Τοσους αιωνες που καπνιζανε ολοι στα καφενεια, τωρα μας επιασε ο πονος για την υγεια του διπλανου. Το οτι για να παει ο αλλος στη δουλεια αναπνεει εναν τονο καυσαεριο, ειναι αδιαφορο. Ο αραιωμενος στον αερα καπνος του διπλανου βλαπτει.
Κάπνιζε όσο θέλεις φίλε αλλά να καταβάλεις αυξημένες εισφορές για να σε γιατροπορεύουνε αργότερα(περίπου 20% του κόστους της υγείας σχετίζεται με το κάπνισμα)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γιατι νομιζεις οτι θα αντιδρασει κανενας στην ευρωπη?

είπα ένα παράδειγμα για την σημασία κάποιων αγαθών στην ζωή κάποιου λαού,χωρίς να κρίνω αν είναι κακές ή καλές συνήθειες

όταν πήγαν να περιορσίουν τα μπουρδέλα στην Ταυλάνδη,έχει χαμός!!!

έκαστος στο είδος του!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Πολυ καλα. Εξαλλου εγω καφετερια δεν εχω, ουτε δουλευω σε καφετερια. Δεν θα μεινω εγω ανεργος. Παντως ενας κλιματισμος μια χαρα ρυθμιζει το προβλημα.
Τοσους αιωνες που καπνιζανε ολοι στα καφενεια, τωρα μας επιασε ο πονος για την υγεια του διπλανου. Το οτι για να παει ο αλλος στη δουλεια αναπνεει εναν τονο καυσαεριο, ειναι αδιαφορο. Ο αραιωμενος στον αερα καπνος του διπλανου βλαπτει.

Πολύ καλά.

Άμα είναι έτσι ας επαναφέρουν το κάπνισμα στα υπεραστικά λεωφορεία, στους κινηματογράφους και στα νοσοκομεία.

Όπως ακριβώς γίνονταν στο παρελθόν.

Μα τι λέω;

Να εγκαταστήσουν τουρμπίνες απορρόφησης και να καπνίζουν στους θαλάμους εντατικής παρακόλουθησης.
Να βγαίνει ο άλλος από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και να μην μπορούν οι συγγενείς να ανάψουν ένα τσιγαράκι για να χαλαρώσουν;
Α πα πα πα, τι είναι αυτά;

Φουλ το αιρκόντισιον για να ανάβουμε τα πούρα και στα μαιευτήρια......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ότι μία συνήθεια είναι όλα.

Δηλαδή κλείσανε τα καφέ στην Γαλλία, τα μπαρ στην Ισπανία και τα εστιατόρια στην Ιταλία με την απαγόρευση του καπνίσματος;

Εγώ όλους τους βλέπω να βγαίνουν έξω και να καπνίζουν.

Αλλά ξέχασα, του Έλληνα ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει....
άμα σου κόψει ένας πούστης που κουρεύεται με 700 ευρώ το μεροκάματο και πεινάσεις καμμιά συνήθεια δεν υπάρχει.
ο καριόλης μιας χαρά παίρνει το φόρο απ τα πακέτα τα τσιγάρα.
εάν θέλει να κάνει καλό στην κοινωνία ας απαγορεύσει τα τσιγάρα και την εισαγωγή τους.
εχουν μαθει τα γαμιόλια τώρα μονά ζυγά δικά τους.
να επιτρέψουν μαγαζιά καπνιζόντων και μη.

αλλιώς να πάνε να γαμηθούνε.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
πρέπει νά εφαρμόζετε ο νόμος σωστά και γιά ολα τά μαγαζια...
δέν μπορει ο α πού εχει καφετερια επειδη εχει καποιους γνωστους κλπ νά μην τον επισκεπτετε η δημοτικη αστυνομία κλπ
και ο β που δεν εχει ακρες να πληρώνει πρόστιμα...η να απαγορευει τό καπνισμα και να χάνει πελατες διοτι ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ που εχει τις ακρες.....
σωστη εφαρμογη του νομου λοιπον και σεβασμο σε αυτους που ενοχλουντε αποτην καπνα και για λογους υγειας...
οριστικη απαγορευση του καπνισματος στα μικρα μαγαζια και στα μεγαλα μαγαζια χωρος ειδικος απομωνομενος για τους καπνιζοντες...
δεν γινετε αλλιως...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
άμα σου κόψει ένας πούστης που κουρεύεται με 700 ευρώ το μεροκάματο και πεινάσεις καμμιά συνήθεια δεν υπάρχει.
εάν θέλει να κάνει καλό στην κοινωνία ας απαγορεύσει τα τσιγάρα και την εισαγωγή τους.

τι εγινε ρε, λουφαρεις απο τον πεθερο η πηρες ολιγοημερη με οδοιπορικα;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

+1000000000000000000000000

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
όχι βέβαι κι εκεί πρέπει να πέσει μαχαίρι. Απλά εδώ έπεσε ήδη.
Και ναι φίλε μου. Δεν θέλω ούτε να σου τη σπάσω ούτε να σε μειώσω όυτε να σε χαλάσω ...αλλά δεν θα σου επιτρέψω να μου βρωμήσεις τον αέρα που αναπνέω. Τώρα μάλιστα επιτέλους έχω και τον νόμο με το μέρος μου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Κάπνιζε όσο θέλεις φίλε αλλά να καταβάλεις αυξημένες εισφορές για να σε γιατροπορεύουνε αργότερα(περίπου 20% του κόστους της υγείας σχετίζεται με το κάπνισμα)

Εχω ιδιωτικη ασφαλεια φιλε, δεν περιμενω το κρατος να με γιατροπορεψει.
Μην ανησυχεις επομενως, οταν θα ψοφολογαω δεν θα επιβαρυνω κανεναν σας.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παιδιά καλά είναι έτσι όπως είναι τώρα. Όποιος θέλει, πάει μια στιγμή έξω και ξαναέρχεται μετά. Άιντε που ησυχάσαμε από τους τεκέδες.

Άμα κάνουν μαγαζιά καπνιζόντων θα είναι το ίδιο για εμένα διότι οι παρέες μου καπνίζουν και θα πηγαίνουν εκεί και θα τον πίνω πάλι με την καπνίλα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πίπα ανέχεσαι?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ναι,επειδή δεν ανεχεσαι την καπνίλα του τσιγάρου

Η πίπα έχει πιο γλυκιά μυρωδιά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
όχι βέβαι κι εκεί πρέπει να πέσει μαχαίρι. Απλά εδώ έπεσε ήδη.
Και ναι φίλε μου. Δεν θέλω ούτε να σου τη σπάσω ούτε να σε μειώσω όυτε να σε χαλάσω ...αλλά δεν θα σου επιτρέψω να μου βρωμήσεις τον αέρα που αναπνέω. Τώρα μάλιστα επιτέλους έχω και τον νόμο με το μέρος μου!

Νομιζω υπαρχει μια διαφορα.
Ειναι άλλο να λεμε οτι εγω σαν καπνιστης θα παω σε μια καφετερια και θα πιεστω να μην καπνισω, κι αλλο να λεμε οτι δεν θα παω καθολου.
Το καπνισμα δεν το κοβω, άρα δεν θα παω.
Σε τι ενοχλω τον πολιτισμο σας?
Θα απουσιαζω απο τα μαγαζια οπου ως αυθεντικοι ευρωπαιοι θα αναπνεετε τον καθαρο αερα σας.
Το κακο ειναι, οτι δεν αντιλαμβανεσθε τον ΦΑΣΙΣΜΟ της καθαροτητας που πατε να επιβαλλετε. Ωραια, εσεις θα ειστε στο καθαρο αποστειρωμενο μαγαζακι σας. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΓΕΛΑΤΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ με την γενικευση της απαγορευσης? ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ, οπου θα παω εγω να κλειστω και να πεθανω με τον καρκινο στο χερι?
ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ?
Εξηγηστε μου αυτο, και θα βγαλω το σκασμο. Επιχειρηματα περί "ευρωπαιων" τα απορριπτω εξ αρχης, το λεω. Φτανει η ευρωλιγουρα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ καλά.

Άμα είναι έτσι ας επαναφέρουν το κάπνισμα στα υπεραστικά λεωφορεία, στους κινηματογράφους και στα νοσοκομεία.

Όπως ακριβώς γίνονταν στο παρελθόν.

Μα τι λέω;

Να εγκαταστήσουν τουρμπίνες απορρόφησης και να καπνίζουν στους θαλάμους εντατικής παρακόλουθησης.
Να βγαίνει ο άλλος από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και να μην μπορούν οι συγγενείς να ανάψουν ένα τσιγαράκι για να χαλαρώσουν;
Α πα πα πα, τι είναι αυτά;

Φουλ το αιρκόντισιον για να ανάβουμε τα πούρα και στα μαιευτήρια......
Πολυ ασχετα αυτα με το θεμα...

Αυτος που θα παει για καφε παει για καφε-τσιγαρο, το ιδιο και το μεγαλυτερο μερος αυτων που πανε για ποτο. Αυτος που ταξιδεψει, αυτος που ειναι στο νοσοκομειο, και ολοι οι αλλοι που ανεφερες ειναι εκει που ειναι για αλλη δουλεια
Το πιο σωστο θα ηταν μαγαζια μονο για καπνιζοντες, και οι μη τετοιοι εχουν επιλογη αλλα και εμεις οι υπολοιποι θα εχουμε το δικαιωμα της βλαβερης μας συνηθειας. Επισης το παθητικο καπνισμα δεν πιστευω με τιποτα οτι ειναι τοσο βλαβερο οσο παρουσιαζεται, πολυ πιο βλαβερο ειναι να πας κεντρο και να αναπνεεις τις εξατμισεις των αυτοκινητων αντι για αερα.

Διαβασα οτι στην Ολλανδια ανακληθηκαν πολλα απο τα περιοριστικα μετρα λογω των καφε. Επροκειτο περι τετοιας ηλιθιοτητας που στα coffee shops επιτρεποταν να καπνισεις κανναβη αλλα αν εβαζες και καπνο μεσα ησουν παρανομος  :2funny:

Ο yorgos εχει δικιο, αν δεν ειναι υποκρισια ας απαγορεψουν το εμποριο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι,επειδή δεν ανεχεσαι την καπνίλα του τσιγάρου

Η πίπα έχει πιο γλυκιά μυρωδιά

Δεν θα ήθελα να συνεχίσω το διάλογο περί γλυκύτητας της μυρωδιάς. Δεν είμαι καπνιστής να ξέρω αυτό που λες οπότε δεν μπορώ να απαντήσω.

Ωστόσο, νομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα όχλησης αλλά προστασίας της υγείας των υπολοίπων

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν θα ήθελα να συνεχίσω το διάλογο περί γλυκύτητας της μυρωδιάς. Δεν είμαι καπνιστής να ξέρω αυτό που λες οπότε δεν μπορώ να απαντήσω.

Ωστόσο, νομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα όχλησης αλλά προστασίας της υγείας των υπολοίπων
Στη περιπτωση που ανεφερες (της καφετεριας) θα εισαι εσυ καλα, αλλα οι καπνιστες θα τον πινουν....Στο μεταξυ σαν καπνιστης σου λεω οτι θα ειναι πολυ χλωμο το να συνεχισετε να βλεπεστε σε καφετεριες...

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Ειναι άλλο να λεμε οτι εγω σαν καπνιστης θα παω σε μια καφετερια και θα πιεστω να μην καπνισω, κι αλλο να λεμε οτι δεν θα παω καθολου.
Θα απουσιαζω απο τα μαγαζια οπου ως αυθεντικοι ευρωπαιοι θα αναπνεετε τον καθαρο αερα σας.
Το κακο ειναι, οτι δεν αντιλαμβανεσθε τον ΦΑΣΙΣΜΟ της καθαροτητας που πατε να επιβαλλετε. Ωραια, εσεις θα ειστε στο καθαρο αποστειρωμενο μαγαζακι σας. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΓΕΛΑΤΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ με την γενικευση της απαγορευσης? ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ, οπου θα παω εγω να κλειστω και να πεθανω με τον καρκινο στο χερι?
ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?
Εξηγηστε μου αυτο, και θα βγαλω το σκασμο. Επιχειρηματα περί "ευρωπαιων" τα απορριπτω εξ αρχης, το λεω. Φτανει η ευρωλιγουρα.
Διότι φίλε μου κάθε καρκινοπαθής στοιχίζει στο κράτος λεφτά που τα πληρώνουμε όλοι μας. Τόσο απλά.
Δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε ότι επιχειρήματα του τύπου "Φασισμός της καθαριότητας" και "φτάνει η ευρωλιγούρα" είναι τουλάχιστον βλακώδεις, ανώριμες και παιδιάστικες αντιδράσεις.
Τι θα πει ρε φίλε "Φασισμός της καθαριότητας" και "δημοκρατία της βρωμιάς" ;
Δηλαδή ρε παιδιά ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΑΚΑΚΙΑ

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?
Κι εγω μαζι σου!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom