Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Ακου. Εγω ειμαι ασφαλισμενος απο το 1986, οταν ημουν 15 ετων, σε ιδιωτικη εταιρια.
Ουδεποτε με ρωτησαν εκτοτε κατι.
Θυμαμαι ομως οτι οταν ζητησα ενα δανειο και επρεπε να γινει ασφαλιση δανειου, με εστειλαν μεχρι και σε καρδιολογο και συμπληρωνα ενα σωρο χαρτια με οικογενειακο ιστορικο και τετοιες ανοησιες.
Παρεμπιπτοντως, το δανειο δεν το πηρα.
και what the fuck does your δάνειο have to do with our θέμα ρε μάστορα?

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
μετά τα 69 ευθανασία καριόλιδες :2funny:το σύστημα τόσο αντέχει :rockon: :rockon: :2funny:
Μαζί σου μεγάλε...
[size=10pt][size=10pt]Έλααααα όλα τα γερόντια του site, οι βιαγκροφάγοι και οι πορνόπαπποι μαζί μου για τη θάλασσαααααααα!![/size][/size]

:uglystupid:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ακου. Εγω ειμαι ασφαλισμενος απο το 1986, οταν ημουν 15 ετων, σε ιδιωτικη εταιρια.Ουδεποτε με ρωτησαν εκτοτε κατι.
Θυμαμαι ομως οτι οταν ζητησα ενα δανειο και επρεπε να γινει ασφαλιση δανειου, με εστειλαν μεχρι και σε καρδιολογο και συμπληρωνα ενα σωρο χαρτια με οικογενειακο ιστορικο και τετοιες ανοησιες.
Παρεμπιπτοντως, το δανειο δεν το πηρα.

Πάει να πει που είσαι με όρους του 1986. Αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά και κακό. Πάντως σκέψου 500 φορές πριν "αναβαθμίσεις" το συμβόλαιό σου...  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μαζί σου μεγάλε...
[size=10pt][size=10pt]Έλααααα όλα τα γερόντια του site, οι βιαγκροφάγοι και οι πορνόπαπποι μαζί μου για τη θάλασσαααααααα!![/size][/size]

:uglystupid:

να χορέψουμε και τον χορό του Ζαλόγγου πριν πέσουμε ????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μια φορα πηγα να καπνισω πούρο και κοντεψα να λιποθυμησω.

δύο τρία από αυτά θα σου αρέσουν.. έχουν ακόμη κρατήσει την μυρωδιά της .......ιλας.. για να υγρανθούν τα χρησιμοποίησα μερικές φορές για δονητές στα μοντέλλα μου...

Επισκέπτης
Αφού τό Σύστημα ενδιαφέρεται για την Δημόσια Υγεία γιατί ποτέ ένας Επόπτης Δημόσιας Υγείας δεν έκλεισε τα Mc Donalds πού χρησιμοποιούν απαγορευμένες ουσίες διεθνώς;
Γιατί δεν απαγορεύεται η πώληση καί χρήση ζάχαρης;

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Αφού τό Σύστημα ενδιαφέρεται για την Δημόσια Υγεία γιατί ποτέ ένας Επόπτης Δημόσιας Υγείας δεν έκλεισε τα Mc Donalds πού χρησιμοποιούν απαγορευμένες ουσίες διεθνώς;
Γιατί δεν απαγορεύεται η πώληση καί χρήση ζάχαρης;
Γιατί μάνα με γέννησες σ'αυτόν τον άδικο ντουνιά ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• DSC14030021.JPG
    DSC14030021.JPG
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 18

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
στοιχεία που αποδεικνύουν τα μεγέθη που θέλεις να αποδώσεις!
π.χ.
Ο φόρος από τα τσιγάρα είναι συγκρίσημος με το κόστος περίθαλψης των πνευμονοκαρκινοπαθών (άμεσων και μη);
Τι ποσοστό του φόρου καλύπτει έξοδα περίθαλψης;
κλπ κλπ

Όχι αυτό δεν το ξέρω, αλλά ακολουθώ και την λογική μου.
Με απλούς (ίσως και μπακάλικους) υπολογισμούς, κάποιος που καπνίζει 30-40 χρόνια 1,5 πακέτο τη μέρα (πολύ κοντά στο Μ.Ο) θα έχει δώσει καμμιά 50 χιλιάδες ευρώ παραπάνω στο κράτος από τον μη καπνιστή. Με το δεδομένο πως δεν παθαίνουν καρκίνο όλοι οι καπνιστές (αν ίσχυε αυτό, σε χώρα που για πολλά χρόνια οι καπνιστές ήταν κοντά στο 60% θα έπρεπε παραπάνω από τους μισούς να ήταν καρκινοπαθείς. Δεν είναι και επίσης όλες οι μορφές καρκίνου δεν οφείλονται στο τσιγάρο) υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που δίνει αυτό τον φόρο χωρίς ανταποδοτικότητα.
Ξαναλέω, μην τρελλαθούμε, ούτε μη βλαβερό πάω να το βγάλω ούτε τίποτα άλλο.
Και φυσικά δεν θέλω ούτε ένας μη καπνιστής να υποφέρει από κάτι που δεν είναι δικιά του συνήθεια. Απλά μιας και πάει η κουβέντα –λανθασμένα κατ’εμέ- στο πληρώνω/πληρώνεις το είπα.

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μάλλον τελειώσαμε.
Η αντίπαλη παράταξη έχει πεισθεί οπότε κι εγώ αποχωρώ!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την αμέριστη συμπαράσταση τους και την Τζένη (που αυτή τη στιγμή βγαίνει κάτω από το γραφείο μου σκουπίζοντας το στόμα της) για την Ιώβια υπομονή της!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γεια και χαρά παίδες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΚαΘόλου άσχετα με το θέμα.

Το θέμα είναι αν το παθητικό κάπνισμα βλάπτει την δημόσια υγεία. Αλλά εσύ δεν το πιστεύεις...
Εεεεε, μάλλον τόσες επιστημονικές έρευνες λάθος θα κάνουν.

Ότι πεις λοιπόν....

Από εκεί και πέρα το κράτος λαμβάνει διάφορα μέτρα για να προστατεύσει την Δημόσια Υγεία. Από το να χωροθετεί χωματερές μέχρι να κλείνει σχολεία σε περιπτώσεις επιδημιών.

Ή να νομοθετεί για τις ώρες κοινής ησυχίας. Διότι κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι δικαίωμα του να ακούει Πάριο στις 3 το βράδυ. Δεν πέθανε και κανένας από αυτό, έτσι δεν είναι;

Ή να θέτει τα όρια ταχύτητας στους δρομους.

Τώρα αν εσείς γίνατε με την μία όλοι μαζί αντι-κρατικιστές που δεν σας αρέσουν οι νόμοι κλπ, κλπ, κλπ.

Εεεε, τι να κάνουμε;

Στις επόμενες εκλογές ψηφίστε ΚΟΤΕΣ.

ποιοί νόμοι ρε κοκοκόλη;
σαν αυτούς περί ευθύνης υπουργών που τους αλλάζει ο καστανλίδης;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δε γαμιέσαι και συ και το κράτος σου;

εγώ είμαι καμόρα. γιατί και στην ιταλία η καμορα κράτος είναι.

στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Κόκορες αφού πρώτα σε γαμήσω.
για μπάφο δέχομαι και παραγγελίες πριβέ  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom