Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αἰ ἰδέαι μου εἶναι ὑπὲρ τὸ δέον ἐλευθεριάζουσαι, ὁπότε δὲν εἶναι δυνατὸν ἡ ἀπάντησὶς νὰ εἶναι βαρύνουσα.

κάθε άποψις έχει ιδίαν εαυτήν βαρύτηταν..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Στο ίδιο μοτίβο....
Υ.Γ:καταδώστε και τη μάνα σας ικανοί είστε

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια

Φορουσε κουκουλα γιατι ηταν πολυ ομορφος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

κρεμαλα στους ρουφιανους

%CE%9A%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%9B%CE%91.jpg

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Ε,ενταξει,εχει και τα καλα του να ελαττωσουμε το καπνισμα (τουλαχιστον),συν του οτι το κρατος θα εισπραξει λιγοτερα απο την φορολογηση του καπνου! :2funny:

Και να θυμαστε,ο τσιγαροβηχας δεν ειναι συνηθισμενος βηχας....ειναι κατι αλλο....

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Εξαρτώνται από τη βαρύτητα της νόσου

Στην ήπια μορφή της,το μόνο σύμπτωμα που υπάρχει συνήθως είναι ο λεγόμενος "τσιγαρόβηχας".

Στη μέτρια μορφή της,εκτός από το βήχα,μπορεί να έχουμε αυξημένη απόχρεμψη και μικρού βαθμού δύσπνοια ή/και συριγμό στην κόπωση.

Στη βαριά μορφή της,έχουμε συχνά επεισόδια με βήχα και συριγμό καθώς και δύσπνοια η οποία μπορεί να υπάρχει και στην ανάπαυση,επίσης κυάνωση,περιφερικό οίδημα.

Επισκέπτης
Λοιπον το καπνισμα ειναι μαλακια. Μακαρι να μπορουσα να το κοψω και να "επινα" 4-5 μπαφους τη μερα, αλλα δεν μπορω. Θελω ομως οταν σταματισω να καπνιζω να ειναι επιλογη δικη μου κι οχι επειδη μου το επεβαλαν.
Τωρα οσων αφορα τα μαγαζια. Επρεπε το κρατος να βρει μια λυση, μια χρυση τομη, ωστε τα μαγαζια να μη χασουν τους πελατες τους που οι περισοτεροι ειναι καπνιστες, αλλα οπως γινεται παντα, αυτοι που φτιαχνουν τους νομους δεν εχουν καμια σχεση με την καθημερινοτητα των πολιτων. Στις πολεις πιστευω οτι το μετρο καποια στιγμη θα εφαρμοστει, στα χωρια οχι. Στο χωριο μου καπνιζουμε κανονικα στο καφενειο-ψησταρια σαν να μην υπαρχει αυτος ο νομος. Σε καποιες πολεις ειδα μαγαζια να φτιαχνουν κλειστες κατασκευες με ναυλον εξω απο τον κυριο χωρο, μερικοι βαζουν και τηλεοραση που σημενει οτι ο Ελληνας βρισκει λυσεις. Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω παντως ειναι οτι καποιοι περνουν τηλεφωνο στα νουμερα που εδωσε το κρατος για να ρουφιανεψουν. Αν δεν καπνιζα και μ΄ενοχλουσε ο καπνος, απλα δεν θα πηγαινα εκει που καπνιζουν, αλλα οχι να ρουφιανεψω. Ποσο μαλακας και δυστηχισμενος μπορει να ειναι καποιος για να ρουφιανευει τους συμπολιτες του ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πανε δυο μηνες που το εκοψα  :rockon:
Ελπιζω να μην ξαναρχισω ποτε  νοιθω πολυ καλυτερα και εχω και φραγκα για πουτανες ενα 40 την βδομαδα free :rockon:

Οσο για το μετρο , ημουν υπερ και πριν το κοψω ( περισι ας πουμε ) μπορει αν σας φαινετε παραξενο αλλα ημουν υπερ
προτειμουσα να βγω εξω να κανω ενα τσιγαρο και να ξαναμπω , και ποιο λιγα θα καπνιζα (καλο για μενα )
και θα πηγαινα σπιτι χωρις να βρομανε τα ρουχα μου και το δερμα μου

Πραγματικα λυπαμαι οσους το παιζουν φανατικοι καπνιστες (και καλα ) οι οποιοι στην ουσια φοβουνται να παραδεχτουν οτι δεν μπορουν να το κοψουν
(οπως εκανε ο φιολος παραπανω)
Σας τεος καπνιστης σας καταλαβαινω

Συμβουλη μου ειναι να το σκεφτειτε ποιο καθαρα και γιατι οχι , να ζητησετε βοηθεια αν δεν μπορειτε να το κοψετε

Αν παλι δεν θελετε.. απλα στ @@ μου  :grin:
καπνιστε οσο μπορειτε  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εντελώς όμως.
Και το χειρότερο είναι πως τη βρίσκει χοντρά έτσι.
Έλλειψη άλλων πηγών ηδονής ίσως?
ποσο παει το ρουφιανεμα/ατομο;να το αρχισω μετα την προεκλογικη περιοδο; :dancing:
θα βγαλω καλα λεφτα;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πανε δυο μηνες που το εκοψα  :rockon:
Ελπιζω να μην ξαναρχισω ποτε  νοιθω πολυ καλυτερα και εχω και φραγκα για πουτανες ενα 40 την βδομαδα free :rockon:

Οσο για το μετρο , ημουν υπερ και πριν το κοψω ( περισι ας πουμε ) μπορει αν σας φαινετε παραξενο αλλα ημουν υπερ
προτειμουσα να βγω εξω να κανω ενα τσιγαρο και να ξαναμπω , και ποιο λιγα θα καπνιζα (καλο για μενα )
και θα πηγαινα σπιτι χωρις να βρομανε τα ρουχα μου και το δερμα μου

Πραγματικα λυπαμαι οσους το παιζουν φανατικοι καπνιστες (και καλα ) οι οποιοι στην ουσια φοβουνται να παραδεχτουν οτι δεν μπορουν να το κοψουν
(οπως εκανε ο φιολος παραπανω)
Σας τεος καπνιστης σας καταλαβαινω

Συμβουλη μου ειναι να το σκεφτειτε ποιο καθαρα και γιατι οχι , να ζητησετε βοηθεια αν δεν μπορειτε να το κοψετε

Αν παλι δεν θελετε.. απλα στ @@ μου  :grin:
καπνιστε οσο μπορειτε  :rockon:
θα χοντρυνεις και συ.....μην χαιρεσαι.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ποσο παει το ρουφιανεμα/ατομο;να το αρχισω μετα την προεκλογικη περιοδο; :dancing:
θα βγαλω καλα λεφτα;

Ρώτα τους τραμουντανοχιτμαναίους που εξασκούν το σπορ και είναι και περήφανοι γι'αυτό.
Αν και νομίζω ότι το μόνο κέρδος τους είναι η ικανοποίηση της σκατοπουστιάς που έχουν μέσα τους..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρώτα τους τραμουντανοχιτμαναίους που εξασκούν το σπορ και είναι και περήφανοι γι'αυτό.
Αν και νομίζω ότι το μόνο κέρδος τους είναι η ικανοποίηση της σκατοπουστιάς που έχουν μέσα τους..
πρεπει να ναικανα τριανταρι....ο χιτμαν αμα ρουφιανεψει 10 συμφοιτητες του βγαζει ας πουμε μια ωριτσα με cim owo κλπ...... :grin: :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν δεν καπνιζα και μ΄ενοχλουσε ο καπνος, απλα δεν θα πηγαινα εκει που καπνιζουν, αλλα οχι να ρουφιανεψω. Ποσο μαλακας και δυστηχισμενος μπορει να ειναι καποιος για να ρουφιανευει τους συμπολιτες του ?

και που θα έβρισκες να πας ρε φίλε? αντε είμαι στο χωριο σου και με πειράζει ο καπνός.. θα πρεπει δηλαδή να είμαι μόνιμα σπίτι γιατί κάποιοι δεν γουστάρουν να σταματήσουν να καπνίζουν?

λογική είναι αυτή???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα... ολοι έχουν κατά την γνώμη σου δικαιώματα αλλά μερικοί έχουν περισσότερα από τους άλλους.. αντε ρε φασισταριό από δώ που το παίζεις και προοδευτικός...

πάρε το παιδί σου και πήγαινε το σε ταβέρνα που ζέχνει από την τσιγαρίλα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα... ολοι έχουν κατά την γνώμη σου δικαιώματα αλλά μερικοί έχουν περισσότερα από τους άλλους.. αντε ρε φασισταριό από δώ που το παίζεις και προοδευτικός...

πάρε το παιδί σου και πήγαινε το σε ταβέρνα που ζέχνει από την τσιγαρίλα...
εμας ρε φιλε απο μικρους σε τετοιες ταβερνες μας πηγαινε ο μπαμπας....μηπως δεν βγηκαμε υγιεις;γκουχ γκουχ.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom