tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αἰ ἰδέαι μου εἶναι ὑπὲρ τὸ δέον ἐλευθεριάζουσαι, ὁπότε δὲν εἶναι δυνατὸν ἡ ἀπάντησὶς νὰ εἶναι βαρύνουσα.
κάθε άποψις έχει ιδίαν εαυτήν βαρύτηταν..
Αἰ ἰδέαι μου εἶναι ὑπὲρ τὸ δέον ἐλευθεριάζουσαι, ὁπότε δὲν εἶναι δυνατὸν ἡ ἀπάντησὶς νὰ εἶναι βαρύνουσα.
Άστυνομικός εἶσθε;
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια
θα ερθει η ωρα τους τυπεκρεμαλα στους ρουφιανους
Ποσο μαλακας και δυστηχισμενος μπορει να ειναι καποιος για να ρουφιανευει τους συμπολιτες του ?
ποσο παει το ρουφιανεμα/ατομο;να το αρχισω μετα την προεκλογικη περιοδο;Εντελώς όμως.
Και το χειρότερο είναι πως τη βρίσκει χοντρά έτσι.
Έλλειψη άλλων πηγών ηδονής ίσως?
θα χοντρυνεις και συ.....μην χαιρεσαι....Πανε δυο μηνες που το εκοψα
Ελπιζω να μην ξαναρχισω ποτε νοιθω πολυ καλυτερα και εχω και φραγκα για πουτανες ενα 40 την βδομαδα free
Οσο για το μετρο , ημουν υπερ και πριν το κοψω ( περισι ας πουμε ) μπορει αν σας φαινετε παραξενο αλλα ημουν υπερ
προτειμουσα να βγω εξω να κανω ενα τσιγαρο και να ξαναμπω , και ποιο λιγα θα καπνιζα (καλο για μενα )
και θα πηγαινα σπιτι χωρις να βρομανε τα ρουχα μου και το δερμα μου
Πραγματικα λυπαμαι οσους το παιζουν φανατικοι καπνιστες (και καλα ) οι οποιοι στην ουσια φοβουνται να παραδεχτουν οτι δεν μπορουν να το κοψουν
(οπως εκανε ο φιολος παραπανω)
Σας τεος καπνιστης σας καταλαβαινω
Συμβουλη μου ειναι να το σκεφτειτε ποιο καθαρα και γιατι οχι , να ζητησετε βοηθεια αν δεν μπορειτε να το κοψετε
Αν παλι δεν θελετε.. απλα στ @@ μου
καπνιστε οσο μπορειτε
ποσο παει το ρουφιανεμα/ατομο;να το αρχισω μετα την προεκλογικη περιοδο;
θα βγαλω καλα λεφτα;
πρεπει να ναικανα τριανταρι....ο χιτμαν αμα ρουφιανεψει 10 συμφοιτητες του βγαζει ας πουμε μια ωριτσα με cim owo κλπ......Ρώτα τους τραμουντανοχιτμαναίους που εξασκούν το σπορ και είναι και περήφανοι γι'αυτό.
Αν και νομίζω ότι το μόνο κέρδος τους είναι η ικανοποίηση της σκατοπουστιάς που έχουν μέσα τους..
Αν δεν καπνιζα και μ΄ενοχλουσε ο καπνος, απλα δεν θα πηγαινα εκει που καπνιζουν, αλλα οχι να ρουφιανεψω. Ποσο μαλακας και δυστηχισμενος μπορει να ειναι καποιος για να ρουφιανευει τους συμπολιτες του ?
Ρώτα τους τραμουντανοχιτμαναίους που εξασκούν το σπορ και είναι και περήφανοι γι'αυτό.
Αν και νομίζω ότι το μόνο κέρδος τους είναι η ικανοποίηση της σκατοπουστιάς που έχουν μέσα τους..
εμας ρε φιλε απο μικρους σε τετοιες ταβερνες μας πηγαινε ο μπαμπας....μηπως δεν βγηκαμε υγιεις;γκουχ γκουχ....δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα... ολοι έχουν κατά την γνώμη σου δικαιώματα αλλά μερικοί έχουν περισσότερα από τους άλλους.. αντε ρε φασισταριό από δώ που το παίζεις και προοδευτικός...
πάρε το παιδί σου και πήγαινε το σε ταβέρνα που ζέχνει από την τσιγαρίλα...