Νέα

Κάπνισμα + Φόροι = ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αυτό ακριβώς.. είχα προσπαθησει πολλές φορές... (στα 32 χρόνια που κάπνιζα) αλλά μάταια.. και μιά μέρα (ήμουν κρυωμένος) τα πήρα στο κρανίο επειδή πήγα να ανάψω τσιγάρο και βόγγηξα από τον βήχα είπα.. να πάει να γαμιθεί..

έτσι σε θέλω...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ!

6 των 25 τσιγάρων...

ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

ρε συ ήσουν εθισμένος;;; [ μπορεί να ακούγεται λίγο βαρύ αλλά είναι η μαύρη αλήθεια.. ]

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
έτσι σε θέλω...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ!

ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

ρε συ ήσουν εθισμένος;;; [ μπορεί να ακούγεται λίγο βαρύ αλλά είναι η μαύρη αλήθεια.. ]

ήμουν εθισμένος... δεν είναι βαρύ αλήθεια είναι....
ευτυχώς το πέταξα και ησύχασα...

ακόμη δεν έχω συνέλθει όμως .. και θα περάσει πολύ ςκαιρός ακόμη για να ξαναβρώ τον εαυτό μου.. τουλάχιστον όμως μπορώ και περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, ανεβαίνω σκάλες χωρίς να κάνω στάση κάθε δέκα σκαλοπάτια, γαμάω χωρίς να με πιάνει βήχας και απολαμβάνω τις γεύσεις...

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ήμουν εθισμένος... δεν είναι βαρύ αλήθεια είναι....
ευτυχώς το πέταξα και ησύχασα...

ακόμη δεν έχω συνέλθει όμως .. και θα περάσει πολύ ςκαιρός ακόμη για να ξαναβρώ τον εαυτό μου.. τουλάχιστον όμως μπορώ και περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, ανεβαίνω σκάλες χωρίς να κάνω στάση κάθε δέκα σκαλοπάτια, γαμάω χωρίς να με πιάνει βήχας και απολαμβάνω τις γεύσεις...

τωρα τι το ηθελες αυτο, θες να στην πω εεε;;; :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:

παντως μπραβο σου που το εκοψες μαχαιρι...μακαρι να σκεφτονταν ολοι ετσι! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τωρα τι το ηθελες αυτο, θες να στην πω εεε;;; :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:

παντως μπραβο σου που το εκοψες μαχαιρι...μακαρι να σκεφτονταν ολοι ετσι! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

τι να πείς ρε σύ.. λες να μην το καταλάβαινα ο μαλάκας ότι με πείραζε.. στις πέντε σπρωξιές λαχάνιαζα...
ασε ευτυχώς ησύχασα από δαύτο...

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τι να πείς ρε σύ.. λες να μην το καταλάβαινα ο μαλάκας ότι με πείραζε.. στις πέντε σπρωξιές λαχάνιαζα...
ασε ευτυχώς ησύχασα από δαύτο...

για αλλο λογο θα στην ελεγα...τεςπα..

βεβαια μιας και το αναφερεις...στις εξι σπρωξιες θα ησουν χωμα εεε ;;; χαχα

σου ειπα μπραβο γιατι εκανες καλο στον εαυτο σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom