Νέα

Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ......!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Μαλάκας είμαι και έχω λογαριασμό στο ebay θα το είχα ψάξει χθες το βράδυ. Για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου θα χρηματοδοτούσα όλο το bourdela.com.

Εγώ πιστεύω ότι η μετοχή που αγόρασε ο τυπάκος από το ebay μπορεί να είναι και μούφα χαχαχαχαχα. Φαντάσου όμως να είναι τα πάντα αλήθεια. Ε ρεεε γλέντια. Οι πουτάνες θα πάνε 1000 ευρώ την ώρα με 100ρικο για κάθε εξτραδάκι  

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαλάκας είμαι και έχω λογαριασμό στο ebay θα το είχα ψάξει χθες το βράδυ. Για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου θα χρηματοδοτούσα όλο το bourdela.com.

Εγώ πιστεύω ότι η μετοχή που αγόρασε ο τυπάκος από το ebay μπορεί να είναι και μούφα χαχαχαχαχα. Φαντάσου όμως να είναι τα πάντα αλήθεια. Ε ρεεε γλέντια. Οι πουτάνες θα πάνε 1000 ευρώ την ώρα με 100ρικο για κάθε εξτραδάκι  
Τι 1000 ευρώ οι πουτάνες... 1000 θα θες για να πάρεις μια τσίχλα  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
επανερχεται σημερα η ζουγκλα στο θεμα

κι αλλο ενα πραγμα προσεξα και με προβληματιζει....το ονομα του φερομενου ως ιδιοκτητη των μετοχων...Αρτέμης Σώρρος, (Artem Sorros φανταζομαι στα ουγγρικα)...  :think: :think: :think:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Αρτέρμης Σώρρος ή Αρτέμης Σώρρας;;; Γιατί η οικογένεια λέγεται Σώρρα.

Πάντως ρε τύποι αναλογηστείτε BNB Paribas και Credit Agricole σε περίπτωση που γίνει το μπραφ, θα είναι αυτές που θα δώσουν τα δις (αυτές είναι μέσα στην τράπεζα της Ελλάδος). Αλλά εδώ μπαίνουμε σε άλλα χωράφια, γιατί υπέυθυνη οικογένεια για αυτές τις τράπεζες ξέρετε καλά ποια είναι...

Σε απλά ελληνικά αυτοί που το επώνυμο τους σημαίνει κόκκινες ασπίδες ;)

Και με το 1/5 του παγκόσμιου πλούτου στην κατοχή τους

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΝ , λέω ΑΝ ,

όλη αυτή η ιστορία είναι αληθινή (του γκουντ του μπι τρου), μιλάμε σωθήκαμε !

Βέβαια, αν το σωθήκαμε σημαίνει οτι μπορούμε να ξαναγίνουμε μιά απο τα ίδια, τότε :

"καλύτερα παπάκι, παρά το παραδάκι" ! (Σε παράφραση το Πασοκοσύνθημα)

Α !  Μεταξύ των άλλων, οσονούπω επιτρέπεται και  η πετρελειοκίνηση σε ΑΘήνα και Σαλόνικα ! :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σε απλά ελληνικά αυτοί που το επώνυμο τους σημαίνει κόκκινες ασπίδες ;)

Και με το 1/5 του παγκόσμιου πλούτου στην κατοχή τους

Αν εννοείς τους Rothschild,... πάρτο αλλιώς !

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Η τραπεζα υπηρχε (γεγονος)
Η διαδικασια εκκαθαρισης δεν ολοκληρωθηκε ποτε (γεγονος)
Οι νομικες κινησεις εκ μερους των δικαιουχων εχουν γινει (γεγονος)
Η αποπειρα της ΕτΕ για να θολωσει τα νερα προσφεροντας ενα ασσυληπτο ποσο ειναι γεγονος
Οι 2 καθηγητες που εκαναν την αποτιμηση υπαρχουν, και ειναι αναγνωρισμενοι (γεγονος)
Τα εξωδικα εχουν σταλει (γεγονος)

Το σιγουρο ειναι πως αν ολοκληρωθει και η νομικη διαδικασια, ακομη και τα μισα να εγκρινει, μιλαμε για νουμερα που ειναι ικανα να πτωχευσουν ολες τις εθνικες τραπεζες της Ευρωπης....  απλα δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα σε ρευστο σε ολοκληρο το τραπεζικο συστημα!

Το μονο που με προβληματιζει πολυ ειναι το γιατι τωρα? Τετοια συμπτωση ειναι ανατριχιαστικα απιθανη.... 

Ρε φίλε, δεν αξίζει να ασχολείσαι περισσότερο με την υπόθεση.
Είναι μια καλοστημένη ιστορία για να τραβήξει δημοσιότητα.

Τι σημασία έχει αν κάποιοι έστειλαν εξώδικα?  Να σου στείλω και εγώ εξώδικο έγγραφο. Σημαίνει κάτι?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε φίλε, δεν αξίζει να ασχολείσαι περισσότερο με την υπόθεση.
Είναι μια καλοστημένη ιστορία για να τραβήξει δημοσιότητα.

Τι σημασία έχει αν κάποιοι έστειλαν εξώδικα?  Να σου στείλω και εγώ εξώδικο έγγραφο. Σημαίνει κάτι?
Αμα φαω εξωδικο απο δω, σημαινει οτι εγραψα κακη κριτικη για το φ104  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
που ησουνα τοσα χρονια εσυ να δωσεις τη λυση στον κοσμο που ψαχνει να πλυνει μαυρα λεφτα ρε παιχτουρι...

Εκτωρ,

Τι σχέση έχουν τα μαύρα με τη δωρεά ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ το φόρο δωρεάς?

Γιατί δε ξεχωρίζετε τα πράματα στο μυαλό σας?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
670 δις φάπες πρέπει να ρίξουμε σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο λέω εγώ..

comms

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα!!!!
σε λιγες μερες εκτιμω οτι θα ξεκαθαρισουν παλλα ακομα
λιγη υπομονη!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η πηγή της είδησης είναι τουλάχιστον αναξιόπιστη... σόρρυ Μάκη αλλά έτσι είναι!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ειναι πραγματικα απιστευτο οτι ορισμενοι οτι σκατα τους σερβιρουν τα ΜΜΕ και το διαδικτυο τα καταπινουν αμασητα
μετα ορισμενοι απο σας εχετε και την ψευδαισθηση οτι υπαρχει μελλον για αυτον τον τοπο

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Δλδ εσύ που συμπεριφέρεσαι μηδενιστικά τι σημαίνει. Κάλο είναι να υπάρχει και μία ελπίδα. Σε κρατάει ζωντανό, εκτός και αν οι νεοέλληνες γουστάρουν να είναι γκόιμ.

Τώρα όσον αφορά την πηγή καλώς ή κακώς η συγκεκριμένη σελίδα στο Alexa είναι 2η ή 3η από τα ελληνικά σάιτ, οπότε επηρρεάζει κόσμο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δλδ εσύ που συμπεριφέρεσαι μηδενιστικά τι σημαίνει. Κάλο είναι να υπάρχει και μία ελπίδα. Σε κρατάει ζωντανό, εκτός και αν οι νεοέλληνες γουστάρουν να είναι γκόιμ.

Τώρα όσον αφορά την πηγή καλώς ή κακώς η συγκεκριμένη σελίδα στο Alexa είναι 2η ή 3η από τα ελληνικά σάιτ, οπότε επηρρεάζει κόσμο
καλη η ελπιδα
αρκει να μην ειναι οι νεφελιμ,ο θησαυρος του Αλι Πασσα ή κατι ξεχασμενες μετοχες
γιατι αν ειναι να χρειαζομαστε παραμυθια για να εχουμε ελπιδα τοτε χεσε μεσα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το ότι επηρεάζει κόσμο δεν κάνει την σελίδα αξιόπιστη...

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
ναι, αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνείσαι το γεγονός ότι ουσιαστικά υπάρχουν στοιχεία για αυτή την υπόθεση, τα οποία είναι τεκμηριωμένα. Επίσημα έγραφα και δεν εχει διαψευστεί τπτ απολύτως. Οσο απίστευτο και να ακούγεται, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι αληθινό. Εχουμε κανένα οικονομολόγο στο σάιτ, να βγάλουμε καμία άκρη;

Οταν Ορσον Γουέλς έγραφε τα αριστουργήματα του τη δεκαετία του 40' ποιος θα περίμενε ότι θα επαληθευόντουσαν 50 χρόνια μετά. Αλλωστε τα πιο απίστευτα πράγματα είναι και αυτά που αναζητούν απαντήσεις

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το σκεπτικό μου βασίζεται στο παρελθόν του Μάκη και τα διάφορα ψέμματα που έχει αναφέρει προκειμένου να προκαλέσει για μια είδηση... μη με ρωτήσεις τώρα για παράδειγμα δεν θα μπορέσω λόγω νύστας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom