Νέα

Κάπνισμα + Φόροι = ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Με τροπολογία που ψηφίστηκε αιφνιδιαστικά χτες... την νύχτα, επιβάλλονται αυξήσεις 20% στη φορολογία των ποτών και των τσιγάρων (δηλ. αύξηση της τιμής των τσιγάρων που πωλούνται 2 ευρώ κατά 19 λεπτά και αυτών που πωλούνται 3,20 ευρώ κατά 41 λεπτά).

καλοπιωτα σε οσους καπνιζουν...αντε ακομη μια ευκαιρια να το κοψετε.. :rockon: :rockon: :zfuck: :zfuck: :fuck1:

ή σκεφτητε το αλλιως..

το κοβετε τωρα και εχετε ρευστο για τους γιατρους, αλλιως συνεχιζετε παθαινετε καρκινο και ειστε και ταπι! :grin: :grin: :2funny: :2funny:

bubbles

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
το χορτο γιατι ειναι παρανομο? επειδη δεν μπορουν να το φορολογησουν...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε άκουσα καλά? Θα πάει 5+ ευρω το πακέτο???

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δλδ σε μία βδομάδα θα δώσεις ~40 ευρώ στα τσιγάρα...ακριβό σπορ τείνει να γίνει!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φυσικα απο στιγμη σε στιγμη ολο και θα πεταχτει ενας παπαρας που θα πει "εεεεεεε τι γκρινιαζεται ρε,στην αγγλια κανει 6 ευρω το πακετο,μια χαρα ειστε εδω,κακομαθημενοι¨" και φυσικα ακομα ενας εξυπνος που θα πει "καλα να παθετε,να το κοψετε"
1ον να μοθ δωσουν τους μισθους της αγγλιας
2ον να κοιταει την δουλεια του.ας κοψει αυτος το αυτοκινητο,να παιρνει μονο λεωφορειο και να σταματησει να γκρινιαζει για τα τελη κυκλοφοριας πχ

ps σε οσους λενε καλοπροαιρετα "ευκαιρια ειναι ρε παιδια για το καλο σας να το κοψετε" παω πασο

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κόφτε το ρε σείς να δείτε την υγειά σας....

και πέρα από το καλό που θα κάνετε στον εαυτό σας δεν θα πλερώνετε και φόρους στο ^&*^&*^@&*(^ το κράτος...

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
φυσικα απο στιγμη σε στιγμη ολο και θα πεταχτει ενας παπαρας που θα πει "εεεεεεε τι γκρινιαζεται ρε,στην αγγλια κανει 6 ευρω το πακετο,μια χαρα ειστε εδω,κακομαθημενοι¨" και φυσικα ακομα ενας εξυπνος που θα πει "καλα να παθετε,να το κοψετε"
1ον να μοθ δωσουν τους μισθους της αγγλιας
2ον να κοιταει την δουλεια του.ας κοψει αυτος το αυτοκινητο,να παιρνει μονο λεωφορειο και να σταματησει να γκρινιαζει για τα τελη κυκλοφοριας πχ

ps σε οσους λενε καλοπροαιρετα "ευκαιρια ειναι ρε παιδια για το καλο σας να το κοψετε" παω πασο

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

κόφτε το ρε σείς να δείτε την υγειά σας....

και πέρα από το καλό που θα κάνετε στον εαυτό σας δεν θα πλερώνετε και φόρους στο ^&*^&*^@&*(^ το κράτος...

ρε Τέρας εσένα σε έχω "κόψει" για τύπο "Ψωμιάδη" , όχι τον δήμαρχο, της ΑΕΚ εννοώ! ;), με τις πουράκλες του κτλ..σωστός δεν είμαι;;  :cool2: :cool2: :cool2:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ρε Τέρας εσένα σε έχω "κόψει" για τύπο "Ψωμιάδη" , όχι τον δήμαρχο, της ΑΕΚ εννοώ! ;), με τις πουράκλες του κτλ..σωστός δεν είμαι;;  :cool2: :cool2: :cool2:

κάπνιζα μέχρι πρίν 6,5 χρόνια ... και  πούρα και τσιγάρα και ότι έβγαζε καπνό γενικά (150 τσιγάρα την μέρα).. και το έκοψα πρίν μου το κόψουν οι γιατροί...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
κάπνιζα μέχρι πρίν 6,5 χρόνια ... και  πούρα και τσιγάρα και ότι έβγαζε καπνό γενικά (150 τσιγάρα την μέρα).. και το έκοψα πρίν μου το κόψουν οι γιατροί...

ρε συ 5 πακέτα την μέρα;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :jerking: :jerking: :jerking:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
το έχω κόψει 1 χρόνο ακριβώς μετά από 20 περίπου χρόνια.... τα τελευταία με 3 στιβενσον ημερησίως.
μαχαίρι βέβαια, ούτε τσίχλες ούτε μαλακίες άλλες.
Είναι ζόρι πάντως.
Δεν έχω δει και καμιά μεγάλη βελτίωση στην αντοχή, πήρα ίσαμε 10 κιλά...αλλά ελπίζω πως σιγά σιγά θα πάω καλύτερα.
Επιπλέον ξεβρόμισε το σπίτι και το αμάξι, και μένουν και τα λεφτά  :grin:

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
το έχω κόψει 1 χρόνο ακριβώς μετά από 20 περίπου χρόνια.... τα τελευταία με 3 στιβενσον ημερησίως.
Είναι ζόρι πάντως.
Δεν έχω δει και καμιά μεγάλη βελτίωση στην αντοχή, πήρα ίσαμε 10 κιλά...αλλά ελπίζω πως σιγά σιγά θα πάω καλύτερα.

από ότι έχω μάθει από φίλους το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση...αν πεις ΜΕΣΑ σου ότι "τέρμα τέλειωσε" τότε θα το κόψεις...αν όμως το μυρμιρίζεις τότε μλκιες τούμπανο..μία τρύπα στο νερό και τίποτα άλλο....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε συ ειναι αυτα τα σακουλακια με ενα σκατο μεσα που τα μασουλας??
μιλαμε για πολυ αηδια, μου ειχε δοσει 1 σουηδος πριν χρονια και το φτυσα σε dt. ξερατο σκετο

εχει σε διάφορες γεύσεις.. εμένα μου αρέσει γιατί καίει...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
από ότι έχω μάθει από φίλους το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση...αν πεις ΜΕΣΑ σου ότι "τέρμα τέλειωσε" τότε θα το κόψεις...αν όμως το μυρμιρίζεις τότε μλκιες τούμπανο..μία τρύπα στο νερό και τίποτα άλλο....

αυτό ακριβώς.. είχα προσπαθησει πολλές φορές... (στα 32 χρόνια που κάπνιζα) αλλά μάταια.. και μιά μέρα (ήμουν κρυωμένος) τα πήρα στο κρανίο επειδή πήγα να ανάψω τσιγάρο και βόγγηξα από τον βήχα είπα.. να πάει να γαμιθεί..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Είναι ζόρι πάντως.

μεγάλη βελτίωση μετά τον τρίτο χρόνο... και θεαματικήμετά τον έβδομο.. μιλάμε για πάνω από δέκα χρόνια καπνιστες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σε  λίγο  με  αυτές  τις  τιμές  θα  έχουμε  τσιγάρα  που  θα  προσφέρουν δεύτερη  εκτόνωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom