Νέα

Κάπνισμα + Φόροι = ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
οπως θα ψιλοσκεφτουν αν θα το κοψουν ή οχι, ετσι θα σκεφτουν "ρε φιλε πως θα το κοψω μαχαιρι;; ασε σιγα σιγα κι εχει ο Θεος"...οποτε θα το συνεχισουν μεχρι να συνηθισουν την τιμη...καενας μα κανενας τους δεν θα το κοψει επιτοπου..αντε 1 στους 1000...
Αν ήταν τόσο απλό να ξέρεις ότι θα  κάνανε τόσο μεγάλες αυξήσεις εδώ και χρόνια!
Δεν είναι ανάγκη να το κόψει κάποιος για να "χαλαστούν" αυτοί που θυσαυρίζουν από το εμπόριο τσιγάρων...υπάρχει σοβαρή πιθανότητα πολλοί να το περιορίσουν έστω και λίγο σε μια ενδεχόμενη μεγάλη αύξηση!Οπότε τους συμφέρει το λάου-λάου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοψτε τοοοοοο! βρωμαααει  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
μετα τα προσφατα αντικαπνιστικα μετρα του ιουλιου
που ειχαν σαν αποτελεσμα την θεαματικη μειωση του καπνισματος αφου δεν καπνιζουμε πουθενα πλεον
αλλο ενα μετρο που θα βοηθησει ακομα πιο πολυ στην μαστιγα αυτη
:2funny:
πληροφοριες λενε οτι ο αυτοεξοριστος κινεζοκυπριος ετοιμαζει δυναμικη επιστροφη :2funny:

Επισκέπτης
μετα τα προσφατα αντικαπνιστικα μετρα του ιουλιου
που ειχαν σαν αποτελεσμα την θεαματικη μειωση του καπνισματος αφου δεν καπνιζουμε πουθενα πλεον
αλλο ενα μετρο που θα βοηθησει ακομα πιο πολυ στην μαστιγα αυτη
:2funny:
πληροφοριες λενε οτι ο αυτοεξοριστος κινεζοκυπριος ετοιμαζει δυναμικη επιστροφη :2funny:

χαχαχαχαχα!!

Επισκέπτης
Γράψτε καμιά μαλακία ρε....να γελάσουμε....

Θα κόψουμε το τσιγάρο επειδή είναι "ακριβό" το πακέτο..

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Πρέπει να επανέλθει σύντομα ο Κινεζοκύπριος να βάλει μια τάξη!  :rockon:

Συνημμένα

• sm.jpg
    sm.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Αν ήταν τόσο απλό να ξέρεις ότι θα  κάνανε τόσο μεγάλες αυξήσεις εδώ και χρόνια!
Δεν είναι ανάγκη να το κόψει κάποιος για να "χαλαστούν" αυτοί που θυσαυρίζουν από το εμπόριο τσιγάρων...υπάρχει σοβαρή πιθανότητα πολλοί να το περιορίσουν έστω και λίγο σε μια ενδεχόμενη μεγάλη αύξηση!Οπότε τους συμφέρει το λάου-λάου...

λαου λαου θα γινει του πουταναου... χαχα

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
λαου λαου θα γινει του πουταναου... χαχα

Σιγά μην γίνει, κάθε χρόνο αυξήσεις κάνουν και κάθε χρόνο τα ίδια "κλάμματα". Εγώ είμαι πουρίστας και πληρώνω τον φόρο των φόρων, αλλά δεν κόβεται, μπορεί να περιορίζεται, αλλά δεν κόβεται, αν δεν έχει κανείς την θέληση να το κάνει. Ο φόρος πάντως δεν έχει καθοριστεί ακόμα...

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Σιγά μην γίνει, κάθε χρόνο αυξήσεις κάνουν και κάθε χρόνο τα ίδια "κλάμματα". Εγώ είμαι πουρίστας και πληρώνω τον φόρο των φόρων, αλλά δεν κόβεται, μπορεί να περιορίζεται, αλλά δεν κόβεται, αν δεν έχει κανείς την θέληση να το κάνει. Ο φόρος πάντως δεν έχει καθοριστεί ακόμα...

ειτε πουρο με φυλλα ειτε πουρο με δερμα το ιδιο θα σας φανει ετσι οπως το πανε με τις αυξησεις... ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σημασία εχει πόσο θα μπει ο φόρος?Σημασία έχει οτι θα μπει το ποσο ειναι άλλο θέμα

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σημασία εχει πόσο θα μπει ο φόρος?Σημασία έχει οτι θα μπει το ποσο ειναι άλλο θέμα

Για το καλό μας  γινονται όλα αυτά, μην χρεοκοπήσουμε και πάμε στη Βουλγαρία να πλένουμε σκάλες... :grin: :grin: :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ο φόρος πάντως δεν έχει καθοριστεί ακόμα...

Με τροπολογία που ψηφίστηκε αιφνιδιαστικά χτες... την νύχτα, επιβάλλονται αυξήσεις 20% στη φορολογία των ποτών και των τσιγάρων (δηλ. αύξηση της τιμής των τσιγάρων που πωλούνται 2 ευρώ κατά 19 λεπτά και αυτών που πωλούνται 3,20 ευρώ κατά 41 λεπτά).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom