You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blaoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Α ρε αδελφέ πουλιά στον αέρα πιάνεις!ενα τοπικ ακυρο οπως πολλα αλλα εδω μεσα.δεν εχεις συνηθισει......... :'( :'( :'( :'( :'(
μοφ,μοφ,μοφ...ρε καταρα πεσε για υπνο γιατι θα σου κανω το κολαρακι μοφ.............
οκ αδερφε,ειμαι εκτός.παιδιά σας παρακαλώ.. μην αρχίσετε τιποτά αντιπαραθέσεις κλπ τώρα!! ;)
sarantabnormal
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ενημερωτικονφουσκωνω τα βυζια μου με ορμονες
θελω να γινω σαν αμερικανος
μοθ αρεσει στα κρυφα και ο μητροπανος!
Συνημμένα
[size=10pt]Αυτο το topic, δεν ειναι απλο.[/size]
Καθόλου.
Έχει και δικό του άσμα.
Συνημμένα
Επισκέπτης
όχι και αντίπραξη στον παπαγιώργη.
όχι και αντίπραξη στον παπαγιώργη.
Καλλιτεχνική αδεία...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
O Τζιμης μπορει να ειναι μερικες φορες εκνευριστικα αναρχικος αλλα ειναι καυστικος και τα λεει ωραια. Ο Λαζοπουλος δεν ειναι ουτε για να του γυαλιζει τα παπουτσια.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σωστός.O Τζιμης μπορει να ειναι μερικες φορες εκνευριστικα αναρχικος αλλα ειναι καυστικος και τα λεει ωραια. Ο Λαζοπουλος δεν ειναι ουτε για να του γυαλιζει τα παπουτσια.
Ο Λαζόπουλος δεν κανει σάτυρα απλα κοροιδεύει τα τηλεκαημενα. Συνέχεια βίντεο απο άλλες "εκπομπες" δείχνει και καλα σχολιάζει, σατυρίζει. εν τω μεταξύ τον έχουνε πάρει χαμπάρι τα τηλεκαημένα και προσπαθούν να κάνουν μ@@@@ιες για τους κάνει διαφήμηση.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σωστός.
Ο Λαζόπουλος δεν κανει σάτυρα απλα κοροιδεύει τα τηλεκαημενα. Συνέχεια βίντεο απο άλλες "εκπομπες" δείχνει και καλα σχολιάζει, σατυρίζει. εν τω μεταξύ τον έχουνε πάρει χαμπάρι τα τηλεκαημένα και προσπαθούν να κάνουν μ@@@@ιες για τους κάνει διαφήμηση.
Τσιμπάει όμως ο κόσμος και του κάνουν νούμερα >50% κάθε Τρίτη. Όλα είναι φαύλος κύκλος.
Επισκέπτης
15000 και 1 στραβάδια απολύομαι
33 χρόνια θητεία στραβάδια απολύομαι
όλο εμένα σηκώνει στο μάθημα η δάσκαλα
θα την σφάξω σαν κουνέλι και θα βγώ να παίξω μπαλα
Τζίμις rules
33 χρόνια θητεία στραβάδια απολύομαι
όλο εμένα σηκώνει στο μάθημα η δάσκαλα
θα την σφάξω σαν κουνέλι και θα βγώ να παίξω μπαλα
Τζίμις rules
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ελα μου ντε.Τσιμπάει όμως ο κόσμος και του κάνουν νούμερα >50% κάθε Τρίτη. Όλα είναι φαύλος κύκλος.
Ολη την βδομάδα τον διαφημίζουν τα τηλεκαημένα. Ο Λακης αυτό ο Λάκης εκείνο αστα να πάνε.
Εγω προσωπικά δεν τον βλέπω καθόλου. αρνούμαι να δω να ξεφτιλίζει ανθρώπους. Και το ωραίο είναι οτι κατηγορεί την Αννίτα Πάνια γι αυτό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις