kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.274
- Πόντοι
- 2.356
εγω αναρωτιέμαι αυτοι οι "αντισπισιστες", δηλαδή που δεν ξεχωριζουν τα ειδη μεταξυ τους, γιατι δολοφονουν τα ακακα φυτα για να τα φανε και εχουν τυψεις αν φανε ζωα που εγκληματησαν σφαζοντας φυτα.
οι μηπως τα φυτα είναι κατωτερου θεου?
η λογικη λεει αμα κλεψεις τον κλεφτη σαν τον αλη μπαμπα, δεν εισαι κακος, αρα τα μαρουλια πρεπει να λυπομαστε όχι τα γουρούνια και τα προβατάκια που δολοφονουν χιλιαδες αθωα φυτα σε ολη τους την ζωη.
Εσύ γνωρίζεις ότι τό άζωτο τής χλωροφύλλης είναι ποσοτικά αμελητέο εν σχέσει πρός εκείνο τών πρωτεϊνών, καί μάς κάνεις διάλεξη περί τού πώς ανακτάται από τό φυτό;
Κατά τά άλλα, όντως οι βίγκαν είναι "ταλιμπάν", όπως καί κάθε ομάδα που πιστεύει ότι κατέχει τήν αλήθεια καί επιχειρεί νά τήν επιβάλει στούς άλλους (φασίστες, Antifa, υστερικοί αντικαπνιστές, κομμουνιστές, καπιταλισμός κ.ο.κ) αλλά τό νά τρώμε κρέας δέν είναι ούτε υγιεινό ούτε επιβοηθητικό γιά τήν εξέλιξη τής ζωής πάνω στόν πλανήτη.
Γιά αυτούς που γράφουν μαλακίες, συγκρίνοντας τά φυτά μέ τά ζώα, τά φυτά βρίσκονται σέ κατώτερο επίπεδο συνείδησης από τά ζώα, οπότε μήν γράφετε γελοιότητες, εξομοιώνοντάς τα. Άλλο νά καταναλώνεις φυτά, άλλο ζώα. Τά φυτά δέν έχουν συναισθηματικό κόσμο γιά νά "λυπηθούν" γιά τήν κακομεταχείρηση.
Αν δεν τρως κρέας, σε μικρό χρονικό διάστημα θα πάθεις αβιταμίνωση Β12, αφού η Β12 δεν υπάρχει σε κανένα φυτό, Καλή τύχη με την αναιμία και την αβιταμίνωση λοιπόν. Και σε πληροφορώ ότι έχει αποδειχτεί ότι τα φυτά νιώθουν πηγή
Οι βιγκαν μου θυμιζουν τους οπαδους του Σωρρα που νομιζουν οτι ειναι οι "πεφωτισμενοι"
και γνωριζουν αληθειες που ολοι οι υπολοιποι αγνοουμε
Μιλουσα με εναν τετοιο τυπο μια μερα+πεθανα στο γελιο
Έχω 18 χρόνια να φάω, μην γράφετε μαλακίες
Πληροφόρησέ με λοιπόν που βρίσκεις την Β12, αφού δηλώνεις ότι δεν τρως κρέας ή τα προϊόντα του. Γιατί δεν έχεις πάθει αναιμία, πως γεμίζουν οι αποθήκες σιδήρου στο αίμα σου
Αν δεν τρως κρέας, σε μικρό χρονικό διάστημα θα πάθεις αβιταμίνωση Β12, αφού η Β12 δεν υπάρχει σε κανένα φυτό, Καλή τύχη με την αναιμία και την αβιταμίνωση λοιπόν. Και σε πληροφορώ ότι έχει αποδειχτεί ότι τα φυτά νιώθουν πηγή
δεν ξέρω αν παίρνω β12, εξετάσεις ποτέ δεν είχα κάποια έλλειψη, τρωω πολλά φρούτα.οι βιταμίνες είναι άλλη μια απάτη για να στηθούν ολόκληρες βιομηχανιες κρέατος, συμπληρωμάτων διατροφής κλπ.η διατροφή ελάχιστο ρόλοπαίζει, τα πάντα είναι στον κάθε οργανισμό και στο dna το τι ασθένεια ή έλλειψη θα παρουσιάσει, ειδικά η αναιμία που αναφέρεις
αρα δεν θελουν ισοτητα μεταξυ των οργανισμων αλλα συμπονουν ΜΟΝΟ τους οργανισμούς που μας μοιαζουν και ουρλιαζουν όταν πεθαινουν δηλαδή τα ζωα και μαλιστα τα μεγαλα ζωα, για τα εντομα, τους ψυλλους, τις κατσαριδες, δεν τους καίγεται καρφι.Γιατα φυτά που λες δεν λέει κανείς οτι δεν είναι ζωντανοί οργανισμοί αλλά σίγουρα δεν βασανίζονται όσο τα ζώα, τα οποία υποφέρουν πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια της ζωής τους με τις συνθήκες ζωής που τα υποβάλλει ο άνθρωπος μέσα στις βιομηχανίες, παρά όταν τα σκοτώνουν.
Θα ήθελα να μου απαντήσεις ευθέως, στην ευθεία ερώτηση που σου έκανα. Το ότι η Β12 δεν υπάρχει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΤΟ είναι σίγουρο. Αν όμως εσύ γνωρίζεις κάποιο φρούτο που να την περιέχει, γράψε το, ενδιαφέρομαι. Επανέρχομαι λοιπόν. Από που γεμίζουν οι αποθήκες σιδήρου στον οργανισμό σου; Και το ότι οι βιταμίνες είναι απάτη, πες το στους χιλιάδες ναυτικούς που πέθαναν από σκορβούτο (αβιταμίνωση C) και στα εκατομμύρια Ασιατών που υποφέρουν από Beri - Beri (αβιταμίνωση συμπλέγματος Β, επειδή αποφλοίωναν το ρύζι)