Billdabill
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 20
Οχι απ οσο ξέρωΣταμάτησε;
Οχι απ οσο ξέρωΣταμάτησε;
Γενικά δε προτιμώ τα στριπ, αλλά για αυτή τη καριόλα ίσως και να το κάνω, αν γαμιέται κιόλας.Οχι απ οσο ξέρω
Αν έφερνε Ηλέκτρα θα τις ισοπεδωνε όλες ακόμα και τώραΑν η Sugar Babes ηταν δυνατη εταιρεια θα εφερνε πισω Ηλεκτρα Γαλανου για σκληρες σκηνες με ξεφτυλισμα σε αλλους και σε αυτη. Εδω θα πω πολυ δυνατη παρουσια απο Ελλη οντως και Βουλα Βαβατση καποτε που της εκαναν τη σουφρα 100δραχμο. Τελος θα πω εξαιρετικη και μια Αθηνα παρτουζιαρα απο τη Sugar Babes και αναμενω Εβελινα Τσιβου να φαει κατουρα, παρτουζες και πολλα πολλα παρα πολλα χυσιματα μιας και εχει δηλωσει πως εχει γαμηθει σε μια βραδια με 24-25 ατομα.
Υπάρχει και η Τσίβου σε στριπ. Την έχω γαμήσει 2 φορές + 2 σκέτα τσιμπούκια . Στα πριβέ κανονικά. Προ Κόβιντ. Και στην Πειραιώς που είχε ένα παράρτημα το GQ τότε αλλά και στο Μπουρνάζι. Δεν ήταν γνωστή ακόμη. Απαλή ακά πίπα, πολύ ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά που τα βάζει Ισπανική. Χορταστικός κώλος για πιάσιμο και σχετικά φαρδύ μουνί. Γενικά με νορμάλ συμμετοχή στο γαμήσι. Δεν ξέρω αν έχει εξελιχθεί σε πιο λυσσάρα από τότε που εκπαιδεύτηκε τσοντού.Γενικά δε προτιμώ τα στριπ, αλλά για αυτή τη καριόλα ίσως και να το κάνω, αν γαμιέται κιόλας.
Δεν την έχω μελετήσει αυτή, σχετικά καλή εμφάνιση πάντως. 100 το μισάωρο ή πιο πολλά;Υπάρχει και η Τσίβου σε στριπ. Την έχω γαμήσει 2 φορές + 2 σκέτα τσιμπούκια . Στα πριβέ κανονικά. Προ Κόβιντ. Και στην Πειραιώς που είχε ένα παράρτημα το GQ τότε αλλά και στο Μπουρνάζι. Δεν ήταν γνωστή ακόμη. Απαλή ακά πίπα, πολύ ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά που τα βάζει Ισπανική. Χορταστικός κώλος για πιάσιμο και σχετικά φαρδύ μουνί. Γενικά με νορμάλ συμμετοχή στο γαμήσι. Δεν ξέρω αν έχει εξελιχθεί σε πιο λυσσάρα.
Θα ήταν καλό καμπυλο-τεμάχιο ακόμη και χωρίς τις τρελές μαλούρες και τα τατού, γενικά την fantasy κιτσαρία αισθητική που βαράει. Ευχάριστη κοπέλα, δεν μιλάει ποτέ ξινά η πιεστικά, ούτε είναι αρπακτικό να ζητάει ποτά ή χαρτζηλίκια ως έξτρά για να το κάνει.
Πες καμία παραπάνω λεπτομέρεια για το πουτανακι. Ελληνικά μιλάει καθόλου? Φώναζε στο γαμησι και τα λοιπάΥπάρχει και η Τσίβου σε στριπ. Την έχω γαμήσει 2 φορές + 2 σκέτα τσιμπούκια . Στα πριβέ κανονικά. Προ Κόβιντ. Και στην Πειραιώς που είχε ένα παράρτημα το GQ τότε αλλά και στο Μπουρνάζι. Δεν ήταν γνωστή ακόμη. Απαλή ακά πίπα, πολύ ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά που τα βάζει Ισπανική. Χορταστικός κώλος για πιάσιμο και σχετικά φαρδύ μουνί. Γενικά με νορμάλ συμμετοχή στο γαμήσι. Δεν ξέρω αν έχει εξελιχθεί σε πιο λυσσάρα από τότε που εκπαιδεύτηκε τσοντού.
Θα ήταν καλό καμπυλο-τεμάχιο ακόμη και χωρίς τις τρελές μαλούρες και τα τατού, γενικά την fantasy κιτσαρία αισθητική που βαράει. Ευχάριστη κοπέλα, δεν μιλάει ποτέ ξινά η πιεστικά, ούτε είναι αρπακτικό να ζητάει ποτά ή χαρτζηλίκια ως έξτρά για να το κάνει.
Δεν ξέρω τι κάνει τώρα. Πρέπει να έχει μάθει λίγα Ελληνικά εντωμεταξύ. Δεν φώναζε.Πες καμία παραπάνω λεπτομέρεια για το πουτανακι. Ελληνικά μιλάει καθόλου? Φώναζε στο γαμησι και τα λοιπά
Φαίνεται πολύ δυνατό μουνι για ξύλοΔεν ξέρω τι κάνει τώρα. Πρέπει να έχει μάθει λίγα Ελληνικά εντωμεταξύ. Δεν φώναζε.
Μπα. Ίσως τέλη Σεπτέμβρη.Η Έλλη είναι τελευταία Ελλάδα ξέρει κανεις;
Στη μάχη δεν ξέρω τι λέει .Έχει ξεφύγει αυτή νομίζει ότι είναι η Tori Black
Συνήθως έτσι την πατάς με τις πορνοστάρ δίνεις ένα σκασμό λεφτά και δεν είναι τίποτα σπουδαίοΣτη μάχη δεν ξέρω τι λέει .
Άμα τιμάει αυτά που ζητάει !
χαλάλι της
Πάντως άλλη πορνοστάρ που είχα πάρει πριν χρόνια ήταν σκέτη φολα
1 Οκτωβρίου για 2 μέρες..Μπα. Ίσως τέλη Σεπτέμβρη.