soutzouk loukoum
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2021
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Καλή η Χατζή αλλά να έδειχνε και να βυζί καλό θα ήταν. Έβαλε σιλικόνη και το σουτιεν δε βγαίνει πλέον με τίποτα.
Πότε έγινε αυτό;Θυμάμαι σε ταινίες φυσικά βυζιά.Καλή η Χατζή αλλά να έδειχνε και να βυζί καλό θα ήταν. Έβαλε σιλικόνη και το σουτιεν δε βγαίνει πλέον με τίποτα.
ΣωστόςΔεν είμαι σίγουρος νομίζω lydia kyriakou
Σταμάτησε και τα ραντεβού έγινε όνομα πλέον όπως όλεςΚαλή η Χατζή αλλά να έδειχνε και να βυζί καλό θα ήταν. Έβαλε σιλικόνη και το σουτιεν δε βγαίνει πλέον με τίποτα.
Νομίζω το 2019. Στη ταινία με τον τύπο που έπιασαν για ναρκωτικά όταν επιτέλους το βγάζει το σουτιεν φαίνεται το νέο στήθος. Βέβαια όταν έκανε τη τσόντα με τον Antonio Suleiman ήταν ολόγυμνη. Υποθέτω πως το κάνει επειδή φαίνονται οι τομές. Προσωπικά δεν με πτοούν αυτά αρκεί να είναι καλό το σχήμα τους.Πότε έγινε αυτό;Θυμάμαι σε ταινίες φυσικά βυζιά.
Απίστευτο μουνι πραγματικά την είχα ξεχάσειΒάλε και Ρωμανού στο δημοψήφισμα
Η Μαριλου είχε μακράν το καλύτερο σώμα που έχει περάσειH INNA δεν είναι καν Ελληνίδα(όπως κι η πλειοψηφία των πρωταγωνιστριών δυστυχώς) βάλτε και την Marilou Morales αν είναι...Κατ εμέ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ μακράν αν και με περιορισμένη φιλμογραφία κι ελαφρώς καμμένη &white trash σε σχέση με Inna, όπως καμμένη είναι κι η Roza .Η Χατζή φιλότιμη με καβλωτική μενταλιτέ αλλα ντεκαβλέ φάτσα ελεεινίδας θείτσας...Θέλω team up ΙΝΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ή ΙΝΝΑ-Μαριλού(αν και απεσύρθη) ή και τις 3 μαζί σε σκηνή.Η Julia είχε potential αλλα μέγα φάουλ οτιι δεν κάνει λεσβιακό ή τρίο με άλλη γυναίκα και φυσικά τα παράτησε...
Ε καλά σαν να συγκρίνεις Μέσι με φορτουνη.Sasha grey είναι από άλλο πλανήτηSasha grey. Έτη φωτός μπροστά!
Γιατι ρε φιλε, ο τσουκαλας ελεγε σιγα μη ζητησω τη φανελα του μεσι αφου εχω του φορτουνη. Τι, οχι;??Ε καλά σαν να συγκρίνεις Μέσι με φορτουνη.Sasha grey είναι από άλλο πλανήτη
Και βγαζει χρημα απο onlyfans και patreon..?Που τη θυμήθηκες
Προ πανδημίας σταμάτησε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΓιατι ρε φιλε, ο τσουκαλας ελεγε σιγα μη ζητησω τη φανελα του μεσι αφου εχω του φορτουνη. Τι, οχι;??
Και στο κρεβάτι πυραυλος.Είχε πολλούς fun η Χατζή.Ηταν οκ σε πολλά για αυτό.
Η φωνή με χαλάει αλλά ωραίο μουνιΑφροδίτη Αδάμη.... απωθημένο
Τα παράτησε τα νοσοκομεία και το γαμπρό;;;;Στο Caissa δουλεύει η Αφροδίτη