ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
και τίμαι στα ραντεβού της εγω πέρασα πολύ καλάΠολύ καλή πορνσταρ αυθεντική
και τίμαι στα ραντεβού της εγω πέρασα πολύ καλάΠολύ καλή πορνσταρ αυθεντική
Δεν την πρόλαβα...και τίμαι στα ραντεβού της εγω πέρασα πολύ καλά
Δεν ειναι Ελληνιδα ομως.Χωρις Μαριλού δεν υπάρχει διαγωνισμός . Το αστέρι της τσοντας
Απο τις πολυ καλες παρουσιες.και τίμαι στα ραντεβού της εγω πέρασα πολύ καλά
Ηταν χρόνια στην Ελλάδα και δεν έκανε τουρισμό οπότε πρέπει να την εχουμε στις ΕλληνίδεςΔεν ειναι Ελληνιδα ομως.
Σωστός!!Πρόσθεσα άλλη μία αν δεν έχει αντίρρηση ο νηματοθέτης.
Πολύ καλή ρε φίλε αλλά δεν καταλάβαινες τι έλεγε ξενέρωμα εντελώςΧωρις Μαριλού δεν υπάρχει διαγωνισμός . Το αστέρι της τσοντας
Μεγάλο μπάζο η Ρόζα απορώ πως έγινε πορνοστάρΗ Αλεξάνδρου στα καλά της,όχι τώρα που έχει γίνει σαν προφίλ κόλλας Α4.Και την Ρόζα θα έλεγα,δεν ξέρω αν είναι ελληνίδα όμως
Σε κάποιους άρεσε πολύ.Μεγάλο μπάζο η Ρόζα απορώ πως έγινε πορνοστάρ
Είχε φτάσει την ώρα να ζητάει 200 ευρώ η Ρόζα. Έλεος!!!!Σε κάποιους άρεσε πολύ.
Όταν την είχα δει στο lido και εγώ απόρησα...
Αλλά είχε πολλούς fun που έδιναν πολλά για να την έχουν λίγα λεπτά...
Σε γραφείο αυτό.Αν θυμάμαι καλάΕίχε φτάσει την ώρα να ζητάει 200 ευρώ η Ρόζα. Έλεος!!!!
Ναι σε γραφείο ήταν αυτή η τιμήΣε γραφείο αυτό.Αν θυμάμαι καλά
Την Ίνα δεν θα την έβαζα καν γιατί δεν θεωρείται πορνοστάρ για μένα. Κάνει μόνο με τον δικό της και κάτι αδιάφορα λεσβιακά. Αλλά από σώμα και ομορφιά καθαρά μπαίνειΔιορθωστε με αν κανω λαθος αλλα θυμαμαι οτι η Ιννα ειναι Ελληνορουμανα.Αρα , αν ισχυει,εχει θεση στο νημα.
Πιο ομορφη η Ιννα.Δυνατη κυριως σε λεσβιακο .Ομως υστερει σε ποικιλια οπως προαναφερε ετερος συναγωνιστης.Στα μειον το οτι η δουλεια της ειναι βασικα συζυγικη υποθεση.
Ελληνοβουλγαρα αποτι ξέρω από φίλη της που μιλάωΕλληνορουμανα η ελληνοβουλγαρα;Και εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει σε στριπ που έκανε live πριν το κορόνα...