Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.380
- Πόντοι
- 25.186
Οι ελεεινιδες ουτε γι αυτο δεν κανουν.....
Καλά η φάτσα είναι γάματα σαν γυφτάκιΣοφία με τα χίλια. Ψιλοσάπια φάτσα αλλά πολύ δυνατός πάτος.
Αυτό ισχύειΟι ελεεινιδες ουτε γι αυτο δεν κανουν.....
Συμφωνω φιλε αν και στις τελευταιες που ειχε βγαλει πριν 2-3 χρονια, λιγο με χαλασεΈνα comeback Βούλας Βαβατση θα το γούσταρα μάγκες. Τι λέτε?
και το σημαντικότερο girl next door και γαμιέται και αβέρτα όχι σαν τις βουλγάρες που δεν ακουμπάνε άλλο καβλί.Σοφία με τα χίλια. Ψιλοσάπια φάτσα αλλά πολύ δυνατός πάτος.
Στις αρχές ήταν φοβερή έδειχνε να το γουστάρει. Μετά πιο ξενέρωτη και με παραπάνω κιλάΣυμφωνω φιλε αν και στις τελευταιες που ειχε βγαλει πριν 2-3 χρονια, λιγο με χαλασε
Στις πρωτες ηταν πυραυλος, αλλα στις τελευταιες περα απο τα κιλα που ενταξει δε με χαλασαν, η φατσα της ηταν χαλια και ψιλοβαριοταν τη ζωη τηςΣτις αρχές ήταν φοβερή έδειχνε να το γουστάρει. Μετά πιο ξενέρωτη και με παραπάνω κιλά
Είχε καιρό αποχής και μάλλον θα την έφερε με το ζόρι πίσω να γυρίσει καμία σκηνή για να ανέβει η εταιρεία και αυτή δεν θα γουσταρε. Στις πρώτες που ήταν πιτσιρίκα τις ξεφτιλιζε όλεςΣτις πρωτες ηταν πυραυλος, αλλα στις τελευταιες περα απο τα κιλα που ενταξει δε με χαλασαν, η φατσα της ηταν χαλια και ψιλοβαριοταν τη ζωη της
Η μαριλου πλεον δινει υλικο και κανει βίζιτες....εχει προφιλ στο ινσταγκραμ maria_zt2η αλεξανδρου παίζει πουθενά τώρα?
κ η μαριλου ήταν δύναμη τι να έχει απογίνει?
Μουναρος και αυτή έκανε φοβερό σεξΗ μαριλου πλεον δινει υλικο και κανει βίζιτες....εχει προφιλ στο ινσταγκραμ maria_zt2
Καύλα μεγάλη και απωθημένο που απότι ξέρω δεν βιζιτάρει είναι η δήμητρα απο sirina!
Στην ταινία με τον Γκουσγκούνη την πρώτη η Δήμητρα που παίζει με τον Γάλλο καράφλα και έχει σκηνή με πρωκτικό είναι η Δήμητρα από AGN εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου ??Μουναρος και αυτή έκανε φοβερό σεξ
Για να πας μαζι υης θελει μια φορα να παρρις υλικο (25 ευρω) και μετα ενα 50αρικο. Αξιζει τα λεφτα της;Μουναρος και αυτή έκανε φοβερό σεξ
Βάλε λινκΓια να πας μαζι υης θελει μια φορα να παρρις υλικο (25 ευρω) και μετα ενα 50αρικο. Αξιζει τα λεφτα της;
Αν εννοείς αυτή:Κατερίνα Σπάθη .
Αξεπέραστη.
Την χασαμε κρίμα δεν τη προλάβαμε ...Μουναρος και αυτή έκανε φοβερό σεξ