Δεν διαφωνω, η εμφανιση ειναι ομως απλα ενας απο τους λογους που θα σε οδηγησουν στο κρεβατι με καποιον, η διαθεση απο την αλλη εχει να κανει με το κατα ποσο ο παρτενερ σου σ' εχει συνε-"παρει" εγκεφαλικα. Κατα την γνωμη μου, αυτο ειναι το κλειδι στις fetish καταστασεις.εχει να κανει καπως και με την εμφανιση η τη διαθεση αυτου που πατας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερες footfetish κοπέλες σε στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jim1212
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 187
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
ΜΟΝΟ η ΣΥΛΒΙΑ Τα ομορφοτερα ποδια αυτη τη στιγμη
http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/silvia/04.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/silvia/05.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/silvia/07.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/silvia/10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Θέλω και εγώ. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΜΟΝΟ η ΣΥΛΒΙΑ Τα ομορφοτερα ποδια αυτη τη στιγμη
http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/silvia/10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πραγματικά τα ομορφότερα, αλλά έχει μια ελαφρα σφυροδακτυλία, για όσους τους ενοχλεί το συγκεκριμένο. Αλλά από περιποίηση και γενικότερη εμφάνιση ΣΚΙΖΟΥΝ! 38 νούμερο για τους ενδιαφερόμενους.
Και η Μονικα κακη φαινεται εχει κατι δαχτυλαρες να σου βαλει μεσα το καυλι να σε τρελανει
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και η Μονικα κακη φαινεται εχει κατι δαχτυλαρες να σου βαλει μεσα το καυλι να σε τρελανει
Γενικά το συγκεκριμένο studio έχει δυνατά κομμάτια σ'αυτό το θέμα
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στη βριλησσου????
Τί εννοείς; Τί καλό υπάρχει στη Βριλησσού;
BOOTLOVERSLAVE
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εμενα με τρελενουν οι μποτες..Δερματινες ψηλες μποτες.
Να με παταει , να με βαζει να τις γλυφω με τις ωρες.
Να τις βγαζω και να γλυφω τα ιδρωμενα ποδια και να πεζω παραληλα και με τις μποτες...
Υπαρχει κατι?
Να με παταει , να με βαζει να τις γλυφω με τις ωρες.
Να τις βγαζω και να γλυφω τα ιδρωμενα ποδια και να πεζω παραληλα και με τις μποτες...
Υπαρχει κατι?
delinquant23
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ποιό μπουρδέλο/στούντιο παίζει η καλύτερη ποδομαλακία;
Γενικά επειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα foot fetish θα ήθελα να ξέρω που θα ήταν καλύτερο για πρώτη φορά. Κάποιος
συναγωνιστής ας πεί ποιά κοπέλα επιτρέπει χύσιμο στα πόδια αλλά και footjob χωρίς προφυλακτικό εννοείται...
Κανείς εμπειρία με Βανέσα, Μόνικα από Πειραιώς 193 και Κηφισού 30;
Ράνια από Κατεχάκη 8;
Έυα από studio Geisha;
Και κάτι τελευτάιο. Πώς γίνεται η ποδομαλακία να κρατήσει αρκετή ώρα, δηλαδή 8-10 λεπτά; (στα βίντεο που βλέπω είναι 5 λεπτά οι περισσότερες το πολύ)
Καμία συμβουλή; Απ'ότι βλέπω είστε τυχεροί εδώ και έχετε πολλές εμπειρίες !!
Γενικά επειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα foot fetish θα ήθελα να ξέρω που θα ήταν καλύτερο για πρώτη φορά. Κάποιος
συναγωνιστής ας πεί ποιά κοπέλα επιτρέπει χύσιμο στα πόδια αλλά και footjob χωρίς προφυλακτικό εννοείται...
Ράνια από Κατεχάκη 8;
Έυα από studio Geisha;
Και κάτι τελευτάιο. Πώς γίνεται η ποδομαλακία να κρατήσει αρκετή ώρα, δηλαδή 8-10 λεπτά; (στα βίντεο που βλέπω είναι 5 λεπτά οι περισσότερες το πολύ)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Τη Μόνικα δεν τη χύνεις στα πόδια. Μόνο με λάστιχο.
Η Αμάντα φοράει μπότες, τις βγάζει και σε αφήνει να τις πασαλείψεις τα πατουσάκια. Εγώ την θεωρώ τοπ. Βέβαια αυτά τα έκανε στη Φυλής. Στους νέους χώρους εργασίας δεν ξέρω τι κάνει.
Η Αμάντα φοράει μπότες, τις βγάζει και σε αφήνει να τις πασαλείψεις τα πατουσάκια. Εγώ την θεωρώ τοπ. Βέβαια αυτά τα έκανε στη Φυλής. Στους νέους χώρους εργασίας δεν ξέρω τι κάνει.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σε ποιό μπουρδέλο/στούντιο παίζει η καλύτερη ποδομαλακία;
Ράνια από Κατεχάκη 8;
Έυα από studio Geisha;
Το πού παίζει η καλύτερη είναι κάτι το υποκειμενικό, δεν ξέρω εάν μπορεί να απαντηθεί αντικειμενικά. Από Πειραιώς 193 και Κηφισού 30 οι καλύτερες για μένα είναι η Σύλβια και η Κωνσταντίνα, στο Geisha η Νικόλ το κατέχει κάπως το άθλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν μείνεις ικανοποιημένος, είναι κάπως περίεργη, και η Τζούλια απ'το ίδιο ακούγεται ότι είναι πολύ καλή (δουλεύει και στο Σπύρου Πάτση 40 σαν Τζέσικα). Σ'αυτή που συμφωνούν όλοι είναι η Ταμάρα από Σερβίων 26 (Σάββατα πρωί και Κυριακές απόγευμα). Δεν ξέρω ποιες σε studio σ'αφήνουν να τις χύσεις στα πόδια, νομίζω ότι στο Φ104 το κάνουν όλες, τουλάχιστον να σ'τον παίξουν χωρίς προφυλακτικό. Οι μόνες σε μπουρδέλο που μ'έχουν αφήσει να τις χύσω στα ποδαράκια είναι η Αντριάννα από Διδύμου 18Α (milf προς gilf) και η Βίκυ παλιότερα στο Διδύμου 18Β (BBW milf) και νομίζω πλέον κάπου στο Μεταξουργίο (Παιανιέων;). Νομίζω πάντως ότι εάν η κοπέλα προσφέρει ακάποτο στοματικό και δεχτεί να σ'τον παίξει με τα πόδια, θα δεχθεί να τη χύσεις κιόλας στα πόδια και το αυτό ισχύει και μ'αυτές που αφήνουν γενικά να τελειώσεις οπουδήποτε πάνω τους. Το να κρατήσει στον αγοραίο έρωτα πολλά λεπτά η ποδομαλακία μάλλον ξέχνα το. Οι περισσότερες κοιτάνε να τελειώσουν το πολύ σε 3-4 λεπτά, τουλάχιστον όσες έχω πετύχει εγώ, κι αυτό για πρακτικούς περισσότερο λόγους, για να γαμήσεις κιόλας και γιατί οι κοπέλες μάλλον κουράζονται, δεν είναι το ίδιο να τον παίζεις με τα χέρια και το ίδιο να τον παίζεις με τα πόδια. Με την κοπέλα σου μπορείς να βρεις άλλους ρυθμούς ανάλογα και την όρεξή σου πάντα.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η φριντα απο ποδια τι λεει?
Αρκετά καλά! www.bourdela.com/forum/index.php?topic=85614.msg1799519#msg1799519]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=85614.msg1799519#msg1799519[/url] 38-39 νούμερο, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Από άλλες υπηρεσίες πάντως, μένεις ευχαριστημένος (προσωπική άποψη πάντα )
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Αλίκη από φυλής 104 δοκίμασες??
πολυ ησυχια εχει πεσει σε αυτο το τοπικ γιατι ετσι ρε παιδια?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 7K