Έχει δίκιο ο mudhoney είχε έρθει Σαλονίκη πιο παλιά, το μόνο ότι παίρνει λιγότερα λεφτά, θα έρθει και μια φίλη της μαζί αλλά δεν την ξέρωΑφού γράφω ότι χειρότερο πως να αξίζει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτή που έχει μαζί της δεν τημ γνωρίζω. Κάποτε είχε την Άιντα... πάρα πολύ καλή κοπέλα, ακομα απορώ πως είχε μπλέξει με το συγκεκριμένο άτομο.Έχει δίκιο ο mudhoney είχε έρθει Σαλονίκη πιο παλιά, το μόνο ότι παίρνει λιγότερα λεφτά, θα έρθει και μια φίλη της μαζί αλλά δεν την ξέρω
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Σε κάποια από όσα γράφεις έχεις ένα δίκιο αλλά αν προσέξεις καλύτερα τις αναρτήσεις μου θα δεις ότι γράφω όταν παραθέτουν αναρτήσεις μου και κρίνουν αυτά που γράφω κράζοντάς με. Όπως ο άλλος ο γραφικός που έγραφε ότι είμαι η Vida.Αυτό το ζόρι με τις ηλικίες που τραβάτε κάποιοι αδυνατώ να το καταλάβω , στο δρόμο κυκλοφορείτε καθολου ; Ολες οι 30αρες ειναι μουνάρες; Δε νομίζω . Ξεπεράστε το λιγο και μείνετε στην ουσία. Ρε kostasou μπράβο που βρήκες την αφέντρα των ονείρων σου αλλά εντάξει χαλάρωσε λίγο για άλλους η αφέντρα των ονείρων τους ειναι η Ερικα , η Αλεξάνδρα και παει λέγοντας .
Τείνεις να γίνεις πιο εμμονικός απο αυτούς που όπως λες φτιάχνουν τριπλά προφίλ για να κανουν αβάντες . Πολύ ξεκατίνιασμα μάγκες και καθόλου ουσία και εάν θέλετε μια συμβουλή μπείτε και λιγο instagram θα δείτε ότι παίζουν πολλά περισσότερα από αυτά τα 5-6 ονόματα που συζητιούνται εδω μέσα
Όσο δεν κράζουν και απλά γράφουν για την αφέντρα των ονείρων τους δεν ασχολούμαι. Αντίθετα όσο κράζουν τόσο θα γράφω και εγώ τα δικά μου, απλά τα πράγματα.
Υ.Γ.: και στο fetlife έχει ωραίους λογαριασμούς.
Corleone δώσε πληροφορίες για τα υπόλοιπα που λες πέρα απο τα 4-5 ονόματα καιι άσε τους άλλους να αναλώνονται!Αυτό το ζόρι με τις ηλικίες που τραβάτε κάποιοι αδυνατώ να το καταλάβω , στο δρόμο κυκλοφορείτε καθολου ; Ολες οι 30αρες ειναι μουνάρες; Δε νομίζω . Ξεπεράστε το λιγο και μείνετε στην ουσία. Ρε kostasou μπράβο που βρήκες την αφέντρα των ονείρων σου αλλά εντάξει χαλάρωσε λίγο για άλλους η αφέντρα των ονείρων τους ειναι η Ερικα , η Αλεξάνδρα και παει λέγοντας .
Τείνεις να γίνεις πιο εμμονικός απο αυτούς που όπως λες φτιάχνουν τριπλά προφίλ για να κανουν αβάντες . Πολύ ξεκατίνιασμα μάγκες και καθόλου ουσία και εάν θέλετε μια συμβουλή μπείτε και λιγο instagram θα δείτε ότι παίζουν πολλά περισσότερα από αυτά τα 5-6 ονόματα που συζητιούνται εδω μέσα
Πάντως τους "ζηλεύω" να εχουν πάθει εμμονή , τουλάχιστον φαντάζομαι οι ίδιοι θα τις γουστάρουν τόσο πολύ (αν δεν είναι οι ίδιες με fake προφίλ).
Βέβαια αυτό είναι και στον άνθρωπο, είναι κλασική περίπτωση του "αυτό που έχω επιλέξει εγώ είναι το καλύτερο, γιαυτό το κάνω και δεν ξέρετε εσείς"...
Λες και προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την επιλογή τους για ενδόμυχος λόγους...
Στο fetlife έχω δει κάποιους αλλά δεν ξέρω τι γίνεται εκεί...Σε κάποια από όσα γράφεις έχεις ένα δίκιο αλλά αν προσέξεις καλύτερα τις αναρτήσεις μου θα δεις ότι γράφω όταν παραθέτουν αναρτήσεις μου και κρίνουν αυτά που γράφω κράζοντάς με. Όπως ο άλλος ο γραφικός που έγραφε ότι είμαι η Vida.
Όσο δεν κράζουν και απλά γράφουν για την αφέντρα των ονείρων τους δεν ασχολούμαι. Αντίθετα όσο κράζουν τόσο θα γράφω και εγώ τα δικά μου, απλά τα πράγματα.
Υ.Γ.: και στο fetlife έχει ωραίους λογαριασμούς.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα, αν αναφέρεσαι μεταξύ άλλων και σε εμένα, προσπερνώντας αυτό το περί fake profil, σου λέω ότι δεν έχω πάθει εμμονή με καμία.Corleone δώσε πληροφορίες για τα υπόλοιπα που λες πέρα απο τα 4-5 ονόματα καιι άσε τους άλλους να αναλώνονται!
Πάντως τους "ζηλεύω" να εχουν πάθει εμμονή , τουλάχιστον φαντάζομαι οι ίδιοι θα τις γουστάρουν τόσο πολύ (αν δεν είναι οι ίδιες με fake προφίλ).
Βέβαια αυτό είναι και στον άνθρωπο, είναι κλασική περίπτωση του "αυτό που έχω επιλέξει εγώ είναι το καλύτερο, γιαυτό το κάνω και δεν ξέρετε εσείς"...
Λες και προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την επιλογή τους για ενδόμυχος λόγους...
Απαντάω όταν παραθέτουν μηνυματά μου απλά και μόνο επειδή αισθάνομαι ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μου απαγορεύει να έχω άποψη για την οποιαδήποτε αφέντρα έχω επισκεφτεί. Είτε η άποψή μου είναι καλή είτε είναι κακή.
Τώρα έτυχε να θεωρώ καλή τη Vida και οπότε την αναφέρω κράζουν γράφουν γραφικότητες. Ξύδι, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γράφω παραπάνω.
Αν κάποια στιγμή καθαρίσει το μυαλό τους θα καταλάβουν ότι γράφω όχι για να διαφημίσω την οποιαδήποτε αφέντρα αλλά για να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου στην άποψη, απλά τα πράγματα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Στο φετλιφε δεν βλέπω να κινείται τίποτα από Λάρισα και πάνω ισως κατι μαντσκιν συναντησεις αλλά οι συμμετοχες νε αφεντρες ή sub ή τρανς είναι ελάχιστη εως καθόλου. Για Αθήνα υπάρχει ίσως υπάρχουν επιλογεςς αλλα δεν εχ ασχοληθεί. Γεωγραφικά είναι εκτός στόχου μου.Στο fetlife έχω δει κάποιους αλλά δεν ξέρω τι γίνεται εκεί...
Μπορείς να αναφέρεις κάποια προφίλ ενδεικτικα? Όσα εχω διαπιστώση, τα περισσότερα σου κάνουν φόλλοου και πολλά από αυτα είναι και από εξωτερικο. Τα πιο πολλά ψαρεύουν για συνδρομητες για loyal fans ή oνλυ fans. Δεν έχω συναντήσει ελληνίδα αφέντρα πέρα των γνωστών στο ινσταγκαραμ που να κάνει σεσσιον ή τουρ. Ίσως κάποια έσκορτς μόνο που πάλι οι περισσότερες προσφέρουν cum -videos ή συνάντηση με προπληρωμή.Αυτό το ζόρι με τις ηλικίες που τραβάτε κάποιοι αδυνατώ να το καταλάβω , στο δρόμο κυκλοφορείτε καθολου ; Ολες οι 30αρες ειναι μουνάρες; Δε νομίζω . Ξεπεράστε το λιγο και μείνετε στην ουσία. Ρε kostasou μπράβο που βρήκες την αφέντρα των ονείρων σου αλλά εντάξει χαλάρωσε λίγο για άλλους η αφέντρα των ονείρων τους ειναι η Ερικα , η Αλεξάνδρα και παει λέγοντας .
Αν επιτρέπεται και από το φορουμ να μας γράψεις κάποια δοκιμασμένα προφίλ θα βοηθούσε πολύ.
Κάποιες στο fetlife κάνουν επι πληρωμής, αλλά ακολουθούν διαφορετικό δρόμο από ¨τις γνωστές" που βγάζουν αγγελίες εδώ κι εκεί, άρα για tour ούτε λόγος. Κάποιες έχουν αναφερθεί κι εδώ. Όσες το απολαμβάνουν κάνουν σέσσιον κανονικά και συνδιάζουν την απόλαυσή τους με το χρήμα. Οι άλλες δεν έχουν καμία σχέση και βρήκαν εναν πανέυκολο τρόπο να βγάλουν λεφτά.Μπορείς να αναφέρεις κάποια προφίλ ενδεικτικα? Όσα εχω διαπιστώση, τα περισσότερα σου κάνουν φόλλοου και πολλά από αυτα είναι και από εξωτερικο. Τα πιο πολλά ψαρεύουν για συνδρομητες για loyal fans ή oνλυ fans. Δεν έχω συναντήσει ελληνίδα αφέντρα πέρα των γνωστών στο ινσταγκαραμ που να κάνει σεσσιον ή τουρ. Ίσως κάποια έσκορτς μόνο που πάλι οι περισσότερες προσφέρουν cum -videos ή συνάντηση με προπληρωμή.
Αν επιτρέπεται και από το φορουμ να μας γράψεις κάποια δοκιμασμένα προφίλ θα βοηθούσε πολύ.
Πέρα από την Λαμπρουκάκη που κάποτε έβαζε κανονικά αγγελίες δεν γνωρίζω κάποια άλλη που είναι επαγγελματίας αφενντρα στο φετλαιφ για τα μέρη μας απο καμπο και πάνω Αν δεν θες να στειλεις εδώ αν θες στειλε μηνυμαΚάποιες στο fetlife κάνουν επι πληρωμής, αλλά ακολουθούν διαφορετικό δρόμο από ¨τις γνωστές" που βγάζουν αγγελίες εδώ κι εκεί, άρα για tour ούτε λόγος. Κάποιες έχουν αναφερθεί κι εδώ. Όσες το απολαμβάνουν κάνουν σέσσιον κανονικά και συνδιάζουν την απόλαυσή τους με το χρήμα. Οι άλλες δεν έχουν καμία σχέση και βρήκαν εναν πανέυκολο τρόπο να βγάλουν λεφτά.
Δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα αλλα σε καταστάσεις, δεν εχω ιδέα αν σε αφορά... Ούτε μπήκα στην διαδικασία, ότι θέλει κανει ο καθένας, το νήμα να μην χαλάει...Καλημέρα, αν αναφέρεσαι μεταξύ άλλων και σε εμένα, προσπερνώντας αυτό το περί fake profil, σου λέω ότι δεν έχω πάθει εμμονή με καμία.
Απαντάω όταν παραθέτουν μηνυματά μου απλά και μόνο επειδή αισθάνομαι ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μου απαγορεύει να έχω άποψη για την οποιαδήποτε αφέντρα έχω επισκεφτεί. Είτε η άποψή μου είναι καλή είτε είναι κακή.
Τώρα έτυχε να θεωρώ καλή τη Vida και οπότε την αναφέρω κράζουν γράφουν γραφικότητες. Ξύδι, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γράφω παραπάνω.
Αν κάποια στιγμή καθαρίσει το μυαλό τους θα καταλάβουν ότι γράφω όχι για να διαφημίσω την οποιαδήποτε αφέντρα αλλά για να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου στην άποψη, απλά τα πράγματα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Έχει και στην κεντρικη μακεδονία κόσμο. Απλά υπα΄ρχει εχει ρισκο. Δεν εχω να σου προτείνω κατι συγκεκριμένο απλα Έχει τυχει να βρεθώ με αφέντρα μέσα απο το φετλαιφ αρκετά παλια αλλά μάπα το καρπούζι. Όχι απο εμφανιση. που προσέγγιζε κατά πολυ αυτό που εδειχνε στις φώτο αλλα απο τις υπηρεσίες που προσέφερε. Ημουν σχετικά αρχάριος για να καταλάβω οτι ητάν ξεπέτα. Αν υπήρχε καποια δυνατότητα για feedback θα ηεταν πιο ευκολο να επικεντρωθεις σε αυτες που ταιριαζουν στα γουστα σου. Αν και στο φετ υπάρχει τοση πολύ πληροφορια που χανεσαι.Στο φετλιφε δεν βλέπω να κινείται τίποτα από Λάρισα και πάνω ισως κατι μαντσκιν συναντησεις αλλά οι συμμετοχες νε αφεντρες ή sub ή τρανς είναι ελάχιστη εως καθόλου. Για Αθήνα υπάρχει ίσως υπάρχουν επιλογεςς αλλα δεν εχ ασχοληθεί. Γεωγραφικά είναι εκτός στόχου μου.
denexwidea
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Mαστιγωμα, κατούρημα, φτυσιμο, βρισιμο
Βρισιμο, φτυσιμο,χτύπημα με μαστίγιο (ή με ό, τι) Golden shower, wax play. 30´ ή 45’ session Αυστηρά στον χώρο μου. Μήνυμα στο κινητό,στο viber ή στο what’s app ή τηλ στον ίδιο αριθμό 12:00-22:00 Σονια 6942019320 Session μεσημεροαπογευματα έως 21:00-21:30
kanesex.com
Την Λαμπρουκάκη την είχα δει άσχετη, δεν βάζει αγγελίες τώρα
νΠέρα από την Λαμπρουκάκη που κάποτε έβαζε κανονικά αγγελίες δεν γνωρίζω κάποια άλλη που είναι επαγγελματίας αφενντρα στο φετλαιφ για τα μέρη μας απο καμπο και πάνω Αν δεν θες να στειλεις εδώ αν θες στειλε μηνυμα
Άλλο αυτό. Για αφέντρες στο φέτλαιφ αναφέρομαι για κάμπο και πάνω, Αν έχει κανείς μέσω του σάιτ καμιά αφέντρα να προτείνει, γιατί εγώ δεν έχω κάτι υπόψιν μου από την εμπειρία μου στο φετ. Την Λαμπρουκάκη δεν την έχω συναντήσει. Εμφανισιακά φαίνεται καλή αλλά αν ήταν καλή από υπηρεσίες κάποιος θα έλεγε κάτι. Σε παλιές κριτικές που διάβασα δεν έβγαλα άκρη.Την Λαμπρουκάκη την είχα δει άσχετη, δεν βάζει αγγελίες τώρα
ν
Το καλύτερο session το έκανα με την έρικα στην Λάρισα, εκπληκτική σε όλα,την παίρνω τηλέφωνο αλλά είναι κλειστό,θα κατέβω Αθήνα και θα ήθελα να την ξαναδώ,έχω μόνο το τηλέφωνο που βάζει στις αγγελίες αν κάποιος μπορεί να μου στείλει και το άλλο τηλέφωνο της θα είμαι υπόχρεος, ευχαριστώ
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
αυτή ξέρουμε γιατί έχει φωτο φουλ BDSM? υπάρχει κάποιος που την ξέρει?
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.857
- Πόντοι
- 3.446
Καλησπέρα σε ολους. 2 παρουσίες που με απασχολούν και μάλλον θα τις δω ειναι η Anna Anna M Strong και αυτή https://sessiongirls.com/dakotarose/. Με την Αννα έχει ηδη κλειστει session για τις 13 Νοεμβρίου , με την άλλη μιλάμε , αργεί λίγο να απαντήσει. Φυσικά αν δειτε στο sessiongirls υπάρχουν και άλλες επιλογές, ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής φέτος έχει πάει καλά η χρονιά, ειδικά η Sheena - Session Girls ηταν ολα τα λεφτά, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια..
210 ευρώ.αυτή ξέρουμε γιατί έχει φωτο φουλ BDSM? υπάρχει κάποιος που την ξέρει?
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
παιδια εχει παρει κανεις gabriella?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις