Να τις διαβασω τις αναρτησεις σου φιλε μου αλλα εσυ εχεις και 20 κλωνους και οι αναρτησεις σου ειναι ασυναρτησιες.Ποιου προφιλ σου θελεις να διαβασω?100 παίρνει
Μόλις έκανες και εσύ νέο προφίλ ,διάβασε τις αναρτήσεις μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Το δικό μου εσύ είσαι κλώνος τώρα έκανες προφίλΝα τις διαβασω τις αναρτησεις σου φιλε μου αλλα εσυ εχεις και 20 κλωνους και οι αναρτησεις σου ειναι ασυναρτησιες.Ποιου προφιλ σου θελεις να διαβασω?
Πρεπει να προσεξεις λιγο τον τροπο γραφης σου με τα αλλα προφιλ που εχεις...καρφωνεσαι!!!Το δικό μου εσύ είσαι κλώνος τώρα έκανες προφίλ
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Εν κατακλείδι Αλεξάνδρα και έρικα μετράνε στην Αθήνα συν την θεανώ και την όλγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίδια ημερομηνία έκανες και τα δύο σου προφίλΠρεπει να προσεξεις λιγο τον τροπο γραφης σου με τα αλλα προφιλ που εχεις...καρφωνεσαι!!!
Ποια 2 ρε ανθρωπε??τι λες??Εν κατακλείδι Αλεξάνδρα και έρικα μετράνε στην Αθήνα συν την θεανώ και την όλγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίδια ημερομηνία έκανες και τα δύο σου προφίλ
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Καλά συνέχισε το ότι τρώμε σανόΠοια 2 ρε ανθρωπε??τι λες??
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Άσε τον καημένο Fotis_freedom στην ησυχία του. Προφανώς ήθελε να είναι ο λογιστής της Vida για αυτό αναφέρει με τι λεφτά φεύγει από την Αθήνα. Το κακό για αυτόν αλλά κυρίως για την ώριμη μαντάμ από το "Λονδίνο" είναι πως όταν έρχεται η Vida στην Αθήνα μια χαρά πολλές συνεδρίες κάνει.Να τις διαβασω τις αναρτησεις σου φιλε μου αλλα εσυ εχεις και 20 κλωνους και οι αναρτησεις σου ειναι ασυναρτησιες.Ποιου προφιλ σου θελεις να διαβασω?
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Bey-ond και εσύ
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Δεν είμαι νέος αλλά έχω πάει με τις καλύτερες,πρόλαβα Τίνα και νανά βρετούΆσε τον καημένο Fotis_freedom στην ησυχία του. Προφανώς ήθελε να είναι ο λογιστής της Vida για αυτό αναφέρει με τι λεφτά φεύγει από την Αθήνα. Το κακό για αυτόν αλλά κυρίως για την ώριμη μαντάμ από το "Λονδίνο" είναι πως όταν έρχεται η Vida στην Αθήνα μια χαρά πολλές συνεδρίες κάνει.
Ρε φιλε δεν με νοιαζει τι κανει η καθεμια και ποσα κονομαει!!Να τα εχουν να τα χαιρονται..τι με νοιαζει εμενα??Άσε τον καημένο Fotis_freedom στην ησυχία του. Προφανώς ήθελε να είναι ο λογιστής της Vida για αυτό αναφέρει με τι λεφτά φεύγει από την Αθήνα. Το κακό για αυτόν αλλά κυρίως για την ώριμη μαντάμ από το "Λονδίνο" είναι πως όταν έρχεται η Vida στην Αθήνα μια χαρά πολλές συνεδρίες κάνει.
Απλα λεω στον αλλο οτι παρακολουθω το φορουμ καιρο και κανει μπαμ οτι εχει 10 κλωνους ο ανθρωπος για να εκθειαζει την ερρικα.
Αν και οπως απανταει,δε νομιζω οτι εχει τη νοητικη κατασταση να καταλαβει τι του λεω.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Καλά ότι δεν έχει κοινή λογική ο άνθρωπος κάνει μπαμ. Μάλλον έχει πιει τα ποτηράκια του. Η προηγούμενη ανάρτησή μου ήταν άλλωστε ειρωνική προς τον Fotis_freedom και όχι προς εσένα.Ρε φιλε δεν με νοιαζει τι κανει η καθεμια και ποσα κονομαει!!Να τα εχουν να τα χαιρονται..τι με νοιαζει εμενα??
Απλα λεω στον αλλο οτι παρακολουθω το φορουμ καιρο και κανει μπαμ οτι εχει 10 κλωνους ο ανθρωπος για να εκθειαζει την ερρικα.
Αν και οπως απανταει,δε νομιζω οτι εχει τη νοητικη κατασταση να καταλαβει τι του λεω.τ
Η Ερίκα ξέρει βδσμΠαιδια επειδη μου εχετε στειλει καποιοι για την Ολγα πμ.
Να ξεκαθαρισω οτι ειναι εντελως υποκειμενικη η αποψη μου.Ειδικα οπως προειπα στο θεμα του bdsm,δεν υπαρχουν καλυτερες και χειροτερες.
Σε καποιους η κυρια Ισιδα παραδειγμα βλεπω οτι βγαζει οτι καλυτερο και μπραβο της.Το οτι δεν το εβγαλε σε εμενα δεν σημαινει οτι ειναι κακη σε αυτο που κανει!!
Εαν εχω να προσαψω κατι σε καποια ειναι μονο στην Ερρικα για τη συμπεριφορα της και μονο στο τηλεφωνο.
Οι δοκιμες πειθουν ή απομακρυνουν.
Και εγώ την γουστάρω την ερίκα αλλά περιμένω και την όλγα και την ΑλεξάνδραΡε φιλε δεν με νοιαζει τι κανει η καθεμια και ποσα κονομαει!!Να τα εχουν να τα χαιρονται..τι με νοιαζει εμενα??
Αν και οπως απανταει,δε νομιζω οτι εχει τη νοητικη κατασταση να καταλαβει τι του λεω.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Δεν εκθειάζω μόνο μία κάτσε διάβασε και μια χαρά είναι η νοητική μου κατάστασηΡε φιλε δεν με νοιαζει τι κανει η καθεμια και ποσα κονομαει!!Να τα εχουν να τα χαιρονται..τι με νοιαζει εμενα??
Η Ερίκα ξέρει βδσμ
Και εγώ την γουστάρω την ερίκα αλλά περιμένω και την όλγα και την Αλεξάνδρα
Ξερεις τι θυμιζεις??Δεν εκθειάζω μόνο μία κάτσε διάβασε και μια χαρά είναι η νοητική μου κατάσταση
Ειναι μια κυρια που βαζει 35 αγγελιες την μια πισω απο την αλλη στα σαιτ.
Δε νομιζω να την ξερεις ομως......
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Ξέρω τις περισσότερες και είμαι παλιό προφίλ όχι 15 ημερώνΞερεις τι θυμιζεις??
Ειναι μια κυρια που βαζει 35 αγγελιες την μια πισω απο την αλλη στα σαιτ.
Δε νομιζω να την ξερεις ομως......
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Η Αλεξάνδρα δύσκολο να έρθει Θεσσαλονίκη έχει κάνει νέο dungeon στα βόρεια προάστεια και φέρνει τις καλύτερες αφέντρες από το εξωτερικό,στην όλγα στείλτε της μηνύματα στο προφίλ της για να έρθει έχει και εκείνη δικό της dungeon στην ΑθήναΗ Ερίκα ξέρει βδσμ
Και εγώ την γουστάρω την ερίκα αλλά περιμένω και την όλγα και την Αλεξάνδρα
Δεν αξίζει καθόλου;Και έκανε καλό σεξ,
Αγόρασε πασατέμπο καλύτερα. Ότι χειρότερο
Αφού γράφω ότι χειρότερο πως να αξίζει...Δεν αξίζει καθόλου;
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Αυτό το ζόρι με τις ηλικίες που τραβάτε κάποιοι αδυνατώ να το καταλάβω , στο δρόμο κυκλοφορείτε καθολου ; Ολες οι 30αρες ειναι μουνάρες; Δε νομίζω . Ξεπεράστε το λιγο και μείνετε στην ουσία. Ρε kostasou μπράβο που βρήκες την αφέντρα των ονείρων σου αλλά εντάξει χαλάρωσε λίγο για άλλους η αφέντρα των ονείρων τους ειναι η Ερικα , η Αλεξάνδρα και παει λέγοντας .
Τείνεις να γίνεις πιο εμμονικός απο αυτούς που όπως λες φτιάχνουν τριπλά προφίλ για να κανουν αβάντες . Πολύ ξεκατίνιασμα μάγκες και καθόλου ουσία και εάν θέλετε μια συμβουλή μπείτε και λιγο instagram θα δείτε ότι παίζουν πολλά περισσότερα από αυτά τα 5-6 ονόματα που συζητιούνται εδω μέσα
Τείνεις να γίνεις πιο εμμονικός απο αυτούς που όπως λες φτιάχνουν τριπλά προφίλ για να κανουν αβάντες . Πολύ ξεκατίνιασμα μάγκες και καθόλου ουσία και εάν θέλετε μια συμβουλή μπείτε και λιγο instagram θα δείτε ότι παίζουν πολλά περισσότερα από αυτά τα 5-6 ονόματα που συζητιούνται εδω μέσα
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21