εχεις κανενα στανταρακι;
Την κυρα Γιώτα φυσικά
εχεις κανενα στανταρακι;
η πιο ανοητη ερωτηση που εχω ακουσει ποτε... κ ομως την ακουω/διαβαζω συχνα, ακομα κ εγω ο ιδιος το εχω ρωτησει...
Εχω παει στα μισα νησια της χωρας μας κ ενα πραγμα καταλαβα. Μην ακουτε μαλακιες!
1/100 θα γαμησει. Κ αυτο μπορει να οφειλεται σε 1002 λογους.
Συμφονω απολυτα φιλε μουη πιο ανοητη ερωτηση που εχω ακουσει ποτε... κ ομως την ακουω/διαβαζω συχνα, ακομα κ εγω ο ιδιος το εχω ρωτησει...
Εχω παει στα μισα νησια της χωρας μας κ ενα πραγμα καταλαβα. Μην ακουτε μαλακιες!
Οπου και να πας φιλε τον αυγουστο θα ειναι τιγκα. Γυναικες θα γνωρισεις. Αν ειναι ξενη μπορει και να σου κατσει. Αν ειναι ελληνιδα θα σου βγαλει πρωτα το λαδι και μετα αν δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει, τοτε θα σου κατσει.
Εχω παει σε παρα πολλα νησια και μονο στην Ιο καταφερα μια Πατρινια. Κ αυτο ετυχε, γιατι την ειχα πιασει στο μπλα μπλα απο το καραβι που πηγαιναμε μαζι.
Ενα πραγμα να θυμασαι. Ετσι και πας καπου με στοχο να γαμησεις, Θα φας τις χυλοπιτες της ζωης σου και στο τελος θα κυνηγας και τις σαβουρες.
Η αποψη μου ειναι τραβα με την παρεα σου οπου γουσταρεις και να εισαι ο ευατος σου. Κανε τον χαβαλε με την παρεα σου και γραφτες ολες στ' αρχιδια σου. Αν τις εχεις γραμμενες ερχονται μονες τους. Αν καθεσαι και τις παρακαλας τοτε σηκωνουν τη μυτη μεχρι το ταβανι και σου πουλανε μουρη.
Υ.Γ. οταν λεω γραφτες στ' αρχιδια σου, δεν εννοω κατσε να τον παιζεις. Εννοω να μιλας στα κοριτσια οπως θα μιλαγες και στους φιλους σου, στο χαβαλε. Και καποια θα κατσει.
Οπου και να πας κοιτα να περασεις εσυ καλα και μη χαλασεις φραγκα για καμια καριολα. Χαλα τα ολα για παρτη σου
το πιο ευκολο πραγμα ειναι φυλε!!!Υπαρχει ελληνας που καταφερε ξενη σε διακοπες?απιστευτο μου ακουγεται.
σωστος!!!εχεις κανενα στανταρακι;
ωραιος ο παιχτης!!ετσι ακριβωςη πιο ανοητη ερωτηση που εχω ακουσει ποτε... κ ομως την ακουω/διαβαζω συχνα, ακομα κ εγω ο ιδιος το εχω ρωτησει...
Οπου και να πας φιλε τον αυγουστο θα ειναι τιγκα. Γυναικες θα γνωρισεις. Αν ειναι ξενη μπορει και να σου κατσει. Αν ειναι ελληνιδα θα σου βγαλει πρωτα το λαδι και μετα αν δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει, τοτε θα σου κατσει.
Εχω παει σε παρα πολλα νησια και μονο στην Ιο καταφερα μια Πατρινια. Κ αυτο ετυχε, γιατι την ειχα πιασει στο μπλα μπλα απο το καραβι που πηγαιναμε μαζι.
Ενα πραγμα να θυμασαι. Ετσι και πας καπου με στοχο να γαμησεις, Θα φας τις χυλοπιτες της ζωης σου και στο τελος θα κυνηγας και τις σαβουρες.
Η αποψη μου ειναι τραβα με την παρεα σου οπου γουσταρεις και να εισαι ο ευατος σου. Κανε τον χαβαλε με την παρεα σου και γραφτες ολες στ' αρχιδια σου. Αν τις εχεις γραμμενες ερχονται μονες τους. Αν καθεσαι και τις παρακαλας τοτε σηκωνουν τη μυτη μεχρι το ταβανι και σου πουλανε μουρη.
Υ.Γ. οταν λεω γραφτες στ' αρχιδια σου, δεν εννοω κατσε να τον παιζεις. Εννοω να μιλας στα κοριτσια οπως θα μιλαγες και στους φιλους σου, στο χαβαλε. Και καποια θα κατσει.
Οπου και να πας κοιτα να περασεις εσυ καλα και μη χαλασεις φραγκα για καμια καριολα. Χαλα τα ολα για παρτη σου
Δεν υπαρχει.Ποιος ξέρει να μου πει ένα καλό κατάλυμμα για 2-3 μέρες στην Τζιά; Να είναι κοντά στο λιμάνι αλλά και κοντά σε μια ωραία παραλία με άμμο.
Ευχαριστώ. Αποστομωτική η απάντηση. Γενικά έχει τίποτα που να αξιζει στο νησί, ως κοντινό στην Αθηνα;Δεν υπαρχει.
αιδηψος.....η χαρα του σπιντ και του τακμαν.....
Τυπε ειχα ανεβει πριν 2-3 χρονια!
Μιλαμε δεν ηθελα να φυγω!
Επαθα καταθληψη οταν επεστρεψα Αθηνα! :'(
Τυπε ειχα ανεβει πριν 2-3 χρονια!
Μιλαμε δεν ηθελα να φυγω!
Επαθα καταθληψη οταν επεστρεψα Αθηνα! :'(
Υπαρχει ελληνας που καταφερε ξενη σε διακοπες?απιστευτο μου ακουγεται.
hersonissos crete the place 2bΠοιος πιστεύεται οτι ειναι ο καλυτερος να προτείνετε και σε αυτους που δεν εχουν παει.Ελληνιδες οι ξενες ειναι ο στοχος για
μπαίνει όταν μεθύσουν οι άνδρεςΟι αγγλοι ξεσκιζονται μεταξυ τους δυσκολα να μπει ελληνας στη φαση τους
Απο Κρητη εγω θα προτεινα την Χερσονησο,εχει ποιοτικοτερες γκομενες διαφορων εθνικοτητων απο τα Μαλια οπου πανε μονο ξεκωλιαρες αγγλιδες ;)