Νέα

Καλοκαιρινος προορισμος και ΣΕΞ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.469
Πόντοι
4.965
η πιο ανοητη ερωτηση που εχω ακουσει ποτε... κ ομως την ακουω/διαβαζω συχνα, ακομα κ εγω ο ιδιος το εχω ρωτησει...

Εχω παει στα μισα νησια της χωρας μας κ ενα πραγμα καταλαβα. Μην ακουτε μαλακιες!
1/100 θα γαμησει. Κ αυτο μπορει να οφειλεται σε 1002 λογους.

Δοκίμασε και τα άλλα μισά, μπορεί να αλλάξει η τύχη σου.

Εγώ σε πολύ λιγότερα από τα μισά έχω μερικά καλά σκορ με ντόπιο και ξένο κρέας. Αλλά δεν έχω ούτε κλάσμα από τους 1002 λόγους για να σκεφτώ τις χυλόπιτες και τα στραπάτσα.
Διακοπές είναι, θέμα συμπτώσεων, χημείας, αναγκών, ελευθερίας κι ανάλαφρης διάθεσης για περιπέτειες...τα λεφτά δεν έχουν νόημα εκτός κι αν μιλάς για αγοραίο έρωτα ή σπονσοριλίκι που είναι πολύ εφήμερος και ψεύτικος έρωτας.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
η πιο ανοητη ερωτηση που εχω ακουσει ποτε... κ ομως την ακουω/διαβαζω συχνα, ακομα κ εγω ο ιδιος το εχω ρωτησει...

Εχω παει στα μισα νησια της χωρας μας κ ενα πραγμα καταλαβα. Μην ακουτε μαλακιες!

Οπου και να πας φιλε τον αυγουστο θα ειναι τιγκα. Γυναικες θα γνωρισεις. Αν ειναι ξενη μπορει και να σου κατσει. Αν ειναι ελληνιδα θα σου βγαλει πρωτα το λαδι και μετα αν δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει, τοτε θα σου κατσει.

Εχω παει σε παρα πολλα νησια και μονο στην Ιο καταφερα μια Πατρινια. Κ αυτο ετυχε, γιατι την ειχα πιασει στο μπλα μπλα απο το καραβι που πηγαιναμε μαζι.

Ενα πραγμα να θυμασαι. Ετσι και πας καπου με στοχο να γαμησεις, Θα φας τις χυλοπιτες της ζωης σου και στο τελος θα κυνηγας και τις σαβουρες.

Η αποψη μου ειναι τραβα με την παρεα σου οπου γουσταρεις και να εισαι ο ευατος σου. Κανε τον χαβαλε με την παρεα σου και γραφτες ολες στ' αρχιδια σου. Αν τις εχεις γραμμενες ερχονται μονες τους. Αν καθεσαι και τις παρακαλας τοτε σηκωνουν τη μυτη μεχρι το ταβανι και σου πουλανε μουρη.

Υ.Γ. οταν λεω γραφτες στ' αρχιδια σου, δεν εννοω κατσε να τον παιζεις. Εννοω να μιλας στα κοριτσια οπως θα μιλαγες και στους φιλους σου, στο χαβαλε. Και καποια θα κατσει.
Οπου και να πας κοιτα να περασεις εσυ καλα και μη χαλασεις φραγκα για καμια καριολα. Χαλα τα ολα για παρτη σου
Συμφονω απολυτα φιλε μου

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Οπου και να πας φιλε τον αυγουστο θα ειναι τιγκα. Γυναικες θα γνωρισεις. Αν ειναι ξενη μπορει και να σου κατσει. Αν ειναι ελληνιδα θα σου βγαλει πρωτα το λαδι και μετα αν δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει, τοτε θα σου κατσει.

Εχω παει σε παρα πολλα νησια και μονο στην Ιο καταφερα μια Πατρινια. Κ αυτο ετυχε, γιατι την ειχα πιασει στο μπλα μπλα απο το καραβι που πηγαιναμε μαζι.

Ενα πραγμα να θυμασαι. Ετσι και πας καπου με στοχο να γαμησεις, Θα φας τις χυλοπιτες της ζωης σου και στο τελος θα κυνηγας και τις σαβουρες.

Η αποψη μου ειναι τραβα με την παρεα σου οπου γουσταρεις και να εισαι ο ευατος σου. Κανε τον χαβαλε με την παρεα σου και γραφτες ολες στ' αρχιδια σου. Αν τις εχεις γραμμενες ερχονται μονες τους. Αν καθεσαι και τις παρακαλας τοτε σηκωνουν τη μυτη μεχρι το ταβανι και σου πουλανε μουρη.

Υ.Γ. οταν λεω γραφτες στ' αρχιδια σου, δεν εννοω κατσε να τον παιζεις. Εννοω να μιλας στα κοριτσια οπως θα μιλαγες και στους φιλους σου, στο χαβαλε. Και καποια θα κατσει.
Οπου και να πας κοιτα να περασεις εσυ καλα και μη χαλασεις φραγκα για καμια καριολα. Χαλα τα ολα για παρτη σου
ωραιος ο παιχτης!!ετσι ακριβως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το καλοκαίρι πιο εύκολα γαμάνε οι DJ,οι μπάρμεν,οι animateur,οι ξεναγοί,οι υπάλληλοι ξενοδοχείων και οι σερβιτόροι με αυτή τη σειρά.ο λόγος είναι οτι οι γκόμενες τους εμπιστεύονται περισσότερο.Οι DJ και οι μπάρμεν έχουν φοβερά πλεονεκτήματα.Ο ένας καθορίζει το ρυθμό που χορεύει η γκόμενα και ο άλλος μπορεί να κερνάει ποτά αβέρτα.Μετά έρχονται οι ντόπιοι και τέλος τα ξέμπαρκα καμάκια.Οι ξέμπαρκοι είναι το πιο δύσκολο να γαμήσουν γιατί δεν είναι κονεξαρισμένοι.Δηλαδή ο ντόπιος γνωρίζει μια γκόμενα μέσω του φίλου του σερβιτόρου μετά την πάει στο μπαρ του ξάδερφου που του κάνει πλάτες και μετά την πάει σε κλαμπ όπου μπορεί να την φυλάνε οι φίλοι του όσο αυτός δεν είναι παρών.
Αντίθετα ο ξέμπαρκος τουρίστας πρέπει να κινείται φοβερά γρήγορα και σκληρά καθώς έχει να αντιμετωπίσει χιλιάδες δυσκολίες.Τον παλιό καιρό τα καμάκια της Ρόδου π.χ. δεν άφηναν κανέναν άλλο να μπει στη ντίσκο όπου καμάκωναν χάρη στα τοπικά κονέ τους.Αντίθετα τώρα με το μαζικό τουρισμό έχουν πάρει τον πούλο.Ο λόγος είναι οτι οι γκόμενες μετακινούνται κατά εκατοντάδες από μαγαζί σε μαγαζί οπότε δεν μπορούν να τις εγκλωβίσουν σε κάποιο συγκεκριμένο.Παρ' όλα αυτά αν κυνηγάς στα μέρη του άλλου δεν αποκλείεται να πέσει ξυλίκι καθ' ό,τι ο άλλος θεωρεί τα μέρη αυτά τσιφλίκι του.Για αυτό δεν πρέπει να ψαρώνεις.Γάμα Ανατολικές κάτω από τη μύτη του Μακεδόνα,βούτα τις Ρωσίδες που χαλβαδιάζει ο Κύπτιος πήδα τις Αγγλίδες που θέλει ο Ρόδιος και αν κάποιος έχει αντίρρηση ρίξτου ένα μπερντέχι.

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος ξέρει να μου πει ένα καλό κατάλυμμα για 2-3 μέρες στην Τζιά; Να είναι κοντά στο λιμάνι αλλά και κοντά σε μια ωραία παραλία με άμμο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Υπαρχει ελληνας που καταφερε ξενη σε διακοπες?απιστευτο μου ακουγεται.

Πολλές φορές (χωρίς να κάνω πλάκα)

Γερμανιδες- Γαλλίδες - Ισπανίδα 1 και Ιταλίδα 1

Στη Φολέγανδρο (ναι ναι στο νησί που πανε σχεδόν απαοκλιστικά ζευγάρια) πέρασα μέλι με μια Ισπανίδα (μέτρια στο πρόσωπο αλλά κορμί θανατηφόρο και  :knockinb: σπέσιαλ)

Χαλαρότης - κουλάρισμα και χουμορ μπόλικο, άλλωστε και αυτές να  :knockinb: θέλουνε αλλά όχι από λιγούρια

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
δεν υπαρχει συνταγη παντως .ειναι θεμα συγκιριων.αν ασχολεισαι παντως θα γαμησεις σιγουρα.οι γυναικες που πανε διακοπες κατα κυριο λογο πανε για να διασκεδασουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν πας Αγία Νάπα βλέπεις την πραγματικότητα.Σκανδιναυές,Αγγλίδες,Γερμανίδες μπορεί να φλερτάρουν ασύστολα,να χαριεντίζονται,να φιλιούνται και να χουφτώνονται αλλά στο τέλος της νύχτας αυτές που φορτώνουν οι Ελληνες στα μηχανάκια για γαμήσι είναι οι Ρωσίδες τουρίστριες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υστερα είναι και το κόστος.Με τα φράγκα που θα ξοδέψεις για δεκαήμερο Χερσόνησσο ή Μάλλια πας χαλαρά ένα δεκαήμερο στην επαρχιακή Ουκρανία όπου τα γούστα είναι εκεί και σε περιμένουν.(η μόνιμη απορία των Ουκρανέζων μα γιατί ήρθες στην Ουκρανία για τουρισμό ενώ εμείς θέλουμε να πάμε Ελλάδα;).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom