Νέα

Σεξ στον εργασιακό χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cuckwannabe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Όπως το λες!!! Οι πειρασμοί είναι ισχυροί κι όταν ο άλλος είναι στερημένος... Πέφτει σα μαλάκας με τα μούτρα, κολακεύεται. Πήγαινε βρε τριμάλακα σε μια κοπέλα και πλήρωσε να βγάλεις γούστα!!! Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Δε σε ξέρω δε με ξέρεις ?
Κολακευεται και είναι και το θέμα της"αταξίας"...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.248
Πόντοι
3.506
Πιστεύετε οτι οι ελληνίδες παντρεμένες-ανύπαντρες κάνουν σεξ με άτομα του εργασιακού τους κύκλου?
Ναι φίλε μου, ορισμένες.

Τις καταλαβαίνεις από πώς παίζει το μάτι τους. Εγώ είχα πηδήξει τρεις όταν δούλευα σε γραφείο. Επικίνδυνο άθλημα όμως, για γερά στομάχια.

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.491
Πόντοι
11.836
Ναι φίλε μου, ορισμένες.

Τις καταλαβαίνεις από πώς παίζει το μάτι τους. Εγώ είχα πηδήξει τρεις όταν δούλευα σε γραφείο. Επικίνδυνο άθλημα όμως, για γερά στομάχια.
Παρά πολύ επικίνδυνο.Βεβαια μπορεί να οδηγήσει σε κορυφαίο sex αλλά και σε καταστροφή οικογενειών και εργασίας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εντωμεταξι ειναι πολυ κοινο στις αγγλοσαξωνικες χωρες να γνωριζεις κοπελα μεσα απο την εργασια.
Στην ελλαδα κατι τετοιο δεν ισχυει.
Στην Ελλάδα υπήρχαν εταιρείες, κυρίως πολυεθνικές, που απαγόρευαν τις σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων. Όταν το καταλάβαιναν ή γινόταν επισημοποίηση της σχέσης ο ένας από τους δύο έφευγε, με παρέμβαση του ΗR. Την τελευταία δεκαετία μετριάστηκε αυτό. Με μετακίνηση του ενός από τους δύο σε τμήμα που δεν υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ τους. Ή με απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης. Ανα΄λογα την εταιρεία. Είναι πάντως απίθανο να μην υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων. Απλά δε γίνεται.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εχω δουλέψει και σε Ελληνικές και σε πολυεθνικές εταιρείες. Έχω δουλέψει και στην Αγγλία ενα χρόνο. Παντού οικογένεια-γαμιόμαστε είναι. Κυρίως στα πιο χαμηλά levels….

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εχω δουλέψει και σε Ελληνικές και σε πολυεθνικές εταιρείες. Έχω δουλέψει και στην Αγγλία ενα χρόνο. Παντού οικογένεια-γαμιόμαστε είναι. Κυρίως στα πιο χαμηλά levels….
Εσυ ρε θειτσο εκανες τιποτα η απλα χειροκινητο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εσυ ρε θειτσο εκανες τιποτα η απλα χειροκινητο?
Εγω ειμαι της άποψης «εκει που βγάζεις το ψωμί σου, ποτέ μην βάζεις το πουλί σου». Ποτε δεν έκανα κατι με συνάδελφο, πελάτισσα ή συνεργάτιδα.

Εξάλλου παντα είχα να γαμαω, μην κοιτάς εσυ… είπαμε δεν είμαστε το ιδιο :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.011
Πόντοι
5.506
Εγω ειμαι της άποψης «εκει που βγάζεις το ψωμί σου, ποτέ μην βάζεις το πουλί σου». Ποτε δεν έκανα κατι με συνάδελφο, πελάτισσα ή συνεργάτιδα.

Εντάξει και ο ζανούλης στο αγκυρας δεν πάει για δουλειά, για ευχαρίστηση πάει και εκεί που βγάζει το ψωμί του δε στήνει τον κώλο του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.126
Πόντοι
3.556
Πάντως στο δημόσιο (ότι ξέρω λέω, όχι ότι μου είπαν) γίνεται της πουτάνας!!! (κυριολεκτικά, με δωράκι κανονικά) Σε όλο το δημόσιο!!!!
Αφου εκεί κανείς δεν δουλεύει κάπως πρέπει να περάσουν την ώρα τους :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.126
Πόντοι
3.556
Αυτό που θα πρέπει να είναι κανόνας για όλους μας στο εργασιακό χώρο είναι ότι (θα έπρεπε να) απαγορευεται το σεξ μεταξύ προισταμενου-υφιστάμενου και εργοδότη-υπαλλήλου...
Όλα τα άλλα οκ και αναπόφευκτα...
Γενικά να απαγορεύονται όλα, η δουλειά είναι δουλειά, αν εγώ πχ ήμουν διευθηντής σε μεγάλη εταιρία όχι μόνο θα απαγόρευα τις ερωτικές περιπέτειες των υπαλλήλων αλλά και τις πολιτικές συζητήσεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Ποσο γουσταρω που εισαι με την ουρα στα σκελια,με το σεις και με το σας εισαι ρε θειτσο.
Που θα παει θα σε ξεκλειδωσω.

Godofsex

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτό το θέμα. Εν κατακλείδι κάθε φορά που εκανα σχέση (πήδαγα) κοπέλα απο την δουλειά γινόταν μαλακια. Δεν μου βγήκε ποτέ σε καλό για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά. Αυτα λέει η εμπειρία μου. Μακριά και αλάργα απο τέτοια πράγματα!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Σεξ στον εργασιακό χώρο γίνεται εννοείται.
Βέβαια έχει επικινδυνότητα η πολλές φορές μια δυσκολία στην συνύπαρξη αν είσαι ακριβώς στον ίδιο χώρο όταν τελειώσει το νταλαβερι.

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Απο την δική μου εμπειρία στο δημόσιο γίνεται χαμός, πολλές που πάνε με κάποιον ανώτερο τους για καθαρό συμφέρον. Εκτός απο τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν κ παντρεύτηκαν φυσικά. Τέλος η μεγάλη πλειοψηφία απο τις παντρεμένες που θέλουν να ξενοκοιτάξουν επιλέγουν απο τη δουλειά, γνωρίζουν τον άλλον, τον ζυγίζουν (εμφάνιση, συμπεριφορά, εχεμύθεια κτλ) και τον ξεσκίζουν. Είναι η πιο ασφαλής λύση, απο το να τρέχει στα καφέ, μπαράκια κτλ , να μπλέξει με κάνα βλαμένο, ψυχάκια που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια της. Απο την δουλειά τρώω πολύ "ψωμί", ευτυχώς!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.256
Πόντοι
3.656
Απο την δική μου εμπειρία στο δημόσιο γίνεται χαμός, πολλές που πάνε με κάποιον ανώτερο τους για καθαρό συμφέρον. Εκτός απο τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν κ παντρεύτηκαν φυσικά. Τέλος η μεγάλη πλειοψηφία απο τις παντρεμένες που θέλουν να ξενοκοιτάξουν επιλέγουν απο τη δουλειά, γνωρίζουν τον άλλον, τον ζυγίζουν (εμφάνιση, συμπεριφορά, εχεμύθεια κτλ) και τον ξεσκίζουν. Είναι η πιο ασφαλής λύση, απο το να τρέχει στα καφέ, μπαράκια κτλ , να μπλέξει με κάνα βλαμένο, ψυχάκια που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια της. Απο την δουλειά τρώω πολύ "ψωμί", ευτυχώς!
Σωστός. Αν η γυναίκα επιλέξει να κερατώσει τον άντρα της θα το κάνει είτε με άτομο από το εργασιακό περιβάλλον, είτε από συγγενικό (κουμπάρος κλπ)

pattaya

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
7
Πόντοι
0
Μεγάλη δεξαμενή κέρατου ο εργασιακός χώρος . Γνωρίζω εργοστάσια παραγωγής στην Αττική που σταμάτησαν να απασχολούν γυναίκες στις νυχτερινές τους βάρδιες για αυτό το λόγο

OP
OP
C

Cuckwannabe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2021
Like
41
Πόντοι
0
Σκεψου τι μπορει να κανουν κ οι δικεσ μασ στα επαγγελματικα ταξιδια με καναν συναδελφο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom