shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
τα παντα μαζι σου ειναι ωραιαθα σε γαμησω και δεν θα σου αρεσει..
τα παντα μαζι σου ειναι ωραιαθα σε γαμησω και δεν θα σου αρεσει..
Κολακευεται και είναι και το θέμα της"αταξίας"...Όπως το λες!!! Οι πειρασμοί είναι ισχυροί κι όταν ο άλλος είναι στερημένος... Πέφτει σα μαλάκας με τα μούτρα, κολακεύεται. Πήγαινε βρε τριμάλακα σε μια κοπέλα και πλήρωσε να βγάλεις γούστα!!! Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Δε σε ξέρω δε με ξέρεις ?
Κοίτα, αν δεν προκαλείς ζημιά... Πυροβόλα αβέρτα ???Κολακευεται και είναι και το θέμα της"αταξίας"...
Ναι , φυσικα !!!!Πιστεύετε οτι οι ελληνίδες παντρεμένες-ανύπαντρες κάνουν σεξ με άτομα του εργασιακού τους κύκλου?
Ναι φίλε μου, ορισμένες.Πιστεύετε οτι οι ελληνίδες παντρεμένες-ανύπαντρες κάνουν σεξ με άτομα του εργασιακού τους κύκλου?
Παρά πολύ επικίνδυνο.Βεβαια μπορεί να οδηγήσει σε κορυφαίο sex αλλά και σε καταστροφή οικογενειών και εργασίαςΝαι φίλε μου, ορισμένες.
Τις καταλαβαίνεις από πώς παίζει το μάτι τους. Εγώ είχα πηδήξει τρεις όταν δούλευα σε γραφείο. Επικίνδυνο άθλημα όμως, για γερά στομάχια.
Στην Ελλάδα υπήρχαν εταιρείες, κυρίως πολυεθνικές, που απαγόρευαν τις σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων. Όταν το καταλάβαιναν ή γινόταν επισημοποίηση της σχέσης ο ένας από τους δύο έφευγε, με παρέμβαση του ΗR. Την τελευταία δεκαετία μετριάστηκε αυτό. Με μετακίνηση του ενός από τους δύο σε τμήμα που δεν υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ τους. Ή με απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης. Ανα΄λογα την εταιρεία. Είναι πάντως απίθανο να μην υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων. Απλά δε γίνεται.Εντωμεταξι ειναι πολυ κοινο στις αγγλοσαξωνικες χωρες να γνωριζεις κοπελα μεσα απο την εργασια.
Στην ελλαδα κατι τετοιο δεν ισχυει.
Εσυ ρε θειτσο εκανες τιποτα η απλα χειροκινητο?Εχω δουλέψει και σε Ελληνικές και σε πολυεθνικές εταιρείες. Έχω δουλέψει και στην Αγγλία ενα χρόνο. Παντού οικογένεια-γαμιόμαστε είναι. Κυρίως στα πιο χαμηλά levels….
Εγω ειμαι της άποψης «εκει που βγάζεις το ψωμί σου, ποτέ μην βάζεις το πουλί σου». Ποτε δεν έκανα κατι με συνάδελφο, πελάτισσα ή συνεργάτιδα.Εσυ ρε θειτσο εκανες τιποτα η απλα χειροκινητο?
Εντάξει και ο ζανούλης στο αγκυρας δεν πάει για δουλειά, για ευχαρίστηση πάει και εκεί που βγάζει το ψωμί του δε στήνει τον κώλο του.Εγω ειμαι της άποψης «εκει που βγάζεις το ψωμί σου, ποτέ μην βάζεις το πουλί σου». Ποτε δεν έκανα κατι με συνάδελφο, πελάτισσα ή συνεργάτιδα.
Εξάλλου παντα είχα να γαμαω, μην κοιτάς εσυ… είπαμε δεν είμαστε το ιδιο
Αφου εκεί κανείς δεν δουλεύει κάπως πρέπει να περάσουν την ώρα τουςΠάντως στο δημόσιο (ότι ξέρω λέω, όχι ότι μου είπαν) γίνεται της πουτάνας!!! (κυριολεκτικά, με δωράκι κανονικά) Σε όλο το δημόσιο!!!!
Γενικά να απαγορεύονται όλα, η δουλειά είναι δουλειά, αν εγώ πχ ήμουν διευθηντής σε μεγάλη εταιρία όχι μόνο θα απαγόρευα τις ερωτικές περιπέτειες των υπαλλήλων αλλά και τις πολιτικές συζητήσειςΑυτό που θα πρέπει να είναι κανόνας για όλους μας στο εργασιακό χώρο είναι ότι (θα έπρεπε να) απαγορευεται το σεξ μεταξύ προισταμενου-υφιστάμενου και εργοδότη-υπαλλήλου...
Όλα τα άλλα οκ και αναπόφευκτα...
Ποσο γουσταρω που εισαι με την ουρα στα σκελια,με το σεις και με το σας εισαι ρε θειτσο.Εγω ειμαι της άποψης «εκει που βγάζεις το ψωμί σου, ποτέ μην βάζεις το πουλί σου». Ποτε δεν έκανα κατι με συνάδελφο, πελάτισσα ή συνεργάτιδα.
Εξάλλου παντα είχα να γαμαω, μην κοιτάς εσυ… είπαμε δεν είμαστε το ιδιο
Σωστός. Αν η γυναίκα επιλέξει να κερατώσει τον άντρα της θα το κάνει είτε με άτομο από το εργασιακό περιβάλλον, είτε από συγγενικό (κουμπάρος κλπ)Απο την δική μου εμπειρία στο δημόσιο γίνεται χαμός, πολλές που πάνε με κάποιον ανώτερο τους για καθαρό συμφέρον. Εκτός απο τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν κ παντρεύτηκαν φυσικά. Τέλος η μεγάλη πλειοψηφία απο τις παντρεμένες που θέλουν να ξενοκοιτάξουν επιλέγουν απο τη δουλειά, γνωρίζουν τον άλλον, τον ζυγίζουν (εμφάνιση, συμπεριφορά, εχεμύθεια κτλ) και τον ξεσκίζουν. Είναι η πιο ασφαλής λύση, απο το να τρέχει στα καφέ, μπαράκια κτλ , να μπλέξει με κάνα βλαμένο, ψυχάκια που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια της. Απο την δουλειά τρώω πολύ "ψωμί", ευτυχώς!