Νέα

Σεξ στον εργασιακό χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cuckwannabe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Επίσημα απαγορεύεται σε πολλές εταιρίες, να δημιουργούνται σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων (σε όποια θέση και κλίμακα βρίσκονται).
Ανεπίσημα, γίνεται μεγάλο γλέντι. Και είναι λογικό, όταν συναναστρέφεσαι με κάποια άτομα για αρκετές ώρες, να συμβαίνουν διάφορα. Από το "πάμε για ένα καφέ με τα παιδιά απ' τη δουλειά" που είναι μεν "αθώο" αλλά είναι η αρχή των πάντων. Είτε νόμιμων, είτε παράνομων σχέσεων. Εμένα, σε ένα party εταιρίας λιανικής (πριν πάρα πολλά χρόνια, τώρα η εταιρία δεν υπάρχει_) μου την έπεσε στεγνά μια, η οποία ήταν ανηψιά ενός ... μεγαλοκαρεκλά και μετά, ήρθαν συνάδελφοι και μου έλεγαν "αν καταφέρεις την ανηψιά, θα πάρεις δικό σου μαγαζί"!!!

Εγώ θα συμφωνήσω με τον @Godofsex . Όσες φορές κι αν έκανα κάτι με συνάδελφο, δεν μου βγήκε σε καλό. Ειδικά την πρώτη, έχασα τη δουλειά μου επειδή "χτύπησα" τη γραμματέα του μεγάλου, ο οποίος ήταν τρελός καψούρης!!!
Ευτυχώς το έκοψα νωρίς το άθλημα και δεν είχα μεγάλα ντράβαλα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ποσο γουσταρω που εισαι με την ουρα στα σκελια,με το σεις και με το σας εισαι ρε θειτσο.
Που θα παει θα σε ξεκλειδωσω.
Λοιπον το ποστ σου αυτο το κρατάω για να το τρίβω στην μούρη σε όποιον μου την λεει εδω μεσα οτι βρίζω κι οτι ειμαι κάφρος!!!

Σε ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ πραγματικα!!!! :) :) :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Λοιπον το ποστ σου αυτο το κρατάω για να το τρίβω στην μούρη σε όποιον μου την λεει εδω μεσα οτι βρίζω κι οτι ειμαι κάφρος!!!

Σε ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ πραγματικα!!!! :) :) :)
Θειτσο ηδη σε ξεκλειδωσα,προσεχε γιατί μετα θα παει μηνα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Θειτσο ηδη σε ξεκλειδωσα,προσεχε γιατί μετα θα παει μηνα.
Τι με ξεκλείδωσες? Ακόμα ΚΑΙ σε αυτο αυτοαναιρείσαι! Μια μου λες «ζήτα συγνώμη για αυτα που είπες» και τωρα μου λες οτι ειμαι με το σεις και με το σας!

Τελικα…. Τι? :think:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τι με ξεκλείδωσες? Ακόμα ΚΑΙ σε αυτο αυτοαναιρείσαι! Μια μου λες «ζήτα συγνώμη για αυτα που είπες» και τωρα μου λες οτι ειμαι με το σεις και με το σας!

Τελικα…. Τι? :think:
Καλα αστο τα εχεις κανει αχταρμα στο φτωχο το μυαλουδακι σπυ.
Απαντησε μου ο αλλος εφαγε μπαν η μονο εσυ?ξερεις εκεινος που σου πατησε το κουμπί

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Καλα αστο τα εχεις κανει αχταρμα στο φτωχο το μυαλουδακι σπυ.
Εγω τα εχω αχταρμά ή εσυ? Μια με λες καφρο και μια με το σεις και με το σας! Αποφάσισε ντε!!! :tooth:

Απαντησε μου ο αλλος εφαγε μπαν η μονο εσυ?ξερεις εκεινος που σου πατησε το κουμπί
Ποιος αλλος και ποιο κουμπί?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω τα εχω αχταρμά ή εσυ? Μια με λες καφρο και μια με το σεις και με το σας! Αποφάσισε ντε!!! :tooth:

Ποιος αλλος και ποιο κουμπί?
Εκεινου που πατησε το κουμπι?
Και σε εστειλε για μπανιο.
Τελικα εκεινος εφαγες μπανιο?

Hornytrucker

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
83
Πόντοι
0
Πιστεύετε οτι οι ελληνίδες παντρεμένες-ανύπαντρες κάνουν σεξ με άτομα του εργασιακού τους κύκλου?
Εγώ είμαι νταλικερης... Δεν έχω γυναίκα στο εργασιακό μου κύκλο να έχω εικόνα. Στις εταιρίες που φορτώνω όμως η καύλαντα και το παιχνίδι πάει γόνα. Και με τους συναδέρφους - εργάτες τους ..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εκεινου που πατησε το κουμπι?
Και σε εστειλε για μπανιο.
Τελικα εκεινος εφαγες μπανιο?
Δεν ξερω ποιος πάτησε το κουμπί κι ουτε με ενδιαφέρει :)
Αυτο που ξερω ειναι οτι σίγουρα ηταν ένας απο αυτους που έλεγαν οτι είμαι κολλητός του antistheni και οτι ειμαι ρουφιάνος που πατάω αναφορές!!! Την στιγμή που παντα έλεγα για την αναφορά! Γιατι ετσι κάνουν οι άντρες, οι πουτανιτσες άλλα λενε και άλλα κάνουν :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν ξερω ποιος πάτησε το κουμπί κι ουτε με ενδιαφέρει :)
Αυτο που ξερω ειναι οτι σίγουρα ηταν ένας απο αυτους που έλεγαν οτι είμαι κολλητός του antistheni και οτι ειμαι ρουφιάνος που πατάω αναφορές!!! Την στιγμή που παντα έλεγα για την αναφορά! Γιατι ετσι κάνουν οι άντρες, οι πουτανιτσες άλλα λενε και άλλα κάνουν :)
Nαι πες μας οτι δεν εχεις πατήσει ποτε το ρουφιανοκουμπο να γελασουμε.
Αφου το δηλώνες εδω μεσα ρε οτι πατας αναφορες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Nαι πες μας οτι δεν εχεις πατήσει ποτε το ρουφιανοκουμπο να γελασουμε.
Αφου το δηλώνες εδω μεσα ρε οτι πατας αναφορες.
Ναι, αυτο δεν ειπα? Χαζός εισαι? Δεν ξερεις να διαβάζεις?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ρε εχεις κανει απειρες αναφορες εδω μεσα μας κοροιδευεις?
Εισαι περιορισμένης ευθύνης… να στο πω παλι:

Εχω κανει αναφορές κι εχω πει για ΟΛΕΣ τις αναφορές που εχω κανει.

Το καταλαβες? Πιο λιανά δεν γίνεται!!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Τοτε γιατι μας το παιζεις παρθένα μπαρμπαθειτσα ρε λινατσα?
Κεσταμπιτης εισαι και εσυ

Flaviouras

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
68
Πόντοι
0
Όταν εμείς οι άντρες δεν έχουμε να γαμήσουμε καλοκοιτάμε τα πάντα. Εννοείται στην δουλειά μας, αν τύχη να έχουμε γαμεύσιμες συναδέλφους-υπαλλήλους-προϊσταμένες, σε αυτή την περίπτωση είμαστε επιρρεπείς και θα σκεφτούμε τι θα γίνει. Αν μας προκαλέσει θα είμαστε τόσο ευάλωτοι που πρώτα θα γαμήσουμε και μετά θα πληρώσουμε, απλά μπορεί πολύ ακριβά.
Βέβαια για να είμαι δίκαιο αν είμαστε τυχεροί και μας γουστάρει η αφεντικίνα μας μάλλον καλά θα την βγάλουμε με τα νέα δεδομένα Metoo κλπ.
Σε αυτή την περίπτωση θα συμβούλευα να γαμήσετε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.256
Πόντοι
3.656

Αυτά που γράφετε δεν έχουν σχέση με το θέμα του νήματος. Αν δεν σταματήσετε το ξεκατίνιασμα θα σας κάνω εγώ ο ίδιος αναφορά για τρολάρισμα, το οποίο ως γνωστόν απαγορεύεται. Θα ήθελα να μην με αναγκάσετε να πραγματοποιήσω την προειδοποίηση που σας απευθύνω, βρείτε άλλο τρόπο να λύσετε τα προσωπικά σας, δεν έχουμε καμία όρεξη να σας διαβάζουμε. Τάδε Έφη Μπόκολος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom