kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.794
- Πόντοι
- 4.496
Αν ανοίξω το στόμα μου ?είστε σίγουρα παπάς;
Αν ανοίξω το στόμα μου ?είστε σίγουρα παπάς;
Χέζεις στο δάσος;Ρωτάς αν χέζουν οι αρκούδες στο δάσος!!!
Είναι παπάς με την εμπειρία ζωής λα'ι'κου ,σαν τον παπά στον "Καπταιν Μαρκ" αν ενθυμουμαι καλώς....Χέζεις στο δάσος;
Η ερώτηση πήγαινε στο username του.Είναι παπάς με την εμπειρία ζωής λα'ι'κου ,σαν τον παπά στον "Καπταιν Μαρκ" αν ενθυμουμαι καλώς....
Μην μπερδεύεσαι ....το σκηνικό με γιατρούς και νοσοκόμες δεν γίνεται παντού.Σε μικρές κοινωνίες δεν επικρατεί η ηθική ζούγκλα της Αθήνας.Πάντως στο δημόσιο (ότι ξέρω λέω, όχι ότι μου είπαν) γίνεται της πουτάνας!!! (κυριολεκτικά, με δωράκι κανονικά) Σε όλο το δημόσιο!!!!
Δεν το ξέρω, έχεις δίκιο!!! Σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό του κέντρου ας πούμε (το ξέρω αυτό) υπάρχουν γυναίκες που κάνουν ραντεβού με δωράκι (το ξέρουν όλοι οι συνάδελφοι), υπάρχουν περιστατικά που σταματούν το ασανσέρ ανάμεσα στους ορόφους και ουκ εστί τέλος...Μην μπερδεύεσαι ....το σκηνικό με γιατρούς και νοσοκόμες δεν γίνεται παντού.Σε μικρές κοινωνίες δεν επικρατεί η ηθική ζούγκλα της Αθήνας.
Τυχεροί όσοι είναι στην υπηρεσία αυτή...Δεν το ξέρω, έχεις δίκιο!!! Σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό του κέντρου ας πούμε (το ξέρω αυτό) υπάρχουν γυναίκες που κάνουν ραντεβού με δωράκι (το ξέρουν όλοι οι συνάδελφοι), υπάρχουν περιστατικά που σταματούν το ασανσέρ ανάμεσα στους ορόφους και ουκ εστί τέλος...
Μπα μην το λες, τα περισσότερα είναι παρατράγουδα. Δεν παύει όμως να πέφτει κέρατο!!! Πριν από κάνα δυο μήνες μπουζουριάσανε έναν, ο οποίος ανέβασε βίντεο με μια συναδέλφισσα σε τσοντοσάιτ, χωρίς συναίνεση. Η συγκεκριμένη δεν είχε αφήσει πούτσα για πούτσα στη δουλειά ούσα παντρεμένη. Μέχρι που οι καψουρόμαγκες έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους κάτω από το σπίτι της και ο άντρας της απειλούσε να τους καθαρίσει όλους ?Τυχεροί όσοι είναι στην υπηρεσία αυτή...
Άρα η πολλοί ΔΕΝ θέλουν το κεφαλάκι τους ήσυχο η οι πειρασμοί είναι τόσο ισχυροί ώστε να κάμπτουν κάθε αντίσταση.οποιος θελει το κεφαλακι του ησυχο δεν γαμει γυναικες συναδελφισσες..ομως η αληθεια ειναι οτι παιζονται γαμησια και παρανομες σχεσεις στην εργασια
οταν τους κατσουν οι βαριες στραβες ομως τοτε κλαινε..Άρα η πολλοί ΔΕΝ θέλουν το κεφαλάκι τους ήσυχο η οι πειρασμοί είναι τόσο ισχυροί ώστε να κάμπτουν κάθε αντίσταση.
Όπως το λες!!! Οι πειρασμοί είναι ισχυροί κι όταν ο άλλος είναι στερημένος... Πέφτει σα μαλάκας με τα μούτρα, κολακεύεται. Πήγαινε βρε τριμάλακα σε μια κοπέλα και πλήρωσε να βγάλεις γούστα!!! Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Δε σε ξέρω δε με ξέρεις ?Άρα η πολλοί ΔΕΝ θέλουν το κεφαλάκι τους ήσυχο η οι πειρασμοί είναι τόσο ισχυροί ώστε να κάμπτουν κάθε αντίσταση.
ετσι ακριβως..Όπως το λες!!! Οι πειρασμοί είναι ισχυροί κι όταν ο άλλος είναι στερημένος... Πέφτει σα μαλάκας με τα μούτρα, κολακεύεται. Πήγαινε βρε τριμάλακα σε μια κοπέλα και πλήρωσε να βγάλεις γούστα!!! Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Δε σε ξέρω δε με ξέρεις ?
Eιναι και αλλους ειδους αναγκες που καλυπτονται μεσα απο μια υποτιθεμενη σχεσηΌπως το λες!!! Οι πειρασμοί είναι ισχυροί κι όταν ο άλλος είναι στερημένος... Πέφτει σα μαλάκας με τα μούτρα, κολακεύεται. Πήγαινε βρε τριμάλακα σε μια κοπέλα και πλήρωσε να βγάλεις γούστα!!! Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Δε σε ξέρω δε με ξέρεις ?
εχεις εμπειριες για πες περισσότερα ,τι σου εκαναν στο αθώο σου κορμι σε βίασαν ?οποιος θελει το κεφαλακι του ησυχο δεν γαμει γυναικες συναδελφισσες..ομως η αληθεια ειναι οτι παιζονται γαμησια και παρανομες σχεσεις στην εργασια
μην γινεσαι πιο μαλακας απο οτι εισαι...θελω να πιστευω καταλαβαινεις....εχεις εμπειριες για πες περισσότερα ,τι σου εκαναν στο αθώο σου κορμι σε βίασαν ?
υπαρχει καποιος περισσότερο εσυμην γινεσαι πιο μαλακας απο οτι εισαι...θελω να πιστευω καταλαβαινεις....
θα σε γαμησω και δεν θα σου αρεσει..υπαρχει καποιος περισσότερο εσυ