Νέα

Σεξ στον εργασιακό χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cuckwannabe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.794
Πόντοι
4.496
Πάντως στο δημόσιο (ότι ξέρω λέω, όχι ότι μου είπαν) γίνεται της πουτάνας!!! (κυριολεκτικά, με δωράκι κανονικά) Σε όλο το δημόσιο!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Πάντως στο δημόσιο (ότι ξέρω λέω, όχι ότι μου είπαν) γίνεται της πουτάνας!!! (κυριολεκτικά, με δωράκι κανονικά) Σε όλο το δημόσιο!!!!
Μην μπερδεύεσαι ....το σκηνικό με γιατρούς και νοσοκόμες δεν γίνεται παντού.Σε μικρές κοινωνίες δεν επικρατεί η ηθική ζούγκλα της Αθήνας.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.794
Πόντοι
4.496
Μην μπερδεύεσαι ....το σκηνικό με γιατρούς και νοσοκόμες δεν γίνεται παντού.Σε μικρές κοινωνίες δεν επικρατεί η ηθική ζούγκλα της Αθήνας.
Δεν το ξέρω, έχεις δίκιο!!! Σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό του κέντρου ας πούμε (το ξέρω αυτό) υπάρχουν γυναίκες που κάνουν ραντεβού με δωράκι (το ξέρουν όλοι οι συνάδελφοι), υπάρχουν περιστατικά που σταματούν το ασανσέρ ανάμεσα στους ορόφους και ουκ εστί τέλος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Δεν το ξέρω, έχεις δίκιο!!! Σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό του κέντρου ας πούμε (το ξέρω αυτό) υπάρχουν γυναίκες που κάνουν ραντεβού με δωράκι (το ξέρουν όλοι οι συνάδελφοι), υπάρχουν περιστατικά που σταματούν το ασανσέρ ανάμεσα στους ορόφους και ουκ εστί τέλος...
Τυχεροί όσοι είναι στην υπηρεσία αυτή...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.216
Πόντοι
12.756
οποιος θελει το κεφαλακι του ησυχο δεν γαμει γυναικες συναδελφισσες..ομως η αληθεια ειναι οτι παιζονται γαμησια και παρανομες σχεσεις στην εργασια

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.794
Πόντοι
4.496
Τυχεροί όσοι είναι στην υπηρεσία αυτή...
Μπα μην το λες, τα περισσότερα είναι παρατράγουδα. Δεν παύει όμως να πέφτει κέρατο!!! Πριν από κάνα δυο μήνες μπουζουριάσανε έναν, ο οποίος ανέβασε βίντεο με μια συναδέλφισσα σε τσοντοσάιτ, χωρίς συναίνεση. Η συγκεκριμένη δεν είχε αφήσει πούτσα για πούτσα στη δουλειά ούσα παντρεμένη. Μέχρι που οι καψουρόμαγκες έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους κάτω από το σπίτι της και ο άντρας της απειλούσε να τους καθαρίσει όλους ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
οποιος θελει το κεφαλακι του ησυχο δεν γαμει γυναικες συναδελφισσες..ομως η αληθεια ειναι οτι παιζονται γαμησια και παρανομες σχεσεις στην εργασια
Άρα η πολλοί ΔΕΝ θέλουν το κεφαλάκι τους ήσυχο η οι πειρασμοί είναι τόσο ισχυροί ώστε να κάμπτουν κάθε αντίσταση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.216
Πόντοι
12.756
Άρα η πολλοί ΔΕΝ θέλουν το κεφαλάκι τους ήσυχο η οι πειρασμοί είναι τόσο ισχυροί ώστε να κάμπτουν κάθε αντίσταση.
οταν τους κατσουν οι βαριες στραβες ομως τοτε κλαινε..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.378
Πόντοι
3.846
έχω δουλέψει σε γραφείο με 8 άντρες και μία γυναίκα. Τα έφτιαξε με έναν από το γραφείο ,τον πρώτο καιρό μας το κράταγαν κρυφό μη γίνει θέμα ότι υπάρχει άνιση μεταχείριση υπαλλήλων.
Και στα τουριστικά επαγγέλματα παίζεται πολύ μπάλα ειδικά με άτομα που αλλάζουν πόλη για τη σεζόν.

Και για να μην ανατρέξω σε άλλες ιστορίες θα γράψω τι μου είπε μηχανικός εργένης που γενικά έπαιζε πολύ μπάλα με γυναίκες. "Προσέλαβα μία άσχημη για υπάλληλο γιατί αν έπαιρνα όμορφη θα κοίταζα όλη μέρα πως να την πηδήξω και δε θα μπορούσα να δουλέψω".

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.794
Πόντοι
4.496
Όπως το λες!!! Οι πειρασμοί είναι ισχυροί κι όταν ο άλλος είναι στερημένος... Πέφτει σα μαλάκας με τα μούτρα, κολακεύεται. Πήγαινε βρε τριμάλακα σε μια κοπέλα και πλήρωσε να βγάλεις γούστα!!! Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Δε σε ξέρω δε με ξέρεις ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.216
Πόντοι
12.756
Όπως το λες!!! Οι πειρασμοί είναι ισχυροί κι όταν ο άλλος είναι στερημένος... Πέφτει σα μαλάκας με τα μούτρα, κολακεύεται. Πήγαινε βρε τριμάλακα σε μια κοπέλα και πλήρωσε να βγάλεις γούστα!!! Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Δε σε ξέρω δε με ξέρεις ?
ετσι ακριβως..

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
292
Πόντοι
21
Eιναι και αλλους ειδους αναγκες που καλυπτονται μεσα απο μια υποτιθεμενη σχεση

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
εχεις εμπειριες για πες περισσότερα ,τι σου εκαναν στο αθώο σου κορμι σε βίασαν ? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom