Νέα

Καλό ταξίδι, Αμαλία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.469
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Η κοπέλλα αυτή αψήφισε το θάνατο  λέγοντας τα πράγματα όπως εγιναν, και κυρίως ονόματα ! και έτσι μεσω διαδικτύου μάθαμε τι εστί ο καθένας τους . Να προσέχουμε λοιπόν . Και ας γίνει η αφορμή να μειωθεί και να χαθεί το φακελάκι . Όσο για την παραμύθα ότι το ΕΣΥ δεν πληρώνει .......... είναι για κουτούς !
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
. Όσο για την παραμύθα ότι το ΕΣΥ δεν πληρώνει .......... είναι για κουτούς !

οντως έτσι είναι.. αλλά πόσοι από αυτούς τους "γιατρούς" έχουν τα αρ..δια να φύγουν από το ΕΣΥ και να ανοίξουν ιατρείο? ολοι κατουρημένες ποδιές γλύφουν για μία θέση σε νοσοκομείο (Αθηνών/θεσσαλονίκης ή μεγάλης εν γένει πόλης).. και μετά λένε "πήρα φακελλάκι γιατί δεν πλητώνομαι καλά..".. τότε ρε μαλάκα γιατί πήγες? δεν ήξερες πόσο πληρώνει το ΕΣΥ? αν δεν ήξερες είσαι άχρηστος.. αν ήξερες και πήγες είσαι είτε βλάκας είτε απατεώνας..
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
«Ημέρα Αμαλίας» η 1η Ιουνίου για όλους τους bloggers της Ελλάδας

«Εξαιτίας σου, γιατρέ μου, έχω χάσει απολαύσεις αμέτρητες, έχω διακόψει τις σπουδές μου πάνω από τρεις φορές, έχω στερηθεί ταξίδια, δεν φόρεσα ποτέ μίνι φούστα λόγω της ατροφίας, έχω αντιμετωπίσει παράλογη γραφειοκρατία, έχω υπάρξει θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από γιατρούς, έχω υπάρξει υποψήφιο θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από γιατρό, έχω νοσηλευθεί σε βρώμικα νοσοκομεία με αδιάφορους γιατρούς και νοσοκόμες, έχω περιμένει άπειρες ώρες σε ουρές νοσοκομείων ή ΙΚΑ για μία σφραγίδα»,

Μπράβο στον gamaomanoules για το thread που άνοιξε
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
Αλήθεια, μήπως ευαισθητοποίηθηκε κάποιος από αυτούς τους, ο Θεός να τους κάνει, γιατρούς που αναφέρει ονομαστικά στο blog της η Αμαλία, να εκφράσει τα συλληπητήρια του, να πει μια συγγνώμη, να κάνει μια δήλωση βρε αδερφέ για το θάνατο της κοπέλας;

(πολλά ζητάω μάλλον) :huh: 

σαν πολλές απαιτήσεις δεν έχεις ρε φίλε? τι περίμενες από τούβλα?
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Το να είναι τούβλο κάποιος δεν είναι κακό. Δεν μπορεί όλος ο κόσμος να είναι έξυπνος.

Το να είναι όμως κάποιος τόσο ανήθικος ώστε να κερδοσκοπεί από την αγωνία κάποιου για τη ζωή του, ε τότε ξέρεις ότι το τούβλο αυτό έχει χτυπήσει πάτο. Και ναι μεν μπορεί να βγαίνουν λάδι στα δικαστήρια, υπάρχουν όμως πολλά είδη δικαιοσύνης στον κόσμο αυτό.

Το λιγότερο που μπορώ να ευχηθώ στα ζώα αυτά είναι ...

να πάθουν όλα όσα έχουν οι ίδιοι προκαλέσει
 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
266
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Για αυτύς τους αλήτες οι οποίοι ονομάζωνται γιατροί και αντί να κάνουν την δουλειά τους κυνηγάν τα φακελάκια η πολιτεία θα πρέπει να λαβει τα εξής μέτρα...

1. Γαμήσι απο κώλο χωρίς σάλιο απο νταβραντισμένο και άπλυτο ψωλαρά με τουλάχιστον 25εκατοστά πούτσα.. (σε μερικους απο αυτους θα αρέσει)

2. Εφαρμογή του νόμου 4000 για τεντυμποισμό.. (κούρεμα με την ψιλη, και διαπόμπευση στους δρόμους μόνο με τιγρέ στρινγκακι παρουσία καναλίών και ... δημοσιογράφων...


3. Δήμευση όλων των περιουσιακών του στοιχείων (και της οικογενοιάς του να μείνουν χωρίς φράγκο)

4. Κανένα δικαίωμα σε οποιαδήποτε  εργασία τόσο για το γιατρό όσο και για τον (την) σύξυγο



5. Κια για να μην πει κανείς ότι ειμαι σκληρός... Υποχρεωτική άμεση πρόσληψή του σε χωματερή (για να μην πεινάσει αυτός και η οικογένειά του..)

ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...


 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγώ προτείνω ακόμα μια τιμωρία (πιο σκληρή )
Κατάρα και αφορισμός από τον παπα-Τσάκαλο. Σκέφτεστε τίποτα χειρότερο?
Πάντως το κράτος αυτό απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο αρτηριοσκληρωτικό είναι.ʼντε και εις...κατώτερα Γιουνανιστάν
 

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Μηνύματα
545
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Εμενα θα μου αρεσε και αυτη η τιμωρια
Tην Ελενη Λουκα με εσωρουχα latex μαστιγιο και strap on και ολο αυτο σε απευθειας συνδεση με σχολιαστη τον Ψινακη.

Παντως περα απο την πλακα καθησα και διαβασα ολο το μπλογκ της Αμαλιας και το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο μπραβο για την δυναμη της και να ειναι καλα οπου και αν ειναι.
 
OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
Ντροπή, ντροπή, ντροπή....
Η Βουλή αρνήθηκε να δεχθεί αναφορά του Βαγγέλη Βενιζέλου με το blog της Αμαλίας!!!
Το διαβάσαμε, δεν το πιστεύαμε, το ψάξαμε παραπέρα και διαπιστώσαμε ότι έγινε δυστυχώς έτσι. Και πρόκειται για ντροπή: Η ελληνική Βουλή αρνήθηκε σήμερα, ημέρα που είναι για όλα τα blogs -και κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να είναι για όλη την κοινωνία- "Ημέρα Αμαλίας", να δεχτεί ως "Αναφορά" (όπως ορίζεται στην κοινοβουλευτική διαδικασία) την εκτύπωση του blog της Αμαλίας, την οποία κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τι να πει κανεις!
Ειναι εμφανεστατο οτι καποια ατομα που θιγονται μεσω του σαιτ(κουμπαροι)υποψηφιοι αυριο για τη βουλη εχουν αμεση σχεση με την ολη σαπιλα στο συστημα!
Τετοια βλεπουμε και ξερουμε οτι δεν υπαρχει μελλον στη διαφθορα.
Ευτυχως που το ιντερνετ προβαλει τετοιοιυς αγωνες εστω και για ενα μικρο κομματι του πληθυσμου.
Κριμα..
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Μα ρε φίλε ποιος να το δεχτεί; Η βουλή που αποτελείται απο διαπλεκόμενους απατεώνες χειρότερους από τους τρόφιμους των φυλακών; Απο τους πατέρες του έθνους που περιφέρουν εαυτόν σα λατέρνα λίγο πριν τις εκλογές και φιλουν με δάκρυα στα μάτια το χέρι της τελευταίας γύφτισσας...Από αποτυχημένους του επαγγελματικού βίου που επέλεξαν τον πλουτισμό μέσω της πολιτικής παριστάνοντας οτι ενδιαφέρονται να σώσουν ΕΜΑΣ...Από τεμπέληδες οσφυοκάμπτες, κόλακες του σπόνσορά τους

Είμαστε λίγοι αλλα σε λίγο καιρό θα ήμαστε πιο πολλοί. Και μετά ακόμα περισσότεροι. Οι μέρες τους είναι λίγες. Και ίσως ακόμα λιγότερες γιατί η κοινωνία αλλάζει πολύ πιο γρήγορα από ότι αυτοί μπορούν να αντιληφθουν.

Και ενα μπράβο στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η σχέση μου με τα κόμματα είναι ανύπαρκτη εως εχθρική. Αλλα υπήρξε ο μόνος που το έκανε. Εστω και ενάντια σε όλους τους υπόλοιπους. Μαγκιά του. Απέδειξε ότι και περισσότερο μυαλό έχει και πιο τσαμπουκα.
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
πάντως και ο Βαγγελάκης έχει μεγάλο θράσος να κάνει αναφορά με τα γραφόμενα της Αμαλίας.. αν δείτε όλες τις αναφορές της συχωρεμένης (ας αναπαυθεί η ψυχή της) μιλούν για χιλιάρικα που κατέβαλε ώς επισκέψεις ή φακελάκι σε γιατρους .. ήτοι επί εποχής ΠΑΣΟΚ.. βρωμόξυλο που θέλει και αυτό το γουρούνι..
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
και για να λέμε και την αλήθεια και να ξεβρακώνουμε κάτι τέτοιυς μαλάκες σαν τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο και την σκατοπαρέα του (από όλα τα κόμματα) όταν ο Παπαδόπουλος (σαν υπουργός Υγείας) προσπάθησε να κάνει τους πανεπιστημιακούς γιατρούς αποκλειστικής απασχόλησης στο ΕΣΥ ήταν από τους πρώτους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που αντέδρασε και φυσικά .. ο Παπαδόπουλος (ο Αλέκος όχι ο Γιώργος) παραιτήθηκε (μάλλον τον παραίτησαν)..

αντε τον βρωμομαλάκα τον κωλογλείφτη που θέλει και αναφορές με τα όσο είπε η Αμαλία.. αντί να βγεί και να ζητήσει δημόσια συγνώμη το κοπρόσκυλο..
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
οσο γιαυτά τα αλητήρια πλάσματα που αναφέρει επώνυμα η Αμαλία (ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται) σκοπεύω να ανοίξω βlog στο οποίο επώνυμα θα τους αναφέρω και θα τους κατηγορώ.. έτσι για να μου κάνουν μήνυση.. αν έχουν αρχίδια και δεν είναι απλά αρχίδια..
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Teras1956 αν εννοείς αυτό που έγραψες για το blog, μπορείς να βασίζεσαι στη δική μου βοήθεια - αν και εφόσον την κρίνεις απαραίτητη
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
ευχαριστώ enforcer.. αύριο θα στήσω blog και θα ποστάρω το link
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom