Νέα

Φιλοξενία sugargirl από Ουκρανία

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Επιτέλους ο μόδας έρχεται στο σωστό δρομο :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Τέρμα τα πορνοταξιδια στην ουτοπία της ανατ Ευρώπης

Welcome to Africa
Wellcome to magreb:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Εγώ στο mall του gueliz marrakesh χωρις γαλλικά πιο εύκολα τηλέφωνο πήρα από μαροκανα κ καμάκι εικόνα παρα στο mall ocean plaza kiyv
Κιεβ δεν γαμαγε ποτε κανείς καλες κ μικρές
Μιλαω για, επισκέπτες
Μόνιμοι με ρωσικά, ενξοειται γαμαγαν καλά
Η ουκρανια, τελείωσε το 2016...το καλικαιρι εκανα πείραμα 2 χ 14θημερα.. Αποτεκεσματα της πλάκας κ με αγαπητηληκι κ επί χρήμασι.. Οποτε διαγράφεται το μέρος
Μαροκο εμαθα όμως ειναι ακριβα, γενικά, οεφτουν κ πολλοί άραβες
Τυνησία πιο φτωχό μερος, αρκετά λογικά θαναι πιο ιζυ φάση
Επίσης ειναι κ πιο ήσυχο μέρος

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Στα κλαμπ μου'πε ο ιταλος στο Χαμαμετ κ καπου αλλου ειναι χυμα φαση...
Εννοείται δεν μιλας στο δρόμο
Τιντερ δουλεύει καργα επίσης
Τωρα αληθεια ψεματα δεν ξερω
Πάντως η Μαροκινή το πρωι ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ και για Μολδαβία
Για ελλαδα ητανε για τηλεγλαστρα
Λοιπόν άκου για Χαμαμέτ
Το μέρος είναι κάτι σαν να πας να μείνεις στη Σκαφιδιά την Ελούντα τη Χερσόνησο ή το Φαλιρακι.. Δηλαδή αμιγώς τουριστική περιοχή χωρίς μεγάλη πόλη κοντά.
Λογικά στο marko polo θα μείνεις που είναι το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο resort εκει.
Εκεί λοιπόν πιο πιθανόν είναι να συναντήσεις Ελληνίδα παρά ντόπια. Και το νου σου ,οι Ελληνίδες στη Χαμαμέτ είναι τελείως ξεπέτες αρκεί να μην μιλάς Ελληνικά. Καυλώνουν μόνο αν είσαι λιασμένος και πρώτη ατάκα να είναι το ...σελάμ Αλέκουμ..
Τα κλαμπάκια στη Χαμαμέτ είναι των ξενοδοχείων αλλά αρκετά μακριά από τις πτέρυγες των δωματίων σε ανεξάρτητα κτήσματα και εκεί αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις κανένα ξαναμένο ρωσίδι και να μπει το γκόλ.
Οτιδήποτε άλλο είναι στη σφαίρα της φαντασίας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.931
Πόντοι
26.141
Από αραβικό κόσμο μόνο Μαρακές γίνεται χαμός
Εγώ κ Άκαμπα πέρασα ωραία

πάντως ενώ βυρητο έχει ωραίες κοπέλες κωριωςβ χριστιανές όμως βαριά πεπόνια

Από υπόλοιπο μουσουλμανικό κόσμο χλωμά τα πράγματα εκτός από γαλλόφωνες μουσουλμανικές χώρες της Αφρικής άλλο ασφαλώς αν γουστάρεις μαύρες αλλιώς άστο καλυτερα

Τελευταία τροποποίηση:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Από αραβικό κόσμο μόνο Μαρακές γίνεται χαμός
Εγώ κ Άκαμπα πέρασα ωραία

πάντως ενώ βυρητο έχει ωραίες κοπέλες κωριωςβ χριστιανές όμως βαριά πεπόνια

Από υπόλοιπο μουσουλμανικό κόσμο χλωμά τα πράγματα εκτός από γαλλόφωνες μουσουλμανικές χώρες της Αφρικής άλλο ασφαλώς αν γουστάρεις μαύρες αλλιώς άστο καλυτερα
Λιβανέζες και Μαροκινες είναι οι πιο παραστρατημένες Αραβίνες μαζί με κάτι κόπτισες της Αιγύπτου που είναι Χριστιανές.
Ο εμετός της δύσης τις έχει κάνει να χαλαρώσουν τη πίστη τους και να ζουν σαν τις δικές σας τις απιστες που είναι πόρνες .. Όπως σας είπε ο γιουνάν παραπάνω δουλεύουν σε καφετέριες... άκουσον άκουσον να δουλεύει γυναίκα σε καφετέρια...
Σε όλη την Αραβία ποτέ δεν θα δεις σερβιτόρα γυναίκα...
Ενσωμαωθείτε Γιουνάνια στον υπέροχο μουσουλμανικό κόσμο να σωθείτε όσο είναι νωρίς :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Συγκεκριμενα μου ειπε οτι οσο ηταν στο κλαμπ στο Χαμαμετ επαιζε κ τιντερ. Τον πλησίασαν κατι τουριστικές γκονενες, δηλ ναυαγια πουτανες πουρές βασικα 35αρες, αυτος έκλεισε ντηλ στο τθντερ 70ε την βράδυα με πιτσιρίκα μουνάρα για 3 ωρες
Ηρθε μετα αυτη κατσαν μαζι φαγαν ήπιαν κ μετα στο Rnb εως πρωιας το μπειμπυ τσιμπουκθα κώλους ολα μεσα
Επίσης γνώρισε αλλες δυο παλι τθντερ.
Οχι ασχημα για 5 μερες διπλα στο κύμα
Υγ Βολκανο μου'χει πει πορτιγαλος παει αγκαντιρ μαροκο διακοπές συχνα.
Ειναι τιγκα στις βραζικθανες που περινενουβ να μπουν ευρωπη..
Κ γενικα μου'πε πολλές βραζιουανες στο μαροκο
Οπως οι Πακιστανοί στηνβελλαδα αντίστοιχα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom