Νέα

Καλό ψωμί...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Maximilien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.662
Κριτικές
62
Like
45.430
Πόντοι
9.297
Επί Παπαντρεα ο τύπος που ερχόταν από το εργοστάσιο κατάκοπος έτρωγε το χαβιάρι Μπελουγκα σκέτο η το άπλωνε πάνω σε κρακερακια ;Το πολύ πολύ αν ξεχνούσε να πάρει κρακερακια η σύζυγός γιατί έπαιζε στο Χρηματιστήριο Φρανκφούρτης βολεύονταν με ψωμί όπως ο Νεοδημοκρατης συνάδελφος του....
 
  • Like
Αντιδράσεις: SKEF
OP
OP
Maximilien

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.488
Κριτικές
8
Like
32.935
Πόντοι
6.536
Για παράδειγμα σήμερα άνθρωπος φανατικός των γλυκών θεωρείται....χαμηλής πνευματικής στάθμης...
Τύπε δεν είμαστε χαμηλής πνευματικής στάθμης.
Μας απαξίωσες πλήρως....
Είμαστε απλά εθισμένοι στην ηδονή της ζάχαρης....

:confused:
 
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Μηνύματα
435
Like
789
Πόντοι
81
Εγω παντως το ψωμι το εχω ελαττωσει αρκετα και την βγαζω με παξιμαδι (οχι αυτα που ειναι σαν πετρες ) δοκιμαστε το τυποι
 
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13
OP
OP
Maximilien

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.488
Κριτικές
8
Like
32.935
Πόντοι
6.536
Εγω παντως το ψωμι το εχω ελαττωσει αρκετα και την βγαζω με παξιμαδι (οχι αυτα που ειναι σαν πετρες ) δοκιμαστε το τυποι
images.jpeg
 

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Μηνύματα
647
Κριτικές
28
Like
3.833
Πόντοι
7.185
αλλα αλευρα αλλες εποχες . εγω αν μπορουσα ν αναψω ξυλοφουρνο να στο ψησω θα ξεροχυνες .
Μύστη μου, μιας και σε βρήκαμε, έχεις δοκιμάσει καθόλου συνταγές για καθαρά πρωτεϊνικά αρτοποιήματα; Με ελάχιστους εώς καθόλου υδατάνθρακες, Πχ με πρωτεϊνη σόγιας, σιταριού (γλουτένη), γλυκομανάνη, αυγό, κτλ κτλ ;
 

Y13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.436
Like
4.902
Πόντοι
456
ΔΙΑΦHΜIΣΗ ~ ΤΟ λέω ΤΟ , και επαναλαμβάνω για τους παξιμαδάδες ! Μόνον από εδώ, με εγγύηση .... Ντουρουντούς Φούρνος
 
Τελευταία τροποποίηση:

baker45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Μηνύματα
575
Like
1.747
Πόντοι
206
Μύστη μου, μιας και σε βρήκαμε, έχεις δοκιμάσει καθόλου συνταγές για καθαρά πρωτεϊνικά αρτοποιήματα; Με ελάχιστους εώς καθόλου υδατάνθρακες, Πχ με πρωτεϊνη σόγιας, σιταριού (γλουτένη), γλυκομανάνη, αυγό, κτλ κτλ ;
Αδερφε ειναι κ αυτο μια μοδα για να πουλησουν κατι ακριβο. οπως το ζεας οτι δεν εχει γλουτενη. φωναζα χρονια οτι εχει κ οταν αποδειχτηκε οτι εχει ολοι την κανανε μουρμου. ΑΠλα το δικοκκο ερχοταν απο γερμνια κ τους δωσαμε φραγκακια. Θες κατι υγιεινο, βρες ενα σωστο ολικης.. κ επειδη καποιος παραπανω εγραφε μπουρδες.. Ολικης λεγεται γιατι απο αυτο που αλεθουν χρησιμοποιουμε το !00%. ενω το λευκο το 70%. εχουν αφαιρεσει συστατικα που τα πουλανε χωρισρτα σε συμπηρωματα κτλ.
Βρες ενα σωστο ψωμακι κ τρωγε με μετρο. η υπερβολη βλαπτει. κ κρεας χρειαζομαστε, αν το σκισεις ομςως χοληστερινη.
Ακομα κ στην ζαχαρη, δεν ξερουμε ακομα τι μπορει να προκαλεσει η χρηση στεβιας σε βαθος χρονου. Ανψυκτικα κ τσιχλες εχουν σουκραλοζη η οποια απαγορευετι σε πολλες χωρες αδω ομως ειναι σουγκαρ φρι κ ειναι κ καλα υγιεινο. παλι σεντονιασα
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
Αδερφε ειναι κ αυτο μια μοδα για να πουλησουν κατι ακριβο. οπως το ζεας οτι δεν εχει γλουτενη. φωναζα χρονια οτι εχει κ οταν αποδειχτηκε οτι εχει ολοι την κανανε μουρμου. ΑΠλα το δικοκκο ερχοταν απο γερμνια κ τους δωσαμε φραγκακια. Θες κατι υγιεινο, βρες ενα σωστο ολικης.. κ επειδη καποιος παραπανω εγραφε μπουρδες.. Ολικης λεγεται γιατι απο αυτο που αλεθουν χρησιμοποιουμε το !00%. ενω το λευκο το 70%. εχουν αφαιρεσει συστατικα που τα πουλανε χωρισρτα σε συμπηρωματα κτλ.
Βρες ενα σωστο ψωμακι κ τρωγε με μετρο. η υπερβολη βλαπτει. κ κρεας χρειαζομαστε, αν το σκισεις ομςως χοληστερινη.
Ακομα κ στην ζαχαρη, δεν ξερουμε ακομα τι μπορει να προκαλεσει η χρηση στεβιας σε βαθος χρονου. Ανψυκτικα κ τσιχλες εχουν σουκραλοζη η οποια απαγορευετι σε πολλες χωρες αδω ομως ειναι SUGAR BABES κ ειναι κ καλα υγιεινο. παλι σεντονιασα
στο εφτιαξα λιγο για να ταιριαζει με την θεματολογια του φορουμ
 

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Μηνύματα
647
Κριτικές
28
Like
3.833
Πόντοι
7.185
Αδερφε ειναι κ αυτο μια μοδα για να πουλησουν κατι ακριβο. οπως το ζεας οτι δεν εχει γλουτενη. φωναζα χρονια οτι εχει κ οταν αποδειχτηκε οτι εχει ολοι την κανανε μουρμου. ΑΠλα το δικοκκο ερχοταν απο γερμνια κ τους δωσαμε φραγκακια. Θες κατι υγιεινο, βρες ενα σωστο ολικης.. κ επειδη καποιος παραπανω εγραφε μπουρδες.. Ολικης λεγεται γιατι απο αυτο που αλεθουν χρησιμοποιουμε το !00%. ενω το λευκο το 70%. εχουν αφαιρεσει συστατικα που τα πουλανε χωρισρτα σε συμπηρωματα κτλ.
Βρες ενα σωστο ψωμακι κ τρωγε με μετρο. η υπερβολη βλαπτει. κ κρεας χρειαζομαστε, αν το σκισεις ομςως χοληστερινη.
Ακομα κ στην ζαχαρη, δεν ξερουμε ακομα τι μπορει να προκαλεσει η χρηση στεβιας σε βαθος χρονου. Ανψυκτικα κ τσιχλες εχουν σουκραλοζη η οποια απαγορευετι σε πολλες χωρες αδω ομως ειναι σουγκαρ φρι κ ειναι κ καλα υγιεινο. παλι σεντονιασα
Δεν μιλάω για μόδα, γιατί δεν υπάρχει καν στην ευρεία αγορά.
Δεν θα διαφωνήσω με την γενικότερη φιλοσοφία σου, αλλά είμαστε ορισμένοι που έστω για ένα διάστημα χρειαζόμαστε ακραίες λύσεις. Η συμβατική που προτείνεις (κάτι μέτριο και σωστό σε φυσιολογικούς ρυθμούς) είναι το ιδανικό όταν είσαι ήδη σε καλή κατάσταση και για να διατηρηθεί αυτή η καλή κατάσταση για μια ζωή.

Για την σουκραλόζη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί μοιάζει να γίνεται περισσότερο πόλεμος συμφερόντων όπως και με την ασπαρτάμη που έχει κατηγορηθεί για σοβαρά προβλήματα χωρίς να υπάρχει ούτε μια πηγή έρευνας και παράλληλα παραμένει 1η παγκοσμίως σαν υποκατάστατο.
Όσο για την χοληστερίνη, δεν την αποκτάς από το ίδιο το κρέας, αλλά από τα ξύγκια, το πρόβλημα είναι που ορισμένοι νιώθουν πως το κρέας χωρίς ξυγκάκι, είναι σαν να τρώς μπάμιες

Τέσπα, από ότι καταλαβαίνω είσαι κατά των πειραμάτων, σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.
 

baker45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Μηνύματα
575
Like
1.747
Πόντοι
206
Δεν μιλάω για μόδα, γιατί δεν υπάρχει καν στην ευρεία αγορά.
Δεν θα διαφωνήσω με την γενικότερη φιλοσοφία σου, αλλά είμαστε ορισμένοι που έστω για ένα διάστημα χρειαζόμαστε ακραίες λύσεις. Η συμβατική που προτείνεις (κάτι μέτριο και σωστό σε φυσιολογικούς ρυθμούς) είναι το ιδανικό όταν είσαι ήδη σε καλή κατάσταση και για να διατηρηθεί αυτή η καλή κατάσταση για μια ζωή.

Για την σουκραλόζη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί μοιάζει να γίνεται περισσότερο πόλεμος συμφερόντων όπως και με την ασπαρτάμη που έχει κατηγορηθεί για σοβαρά προβλήματα χωρίς να υπάρχει ούτε μια πηγή έρευνας και παράλληλα παραμένει 1η παγκοσμίως σαν υποκατάστατο.
Όσο για την χοληστερίνη, δεν την αποκτάς από το ίδιο το κρέας, αλλά από τα ξύγκια, το πρόβλημα είναι που ορισμένοι νιώθουν πως το κρέας χωρίς ξυγκάκι, είναι σαν να τρώς μπάμιες

Τέσπα, από ότι καταλαβαίνω είσαι κατά των πειραμάτων, σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.
Υπερ των πειραματων κ υπερ της εξελιξης 100%. Αυτο που ρωτησες θα το ψαξω λιγο παραπαμω κ θα σ πω
 

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Μηνύματα
9.613
Like
68.093
Πόντοι
11.956
αλλα αλευρα αλλες εποχες . εγω αν μπορουσα ν αναψω ξυλοφουρνο να στο ψησω θα ξεροχυνες .
Τι είναι αυτά που λες στο νήμα για το ψωμί μας καύλωσες τώρα ...χαχαχα
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.662
Κριτικές
62
Like
45.430
Πόντοι
9.297
πάντως όλο και λιγοστεύει ο κόσμος που τρώει λευκό-άσπρο ψωμί το συνηθισμένο....Είναι το χαμηλότερης ποιότητας και αξίας απ όσο λένε οι ειδικοί...πλέον ο κόσμος ψάχνει ψωμί χωρίς καθόλου ζάχαρη ή με λιγότερο αλάτι,πολύσπορο, ή ζέας ή ολικής κλπ.. ...όπως ακριβώς αποφεύγει το αγελαδινό τυρί κοκ...Όσο παιρνάνε τα χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει καλύτερη τροφή σε σχέση με παλιότερα...και ως αντιστοιχία με το επίπεδο της ζωής του...Για παράδειγμα σήμερα άνθρωπος φανατικός των γλυκών θεωρείται....χαμηλής πνευματικής στάθμης...
Για μένα κάτι βηγκαν ,μηγκαν κτλ είναι φραγκατοι,ψιλοgay ,μη μου άπτου,ψιλολαθρολαγνοι και έτοιμοι να φύγουν με το πρώτο αεροπλάνο σε περίπτωση που γινει καμμία στραβή εδώ....δεν μιλάω για όλους αλλά γενικά αυτό μου βγάζουν.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.662
Κριτικές
62
Like
45.430
Πόντοι
9.297
πάντως όλο και λιγοστεύει ο κόσμος που τρώει λευκό-άσπρο ψωμί το συνηθισμένο....Είναι το χαμηλότερης ποιότητας και αξίας απ όσο λένε οι ειδικοί...πλέον ο κόσμος ψάχνει ψωμί χωρίς καθόλου ζάχαρη ή με λιγότερο αλάτι,πολύσπορο, ή ζέας ή ολικής κλπ.. ...όπως ακριβώς αποφεύγει το αγελαδινό τυρί κοκ...Όσο παιρνάνε τα χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει καλύτερη τροφή σε σχέση με παλιότερα...και ως αντιστοιχία με το επίπεδο της ζωής του...Για παράδειγμα σήμερα άνθρωπος φανατικός των γλυκών θεωρείται....χαμηλής πνευματικής στάθμης...
Το άσπρο ψωμί βασικά δεν είναι πολύ γευστικό.Απλα είναι θέμα γεύσης...προτιμώ να δώσω δύο δεκάρες παραπάνω για να πάρω κάτι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό παρά να κάνω οικονομία τρώγοντας ένα τυποποιημενο ψωμί σε συσκευασία ...σαν το ψωμί του φούρνου ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
 

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Μηνύματα
9.613
Like
68.093
Πόντοι
11.956
Έτσι ακριβώς και με τις κορασίδες....καλύτερα δύο δεκάρες παραπάνω και από γνωστούς μύστες πληροφορίες...παρά ότι να είναι....τελικά όλα αλυσίδα είναι
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.662
Κριτικές
62
Like
45.430
Πόντοι
9.297
Έτσι ακριβώς και με τις κορασίδες....καλύτερα δύο δεκάρες παραπάνω και από γνωστούς μύστες πληροφορίες...παρά ότι να είναι....τελικά όλα αλυσίδα είναι
Η ανάρτηση της μέρας....κάτι σαν την επική "Η Ωραία της ημέρας" από τον Saint!!!!!
 
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Μηνύματα
67
Κριτικές
1
Like
339
Πόντοι
20
καλησπερα
Αρτοποιος εδω.
αν εχετε καποια απορια σχετικα με τα αρτοσκευασματα μπορειτε να με ρωτησετε

Υ.Γ.
τρωω παντα αυτο που μενει , δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση (πολλες φορες εχει τυχει να τα δωσω και ολα και να παιρνω είτε χθεσινο είτε να την βγαζω με παξιμαδια :cheesy:
:cheesy:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom