baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Οι πεινασμενοι καρβελια ονειρευονταιΠου σας έφτασε η ανέχεια με τον Μητσοτακη ρε μαλακές , σε σαητ για πουτανες νήμα για ένα καρβέλι ψωμί
Τύπε δεν είμαστε χαμηλής πνευματικής στάθμης.Για παράδειγμα σήμερα άνθρωπος φανατικός των γλυκών θεωρείται....χαμηλής πνευματικής στάθμης...
Εγω παντως το ψωμι το εχω ελαττωσει αρκετα και την βγαζω με παξιμαδι (οχι αυτα που ειναι σαν πετρες ) δοκιμαστε το τυποι
ναι ναι ενα-δυο με το φαγητο μου και ειμαι κομπλε
Μύστη μου, μιας και σε βρήκαμε, έχεις δοκιμάσει καθόλου συνταγές για καθαρά πρωτεϊνικά αρτοποιήματα; Με ελάχιστους εώς καθόλου υδατάνθρακες, Πχ με πρωτεϊνη σόγιας, σιταριού (γλουτένη), γλυκομανάνη, αυγό, κτλ κτλ ;αλλα αλευρα αλλες εποχες . εγω αν μπορουσα ν αναψω ξυλοφουρνο να στο ψησω θα ξεροχυνες .
Αδερφε ειναι κ αυτο μια μοδα για να πουλησουν κατι ακριβο. οπως το ζεας οτι δεν εχει γλουτενη. φωναζα χρονια οτι εχει κ οταν αποδειχτηκε οτι εχει ολοι την κανανε μουρμου. ΑΠλα το δικοκκο ερχοταν απο γερμνια κ τους δωσαμε φραγκακια. Θες κατι υγιεινο, βρες ενα σωστο ολικης.. κ επειδη καποιος παραπανω εγραφε μπουρδες.. Ολικης λεγεται γιατι απο αυτο που αλεθουν χρησιμοποιουμε το !00%. ενω το λευκο το 70%. εχουν αφαιρεσει συστατικα που τα πουλανε χωρισρτα σε συμπηρωματα κτλ.Μύστη μου, μιας και σε βρήκαμε, έχεις δοκιμάσει καθόλου συνταγές για καθαρά πρωτεϊνικά αρτοποιήματα; Με ελάχιστους εώς καθόλου υδατάνθρακες, Πχ με πρωτεϊνη σόγιας, σιταριού (γλουτένη), γλυκομανάνη, αυγό, κτλ κτλ ;
στο εφτιαξα λιγο για να ταιριαζει με την θεματολογια του φορουμΑδερφε ειναι κ αυτο μια μοδα για να πουλησουν κατι ακριβο. οπως το ζεας οτι δεν εχει γλουτενη. φωναζα χρονια οτι εχει κ οταν αποδειχτηκε οτι εχει ολοι την κανανε μουρμου. ΑΠλα το δικοκκο ερχοταν απο γερμνια κ τους δωσαμε φραγκακια. Θες κατι υγιεινο, βρες ενα σωστο ολικης.. κ επειδη καποιος παραπανω εγραφε μπουρδες.. Ολικης λεγεται γιατι απο αυτο που αλεθουν χρησιμοποιουμε το !00%. ενω το λευκο το 70%. εχουν αφαιρεσει συστατικα που τα πουλανε χωρισρτα σε συμπηρωματα κτλ.
Βρες ενα σωστο ψωμακι κ τρωγε με μετρο. η υπερβολη βλαπτει. κ κρεας χρειαζομαστε, αν το σκισεις ομςως χοληστερινη.
Ακομα κ στην ζαχαρη, δεν ξερουμε ακομα τι μπορει να προκαλεσει η χρηση στεβιας σε βαθος χρονου. Ανψυκτικα κ τσιχλες εχουν σουκραλοζη η οποια απαγορευετι σε πολλες χωρες αδω ομως ειναι SUGAR BABES κ ειναι κ καλα υγιεινο. παλι σεντονιασα
Δεν μιλάω για μόδα, γιατί δεν υπάρχει καν στην ευρεία αγορά.Αδερφε ειναι κ αυτο μια μοδα για να πουλησουν κατι ακριβο. οπως το ζεας οτι δεν εχει γλουτενη. φωναζα χρονια οτι εχει κ οταν αποδειχτηκε οτι εχει ολοι την κανανε μουρμου. ΑΠλα το δικοκκο ερχοταν απο γερμνια κ τους δωσαμε φραγκακια. Θες κατι υγιεινο, βρες ενα σωστο ολικης.. κ επειδη καποιος παραπανω εγραφε μπουρδες.. Ολικης λεγεται γιατι απο αυτο που αλεθουν χρησιμοποιουμε το !00%. ενω το λευκο το 70%. εχουν αφαιρεσει συστατικα που τα πουλανε χωρισρτα σε συμπηρωματα κτλ.
Βρες ενα σωστο ψωμακι κ τρωγε με μετρο. η υπερβολη βλαπτει. κ κρεας χρειαζομαστε, αν το σκισεις ομςως χοληστερινη.
Ακομα κ στην ζαχαρη, δεν ξερουμε ακομα τι μπορει να προκαλεσει η χρηση στεβιας σε βαθος χρονου. Ανψυκτικα κ τσιχλες εχουν σουκραλοζη η οποια απαγορευετι σε πολλες χωρες αδω ομως ειναι σουγκαρ φρι κ ειναι κ καλα υγιεινο. παλι σεντονιασα
Υπερ των πειραματων κ υπερ της εξελιξης 100%. Αυτο που ρωτησες θα το ψαξω λιγο παραπαμω κ θα σ πωΔεν μιλάω για μόδα, γιατί δεν υπάρχει καν στην ευρεία αγορά.
Δεν θα διαφωνήσω με την γενικότερη φιλοσοφία σου, αλλά είμαστε ορισμένοι που έστω για ένα διάστημα χρειαζόμαστε ακραίες λύσεις. Η συμβατική που προτείνεις (κάτι μέτριο και σωστό σε φυσιολογικούς ρυθμούς) είναι το ιδανικό όταν είσαι ήδη σε καλή κατάσταση και για να διατηρηθεί αυτή η καλή κατάσταση για μια ζωή.
Για την σουκραλόζη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί μοιάζει να γίνεται περισσότερο πόλεμος συμφερόντων όπως και με την ασπαρτάμη που έχει κατηγορηθεί για σοβαρά προβλήματα χωρίς να υπάρχει ούτε μια πηγή έρευνας και παράλληλα παραμένει 1η παγκοσμίως σαν υποκατάστατο.
Όσο για την χοληστερίνη, δεν την αποκτάς από το ίδιο το κρέας, αλλά από τα ξύγκια, το πρόβλημα είναι που ορισμένοι νιώθουν πως το κρέας χωρίς ξυγκάκι, είναι σαν να τρώς μπάμιες
Τέσπα, από ότι καταλαβαίνω είσαι κατά των πειραμάτων, σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.
Εεεε μα ναι ακόμα και εδώΠάνω από όλα επίπεδο ! ακόμα και στο νήμα για το ψωμί !
Τι είναι αυτά που λες στο νήμα για το ψωμί μας καύλωσες τώρα ...χαχαχααλλα αλευρα αλλες εποχες . εγω αν μπορουσα ν αναψω ξυλοφουρνο να στο ψησω θα ξεροχυνες .
Για μένα κάτι βηγκαν ,μηγκαν κτλ είναι φραγκατοι,ψιλοgay ,μη μου άπτου,ψιλολαθρολαγνοι και έτοιμοι να φύγουν με το πρώτο αεροπλάνο σε περίπτωση που γινει καμμία στραβή εδώ....δεν μιλάω για όλους αλλά γενικά αυτό μου βγάζουν.πάντως όλο και λιγοστεύει ο κόσμος που τρώει λευκό-άσπρο ψωμί το συνηθισμένο....Είναι το χαμηλότερης ποιότητας και αξίας απ όσο λένε οι ειδικοί...πλέον ο κόσμος ψάχνει ψωμί χωρίς καθόλου ζάχαρη ή με λιγότερο αλάτι,πολύσπορο, ή ζέας ή ολικής κλπ.. ...όπως ακριβώς αποφεύγει το αγελαδινό τυρί κοκ...Όσο παιρνάνε τα χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει καλύτερη τροφή σε σχέση με παλιότερα...και ως αντιστοιχία με το επίπεδο της ζωής του...Για παράδειγμα σήμερα άνθρωπος φανατικός των γλυκών θεωρείται....χαμηλής πνευματικής στάθμης...
Το άσπρο ψωμί βασικά δεν είναι πολύ γευστικό.Απλα είναι θέμα γεύσης...προτιμώ να δώσω δύο δεκάρες παραπάνω για να πάρω κάτι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό παρά να κάνω οικονομία τρώγοντας ένα τυποποιημενο ψωμί σε συσκευασία ...σαν το ψωμί του φούρνου ΔΕΝ ΕΧΕΙ!πάντως όλο και λιγοστεύει ο κόσμος που τρώει λευκό-άσπρο ψωμί το συνηθισμένο....Είναι το χαμηλότερης ποιότητας και αξίας απ όσο λένε οι ειδικοί...πλέον ο κόσμος ψάχνει ψωμί χωρίς καθόλου ζάχαρη ή με λιγότερο αλάτι,πολύσπορο, ή ζέας ή ολικής κλπ.. ...όπως ακριβώς αποφεύγει το αγελαδινό τυρί κοκ...Όσο παιρνάνε τα χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει καλύτερη τροφή σε σχέση με παλιότερα...και ως αντιστοιχία με το επίπεδο της ζωής του...Για παράδειγμα σήμερα άνθρωπος φανατικός των γλυκών θεωρείται....χαμηλής πνευματικής στάθμης...
Η ανάρτηση της μέρας....κάτι σαν την επική "Η Ωραία της ημέρας" από τον Saint!!!!!Έτσι ακριβώς και με τις κορασίδες....καλύτερα δύο δεκάρες παραπάνω και από γνωστούς μύστες πληροφορίες...παρά ότι να είναι....τελικά όλα αλυσίδα είναι