marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οχι.Μαριαν εγώ γουστάρω υποτακτικές γυναίκες, σε ενδιαφέρει;
οχι.Μαριαν εγώ γουστάρω υποτακτικές γυναίκες, σε ενδιαφέρει;
Αν έχεις συνηθίσει να βλέπεις/ακούς γυναίκες σε κατάσταση υστερίας τα καταφέρνεις
Η 2η είναι σκέτο κελεπούρι πάντως:
"ego protino na toys ttrxeis,ena kolpo namh ngaineis opote thelei o legamenos alla opte thes estyy..namh sikoneis oanta to thl..na mhn apantas kathetiean sto minima toy..paixto elepizo na mekatalabes.."
"nai toso dyskolo n/a grafo grhgora k sth telikh mh diabazeis tis apanthseis ante k esy apo do xamo..amesos mh xaseis k de petaxeis mpixth gia ta agorakia pali kala poy to egkrineis oti einai kalo allios th tha kana?aishxtir k esy.."
Και μετά πώς την παλεύεις;
ΩΩ φτύσιμο....
μαριαννα κανα ραντεβου εχεις κλεισει ή ακομα?κανα τηλεφωνακι?κανα εσ εμ εσ?
(εγω παντως αν ειχα ανοιξει τετοιο ποστ και ειχαν πλακωσει τα πμ για να βγουμε θα αρχιζα να χρεωνω....χαχαχαχαχαχα)
20ρικο?
αραγε υπαρχει κανενα καλο αγορι για γνωριμια εδω μεσα αγαπητοι συναγωνιστες?
υποκλινομαι!!!!!!!!παντως δεν υπάρχει φαντασια ωραιος και πιασιαρικος τ΄ιτλος θα ήταν
"Αυτο το καλοκαιρι θέλω να γνωρίσω αυτον που θα ερωτευτω...." που εχει πει η Αλεξια (?) ή η Μαντω όταν ακόμα λεγοταν Mandy (???)!!!!!!
η απορια που δεν εθεσε κανεις ειναι αν εισαι 22 τι ηλικια να ειναι το ΑΓΟΡΙ 16. Ασε που αν εχεις καταλαβει στο σαιτ μπαινουν ή ανω των 30 ή κατω των 21.
18-21 γυρνας στα μπουρδελα μετα στα 23 μεχρι 26 εχεις σταθερη σχεση στα 30 παντρευεσαι και μετα ή αναπολεις τα μπουρδελα ή ψαχνεις κανα καβατζωτο cg η μασαζ για να μην σε δει κανα μάτι!!!!!
Δεν ξέρω τι σου πρόσφεραν εως τώρα οι άλλοι, αλλά εγώ σου θα σου προσφέρω τα κάτωθι:Ρε θα μου στείλει κανείς προσφορά για το Φροσάκι;
Άντε κ έχω ανάγκες.
Δεν ξέρω τι σου πρόσφεραν εως τώρα οι άλλοι, αλλά εγώ σου θα σου προσφέρω τα κάτωθι:
-Αεροπορικά εισητήρια
-2 (ολογράφως ΔΥΟ) εβδομάδες σε κανένα ELUNDA BAY ή κάτι παρεμφερές σε βασιλική, και άνω, σουίτα
-2 Αυτοκίνητα, ένα κάμπριο και ένα τζιπ, για τις μετακινήσεις σου
-Τέλος, φαγητά ποτά τσιγάρα κλπ all on me baby...
Υ.Γ1 Η ίδια προσφορά ισχύει και για την marianna2004
Υ.Γ2 Έαν μετα απο τόσες προσφορές θές κι άλλα, ε κάτι θα κανονίσουμε ρε αδερφέ. Πολύ βύζ.... καλή κοπέλα φαίνεται η Φροσω σου.
Μωρέ βρές κάτι ανάλογο της Φρόσως και ψήνεται η προσφορά σου.Ε,ρε να μην έχω βυζιά και τρύπα...