marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οχι.Μαριαν εγώ γουστάρω υποτακτικές γυναίκες, σε ενδιαφέρει;
οχι.Μαριαν εγώ γουστάρω υποτακτικές γυναίκες, σε ενδιαφέρει;
Αν έχεις συνηθίσει να βλέπεις/ακούς γυναίκες σε κατάσταση υστερίας τα καταφέρνεις
Η 2η είναι σκέτο κελεπούρι πάντως:
"ego protino na toys ttrxeis,ena kolpo namh ngaineis opote thelei o legamenos alla opte thes estyy..namh sikoneis oanta to thl..na mhn apantas kathetiean sto minima toy..paixto elepizo na mekatalabes.."
"nai toso dyskolo n/a grafo grhgora k sth telikh mh diabazeis tis apanthseis ante k esy apo do xamo..amesos mh xaseis k de petaxeis mpixth gia ta agorakia pali kala poy to egkrineis oti einai kalo allios th tha kana?aishxtir k esy.."
![]()
![]()
Και μετά πώς την παλεύεις;![]()
μαριαννα κανα ραντεβου εχεις κλεισει ή ακομα?κανα τηλεφωνακι?κανα εσ εμ εσ?
(εγω παντως αν ειχα ανοιξει τετοιο ποστ και ειχαν πλακωσει τα πμ για να βγουμε θα αρχιζα να χρεωνω....χαχαχαχαχαχα)
20ρικο?![]()
![]()
![]()
αραγε υπαρχει κανενα καλο αγορι για γνωριμια εδω μεσα αγαπητοι συναγωνιστες?![]()
υποκλινομαι!!!!!!!!παντως δεν υπάρχει φαντασια ωραιος και πιασιαρικος τ΄ιτλος θα ήταν
"Αυτο το καλοκαιρι θέλω να γνωρίσω αυτον που θα ερωτευτω...." που εχει πει η Αλεξια (?) ή η Μαντω όταν ακόμα λεγοταν Mandy (???)!!!!!!
η απορια που δεν εθεσε κανεις ειναι αν εισαι 22 τι ηλικια να ειναι το ΑΓΟΡΙ 16. Ασε που αν εχεις καταλαβει στο σαιτ μπαινουν ή ανω των 30 ή κατω των 21.
18-21 γυρνας στα μπουρδελα μετα στα 23 μεχρι 26 εχεις σταθερη σχεση στα 30 παντρευεσαι και μετα ή αναπολεις τα μπουρδελα ή ψαχνεις κανα καβατζωτο cg η μασαζ για να μην σε δει κανα μάτι!!!!!
Δεν ξέρω τι σου πρόσφεραν εως τώρα οι άλλοι, αλλά εγώ σου θα σου προσφέρω τα κάτωθι:Ρε θα μου στείλει κανείς προσφορά για το Φροσάκι;
Άντε κ έχω ανάγκες.
Δεν ξέρω τι σου πρόσφεραν εως τώρα οι άλλοι, αλλά εγώ σου θα σου προσφέρω τα κάτωθι:
-Αεροπορικά εισητήρια
-2 (ολογράφως ΔΥΟ) εβδομάδες σε κανένα ELUNDA BAY ή κάτι παρεμφερές σε βασιλική, και άνω, σουίτα
-2 Αυτοκίνητα, ένα κάμπριο και ένα τζιπ, για τις μετακινήσεις σου
-Τέλος, φαγητά ποτά τσιγάρα κλπ all on me baby...
Υ.Γ1 Η ίδια προσφορά ισχύει και για την marianna2004
Υ.Γ2 Έαν μετα απο τόσες προσφορές θές κι άλλα, ε κάτι θα κανονίσουμε ρε αδερφέ. Πολύ βύζ.... καλή κοπέλα φαίνεται η Φροσω σου.
Μωρέ βρές κάτι ανάλογο της Φρόσως και ψήνεται η προσφορά σου.Ε,ρε να μην έχω βυζιά και τρύπα...