You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό αγόρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα marianna2004
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 328
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δε μαρεσουν οι και καλα τσαμπουκαδες και τζαμπα μαγκες γι αυτο.Αν είναι καλό αγόρι βρε μαριάννα γιατί το διώχνεις..;
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Δεν εχω χρονο για το μωροοοοοοοοοοοοο
πινω μπαφους και παιζω προοοοοοοοοοοο
αντε για κανα μπανιοοοοοοοοοοοοοοο
κατι μυριζει και δεν γυριζει
Ειμαστε γεννννννημενννννννοι ο ενας για τον αλλλοοονννννννννν
ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Λοιπον εγω ειπα τι εστι μαριανα2004 και δεν απαντας παρα λες οτι αλλο σου κατεβει!ενω εκεινος δεν μου την ειπε εγω μονο αρχισα την αντιπαραθεση!!ακουσε να δεις δενεισαι υποχρεωμενος να συμμεριζεσαι την αγγελια μου αλλα στο κατω κατω δεν ζητησα την αδεια κανενος!οποιος δε γουσταρει μη στειλει πμ σε μενα.δεν αναγκασα κανεναν
Κανεις παραθεση και δεν απαντας λοιπον!
Τη περιμενεις δηλαδη με το πμ να σου ερθει δηλαδη ειμαι πουτσαρας εχω λεφτα και ειμαι το καλυτερο παιδι και το κιν μου ειναι 69...............παρε με να τα πουμε?
"κοπελια" αστα παιχνιδακια με τους συναγωνηστες εδω μεσα και πες μας για κανα Cg λεω εγω!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
περιμενω κ οτι βγει!εσυ τραβας ζορι ρε μεγαλε!οτι να ναι και ποτε δε μιλησα για λεφτα!!μα ποτεΛοιπον εγω ειπα τι εστι μαριανα2004 και δεν απαντας παρα λες οτι αλλο σου κατεβει!
Κανεις παραθεση και δεν απαντας λοιπον!
Τη περιμενεις δηλαδη με το πμ να σου ερθει δηλαδη ειμαι πουτσαρας εχω λεφτα και ειμαι το καλυτερο παιδι και το κιν μου ειναι 69...............παρε με να τα πουμε?
"κοπελια" αστα παιχνιδακια με τους συναγωνηστες εδω μεσα και πες μας για κανα Cg λεω εγω!
Επισκέπτης
Καλά ρε σεις, έλειψα για 2-3 ωρίστες κι είδα καμιά 10αριά σελίδες!!!
kaiaphas, no worries (ούτε οι διαχειριστές να ασχοληθούν με κίτρινες και κόκκινες κάρτες), ας μου την λέει για την οικογένειά μου. Όταν κάποιος σου μιλάει για κάτι το οποίο δεν το γνωρίζει, εσύ του δίνεις σημασία? Αυτή είναι στο ψάξιμο μέσω site μπουρδέλων για να βρει κάποιον να κάνει οικογένεια (αν αξιωθεί από τον θεό δηλαδή γιατί τώρα τελευταία συνέχεια ακούω ότι οι σημερινές γυναίκες περνούν τα χίλια-μύρια για να πιάσουν παιδί και να γεννήσουν!). Οπότε, άστην να βρει το "καλό" παιδί που ψάχνει απεγνωσμένα μέσα σε site μπουρδέλων, στριπτιζάδικων, call-girls κτλ. Είναι το final frontier και το last shot για αυτήν.
Σεβασμός στους "αμάχους" λοιπόν!!!
kaiaphas, no worries (ούτε οι διαχειριστές να ασχοληθούν με κίτρινες και κόκκινες κάρτες), ας μου την λέει για την οικογένειά μου. Όταν κάποιος σου μιλάει για κάτι το οποίο δεν το γνωρίζει, εσύ του δίνεις σημασία? Αυτή είναι στο ψάξιμο μέσω site μπουρδέλων για να βρει κάποιον να κάνει οικογένεια (αν αξιωθεί από τον θεό δηλαδή γιατί τώρα τελευταία συνέχεια ακούω ότι οι σημερινές γυναίκες περνούν τα χίλια-μύρια για να πιάσουν παιδί και να γεννήσουν!). Οπότε, άστην να βρει το "καλό" παιδί που ψάχνει απεγνωσμένα μέσα σε site μπουρδέλων, στριπτιζάδικων, call-girls κτλ. Είναι το final frontier και το last shot για αυτήν.
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
παντα κορυφαια!Δεν εχω χρονο για το μωροοοοοοοοοοοοο
πινω μπαφους και παιζω προοοοοοοοοοοο
αντε για κανα μπανιοοοοοοοοοοοοοοο
Ειμαστε γεννννννημενννννννοι ο ενας για τον αλλλοοονννννννννν
ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Περιμενε περιμενε εγω δεν ειμαι αυτος που τραβαει το ζορι αλλα μαλλον εσυ!Για λεφτα ε?περιμενω κ οτι βγει!εσυ τραβας ζορι ρε μεγαλε!οτι να ναι και ποτε δε μιλησα για λεφτα!!μα ποτε
Μεγαλε?
Ενταξει μικρη?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οντως μας ελειψες!ενω εσυ που μιλουσες προσβλητικα για εμενα με γνωριζεις!!μαρεσει που παλι ξανα εφτασες στο αν θα πιασω παιδι και αν θα γεννησω!αυτο κ αν ειναι ασχετο με το θεμα!Καλά ρε σεις, έλειψα για 2-3 ωρίστες κι είδα καμιά 10αριά σελίδες!!!
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Ετσι ακριβως............ξυπνηστε ρε και μην ασχολειστε!!!!!!!!!!Καλά ρε σεις, έλειψα για 2-3 ωρίστες κι είδα καμιά 10αριά σελίδες!!!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οποιος θελει αφηνει πμ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δεν μας απάντησες όμως αν σου αρέσει να σε διατάζουν...
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οποιος επιθυμει στελνει .δε θα κανω καμια αλλη δηλωση
averel_dalton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να σου αφήσουμε ένα ποτηράκι να αλείψεις την πλατούλα σου?
πες μου τώρα, μεταξύ μας .....ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΟ?
πες μου τώρα, μεταξύ μας .....ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΟ?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Για να καταλαβω...Για καμακι εδω μεσα ψαχνεσαι?οποιος θελει αφηνει πμ
Πολυ μας ζαλιζετε εσυ και η Θρασκια το ρολο''καλο αγορι''
Το περιεχομενο του σαιτ ειναι για τις πουταναρες αριστερα δξια και δεν καταλαβαινω τι ρολο βαραει μια γυναικεια συμμετοχη σαχλαμαριζοντας σε επιπεδο κατιναριου-Ας διαγραφει ή ας κλεισει αυτο το θεμα-Βαρετο και μιζερα αδοξο
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ειναι η δικη σου αποψη.και το κατιναριο που κολλαει ακριβως??Για να καταλαβω...Για καμακι εδω μεσα ψαχνεσαι?
Πολυ μας ζαλιζετε εσυ και η Θρασκια το ρολο''καλο αγορι''
Το περιεχομενο του σαιτ ειναι για τις πουταναρες αριστερα δξια και δεν καταλαβαινω τι ρολο βαραει μια γυναικεια συμμετοχη σαχλαμαριζοντας σε επιπεδο κατιναριου-Ας διαγραφει ή ας κλεισει αυτο το θεμα-Βαρετο και μιζερα αδοξο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις