Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ο Μαντέλα μετά από 30 χρόνια φυλακή έγινε πρόεδρος. Αν τον κάνεις μάρτυρα του στέλνεις κόσμο. Αν τον κάνεις αστό τακτοποιημένο συντρίβεις τα επιχείρηματά του.
Έλα ρε τύπε που βγάλαμε έξω το αρχίδι τον Κουφοντίνα, αντί να ξεσκατίζει τουαλέτες στον Κορυδαλλό μέχρι να πεθάνει.

Μιλάμε για ειδεχθή εγκλήματα, από πρόσωπα που δε δείχνουν την παραμικρή μεταμέλεια.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Τυπική Ελλεινίδα λαθρολάγνα! Έχουμε δύο νήματα για να ασχοληθούν με τη περίπτωση!
Εμένα  στις περίπου 250-300 επαφές που έχω στο κινητό μου δεν υπάρχει ούτε μια κάποιου παράνομα εισελθόντα στη χώρα! Πως αυτό το τσόκαρο(white trush) έπαιρνε επίμονα τον Μπάγλα από δύο νούμερα  μόνο η αβυσσαλέα ψυχή της Ελλεινίδας λαθρολάγνας το ξέρει..

Υπάρχουν πολλοί ιντερνετικοί λαθρολάγνοι που μετά από κάποιο έγκλημα του κοινου ποινικού δικαίου κάποιου ψυχοπαθούς παρανοϊκού  χωρίς εμφανή κίνητρα , να παρακαλούν ο θύτης να έχει σχέση  με δεξιά η ακροδεξιά παράταξη! Ένα σημαιάκι , μια αφίσα ,μια παρουσία σε εκδήλωση 15 χρόνια πριν! Την έχουν στημένη για να βγάλουν όλους τους ακροδεξιούς ψυχοπαθείς!
Όλες τις φορές όμως οι θύτες είναι απολιτικ αδιάφοροι με συμπεριφορές όμως που πλησιάζουν τους αναρχοαριστερούς και τρόπο ζωής που παραπέμπει σε... όλα τα καλά της Αριστεράς!
Σε βενζινάδικο που δίνει μεροκάματα σε λαθρομετανάστες πήγες 2η φορά;

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Έλα ρε τύπε που βγάλαμε έξω το αρχίδι τον Κουφοντίνα, αντί να ξεσκατίζει τουαλέτες στον Κορυδαλό μέχρι να πεθάνει.

Μιλάμε για ειδεχθή εγκλήματα, από πρόσωπα που δε δείχνουν την παραμικρή μεταμέλεια.

Και τον Κουφοντίνα και τον Παπαχρόνη και τον Κοεμτζή. Όλοι ήσυχοι και γατάκια βγήκαν. Ένας θα βγει και θα βιάσει ξανά δεν διαφωνώ. Εμπιστεύομαι αυτούς που κατέληξαν πριν γεννηθούμε εμείς ότι ο σωφρονισμός και η ελπίδα έχουν μεγαλύτερη απόδοση από τον φόβο.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Και καλύτερο επιχείρημα κατά της Χούντας από τα ήσυχα 30 χρόνια που έζησε εκτός φυλακής ο Παττακός δεν υπάρχει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Το συστημα ειναι ετσι δομημενα πολυπλοκο για να εχουν δουλεια οι δικηγοροι. Δεν θα τους ωφελουσε εαν καποιος με καταδικη 10 χρονια εμενε 10 χρονια στην μπουζου. Εχει εφετειο αρειο παγο αιτησεις αποφυλακισης αιτησεις για αδειες κλπ.......
Η πλάκα είναι ότι όταν γίνεται μια τέτοια κουβέντα, θα πεταχτεί κάποιος δικηγόρος εδώ μέσα και θα σου πει, ότι αυτά έχουν λυθεί εδώ και αιώνες και λοιπές :jerking: λες και είπαμε για γκιλοτίνα, να πούμε.

Λέω σε μια τέτοια κουβέντα σε κάποιον πολύ γνωστό εδώ μέσα (νομίζω είναι δικηγόρος), μεγάλε μου ο φονιάς της Jo Cox στην Αγγλία, σε 6 μήνες μπήκε μέσα με ισόβια.

Εδώ ο Ρουπακιάς, πάει σπίτι για φαΐ και μπανάκι σα ΔΥ; :jerking:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Έλα ρε τύπε που βγάλαμε έξω το αρχίδι τον Κουφοντίνα, αντί να ξεσκατίζει τουαλέτες στον Κορυδαλλό μέχρι να πεθάνει.

Φίλε η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν και αυτοί και υπήρχαν ανέκαθεν. Σημασία έχει ο κάθε ένας από εμάς τι κάνει για να προστατεύσει την ζωή του και το σπίτι του.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Να πω κ εγώ απλά πως δεν έχω πρόβλημα αν φάει 10 και κάτσει μέσα 10 η 35χρονη ή αν ψύχραιμα κάποια στιγμή η βαριά σωματική βλάβη προβλέπει μεγαλύτερες ποινές αν αυτό αποφασίσουν επιστήμονες και νομοθέτες. Τώρα να λειτουργήσουμε σαν όχλος που διψάει σαν αίμα και να εκτονώσουμε όσα μας έχουν έρθει αυτούς τους καιρούς με χαλάει.

Κοίτα είπαμε δε θέλουμε λιθοβολισμους οκ. Πολιτισμενη κοινωνια ημαστε. Μη παμε και στο αλλο ακρο ομως. Ανοιωθα ζωα που δε τρεχει τιποτα και ολα καλα και κουλ. Κοινωνικη αντιδραση και αποδοκιμασια ειναι και πολυ καλως υπάρχει και θα πρεπει να υπάρχει. Αλιμονο αν δεν υπηρχε κιολας δηλαδή.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Κοίτα είπαμε δε θέλουμε λιθοβολισμους οκ. Πολιτισμενη κοινωνια ημαστε. Μη παμε και στο αλλο ακρο ομως. Ανοιωθα ζωα που δε τρεχει τιποτα και ολα καλα και κουλ. Κοινωνικη αντιδραση και αποδοκιμασια ειναι και πολυ καλως υπάρχει και θα πρεπει να υπάρχει. Αλιμονο αν δεν υπηρχε κιολας δηλαδή.

το λάθος στη Δημοκρατία (που στην Ελλάδα το κάναμε για πολλά χρόνια) είναι ακριβώς το να πεις "εντάξει όλα λυμένα είναι, ξέρουν τί κάνουν οι αρμόδιοι κλπ" και να περιμένεις ότι μια κοινωνία πηγαίνει με αυτόματο πιλότο χωρίς έλεγχο από κανέναν. Αυτή είναι η νοοτροπία που ευνόησε τους εργατοπατέρες, τη διαφθορά και τις μίζες

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
το λάθος στη Δημοκρατία (που στην Ελλάδα το κάναμε για πολλά χρόνια) είναι ακριβώς το να πεις "εντάξει όλα λυμένα είναι, ξέρουν τί κάνουν οι αρμόδιοι κλπ" και να περιμένεις ότι μια κοινωνία πηγαίνει με αυτόματο πιλότο χωρίς έλεγχο από κανέναν. Αυτή είναι η νοοτροπία που ευνόησε τους εργατοπατέρες, τη διαφθορά και τις μίζες

Οι ισχυροί που παρακάμπτουν νόμους ή τους γράφουν όπως τους βολεύει είναι η 35χρονη. ο Κουφοντίνας και ο Πάσαρης; Αν μπούνε ισόβια κομμένες οι μίζες; Το ξεχειλώνω αλλά για εμένα το όποιο κατεστημένο το βολεύει μία στο τόσο να μας δίνει έναν έστω εγκληματία να τον φάμε ζωντανό για να εκτονωθούμε.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Οι ισχυροί που παρακάμπτουν νόμους ή τους γράφουν όπως τους βολεύει είναι η 35χρονη. ο Κουφοντίνας και ο Πάσαρης; Αν μπούνε ισόβια κομμένες οι μίζες; Το ξεχειλώνω αλλά για εμένα το όποιο κατεστημένο το βολεύει μία στο τόσο να μας δίνει έναν έστω εγκληματία να τον φάμε ζωντανό για να εκτονωθούμε.
γνωστη αριστεριστικη μπουρδολογια
δεν μπορουμε να πιασουμε τον εσκομπαρ οποτε δεν πρεπει να τιμωρησουμε αυστηρα το βαπορακι που πουλαει εξω απο το σχολειο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256
Τον καθένα μας προσωπικά μπορεί να μας ενδιαφέρει η εκδίκηση και η τιμωρία σε κάποιον που μας αδίκησε. Την κοινωνία ως σύνολο οφείλει να την ενδιαφέρει ο σωφρονισμός και όσο πιο ομαλή γίνεται επαναφορά σε κάποια κανονικότητα όλων των εμπλεκόμενων μερών σε ένα συμβάν.
Συμφωνουμε.
Δεν ειπαμε κατι αλλο.
Απλα για χαρακιες στη μαπα και κανα κοκκαλο.
Κι αυτα τιμωρια ειναι.
Αλλιως να μην τη βαζαμε φυλακη και να τη σωφρονιζαμε δινοντας της σπιτι μια ψυχολογα

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
γνωστη αριστεριστικη μπουρδολογια
δεν μπορουμε να πιασουμε τον εσκομπαρ οποτε δεν πρεπει να τιμωρησουμε αυστηρα το βαπορακι που πουλαει εξω απο το σχολειο

Τον Εσκομπαρ τον πιάσανε και στην φυλακή περνούσε τζάμι. Αν προσπαθήσεις να δείξεις στην φτωχογειτονιά πως το κράτος είναι φίλος και όχι μπαμπούλας μπορεί να βρίσκει πιο δύσκολα βαποράκια και μπράβους ο κάθε βαρώνος. Η βία φέρνει βία μπουρδολογώ εγώ η βία λύνεται με περισσότερη βία λες εσύ. Να το ψάξουμε και οι 2 αν και που έχουν εφαρμοστεί οι ιδέες μας και πόσο βοήθησαν.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

Ρε μάστορα τί υπέρβαση έκανες εδώ; Μίλησα για ισχυρούς ή για κανιβαλισμό; Αυτό που λέω είναι ότι σε μια εύρυθμη Δημοκρατία ο πολίτης είναι ενεργός και έχει και δικαίωμα και υποχρέωση να ασκεί κριτική, και να παρακολουθεί αν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι κάνουν τη δουλειά τους. Και δε μιλάμε για οχλοκρατία (μια και σας αρέσει να τα τραβάτε από τα μαλλιά)

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ρε μάστορα τί υπέρβαση έκανες εδώ; Μίλησα για ισχυρούς ή για κανιβαλισμό; Αυτό που λέω είναι ότι σε μια εύρυθμη Δημοκρατία ο πολίτης είναι ενεργός και έχει και δικαίωμα και υποχρέωση να ασκεί κριτική, και να παρακολουθεί αν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι κάνουν τη δουλειά τους. Και δε μιλάμε για οχλοκρατία (μια και σας αρέσει να τα τραβάτε από τα μαλλιά)
ειπαμε τα ατομα αυτα διαστρευλωνουν επιτηδες αυτα που λεει ο αλλος για να βγουν απο πανω,και αυτο το κανουν γιατι δεν εχουν σοβαρα επιχειρηματα να αντιπροβαλουν

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Συμφωνουμε.
Δεν ειπαμε κατι αλλο.
Απλα για χαρακιες στη μαπα και κανα κοκκαλο.
Κι αυτα τιμωρια ειναι.
Αλλιως να μην τη βαζαμε φυλακη και να τη σωφρονιζαμε δινοντας της σπιτι μια ψυχολογα

Δε κάνει να λες λέξεις που χτυπάνε ευαίσθητες χορδές σε κάποιους. Ζούμε την εποχή του Political Correctness.  Η τιμωρία και ο σωφρονισμός βαρυποινιτών τύπου Πάσαρη πρέπει να βρίσκει σύμφωνη και την  LGBT community

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Αν της συγκεκριμένης ο τυπάς που έγινε η πέτρα του σκανδάλου για την 35άρα ήταν ο χορηγός, δεν παίζει να ένιωσε ότι χάνει το φαγητό της οπότε και τιμώρησε την επίδοξη ληστή;

Ένα σενάριο λέω απλά. Προσπαθώ δηλαδή να πω ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι ψυχάκι η τύπισσα, υπάρχουν και άλλες λογικές ερμηνείες.

Α! Άλλο σενάριο, περίπτωση του στυλ ή θα σε έχω εγώ ή κανένας.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Τα δικά επιχείρηματα είναι πως είμαστε αριστεροί, προβληματικοί και gay; Για δικαίικα συστήματα, ανθρώπινη ιστορία και πρόληψη μίλησα. Πείτε μας και μία δεξιά άποψη όμως για την βαριά σωματική βλάβη που προκάλεσαν στον Ζακ Κοστώπουλο. Διαρρήκτη και κλεφτρόνι κατά την γνώμη μου. Αν ζούσε έπρεπε να κάνει φυλακή για διάρρηξη. Αυτοί που τον χτύπησαν...; Θα είναι λίγα τα 10;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom