Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Δεν δικάζουμε την βιτριολίστρια εδώ ούτε είμαστε δικηγόροι του Πάσαρη. Δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις στις φυλακές ούτε μόνο σ αυτούς εφαρμόζεται ο νόμος. Λέμε ο καθένας πως μπορεί να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Εσείς λέτε με βία και καταστολή εμείς οι φλώροι με ελπίδα. Απόψεις όπως και κωλοτρυπίδες έχουμε όλοι και καλά κάνουμε.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
ξερουν πολυ καλα τι λες και εσυ και εγω απλα μπουρδολογουν και μιλανε για αρενες και οχλους γιατι στην ουσια τους συμφερει οι ποινες χαδι που υπαρχουν αφου και αυτοι καποια στιγμη στην ακρη του μυαλου τους εχουν ετοιμη μια κομπινα μια ληστεια ενα φονο κλπ κλπ
οποτε σου λενε μαλακας ειμαι να δεχτω να υπαρχουν τα 10 χρονια φυλακη αν πιασουν καποιον να οδηγει μεθυσμενος αφου και εγω την κανω απο τα κλαμπακια και ειμαι κουρουμπελο
κλπ κλπ κλπ

εγώ πιστεύω ότι κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του Δημοκράτη, ή Αριστερό ή open minded, απλά έχει μόνιμα ένα negative feedback loop που του λέει "όπα, αν εκφράσεις αυτή την άποψη οι φίλοι Δημοκράτες, οι σύντροφοι αγωνιστές θα σε κοιτάξουν περίεργα και θα σε πουν Α, Β, Γ". Είναι μεγάλο τρυπάκι το identity politics.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
εγώ πιστεύω ότι κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του Δημοκράτη, ή Αριστερό ή open minded, απλά έχει μόνιμα ένα negative feedback loop που του λέει "όπα, αν εκφράσεις αυτή την άποψη οι φίλοι Δημοκράτες, οι σύντροφοι αγωνιστές θα σε κοιτάξουν περίεργα και θα σε πουν Α, Β, Γ". Είναι μεγάλο τρυπάκι το identity politics.
:hi: :hi: :hi:

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Δεν δικάζουμε την βιτριολίστρια εδώ ούτε είμαστε δικηγόροι του Πάσαρη. Δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις στις φυλακές ούτε μόνο σ αυτούς εφαρμόζεται ο νόμος. Λέμε ο καθένας πως μπορεί να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Εσείς λέτε με βία και καταστολή εμείς οι φλώροι με ελπίδα. Απόψεις όπως και κωλοτρυπίδες έχουμε όλοι και καλά κάνουμε.

φίλε η κουβέντα (για μένα) ξεκίνησε με το απλό επιχείρημα ότι βαριά σωματική βλάβη είναι και το να σου κοπεί το πόδι από το γόνατο και κάτω. Στην περίπτωση του προσώπου όμως μιλάμε για τελείως άλλο επίπεδο το οποίο δεν το διαχωρίζει ο Ελληνικός ποινικός κώδικας (Στην Αγγλία όμως οι ποινές για τέτοιες επιθέσεις είναι πολυ μεγαλύτερες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
[video]https://www.iefimerida.gr/ellada/epithesi-bitrioli-deytero-profil-facebook-35hroni[/video]

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
φίλε η κουβέντα (για μένα) ξεκίνησε με το απλό επιχείρημα ότι βαριά σωματική βλάβη είναι και το να σου κοπεί το πόδι από το γόνατο και κάτω. Στην περίπτωση του προσώπου όμως μιλάμε για τελείως άλλο επίπεδο το οποίο δεν το διαχωρίζει ο Ελληνικός ποινικός κώδικας (Στην Αγγλία όμως οι ποινές για τέτοιες επιθέσεις είναι πολυ μεγαλύτερες)

Ε το ζύγι σε αυτά δεν μπορούμε να το χωνέψουμε όλοι. Η απώλεια είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο. Αντικειμενικό είναι μόνο το οικονομικό. Πόσα μεροκάματα θα χάσεις δλδ  και αυτό πάει στην αποζημίωση πιο πολύ στην αστική δίκη.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Οι κοινωνίες δεν έχουν αναρωτηθεί για αυτά που λες εδώ και χιλιάδες χρόνια; Αυτά που προτείνετε τα ενστερνίζοταν κοινωνικά σύνολα με λίγη ιστορία πίσω τους ή μετά από πολιτισμική κατάπτωση (μεσαίωνας) Ο δυτικός κόσμος που τον βαραίνουν 100δες πόλεμοι και χιλιάδες χρόνια προβληματισμού κατέληξε στον σωφρονισμό. Επειδή ανάμεσα μας υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα από περιθωριακοί έως βαριά σχιζοφρενείς δεν σημαίνει πως κάνουμε εμείς το λάθος και στην εποχή του χαλκού έκαναν το σωστό.
Γι' αυτό βγάζουμε κι εμείς έξω τον Κουφοντίνα, επειδή είμαστε πολιτισμένοι.

Άσε ρε τύπε, με το δικαστικό/σωφρονιστικό σύστημα στην Ελλάδα. Γελάνε κι οι λάσπες.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6

Άσε ρε τύπε, με το δικαστικό/σωφρονιστικό σύστημα στην Ελλάδα. Γελάνε κι οι λάσπες.

Αν κρεμάσουμε αύριο τον Κουφοντίνα θα φοβήσουμε τα μαλακισμένα που πετάνε πέτρες και νομίζουν πως κάνουν κάτι ή θα τα πείσουμε να πιάσουν μολότοφ και καλάσνικοφ;

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
ξερουν πολυ καλα τι λες και εσυ και εγω απλα μπουρδολογουν και μιλανε για αρενες και οχλους γιατι στην ουσια τους συμφερει οι ποινες χαδι που υπαρχουν αφου και αυτοι καποια στιγμη στην ακρη του μυαλου τους εχουν ετοιμη μια κομπινα μια ληστεια ενα φονο κλπ κλπ
οποτε σου λενε μαλακας ειμαι να δεχτω να υπαρχουν τα 10 χρονια φυλακη αν πιασουν καποιον να οδηγει μεθυσμενος αφου και εγω την κανω απο τα κλαμπακια και ειμαι κουρουμπελο
κλπ κλπ κλπ
Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Το ποιος έχει στην άκρη του μυαλού του πράγματα σαν κι αυτά που γράφεις φαίνεται από την ψευτομαγκιά σου και το περίεργο προβοκατόρικο στυλάκι σου. Όσο για αυτούς που οδηγούν μεθυσμένοι, όταν πριν έναν χρόνο είχε γίνει το περιστατικό στο Ναύπλιο όπου εκείνος ο μεθυσμένος ναύτης πάτησε την γιαγιά και το παιδάκι από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι ήταν απαράδεκτο και σκάνδαλο που τον άφησαν ελεύθερο και ότι έπρεπε αμέσως να φάει ισόβια. Επομένως μην ψάχνεις ευκαιρία για να βγάλεις την κακοήθεια που έχεις μέσα σου πάνω σε κάποιον που απλά διαφωνεί μαζί σου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356
[video]https://www.iefimerida.gr/ellada/epithesi-bitrioli-deytero-profil-facebook-35hroni[/video]

Μιλάμε ντιπ η τύπισσα. Απορώ πως σχεδίασε τέτοιο πράγμα; Δεν μπορούσε να πάει να κάψει κανα αμάξι (πολύ ακραίο) ή να δώσει μια σφαλιάρα πχ; Τι στο διάολο... γιατί την κατέστρεψε την άλλη έτσι;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216

Το συστημα ειναι ετσι δομημενα πολυπλοκο για να εχουν δουλεια οι δικηγοροι. Δεν θα τους ωφελουσε εαν καποιος με καταδικη 10 χρονια εμενε 10 χρονια στην μπουζου. Εχει εφετειο αρειο παγο αιτησεις αποφυλακισης αιτησεις για αδειες κλπ.......

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Ε το ζύγι σε αυτά δεν μπορούμε να το χωνέψουμε όλοι. Η απώλεια είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο. Αντικειμενικό είναι μόνο το οικονομικό. Πόσα μεροκάματα θα χάσεις δλδ  και αυτό πάει στην αποζημίωση πιο πολύ στην αστική δίκη.

εγώ πάλι νομίζω ότι για αυτού του είδους τις απώλειες θα υπήρχε μεγάλη σύγκλιση αν γινόταν μελέτη/δημοσκόπηση. Αν είχα να διαλέξω μεταξύ των δυο προφανώς θα διάλεγα πόδι.

Παρόμοιου τύπου επιθέσεις με το πρόσωπο είναι και όσες στοχεύουν στην σεξουαλική ικανότητα του ατόμου (π.χ. κόβει η τρελλή το πουλί του άλλου και το πετάει στα σκυλιά).

Ουσιαστικά το συμπέρασμα το δικό μου, είναι ότι ακόμα δεν τα έχουμε λύσει όλα. Και όταν βγαίνουν τέτοια εγκλήματα στο προσκήνιο είναι ευκαιρία και για τον νομοθέτη να επανεξετάσει και να τροποποιήσει όπου κρίνεται αναγκαίο τον ποινικό κώδικα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Μιλάμε ντιπ η τύπισσα. Απορώ πως σχεδίασε τέτοιο πράγμα; Δεν μπορούσε να πάει να κάψει κανα αμάξι (πολύ ακραίο) ή να δώσει μια σφαλιάρα πχ; Τι στο διάολο... γιατί την κατέστρεψε την άλλη έτσι;
ελα τωρα και εσυ,συμφωνα με τους φωστηρες θα σωφρονιστει η κοπελα,και ολα καλα

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Το συστημα ειναι ετσι δομημενα πολυπλοκο για να εχουν δουλεια οι δικηγοροι. Δεν θα τους ωφελουσε εαν καποιος με καταδικη 10 χρονια εμενε 10 χρονια στην μπουζου. Εχει εφετειο αρειο παγο αιτησεις αποφυλακισης αιτησεις για αδειες κλπ.......

Ενώ έπρεπε να έχει απλά ροπαλοφόρους και δήμιο; Επίσης βρέχει για να κονομάνε οι ομπρελατζήδες. Έχω γίνει πολύ επιθετικός οπότε μ αξίζει το βρίσιμο τελικά.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Αν κρεμάσουμε αύριο τον Κουφοντίνα θα φοβήσουμε τα μαλακισμένα που πετάνε πέτρες και νομίζουν πως κάνουν κάτι ή θα τα πείσουμε να πιάσουν μολότοφ και καλάσνικοφ;
Τουλάχιστον δε θα τον αφήσεις να προσηλυτίσει μια 2η γενιά τρομοκρατών μαζί με το γιο του. Ο τύπος θ' ανοίξει φροντιστήριο στην Αθήνα, με παραρτήματα Θεσ/νίκη, Πάτρα, Λάρισα και Λευκωσία.

Όχι, δεν τον εκτελείς. Αυτό που λέει ο μιτσος123, θα έπρεπε να γίνεται. Να δουλεύει 10 ώρες την ημέρα, μέχρι να πεθάνει. Ο Πλεύρης μπορεί να είναι φασίστας, αλλά είχε δίκιο όταν έλεγε "στην οδοποιΐα".

Είχα βάλει link από αντίστοιχη επίθεση με βιτριόλι στην Αγγλία. Ο καθήκης είναι μέσα με δις ισόβια. Εδώ η μαντάμ, θα βγει σε 3-4 χρόνια με τα μεροκάματα. :jerking:

Αυτό το θεωρείς εσύ προσωπικά, "πολιτισμένη" δικαιοσύνη; :think:

Ακριβώς!

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
εγώ πάλι νομίζω ότι για αυτού του είδους τις απώλειες θα υπήρχε μεγάλη σύγκλιση αν γινόταν μελέτη/δημοσκόπηση. Αν είχα να διαλέξω μεταξύ των δυο προφανώς θα διάλεγα πόδι.

Παρόμοιου τύπου επιθέσεις με το πρόσωπο είναι και όσες στοχεύουν στην σεξουαλική ικανότητα του ατόμου (π.χ. κόβει η τρελλή το πουλί του άλλου και το πετάει στα σκυλιά).

Ουσιαστικά το συμπέρασμα το δικό μου, είναι ότι ακόμα δεν τα έχουμε λύσει όλα. Και όταν βγαίνουν τέτοια εγκλήματα στο προσκήνιο είναι ευκαιρία και για τον νομοθέτη να επανεξετάσει και να τροποποιήσει όπου κρίνεται αναγκαίο τον ποινικό κώδικα

Συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει συνέχεια οι κοινωνίες να αυτοστοχάζονται. Έχω την εντύπωση απλά πως η αυστηρότητα έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν ή και στις ΗΠΑ που έχουν σκληρές ποινές και δεν μ φαίνεται να λειτουργεί.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Τουλάχιστον δε θα τον αφήσεις να προσηλυτίσει μια 2η γενιά τρομοκρατών μαζί με το γιο του. Ο τύπος θ' ανοίξει φροντιστήριο στην Αθήνα, με παραρτήματα Θεσ/νίκη, Πάτρα, Λάρισα και Λευκωσία.

Όχι, δεν τον εκτελείς. Αυτό που λέει ο μιτσος123, θα έπρεπε να γίνεται. Να δουλεύει 10 ώρες την ημέρα, μέχρι να πεθάνει. Ο Πλεύρης μπορεί να είναι φασίστας, αλλά είχε δίκιο όταν έλεγε "στην οδοποιΐα".

Είχα βάλει link από αντίστοιχη επίθεση με βιτριόλι στην Αγγλία. Ο καθήκης είναι μέσα με δις ισόβια. Εδώ η μαντάμ, θα βγει σε 3-4 χρόνια με τα μεροκάματα. :jerking:

Αυτό το θεωρείς εσύ προσωπικά, "πολιτισμένη" δικαιοσύνη; :think:
Ακριβώς!

Ο Μαντέλα μετά από 30 χρόνια φυλακή έγινε πρόεδρος. Αν τον κάνεις μάρτυρα του στέλνεις κόσμο. Αν τον κάνεις αστό τακτοποιημένο συντρίβεις τα επιχείρηματά του.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Να πω κ εγώ απλά πως δεν έχω πρόβλημα αν φάει 10 και κάτσει μέσα 10 η 35χρονη ή αν ψύχραιμα κάποια στιγμή η βαριά σωματική βλάβη προβλέπει μεγαλύτερες ποινές αν αυτό αποφασίσουν επιστήμονες και νομοθέτες. Τώρα να λειτουργήσουμε σαν όχλος που διψάει σαν αίμα και να εκτονώσουμε όσα μας έχουν έρθει αυτούς τους καιρούς με χαλάει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στην προσπάθειά σας να κατανοήσετε μια ενδεχομένως παρανοϊκή ψάχνετε να βρείτε τα δήθεν άπλυτα του θύματος.

Δημιουργήθηκαν σε κανέναν άραγε απορίες για τα νταραβέρια με τον Μπαγκλαντεσιανό; Σε πρώτη φάση τον ήθελε να πουλάει λουλούδια σε κάποιο/α μαγαζί και σε δεύτερο χρόνο να κάνει λάντζα σε μαγαζί φερόμενο ως δικό της... δεν σας κινούν όλα αυτά καμιά απορία;
Τυπική Ελλεινίδα λαθρολάγνα! Έχουμε δύο νήματα για να ασχοληθούν με τη περίπτωση!
Εμένα  στις περίπου 250-300 επαφές που έχω στο κινητό μου δεν υπάρχει ούτε μια κάποιου παράνομα εισελθόντα στη χώρα! Πως αυτό το τσόκαρο(white trush) έπαιρνε επίμονα τον Μπάγλα από δύο νούμερα  μόνο η αβυσσαλέα ψυχή της Ελλεινίδας λαθρολάγνας το ξέρει..

Υπάρχουν πολλοί ιντερνετικοί λαθρολάγνοι που μετά από κάποιο έγκλημα του κοινου ποινικού δικαίου κάποιου ψυχοπαθούς παρανοϊκού  χωρίς εμφανή κίνητρα , να παρακαλούν ο θύτης να έχει σχέση  με δεξιά η ακροδεξιά παράταξη! Ένα σημαιάκι , μια αφίσα ,μια παρουσία σε εκδήλωση 15 χρόνια πριν! Την έχουν στημένη για να βγάλουν όλους τους ακροδεξιούς ψυχοπαθείς!
Όλες τις φορές όμως οι θύτες είναι απολιτικ αδιάφοροι με συμπεριφορές όμως που πλησιάζουν τους αναρχοαριστερούς και τρόπο ζωής που παραπέμπει σε... όλα τα καλά της Αριστεράς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom