αυτοι που τον βαρεσαν προστατευαν την περιουσια τους και πολυ καλα εκαναν,εσυ μπορεις σε αναλογη περιπτωση να κανεις και πιπες στον κλεφτη,εγω απο την αλλη θα του πατησω το κεφαλι μεχρι να γινει ενα με το εδαφοςΤα δικά επιχείρηματα είναι πως είμαστε αριστεροί, προβληματικοί και gay; Για δικαίικα συστήματα, ανθρώπινη ιστορία και πρόληψη μίλησα. Πείτε μας και μία δεξιά άποψη όμως για την βαριά σωματική βλάβη που προκάλεσαν στον Ζακ Κοστώπουλο. Διαρρήκτη και κλεφτρόνι κατά την γνώμη μου. Αν ζούσε έπρεπε να κάνει φυλακή για διάρρηξη. Αυτοί που τον χτύπησαν...; Θα είναι λίγα τα 10;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 228K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Αν της συγκεκριμένης ο τυπάς που έγινε η πέτρα του σκανδάλου για την 35άρα ήταν ο χορηγός, δεν παίζει να ένιωσε ότι χάνει το φαγητό της οπότε και τιμώρησε την επίδοξη ληστή;
Ένα σενάριο λέω απλά. Προσπαθώ δηλαδή να πω ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι ψυχάκι η τύπισσα, υπάρχουν και άλλες λογικές ερμηνείες.
Α! Άλλο σενάριο, περίπτωση του στυλ ή θα σε έχω εγώ ή κανένας.
Φίλε η τύπισσα είναι ψυχάκι όποιο σενάριο και να βάλεις κάτω. Δεν υπάρχει πράξη που να δικαιολογεί να πας και να του κάψεις το 93% του προσώπου του άλλου και να βγει μια άμορφη μάζα κρεάτος. Δεν υπάρχουν λογικές ερμηνείες.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις εσύ και όσοι προσπαθούν να εκλογικεύσουν και στην ουσία να δικαιολογήσουν την πράξη. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι'αυτή την πράξη. Εσένα δηλαδή αν η γυναίκα σου σε παρατήσει και πάει με άλλον αυτό θα κάνεις; Όλοι όσοι μπαίνετε σε αυτό το τρυπάκι έχετε την κουλτούρα του βιασμού, που λέει δεν μπορεί κάτι θα έκανε το θύμα... τα ήθελε ο κώλος της κλπ
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Δε κάνει να λες λέξεις που χτυπάνε ευαίσθητες χορδές σε κάποιους. Ζούμε την εποχή του Political Correctness. Η τιμωρία και ο σωφρονισμός βαρυποινιτών τύπου Πάσαρη πρέπει να βρίσκει σύμφωνη και την LGBT community
Σου έχω πιο εξωφρενικό. Αν ισχύει πως τον Σορίν Ματέι ,10 φορές ο Πάσαρης για εμένα, τον έσπασαν στο ξύλο και τον σκότωσαν πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου της φυλακής υψηλόβαθμοί αξιωματικοί της ΕΑ είναι δολόφόνοι όλοι τους και ντροπή όλων μας αν το ξεπεράσαμε στο έτσι. Το κράτος οφείλει να είναι άψογο και να στηρίζεται στο δίκαιο και όχι στην δύναμη.
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
αυτοι που τον βαρεσαν προστατευαν την περιουσια τους και πολυ καλα εκαναν,εσυ μπορεις σε αναλογη περιπτωση να κανεις και πιπες στον κλεφτη,εγω απο την αλλη θα του πατησω το κεφαλι μεχρι να γινει ενα με το εδαφος
Είναι η ζωή σου ένας φόβος και δεν σου κολλάω άλλο οκ.
εχεις δικιο μωρε κανονικα φοντανακι επρεπε να το κερασουν το παιδιΣου έχω πιο εξωφρενικό. Αν ισχύει πως τον Σορίν Ματέι ,10 φορές ο Πάσαρης για εμένα, τον έσπασαν στο ξύλο και τον σκότωσαν πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου της φυλακής υψηλόβαθμοί αξιωματικοί της ΕΑ είναι δολόφόνοι όλοι τους και ντροπή όλων μας αν το ξεπεράσαμε στο έτσι. Το κράτος οφείλει να είναι άψογο και να στηρίζεται στο δίκαιο και όχι στην δύναμη.
Σου έχω πιο εξωφρενικό. Αν ισχύει πως τον Σορίν Ματέι ,10 φορές ο Πάσαρης για εμένα, τον έσπασαν στο ξύλο και τον σκότωσαν πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου της φυλακής υψηλόβαθμοί αξιωματικοί της ΕΑ είναι δολόφόνοι όλοι τους και ντροπή όλων μας αν το ξεπεράσαμε στο έτσι. Το κράτος οφείλει να είναι άψογο και να στηρίζεται στο δίκαιο και όχι στην δύναμη.
Συμφωνώ, όμως δίνεις άκυρα παραδείγματα. Ξαναλέω ότι οι ποινές πρέπει να αποδίδουν δικαιοσύνη.
Στην περίπτωση που αυτό δεν επιτυγχάνεται ενισχύεται το αίσθημα για αυτοδικία στην κοινωνία.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Φίλε η τύπισσα είναι ψυχάκι όποιο σενάριο και να βάλεις κάτω. Δεν υπάρχει πράξη που να δικαιολογεί να πας και να του κάψεις το 93% του προσώπου του άλλου και να βγει μια άμορφη μάζα κρεάτος. Δεν υπάρχουν λογικές ερμηνείες.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις εσύ και όσοι προσπαθούν να εκλογικεύσουν και στην ουσία να δικαιολογήσουν την πράξη. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι'αυτή την πράξη. Εσένα δηλαδή αν η γυναίκα σου σε παρατήσει και πάει με άλλον αυτό θα κάνεις; Όλοι όσοι μπαίνετε σε αυτό το τρυπάκι έχετε την κουλτούρα του βιασμού, που λέει δεν μπορεί κάτι θα έκανε το θύμα... τα ήθελε ο κώλος της κλπ
Για να σου απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο αν η γυναίκα μου έπαιρνε τα παιδιά μου (δηλαδή μου αφαιρούσε το λόγο ύπαρξης) θα μπορούσα να κάνω τα πάντα αφού πλέον δεν θα είχα τίποτα να χάσω.
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Ξαναλέω πως δεν έχω καΐλα μη τυχόν δεν βγει σε 4 χρόνια η εν λόγω. Φοβάμαι πως βολεύει πολύ όσους έχουν εξουσία που δεν τους ανήκει στα χέρια τους να εξαγριωθούμε και να γίνουμε κοινωνία με φόβο.
φοβο ονομαζει ο αριστερος την οποια πραξη για προστασια της ζωης και της περιουσιας σουΕίναι η ζωή σου ένας φόβος και δεν σου κολλάω άλλο οκ.
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Πόση αυτοδικία έχει σε φλωροχώρες σαν εμάς και την Σουηδία και πόσο σκληρό έγκλημα σε χώρες με θανατική ποινή;Συμφωνώ, όμως δίνεις άκυρα παραδείγματα. Ξαναλέω ότι οι ποινές πρέπει να αποδίδουν δικαιοσύνη.
Στην περίπτωση που αυτό δεν επιτυγχάνεται ενισχύεται το αίσθημα για αυτοδικία στην κοινωνία.
Ξαναλέω πως δεν έχω καΐλα μη τυχόν δεν βγει σε 4 χρόνια η εν λόγω. Φοβάμαι πως βολεύει πολύ όσους έχουν εξουσία που δεν τους ανήκει στα χέρια τους να εξαγριωθούμε και να γίνουμε κοινωνία με φόβο.
Οι πιο πολλοί δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο από τον βιοπορισμό φίλε μου. Αυτό που λες μου ακούγεται θεωρητικούρα της πλάκας. Για να εξαγριωθεί ο Έλληνας πρέπει να του κόψουν τον Φρέντο Καπουτσίνο.
Από την άλλη επειδή τέτοια εγκλήματα παίρνουν μεγάλη δημοσιότητα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπουν ιδέες και σε άλλες τρελές. Ειδικά αν δε δωθεί παραδειγματική τιμωρία. Κι αυτό είναι χειρότερο.
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
φοβο ονομαζει ο αριστερος την οποια πραξη για προστασια της ζωης και της περιουσιας σου
Δεν ήταν αυτοάμυνα η υπόθεση για την οποία μίλησα. Πάτησαν στο κεφάλι έναν που ήταν κάτω. Για εκτόνωση το έκαναν. Όπως αν σε χτυπήσω εγώ που με τράκαρες. Κάτι μου έκανες ναι αλλά αν αντίδραση μου είναι δυσανάλογη θα τιμωρηθώ κ εγώ για αυτή.
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Οι πιο πολλοί δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο από τον βιοπορισμό φίλε μου. Αυτό που λες μου ακούγεται θεωρητικούρα της πλάκας. Για να εξαγριωθεί ο Έλληνας πρέπει να του κόψουν τον Φρέντο Καπουτσίνο.
Από την άλλη επειδή τέτοια εγκλήματα παίρνουν μεγάλη δημοσιότητα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπουν ιδέες και σε άλλες τρελές. Ειδικά αν δε δωθεί παραδειγματική τιμωρία. Κι αυτό είναι χειρότερο.
Δλδ εμένα και εσένα η ποινή μας αποτρέπει από το να γίνουμε κλέφτες; Πόσο δλδ πρέπει να πέσει για το σκεφτούμε;
ειπαμε εσυ σε αναλογη περιπτωση μπορεις να του κανεις μεχρι και πιπες δικαιωμα σου ειναιΔεν ήταν αυτοάμυνα η υπόθεση για την οποία μίλησα. Πάτησαν στο κεφάλι έναν που ήταν κάτω. Για εκτόνωση το έκαναν. Όπως αν σε χτυπήσω εγώ που με τράκαρες. Κάτι μου έκανες ναι αλλά αν αντίδραση μου είναι δυσανάλογη θα τιμωρηθώ κ εγώ για αυτή.
Πόση αυτοδικία έχει σε φλωροχώρες σαν εμάς και την Σουηδία και πόσο σκληρό έγκλημα σε χώρες με θανατική ποινή;
δεν μπορείς να συγκρίνεις Ευρώπη με Αμερική, από τη στιγμή που στην Αμερική η οπλοκατοχή είναι νόμιμη.
Ασφαλή συμπεράσματα μπορείς να λάβεις μόνο σε ίδιες σχετικά χώρες όταν εφαρμόζονται συγκεκριμένα μέτρα. Συνεπώς το ερώτημά σου δεν έχει κάποια ουσιαστική απάντηση.
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
ειπαμε εσυ σε αναλογη περιπτωση μπορεις να του κανεις μεχρι και πιπες δικαιωμα σου ειναι
Καταλαβαίνει όποιος διαβάζει τι έχεις μέσα στο μυαλό σου. Δεν χρειάζεται να υποστηρίξεις περισσότερο αυτά που λέω μεν αλλά σε ευχαριστώ.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.472
- Πόντοι
- 2.356
Μαλλον πολυ συντομα ο Κεχαγιογλου θα παραιτηθει απο την υπερασπιση. Δεν εχει κανενα νοημα αφου η κατηγορουμενη δεν συνεργαζεται καθολου.
Σοβαρά δεν συνεργάζεται;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εχει αποδειχθει απο δεκαετιες οτι η θανατικη ποινη δεν επιφερει μειωση της βαριας εγκληματικοτητας. Γι αυτο εξαλλου παγκοσμίως καταργειται ως αχρηστη.Πόση αυτοδικία έχει σε φλωροχώρες σαν εμάς και την Σουηδία και πόσο σκληρό έγκλημα σε χώρες με θανατική ποινή;
Α και μην λετε την Ελλαδα "φλωροχώρα". Εχει ενα απο τα αυστηροτερα ποινικα συστηματα και μαλιστα πολλες φορες εχουμε τιμωρηθει για τον λογο αυτο απο το Δικαστηριο Ανθρωπίνων Δικαιωματων.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θα φανεί και στην απολογια της.Σοβαρά δεν συνεργάζεται;
Αν απολογηθει με ανοησιες του τύπου "δεν εχω καμια σχεση" οταν ολα τα στοιχεια ειναι εναντιον της, δεν εχει κανενα λογο ενας δικηγορος να καθεται να εκτιθεται. Δεν μπορει να κάνει τη δουλεια του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 466
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 46