Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Ριζοσπαστική λύση η αρένα και η δημόσια διαπόμπευση. Δεν έχει δοκιμαστεί οπότε δεν ξέρουμε πόσο καλό μπορεί να κάνει...

σκεφτείτε και τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις διαφημίσεις. Πρέπει να παραδεχτώ ότι την πρόταση την έχει κάνει πρώτος ο George Carlin

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
το παιζεις φιλευσπλαχνος τυπε οτα νμου λες για πιπες του στιλ σοφρονισμου

Κατ αρχήν βλέπω μια περίεργη προβοκατόρικη διάθεση και μια προσπάθεια να διαστρεβλώσεις αυτό που έγραψα. Δεν μίλησα ούτε μία φορά για φιλευσπλαχνία, ούτε για σωφρονισμό. Δείξε μου που ακριβώς έγραψα εγώ για σωφρονισμό. Εγώ αναφέρθηκα στα περί δημοσίων εκτελέσεων κτλ. Επομένως δεν με αφορούν αυτά που γράφεις.

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Από τη μια είναι αυτοί που προσπαθούν να είναι καθωσπρέπει και από την άλλη οι edgy κυνικοί που ζητούν αίμα.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Κατ αρχήν βλέπω μια περίεργη προβοκατόρικη διάθεση και μια προσπάθεια να διαστρεβλώσεις αυτό που έγραψα. Δεν μίλησα ούτε μία φορά για φιλευσπλαχνία, ούτε για σωφρονισμό. Δείξε μου που ακριβώς έγραψα εγώ για σωφρονισμό. Εγώ αναφέρθηκα στα περί δημοσίων εκτελέσεων κτλ.
ρε τυπε εχεις σοβαρο προβλημα οταν συμφωνεις με τα λεγομενα του Salonikos82 "Την κοινωνία ως σύνολο οφείλει να την ενδιαφέρει ο σωφρονισμός και όσο πιο ομαλή γίνεται επαναφορά σε κάποια κανονικότητα όλων των εμπλεκόμενων μερών σε ένα συμβάν."
και στο καπακι μας λες "Δυστυχώς όμως απ' ότι βλέπεις οι κατά τ' άλλα καλοί και νομοταγείς πολίτες της διπλανής πόρτας εδώ διψάνε για αίμα. Η καλύτερή τους θα ήταν να άνοιγε ξανά ένα Κολοσσαίο όπου θα ρίχνανε μέσα μερικούς φυλακισμένους κάθε Κυριακή ώστε να κατασπαράζονται από τα λιοντάρια ενώ εκείνοι θα παρακολουθούν ζητοκραυγάζοντας"

σε τι συμφωνεις αν οχι στον σοφρονισμο και στην φιλευσπλαχνία που πρεπει και καλα να δειχνουμε στα σκατοψυχα αποβρασματα;

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
ρε τυπε εχεις σοβαρο προβλημα οταν συμφωνεις με τα λεγομενα του Salonikos82 "Την κοινωνία ως σύνολο οφείλει να την ενδιαφέρει ο σωφρονισμός και όσο πιο ομαλή γίνεται επαναφορά σε κάποια κανονικότητα όλων των εμπλεκόμενων μερών σε ένα συμβάν."
και στο καπακι μας λες "Δυστυχώς όμως απ' ότι βλέπεις οι κατά τ' άλλα καλοί και νομοταγείς πολίτες της διπλανής πόρτας εδώ διψάνε για αίμα. Η καλύτερή τους θα ήταν να άνοιγε ξανά ένα Κολοσσαίο όπου θα ρίχνανε μέσα μερικούς φυλακισμένους κάθε Κυριακή ώστε να κατασπαράζονται από τα λιοντάρια ενώ εκείνοι θα παρακολουθούν ζητοκραυγάζοντας"

σε τι συμφωνεις αν οχι στον σοφρονισμο και στην φιλευσπλαχνία που πρεπει και καλα να δειχνουμε στα σκατοψυχα αποβρασματα;

Στο λέει με τη λογική ότι δεν είναι πια μεσαίωνας και ότι το ανθρώπινο είδος έχει προχωρήσει. Αν εσυ αύριο σκοτώσεις μια γυναίκα για χ ψ λόγο, θες να σε φάνε τα κοντάρια; Αν η μαμά σου κατά λάθος χτυπήσει εμένα με το αμάξι της και με αφήσει φυτό; Πρέπει να πάρουμε δέκα μαδέρια και να την χτυπάμε μέχρι να μείνει κι αυτή φυτό;

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6

Φίλε χαίρομαι πολύ που και το δικό μου πρόβλημα είναι η φιλευσπλαχνία. Το δικό σου όμως μπορεί να είναι το ίδιο με της 35χρονης. Ανάγκη για εκδίκηση και καταστροφή.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Στο λέει με τη λογική ότι δεν είναι πια μεσαίωνας και ότι το ανθρώπινο είδος έχει προχωρήσει. Αν εσυ αύριο σκοτώσεις μια γυναίκα για χ ψ λόγο, θες να σε φάνε τα κοντάρια; Αν η μαμά σου κατά λάθος χτυπήσει εμένα με το αμάξι της και με αφήσει φυτό; Πρέπει να πάρουμε δέκα μαδέρια και να την χτυπάμε μέχρι να μείνει κι αυτή φυτό;

μερικοί απλά δεν μπορούν να κάνουν διάλογο και αρκούνται σε έναν δήθεν υποτιμητικό χαρακτηρισμό.

Η κουβέντα γίνεται για να αναδείξει ότι κάποιοι δεν έχουν ελπίδα σωφρονισμού και ξεκινά ήδη από μια δίκη όταν δε δείχνουν μεταμέλεια (βλέπε π.χ. δίκη Τοπαλούδη που οι κατηγορούμενοι μέχρι τελευταία στιγμή λέγανε με λίγα λόγια ότι η κοπέλα έκανε την δύσκολη και τα έριχναν ο ένας στον άλλον).

Εσύ μιλάς για περίπτωση ενός ατυχήματος, αλλά φίλε επειδή κι εγω έχω υπάρξει σε ατύχημα, πήρα τηλέφωνο το ΤΟΤΑ. Είναι ίδια η συμπεριφορά του πολίτη όταν κάνει hit and run σε μωρά, γριές, δικυκλιστές και τους αφήνει να ξεψυχούν ενώ μπορούσε να τους βοηθήσει;

Στην ουσιά μιλάμε ότι ο νόμος μερικά πράγματα τα βάζει στο ίδιο τσουβάλι και προφανώς χρίζει βελτίωσης.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ρε τυπε που ειδες να μιλαω για οχλους και τετοιες καταστασεις; εισαι εντελως χαζος;
αυτο που λεω ειναι οτι οι ποινες πρεπει να ειναι αποτρεπτικες η καργιολα που εριξε βιτριολι δεν χρειαζεται σοφρονισμο
πρεπει να απομονωθει απο την κοινωνια, πρεπει να μεινει για παντα στην φυλακη και να εργαζεται πληρωνοντας εφ ορου ζωης οτι χρειαζεται το θυμα της
δεν εγινε απο λαθος ολο αυτο οπως πχ λες για το ατυχημα με το αμαξι
αν δεχτουμε οτι ο οδηγος δεν ηταν μεθυσμενος δεν παραβιασε τον κοκ κλπ κλπ

Φίλε χαίρομαι πολύ που και το δικό μου πρόβλημα είναι η φιλευσπλαχνία. Το δικό σου όμως μπορεί να είναι το ίδιο με της 35χρονης. Ανάγκη για εκδίκηση και καταστροφή.
με μαλακες δεν ομιλω, καλη σου μερα καραγκιοζη

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Η όλη κουβέντα που προφανώς βαρέθηκες να διαβάσεις, είναι ότι τουλάχιστο στην Ελλάδα ο σωφρονιστικός στόχος του συστήματος έχει αποτύχει επανειλημμένα (όταν π.χ. ο δράκος της Κέρκυρας βγαίνει σε άδεια και το πρώτο που κάνει είναι να απαγάγει και να βιάσει τουρίστρια).

Επίσης οι νόμοι και οι ποινές έχουν και αποτρεπτικό χαρακτήρα. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι όταν περνάς με κόκκινο δυσχεραίνεις την κυκλοφορία, τότε υπάρχει και το πρόστιμο το οποίο θα σε κάνει να το σκεφτείς ενδεχομένως. Υπάρχει καταγεγραμμένη συσχέτιση επιπέδου συμμόρφωσης με το μέγεθος ενός προστίμου.

Η νομοθεσία είναι δυναμική κι όχι στατική. Το ίδιο ισχύει για τα ίδια τα ιδρύματα. Στην τελική έχουμε το δικαίωμα να διατυπώνουμε απόψεις για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε κάποιους τομείς. Εσύ τί πετάγεσαι σαν πορδή και κάνεις προσωπικές επιθέσεις; Στην τελική μπορεί η αρένα να γίνει κομμάτι του αστικού σωφρονιστικού συστήματος, απλά δεν έχεις την ικανότητα να δεις πώς θα υλοποιηθεί μια τέτοια μεταρρύθμιση.

το παιζεις φιλευσπλαχνος τυπε οτα νμου λες για πιπες του στιλ σοφρονισμου
τι σοφρονισμο χρειαζεται ο σκατοπουστας που σιδερωνει μια 70χρονη για να του πει που εχει τα λεφτα;
τι σοφρονισμο χρειαζεται ο καργιολης που βιαζει παιδακια;
πλακα κανεις θα ενταχτουν ποτε αυτα τα καθικια στην κοινωνια;
ποτε δεν θα ενταχτουν
εγκλεισμο εφ ορου ζωης χρειαζετα ικα ινα εργαζοντια 15 ωρες την ημερα για να κερδισδει κατι και ο σοβαρος πολιτης

ειδες να μιλαω για ευχαριστηση και για εκτελεσεις;
αυτες τις παρλαπιπες να τις λες εκει που σε παιρνει, στα χαπατα που θεωρουν οτι μπορει να υπαρξει κοινωνια αγγελων
στον πραγματικο κοσμο ομως θα πρεπει να επιβραβευεις τον σωστο και να συνθλιβεις τον σκατοψυχο
και θα πρεπει να ξερει ο πολιτης οτι το κρατος τον προστατευει

Θέλω να τοποθετηθώ και γω γιατί διαβάζοντας αυτά τα πράγματα καταλαβαίνω για ποιο λόγο πάμε όπως πάμε.

Νούμερο 1 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ
Όποιος δεν μπορεί να το αποδεχτεί αυτό να κλειστεί σπίτι του ή να πάει να ζήσει στο χωράφι.

2) Βασικός στόχος είναι η επιβίωση. Βρείτε μου έναν άνθρωπο που θα τον βάλεις σε μια γωνιά και θα κάτσει να πεθάνει. Δεν θα αναζητήσει τροφή,νερό κτλ.
Εάν δεν μπορέσει να βρει σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλε πιθανότητες συγκεντρώνει το να ψάξει για σεξ. ( Αν δεν επιβιώσω εγώ ίσως τα καταφέρει ο απόγονος, για αυτό και σε περίοδο πολέμων έπεφτε γαμήσι κάργα)

3. Αυτός που θα ξέρει ότι αν πιαστεί για κάτι θα εκτελεστεί είναι πολύ πιθανό να φροντίσει να πάρει και άλλους 10 μαζί του.

4. Οποίοι οραματίζονται κάτι διαφορετικό να ξέρουν ότι ζουν σε όνειρο. Ο ερπετοειδής φλοιός που μας σπρώχνει να ψάχνουμε να επιβιώσουμε υπάρχει από τη δημιουργία μας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86

Τι σε  τι συμφωνώ, διάβασες τι έγραψα αμέσως μετά ή διαβάζεις μόνο αυτά που σε βολεύουν;
Δηλαδή κατ' εσέ όποιος κρατάει την ψυχραιμία του αντί να ονειρεύεται εκτελέσεις και κρεμάλες το παίζει «φιλεύσπλαχνος και υπέρ άνω με αυτούς που κάνουν κακό»;

Οι μοναδικές επιλογές είναι είτε να έχουμε έναν εγκληματία στα πούπουλα ή να τον βασανίζουμε δημόσια μέχρι θανάτου λες και είμαστε ψυχοπαθείς; Σε αυτό διαφώνησα εγώ και δεν αναφέρθηκα σε εσένα, εσύ αναφέρθηκες σε εμένα λέγοντας για φιλευσπλαχνίες και αρλούμπες.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Ρε τύποι εγώ δεν επιζητώ ούτε θανατική ποινή, ούτε αρένες, ούτε αντεκδικησεις. Εγώ αυτό που θέλω τα ισόβια να είναι ισόβια, τα είκοσι χρόνια κάθειρξη να είναι 20 χρόνια φυλακής, τα 10 χρόνια κάθειρξης να είναι 10 χρόνια φυλακής κλπ, κλπ. Όταν αρχίζουν οι "εκπτώσεις" τότε η κοινωνία "νιώθει" ότι δεν αποδίδεται σωστή δικαιοσύνη.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
)

3. Αυτός που θα ξέρει ότι αν πιαστεί για κάτι θα εκτελεστεί είναι πολύ πιθανό να φροντίσει να πάρει και άλλους 10 μαζί του.
εδω διαφωνω,οι περισσοτεροι δεν θα κανουν κατι αν ξερουν οτι θα εχουν εξαντλητικη ποινη
πχ η καργιολα ξερει οτι σε 2-3 χρονια θα ειναι εξω και θα κανει την ζωη της αν ομως ηξερε οτι θα ψωφησει στην φυλακη και θα δουλευει 14 ωρες την ημερα για να πληρωνει το θυμα της τοτε δεν θα το εκανε
το ιδιο και τα καθικια που σιδερωνουν γριες για να τους παρουν την συνταξη

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Και κάτι ακόμα. Μην τρελαθουμε ότι η ελληνική (γυναικεία) φυλακή είναι σκληρή Παπάρια είναι! Αν είναι και λίγο ματσωμενη, ζωή και κότα θα περάσει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
επειδη μου το ζητησε ο τυπας πιο πανω, εξηγω πως εχουν τα πραγματα και πως παραποιησε ο χιος την καταθεση του πρωην, που ηταν απο τις πρωτες καταθεσεις, με σκοπο να πουλησει φυλλα, και τελικα βγηκαν ολα αυτα τα ψεμματα για το καημενο το θυμα
-το ατυχο θυμα χωρισε με το γκομενο λογω μια καρδουλας που εκανε στον αντρα της ξαδερφης στο φευσμπουκ
-και λογω αποδοχης για δευτερη φορα του αιτηματος του παπαρα που πηδουσαε την τρελη καριολα, της καψανε το προσωπο και την καταστρεψανε

αρα τα σοσιαλ μιντια κατεστρεψαν ενα καλο κοριτσι και φυλακισαν μια θεοτρελη καργιολα

ο πρωην κατεθεσε οτι χωρισε γιατι βρηκε φωτο ενος γυμνου αντρα ,που ηταν ο αντρας της ξαδερφης. στη φωτο ηταν μονος του χωρις την ιωαννα, αρα μπορει να της την ειχε στειλει ακομα και η ξαδερφη της ,η και ο ιδιος για να της δειξει τα τατουαζ. ο τατουαζακιας σχολιασε την τελευταια φωτο της στο φουμπου, και η ιωαννα του εκανε καρδουλα. ο γκομενος ζηλεψε και καθως αναγνωρισε απο τα τατουαζ οτι αυτος που σχολιασε ηταν ο γυμνος αντρας της φωτο,της ειπε να μην κραταει φωτο απο πρωην και να μην εχει σχεσεις. η ιωαννα τα θεωρησε ανοησιες-οπως ηταν- και τον εδιωξε απο το σπιτι γιατι επιπλεον ειχε κρατησει τα αρχεια της
ο ιδιος πρωην μετα απο ερωτησεις των μπατσων, ανεφερε οτι πηγε επαγγελματικο ταξιδι με το αφεντικο της θεσσαλονικη και ενα ακομα με συναδελφους και δεν του πολυμιλουσε στο τηλεφωνο κατα τη διαρκεια του ταξιδιου

αυτα τα κρεμασε στα μανταλακια ο χιος ,βαζοντας τεραστιους τιτλους "την επιασα με τον αντρα της ξαδερφης"
επισης διαφοροι μυστηριοι στο ιντερνετ παντου και εδω παραποιησαν την καταθεση και διαδιδουν οτι τα ειχε με το αφεντικο, με συναδελφους και τον αντρα της ξαδερφης και αλλα πολλα, λογω των ταξιδιων

επισυναπτω τα ντοκουμεντα της καταθεσης.ελπιζω να καταλαβατε και εσεις , και οι κοινοι γνωστοι και οι κοινοι φιλοι σας, δεν ξαναασχολουμαι, παρακαλω να μη δυσφημειτε αλλο το ατυχο θυμα, ελεος. ασχοληθειτε με τους υπολοιπους εμπλεκομενους με προσβλητικο τροπο να χαρω, οχι με το θυμα

Βασικά στα παχιά μας @@ ότι και αν έκανε  και σίγουρα δεν δικαιολογείται αυτή και καμία άλλη πράξη βίας σε βάρος της.
Απο εκεί κι έπειτα αδελφέ , το κορίτσι δεν ήταν καμία αγία. Μην τρελαθούμε.
Σου επαναλαμβάνω και πάλι, ότι και η μεγαλύτερη καριόλα να ήταν, δεν έχει δικαίωμα καμία και κανείς να ασκήσει την παραμικρή βία πάνω της, ούτε να πειράξει το μικρό της δαχτυλάκι.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
μερικοί απλά δεν μπορούν να κάνουν διάλογο και αρκούνται σε έναν δήθεν υποτιμητικό χαρακτηρισμό.

Η κουβέντα γίνεται για να αναδείξει ότι κάποιοι δεν έχουν ελπίδα σωφρονισμού και ξεκινά ήδη από μια δίκη όταν δε δείχνουν μεταμέλεια (βλέπε π.χ. δίκη Τοπαλούδη που οι κατηγορούμενοι μέχρι τελευταία στιγμή λέγανε με λίγα λόγια ότι η κοπέλα έκανε την δύσκολη και τα έριχναν ο ένας στον άλλον).

Εσύ μιλάς για περίπτωση ενός ατυχήματος, αλλά φίλε επειδή κι εγω έχω υπάρξει σε ατύχημα, πήρα τηλέφωνο το ΤΟΤΑ. Είναι ίδια η συμπεριφορά του πολίτη όταν κάνει hit and run σε μωρά, γριές, δικυκλιστές και τους αφήνει να ξεψυχούν ενώ μπορούσε να τους βοηθήσει;

Στην ουσιά μιλάμε ότι ο νόμος μερικά πράγματα τα βάζει στο ίδιο τσουβάλι και προφανώς χρίζει βελτίωσης.

Οι κοινωνίες δεν έχουν αναρωτηθεί για αυτά που λες εδώ και χιλιάδες χρόνια; Αυτά που προτείνετε τα ενστερνίζοταν κοινωνικά σύνολα με λίγη ιστορία πίσω τους ή μετά από πολιτισμική κατάπτωση (μεσαίωνας) Ο δυτικός κόσμος που τον βαραίνουν 100δες πόλεμοι και χιλιάδες χρόνια προβληματισμού κατέληξε στον σωφρονισμό. Επειδή ανάμεσα μας υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα από περιθωριακοί έως βαριά σχιζοφρενείς δεν σημαίνει πως κάνουμε εμείς το λάθος και στην εποχή του χαλκού έκαναν το σωστό.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Λοιπόν επειδή εδώ μέσα παίζει τρελλή διαστρέβλωση, ή απλά αδυναμία κατανόησης πότε κάποιος τρολάρει, θα πω ότι είμαι κατά της αρένας, δημόσιων εκτελέσεων κλπ.

Από την άλλη όμως δεν ξέρω τί μπορεί να περιμένει μια κοινωνία από τον Πάσαρη ας πούμε. Αν περιμένετε ότι στα επόμενα 20 χρόνια θα αλλάξει πορεία και θα ασχοληθεί με τη φιλοσοφία, και λίγα χρόνια πριν πεθάνει θα ολοκληρώσει τη διατριβή του που θα είναι συνεισφορά στην ανθρώπινη γνώση πάω πάσο

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή εδώ μέσα παίζει τρελλή διαστρέβλωση, ή απλά αδυναμία κατανόησης πότε κάποιος τρολάρει, θα πω ότι είμαι κατά της αρένας, δημόσιων εκτελέσεων κλπ.

Από την άλλη όμως δεν ξέρει τί μπορεί να περιμένει μια κοινωνία από τον Πάσαρη ας πούμε. Αν περιμένετε ότι στα 20 χρόνια θα αλλάξει πορεία και θα ασχοληθεί με τη φιλοσοφία, και λίγα χρόνια πριν πεθάνει θα ολοκληρώσει τη διατριβή του που θα είναι συνεισφορά στην ανθρώπινη γνώση πάω πάσο
ξερουν πολυ καλα τι λες και εσυ και εγω απλα μπουρδολογουν και μιλανε για αρενες και οχλους γιατι στην ουσια τους συμφερει οι ποινες χαδι που υπαρχουν αφου και αυτοι καποια στιγμη στην ακρη του μυαλου τους εχουν ετοιμη μια κομπινα μια ληστεια ενα φονο κλπ κλπ
οποτε σου λενε μαλακας ειμαι να δεχτω να υπαρχουν τα 10 χρονια φυλακη αν πιασουν καποιον να οδηγει μεθυσμενος αφου και εγω την κανω απο τα κλαμπακια και ειμαι κουρουμπελο
κλπ κλπ κλπ

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
ρε τυπε που ειδες να μιλαω για οχλους και τετοιες καταστασεις; εισαι εντελως χαζος;
αυτο που λεω ειναι οτι οι ποινες πρεπει να ειναι αποτρεπτικες η καργιολα που εριξε βιτριολι δεν χρειαζεται σοφρονισμο
πρεπει να απομονωθει απο την κοινωνια, πρεπει να μεινει για παντα στην φυλακη και να εργαζεται πληρωνοντας εφ ορου ζωης οτι χρειαζεται το θυμα της
δεν εγινε απο λαθος ολο αυτο οπως πχ λες για το ατυχημα με το αμαξι
αν δεχτουμε οτι ο οδηγος δεν ηταν μεθυσμενος δεν παραβιασε τον κοκ κλπ κλπ
με μαλακες δεν ομιλω, καλη σου μερα καραγκιοζη

Σε ευχαριστώ που με δικαιώνεις. Καλή σου συνέχεια και κουράγιο σ αυτούς που σε φροντίζουν.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Οι κοινωνίες δεν έχουν αναρωτηθεί για αυτά που λες εδώ και χιλιάδες χρόνια; Αυτά που προτείνετε τα ενστερνίζοταν κοινωνικά σύνολα με λίγη ιστορία πίσω τους ή μετά από πολιτισμική κατάπτωση (μεσαίωνας) Ο δυτικός κόσμος που τον βαραίνουν 100δες πόλεμοι και χιλιάδες χρόνια προβληματισμού κατέληξε στον σωφρονισμό. Επειδή ανάμεσα μας υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα από περιθωριακοί έως βαριά σχιζοφρενείς δεν σημαίνει πως κάνουμε εμείς το λάθος και στην εποχή του χαλκού έκαναν το σωστό.

κατ'αρχήν λάθος διαβάζεις ότι προτείνα εγώ τουλάχιστο κάτι. Από την άλλη ακόμα και στην Ε.Ε. υπάρχουν τεράστιες αποστάσεις μεταξύ των σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Στη διεθνή βιβλιογραφία πρωτοπορεί ας πούμε το Σουηδικό μοντέλο. Αν πιστεύεις ότι δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα και στο σωφρονιστικό της σύστημα, I rest my case

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom