Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το κερεις οτι τα πρωινα δουλευει γυμαναστρια σε δημοτικο στην καλλιθεα.??.....μερικα πραγματα αν δεν τα γνωριζεται μην τα γραφεται μονο για να γραφτουν.....
έτσι σου είπε??
κ εάν σου το είπε δεν νομίζω πως είναι πρέπον να το δημοσιεύεις εδω. Η προσωπική ζωή του καθενός δεν θα πρέπει να γίνεται αντικείμενο ενημέρωσης

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
το κερεις οτι τα πρωινα δουλευει γυμαναστρια σε δημοτικο στην καλλιθεα......μερικα πραγματα αν δεν τα γνωριζεται μην τα γραφεται μονο για να γραφτουν.....

Ωστε καβαλιώτισα.... σε μενα θεσσαλονικια στον επομενο απο δραμα και στο μεθεπόμενο απο Σέρρες.Όποιος κατάλαβε καταλαβε....
Επίσης για να δουλεψεις γυμναστρια αν δεν κανω λαθος  θα πρεπει να εχεις πτυχιο τεφαα και για να εχεις πτυχιο τεφαα θα πρεπει να εχεις περασει φυσιολογια πχ και για να εχεις περασει φυσιολογια θα πρεπει να ειχες καθηγητη τον Κ..... τουλάχιστον στη Θεσσαλονικη γιατι τεφαα Θεσσαλονικης τελειωσε ετσι μου ειπε. Γράφω που και που ετσι για να γράφω. Χριστινάκι αφου μας διαβαζεις οπως μου ειπες γιατι δεν μπαινεις στον κοπο να απαντησεις και αφηνεις αλλους να το κανουν. Φιλε απ τα νησια του Πασχα δεν εχω να χωρισω τιποτα μαζι σου μεχρι και τουμπα λιμπρε σε κερναω.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έχει πλάκα πάντως πόσο μπορεί να φάει κόλλημα κάποιος με μια κοπέλα και κάποιος άλλος να την θεωρεί κρύα...
η Χριστίνα πάντως είναι κοπέλα που σου μένει αξέχαστη!!!

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Ρε παιδιά όταν κάποιος έχει επισκεφτεί μια κοπέλα μια φορά μόνο ή δύο σε ένα τέτοιο χώρο, για ποιό λόγο να του πει όλη την αλήθεια για τη ζωή της;
Έχει καμιά υποχρέωση; Τον ξέρει από χθες; Του έχει εμπιστοσύνη;
Ναι και μένα μου αρέσει τρομερά η ειλικρίνεια, αλλά δεν μπορείς να το απαιτήσεις από μια κοπέλα που εργάζεται σε ένα τέτοιο χώρο.
Μπορεί κάποια στιγμή να σου πει και ψέματα.
Δεν έχω δει το πτυχίο που λέτε. Πιστεύω αυτά που είπε γιατί είμαι καλόπιστος. Ότι μου λένε το δέχομαι, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Πάντως οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος βλέπει ότι η Χριστίνα προσέχει πάρα πολύ το σώμα της και την καθαριότητά της (σε σημείο υπερβολικό).

Γειά σου n.smirni, είμαι μια χαρά…
Καλά που είσαι και εσύ fan της Χριστίνας και δεν είμαι μόνος μου.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πάλι το παρατραβήξατε το θέμα και αναγκάσατε τον γνωστο "Χριστινολόγο" να παρέμβει...πάνω που είχε αρχίσει απεξάρτηση ο άνθρωπος....
Με την Χριστίνα εχω πάει μια φορά ολη κι ολη,οταν δούλευε στη Στουρνάρη.Είχα γράψει τότε την αποψή μου,άποψη αντίθετη απο την πλειοψηφία των συναγωνιστών.Μέχρι εδω καλά.Τώρα,και μένα μου είπε οτι ειναι Θεσσαλονικιά και γυμνάστρια.Και λοιπόν? και αν δεν είναι? μας ενδιαφέρει εμας? αλλο τίποτα πιο ουσιαστικό δεν έχουμε να ασχοληθούμε?

Πολύ ασχημα κάνατε που είπατε για την πρωινή δουλειά της....εκει βέβαια εχει το πραγματικό της ονομα,όμως ας μην εκθέτουμε την κοπέλλα χωρίς λόγο....ρώτησα πριν καιρό μια συνάδελφό της στο μαγαζί τι θα γίνει αν κάποιος γνωστός της απο τη δουλειά έρθει στο μασατζίδικο.Και μου ειπε "θα του κάνει ένα κανονικό μασαζ με πετσέττα και τίποτε άλλο"...... :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φιλαρακι φενεται θα ειχες πιει πολυ κολα λιμπρε η οπως το λετε αυτο εκει στη σαλλονικα ,αν η χριστινα ειναι απο την αλβανια κ οχι απο την καβαλα εγω ειμαι απο τα νησια του πασχα  :cheesy: :cheesy:

απο τα νησιά του πασχα είσαι?και καλά τοσο καιρό γιατί με πήγαινες στα νησιά των Χιστουγέννων διακοπές μωράκι? :s&m_3:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πάλι το παρατραβήξατε το θέμα και αναγκάσατε τον γνωστο "Χριστινολόγο" να παρέμβει...πάνω που είχε αρχίσει απεξάρτηση ο άνθρωπος....
Με την Χριστίνα εχω πάει μια φορά ολη κι ολη,οταν δούλευε στη Στουρνάρη.Είχα γράψει τότε την αποψή μου,άποψη αντίθετη απο την πλειοψηφία των συναγωνιστών.Μέχρι εδω καλά.Τώρα,και μένα μου είπε οτι ειναι Θεσσαλονικιά και γυμνάστρια.Και λοιπόν? και αν δεν είναι? μας ενδιαφέρει εμας? αλλο τίποτα πιο ουσιαστικό δεν έχουμε να ασχοληθούμε?

Πολύ ασχημα κάνατε που είπατε για την πρωινή δουλειά της....εκει βέβαια εχει το πραγματικό της ονομα,όμως ας μην εκθέτουμε την κοπέλλα χωρίς λόγο....ρώτησα πριν καιρό μια συνάδελφό της στο μαγαζί τι θα γίνει αν κάποιος γνωστός της απο τη δουλειά έρθει στο μασατζίδικο.Και μου ειπε "θα του κάνει ένα κανονικό μασαζ με πετσέττα και τίποτε άλλο"...... :rockon:

πώς φαίνεται ο σωστός και μετρημένος άνθρωπος!!!!!

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Γειά σου Andy.
Kαλά μιλάμε γέλασα πολύ με το ''γνωστό Χριστιανολόγο'' και το ''απεξάρτηση''.
Ακόμα χτυπιέμαι στο γέλιο. Άπαιχτα και τα δύο.
Νιώθω σαν να είμαι με μια παρέα με φίλους και να συζητάμε.
Σε λίγο βέβαια θα κλείσω το computer γιατί δεν μπορεί να τραβήξει έτσι η νύχτα, να ασχολούμαστε με αυτό.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γειά σου Andy.
Kαλά μιλάμε γέλασα πολύ με το ''γνωστό Χριστιανολόγο'' και το ''απεξάρτηση''.
Ακόμα χτυπιέμαι στο γέλιο. Άπαιχτα και τα δύο.
Νιώθω σαν να είμαι με μια παρέα με φίλους και να συζητάμε.
Σε λίγο βέβαια θα κλείσω το computer γιατί δεν μπορεί να τραβήξει έτσι η νύχτα, να ασχολούμαστε με αυτό.

και πολύ σοφά θα κάνεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως με όλες αυτές τις αποκαλύψεις αρχίζω και αμφιβάλλω και για την ιθαγένεια-υπηκοότητα όλων των σεριφοκορασίδων και μασαζιάρηδων που με εχουν ενημερωσει για τον τοπο καταγωγή τους!μήπως η ντάλλυ είναι από τα δερβενάκια?μήπως η τζένη είναι απο το τουρκεμνιστάν?μήπως ο νέασμύρνη76 είναι απο την μαδαγασκάρη και ο άντυ από την ανγκόλα?βρέ μπάς και ο βυζάρας είναι από την ουγκάντα και ο τζέρυ από το ελσίνκι?

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Καληνύχτα συναγωνιστές.

Ένα είναι σίγουρο πάντως.
Ότι τα μαγαζιά και οι κοπέλες βελτιώνονται, έστω και λίγο, με τα σχόλια που γίνονται.

Τελικά Andy έχεις χιούμορ.
Ακόμα χτυπιέμαι στο γέλιο με το ''γνωστό Χριστινολόγο''.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.811
Πόντοι
46.232
πάντως με όλες αυτές τις αποκαλύψεις αρχίζω και αμφιβάλλω και για την ιθαγένεια-υπηκοότητα όλων των σεριφοκορασίδων και μασαζιάρηδων που με εχουν ενημερωσει για τον τοπο καταγωγή τους!μήπως η ντάλλυ είναι από τα δερβενάκια?μήπως η τζένη είναι απο το τουρκεμνιστάν?μήπως ο νέασμύρνη76 είναι απο την μαδαγασκάρη και ο άντυ από την ανγκόλα?βρέ μπάς και ο βυζάρας είναι από την ουγκάντα και ο τζέρυ από το ελσίνκι?
να δηλωθουμε βρε παιδια.....να δειξουμε τα χαρτια μας.......στην ελλαδα εκτος απο το οτι ο καθενας ειναι οτι δηλωνει τωρα θα ειναι κα απο οπου δηλωνει..... :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.811
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα  στις 11.30 , επιτηδες νωρις νωρις για να μην πετυχω την χριστιναρα , δεν ειχα ορεξη για δυνατα γαμησια σημερα...ροστερ ευα , μονικα κ ελενη παντελος αδιαφορα μιλφ η σεριφ ειπε οτι στις 14.00 ερχεται η τζενη(η γνωστη κ απο στουρναρη) κ στις 15.00 η χριστιναρα.καθισαμε λιγο στο σαλονακι κ μου ειπε οτι ειναι πολυ πεσμενα πραγματα κ οτι απο αυριο θα της ερθουν 3-4 καινουργιες κοπελες αλλα να μην την ρωτησω ποιες γιατι ουτε αυτη δεν ξερει...ειπε οτι το καλοκαιρι ηταν χαλια κ οτι οι κοπελες ποια δεν ερχονται ευκολα για δουλεια....της ειπα ριχτε λιγο της τιμες κ μου απαντησε δεν αποφασιζω εγω....

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Πολύ καλά της είπες!...

... και σαν ποιος αποφασίζει, δηλαδή, για τις τιμές;
Καλά θα κάνουν τα... "κορίτσα" και οι παντός είδους ενδιάμεσοι να εννοήσουν ότι δεν μπορούν να χρεώνουν τιμές 2008 στην υπό διάλυση πραγματικότητα του 2011.

Μίζερο, αλλά -δυστυχώς- αληθές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.811
Πόντοι
46.232
Πολύ καλά της είπες!...

... και σαν ποιος αποφασίζει, δηλαδή, για τις τιμές;
Καλά θα κάνουν τα... "κορίτσα" και οι παντός είδους ενδιάμεσοι να εννοήσουν ότι δεν μπορούν να χρεώνουν τιμές 2008 στην υπό διάλυση πραγματικότητα του 2011.

Μίζερο, αλλά -δυστυχώς- αληθές.
καλα τα λες αλλα ποιος μας ακουει/διαβαζει......

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μια χαρά διαβάζουν.
Και είναι καιρός να αφήσουμε κατά μέρος ντροπές και ευθιξίες και να τους το λέμε... "ενώπιοι ενωπίαις", όπως άριστα έπραξες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.811
Πόντοι
46.232
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom