Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ήδη έχω να πάω σε μασατζίδικο από τις 7/7/11 και συνεχίζω.....

υ.γ.με λένε παθο και είμαι καλα!!!!!! :rockon:

σε....μασατζίδικο γενικώς η "στο μασατζίδικο"? με άλλα λόγια,απέχεις συνειδητά η ακολουθείς συγκεκριμένο πρόγραμμα απεξάρτησης?
Οτι και αν είναι,καλό σου κάνει.....πλάκα κάνω,ελπίζω να μην παρεξηγηθείς.....

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
ναι γιατι η χριστιναρα τι ειναι....πρωτα παοκ κ μετα γαυρινα κ αυτη.....

Τσιμπησες κι εσυ με το αλμπανο ότι είναι απο θεσσαλονίκη.
Εμείς που είμαστε από κει ξέρουμε αν είναι θεσσαλονικια η αν απλα έχει ζήσει λιγα χρόνια εδω πάνω και με μια απλή κουβεντα και δυο τρεις πονηρες ερωτήσεις μπορουμε να το καταλαβουμε.
Τέλος πάντων δεν έχω κατι με τους αλβανους απλα με ενοχλουν οσοι προσπαθουν να κρύψουν την καταγωγή τους πχ εγώ τώρα με τα με και τα σε να λεω οτι ειμαι Αθηναίος.
Την συγκεκριμένη επειδη την πηρα προσφατα μαλλον υπερτιμημενη τη βρηκα και ότι το έχει καβαλήσει για τα καλά το καλάμι.
Άποψη μου πάντα και με όλη την καλή διαθεση απέναντι σου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σε....μασατζίδικο γενικώς η "στο μασατζίδικο"? με άλλα λόγια,απέχεις συνειδητά η ακολουθείς συγκεκριμένο πρόγραμμα απεξάρτησης?
Οτι και αν είναι,καλό σου κάνει.....πλάκα κάνω,ελπίζω να μην παρεξηγηθείς.....

οχι βέβαια....αφού ξέρεις ότι δεν παρεξηγούμαι. :-* . Κάνω απεξάρτηση γενική λοιπόν...για να ικανοποιήσω την περιέργεια σου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εμείς που είμαστε από κει ξέρουμε αν είναι θεσσαλονικια η αν απλα έχει ζήσει λιγα χρόνια εδω πάνω και με μια απλή κουβεντα και δυο τρεις πονηρες ερωτήσεις μπορουμε να το καταλαβουμε.
Τέλος πάντων δεν έχω κατι με τους αλβανους απλα με ενοχλουν οσοι προσπαθουν να κρύψουν την καταγωγή τους πχ εγώ τώρα με τα με και τα σε να λεω οτι ειμαι Αθηναίος.
Την συγκεκριμένη επειδη την πηρα προσφατα μαλλον υπερτιμημενη τη βρηκα και ότι το έχει καβαλήσει για τα καλά το καλάμι.

καλά άν είναι η Χριστίνα Αλβανίδα θα πάω να κάνω αυταρχικό στο 104! :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιζει ρολο η προελευσιs  η  η  ευχαριστησιs??????

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Α και κατι αλλο που αποδεικνυει ποσο μουφα ειναι η γκομενα
Ισχυρίζεται οτι ειναι τεφαατζου επειδη στη σχολη που σπουδασα τα τεφαα κάνουν καποια μαθηματα απο δικους μας καθηγητες όταν την ρωτησα σχετικα άλλαξε αμεσως θεμα
Ξεκολλάτε ένα πουτανακι ειναι καλύτερο απ αυτα που κυκλοφορουν συνηθως αλλά μη την εξιδανικευετε ηδη τον έχει παρει ψηλά τον αμανέ

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Παιζει ρολο η προελευσιs  η  η  ευχαριστησιs??????

Δεν κρινω τις υπηρεσιες της, κρινω ενα υφακι που ειχε που δεν μου αρεσε καθολου γεγονος στο οποιο εχετε συμβαλλει πολλοι με τα γραφομενα σας.
Εμενα παντως με ξενέρωσε αυτο το τουπε της

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν κρινω τις υπηρεσιες της, κρινω ενα υφακι που ειχε που δεν μου αρεσε καθολου γεγονος στο οποιο εχετε συμβαλλει πολλοι με τα γραφομενα σας.
Εμενα παντως με ξενέρωσε αυτο το τουπε της

Μαυρο δαγκωτο αν εχει υφακι....Απλα εγω ειπα οτι δεν με πειραζει η εθνικη προελευση αν εχει σωστη συμπεριφορα
Θα αργησουμε πολυ να δουμε μασαζ Κινεζικα σαν αυτα που βλεπουμε στα βιδεο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.785
Πόντοι
46.232
φιλαρακι φενεται θα ειχες πιει πολυ κολα λιμπρε η οπως το λετε αυτο εκει στη σαλλονικα ,αν η χριστινα ειναι απο την αλβανια κ οχι απο την καβαλα εγω ειμαι απο τα νησια του πασχα  :cheesy: :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.785
Πόντοι
46.232
Α και κατι αλλο που αποδεικνυει ποσο μουφα ειναι η γκομενα
Ισχυρίζεται οτι ειναι τεφαατζου επειδη στη σχολη που σπουδασα τα τεφαα κάνουν καποια μαθηματα απο δικους μας καθηγητες όταν την ρωτησα σχετικα άλλαξε αμεσως θεμα
Ξεκολλάτε ένα πουτανακι ειναι καλύτερο απ αυτα που κυκλοφορουν συνηθως αλλά μη την εξιδανικευετε ηδη τον έχει παρει ψηλά τον αμανέ
το κερεις οτι τα πρωινα δουλευει γυμαναστρια σε δημοτικο στην καλλιθεα......μερικα πραγματα αν δεν τα γνωριζεται μην τα γραφεται μονο για να γραφτουν.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.785
Πόντοι
46.232
Μαυρο δαγκωτο αν εχει υφακι....Απλα εγω ειπα οτι δεν με πειραζει η εθνικη προελευση αν εχει σωστη συμπεριφορα
Θα αργησουμε πολυ να δουμε μασαζ Κινεζικα σαν αυτα που βλεπουμε στα βιδεο
μην μασας το υφακι το ειχε παντα κ στα αλλα μαγαζια που δουλευε....το θεμα ειναι τι βγαζει πανω στο κρεβατι κ οτι ειναι μουναρος τουμπανος

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Λοιπόν σχετικά με τη Χριστίνα.
Αυτό που πρέπει να κοιτάξει κανείς είναι η ουσία…

Τη γουστάρει σαν γυναίκα, γουστάρει το σώμα της;
Περνάει καλά μαζί της, καυλώνει, εκτονώνεται, ηρεμεί;
Είναι καλό το service της ή είναι κομοδίνο;
Είναι καθαρή (ΒΑΣΙΚΟ);
Σέβεται τον πελάτη, είναι ευγενική;
Θα ξαναπήγαινε ή έκλαψε τα λεφτά του;

Εμένα προσωπικά με καλύπτει 100% σε όλα αυτά… και χέστηκα για τα πτυχία.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ SITE.
Αν συμφωνούσαμε όλοι τότε καήκαμε.

Τώρα σχετικά με το υφάκι που λέτε.
Όταν πας για 1η φορά μαζί της τη βλέπεις αλλιώς.
Επίτηδες οι γυναίκες στην αρχή έχουν και λίγο τουπέ.
Όταν πας περισσότερες φορές μαζί τους δεν έχουν ανάγκη να σου το παίξουν πια (εκτός αν είναι κομπλεξικές).
Αν κάποια έχει ύφος κακομοίρας τότε τη λυπάσαι… και δεν υπάρχει περίπτωση να τη γαμήσεις.
Σε μένα προσωπικά η Χριστίνα έχει πολύ απλή συμπεριφορά. Είναι προσιτή. Δεν έχει ανάγκη να το παίξει κάτι, ούτε έχει ανάγκη να μου αποδείξει κάτι. Βέβαια την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές.
(Έχω πει στη Χριστίνα αρκετές φορές να μην το πάρει ποτέ πάνω της, γιατί οι καταστάσεις αλλάζουν και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Π.χ. από εκεί που έχεις δουλειά μετά να μην δουλεύεις πια.)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.785
Πόντοι
46.232
Λοιπόν σχετικά με τη Χριστίνα.
Αυτό που πρέπει να κοιτάξει κανείς είναι η ουσία…

Τη γουστάρει σαν γυναίκα, γουστάρει το σώμα της;
Περνάει καλά μαζί της, καυλώνει, εκτονώνεται, ηρεμεί;
Είναι καλό το service της ή είναι κομοδίνο;
Είναι καθαρή (ΒΑΣΙΚΟ);
Σέβεται τον πελάτη, είναι ευγενική;
Θα ξαναπήγαινε ή έκλαψε τα λεφτά του;

Εμένα προσωπικά με καλύπτει 100% σε όλα αυτά… και χέστηκα για τα πτυχία.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ SITE.
Αν συμφωνούσαμε όλοι τότε καήκαμε.

Τώρα σχετικά με το υφάκι που λέτε.
Όταν πας για 1η φορά μαζί της τη βλέπεις αλλιώς.
Επίτηδες οι γυναίκες στην αρχή έχουν και λίγο τουπέ.
Όταν πας περισσότερες φορές μαζί τους δεν έχουν ανάγκη να σου το παίξουν πια (εκτός αν είναι κομπλεξικές).
Αν κάποια έχει ύφος κακομοίρας τότε τη λυπάσαι… και δεν υπάρχει περίπτωση να τη γαμήσεις.
Σε μένα προσωπικά η Χριστίνα έχει πολύ απλή συμπεριφορά. Είναι προσιτή. Δεν έχει ανάγκη να το παίξει κάτι, ούτε έχει ανάγκη να μου αποδείξει κάτι. Βέβαια την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές.
(Έχω πει στη Χριστίνα αρκετές φορές να μην το πάρει ποτέ πάνω της, γιατί οι καταστάσεις αλλάζουν και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Π.χ. από εκεί που έχεις δουλειά μετά να μην δουλεύεις πια.)
ωπ....μην απαντας εσυ για την χριστινα.....θα ξαναεθιστεις... :grin: :grin: :grin: , ολα καλα ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom