"Αndy είχες γράψει λίγο πιο παλιά κάτι εκπληκτικό για το κενό που έχουμε μέσα μας από την έλλειψη αγάπης και ότι η πραγματική αγάπη προσφέρεται πάντα δωρεάν και δεν αγοράζεται. Από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί στο site."
Ασφαλώς είμαστε
και έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι εδω δεν είναι η εκπομπή της Τένιας Μακρή....όμως,δεν πειράζει που και που να λέμε και καμμιά πιο σοβαρή κουβέντα,πέρα απο τσιμπούκια,γλειψίματα και κωλοτρυπίδες...Ολα χρειάζονται.
Η απάντησή σου δείχνει ότι και αυτογνωσία διαθέτεις και τον εαυτό σου τον έχεις ψάξει πολύ....αρα,ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι...Θα σου πω κάτι.Εγω είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος και έχω κάνει πολλές σχέσεις.Απο σχέσεις της εβδομάδος,μέχρι σχέσεις ετων.Σε κάποιες απο τις σχέσεις αυτές,εισέπραξα αγάπη αλλά κακό σεξ.Σε άλλες,φοβερό σεξ,αλλά αδιαφορία....Τον συνδυασμό αγάπη-καλό σεξ δεν τον εχω βρει ακόμα...Φυσικά,έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης και στο ένα και στο άλλο....
Ενα θα σου πώ...όταν είμαι ερωτευμένος,και ανεξάρτητα απο το τι εισπράττω απο την κοπέλλα,δεν μπορώ να πάω με κάποια επι πληρωμεί.Δεν το θέλω,δεν το γουστάρω...Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις,το κάνω παράλληλα με την όποια σχέση έχω,χωρίς τύψεις.Αλλά και χωρίς ψευδαισθήσεις....η πουτάνα είναι πουτάνα,πάει και τελείωσε....
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν,εσύ γουστάρεις τρελλά τη Χριστίνα,αλλά ευτυχώς δεν είσαι ερωτευμένος μαζί της...διαφορετικά,θα σε πείραζε πάρα πολύ η δουλειά που κάνει...Αρα,κανένα πρόβλημα,εύχομαι καλά γαμήσια επι τη επανόδου της και,που και που,πήδα και καμμιά άλλη έτσι,για ποικιλία....
Να είσαι καλά