Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφε andy, αν και πιστεύω ότι είμαστε κάπως   :offtopic: , απλά να σου υπενθυμίσω ότι ζούμε (και θα ζήσουμε από το Φθινόπωρο και μετά) σε εποχές πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες, για τους περισσότερους από εμάς.
Επειδή δεν θέλω να κουράσω τους συναγωνιστές με το "φιλοσοφικό" του θέματος περί διοίκησης "επιχειρήσεων", απλά να σου πω ότι, συμφωνώ στην πρώτη παράγραφο, αλλά διαφωνώ καθέτως στην δεύτερη.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συνάδελφε andy, αν και πιστεύω ότι είμαστε κάπως   :offtopic: , απλά να σου υπενθυμίσω ότι ζούμε (και θα ζήσουμε από το Φθινόπωρο και μετά) σε εποχές πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες, για τους περισσότερους από εμάς.
Επειδή δεν θέλω να κουράσω τους συναγωνιστές με το "φιλοσοφικό" του θέματος περί διοίκησης "επιχειρήσεων", απλά να σου πω ότι, συμφωνώ στην πρώτη παράγραφο, αλλά διαφωνώ καθέτως στην δεύτερη.

Η διαφωνία είναι μέρος μιας συζήτησης,επομένως καλοδεχούμενη....Οσο για την δεύτερη παράγραφο,εγω λέω τι γίνεται συνήθως,όχι τι θα έπρεπε να γίνεται....
Εν πάσει περιπτώσει,για τις δύσκολες εποχές,δεν διαφωνώ,όμως τα ίδια λέγαμε και πέρυσι...Θέλεις τη γνώμη μου? η κρίση έχει τελειώσει...απλά δεν άρχισε η ανάκαμψη ακόμα.Πολλοί άνθρωποι περνάνε δύσκολα εδω και 3 χρόνια....αρα,όταν τους μιλάμε τώρα για κρίση,απλά χαμογελάνε...
Σε καταστάσεις σαν κι αυτές αγαπητέ συναγωνιστά,φουντώνουν 3 πράγματα.Η εγκληματικότητα,τα τυχερά παιχνίδια και η πορνεία...αρα,για να επανέλθουμε στο τοπικ,μην περιμένετε πτώση των τιμών...

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Χριστινα ειναι εκει η διακοπες; Παει πρωι η μετα το μεσημερι (οπως οταν ηταν στην Στουρναρη). Λεω να περασω σημερα και ειμαι πρωινος τυπος...

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1

H Χριστίνα είναι εκεί φίλε μου κανονικά. Μετά τις 3.00 είναι σίγουρα.
Αν θέλεις να πας πιο πριν, πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί, μην πας άδικα.

costaspireas

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
το μαγαζι εχει κ ενα τεμαχιο που αποτι μου ειπαν σημερα ειναι καινουργια κ δουλευει μια εβδομαδα.
Μαρια συστηθηκε, ρωσιδακι, ξανθο, 20-23 το εκοψα, φοιτητρια θυμα της κρισης. η σεριφισσα μου ειπε απο μονη της οτι απο μασαζ δεν τα κατεφερνει αλλα μιας κ μου φανηκε χαριτωμενο κ με ωραιο στηθος (οχι μεγαλο αλλα ωραιο) σωματακι καλο, αν κ ειχε λιγο κοιλιτσα αλλα ειπα να το τιμησω...αλωστε ειχε πολυ κοσμο την ωρα που πηγα κ μονη αυτη κ η Ολγα ηταν ελευθερες κ πηρα την μικρη.. θελει καθοδηγηση στο δωματιο αλλα για πρωτη φορα μαζι της ηταν αρκετα ανετη κ δεκτικη, οποτε περνει βελτιωση φανταζομαι.. cim δεν κανει, στο στηθος τα περνει παντος κ το κουλουρι δεν δινει ακομα τουλαχιστον.

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ. ΠΡΟΤΙΜΙΘΗΚΕ Η ΤΖΕΝΗ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΙΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΟΣΜΗ..ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΥΚΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ....ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ..

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Πριν λίγες μέρες γύρισα από τις διακοπές και αποφάσισα να επισκεφτώ το μαγαζί. Παρόλο που έχω φάει ''το τρελλό κόλλημα'' με τη Χριστίνα, εδώ και μήνες (σε σημείο καψούρας δυστυχώς – το παραδέχθηκα) αποφάσισα να δοκιμάσω για πρώτη φορά τη Τζένη (μου είπε ένας φίλος μου ότι αξίζει και είχα περιέργεια να δοκιμάσω κάτι καινούργιο).
Η Τζένη μοιάζει πάρα πολύ με τη Χριστίνα στο στυλ. Μελαχροινή, περίπου στο ίδιο ύψος με τη Χριστίνα, λίγο πιο αδύνατη. Όταν γδύθηκε και την άγγιξα έπαθα πλάκα από το πόσο σφιχτό σώμα είχε, με ελάχιστο λίπος. Αν και γουστάρω πιο χοντρές, παραδέχομαι ότι έχει σούπερ σώμα. Αυτό που μου άρεσε τρομερά (και μου έμεινε στο μυαλό από όλη τη φάση) είναι ότι όταν ήταν από πάνω μου τελείωσε πραγματικά. Την έβλεπα που χτυπιότανε και ένιωσα τα υγρά της, παρόλο που φόραγα προφυλακτικό. Ερεθίζομαι τρομερά όταν νιώθω κάποια να χύνει πραγματικά και δεν με κοροϊδεύει. Κατά τα άλλα, μου φάνηκε μια χαρά από καθαριότητα. Δεν μου μύρισε ούτε δευτερόλεπτο άσχημα όταν την έγλυψα (όπως λέει ο φίλος μας παραπάνω). Έκανε μπάνιο πριν και μετά (την ίδια τρελλάρα με την καθαριότητα που έχει η Χριστίνα έχει και αυτή).

Ευχαριστώ ρε παιδιά, ειλικρινά, για τις χρήσιμες συμβουλές που μου δώσατε όλοι, σαν πραγματικοί φίλοι, πριν ενάμισι μήνα. Απλώς είναι δύσκολο, όταν βλέπεις ένα άτομο και χτυπάει η καρδιά σου λίγο πιο γρήγορα, να το πολεμήσεις (Καρδιά είναι αυτή. Τι θα της πεις; Μη χτυπάς πιο γρήγορα. Δυστυχώς δεν γίνεται). Ελπίζω να ξεκολλήσω λίγο από τη Χριστίνα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
Ευχαριστώ ρε παιδιά, ειλικρινά, για τις χρήσιμες συμβουλές που μου δώσατε όλοι, σαν πραγματικοί φίλοι, πριν ενάμισι μήνα. Απλώς είναι δύσκολο, όταν βλέπεις ένα άτομο και χτυπάει η καρδιά σου λίγο πιο γρήγορα, να το πολεμήσεις (Καρδιά είναι αυτή. Τι θα της πεις; Μη χτυπάς πιο γρήγορα. Δυστυχώς δεν γίνεται). Ελπίζω να ξεκολλήσω λίγο από τη Χριστίνα.
ω ερωτας με ρωτα περναει.... :2funny: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συγγνωμη τώρα για να καταλάβω....πήγες εκεί,ήταν η Χριστίνα και διάλεξες άλλη? μιλάμε για τεράστια πρόοδο....μπράβο αγόρι μου....ετσι,καλά της έκανες,γιατί το παίρνουν επάνω τους όταν τις καψουρευόμαστε....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
Συγγνωμη τώρα για να καταλάβω....πήγες εκεί,ήταν η Χριστίνα και διάλεξες άλλη? μιλάμε για τεράστια πρόοδο....μπράβο αγόρι μου....ετσι,καλά της έκανες,γιατί το παίρνουν επάνω τους όταν τις καψουρευόμαστε....
ειδες οι διακοπες του εκαναν καλο.......κ αλλαξε μυαλα

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Ρε παιδιά... η Χριστίνα απουσιάζει αυτή τη βδομάδα από το μαγαζί.
Θα επιστρέψει από βδομάδα.
Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό όταν είναι εκεί η Χριστίνα (να είναι εκεί και να διαλέξω άλλη).
Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω, με τίποτα.
Υπάρχει όμως και μια ενδιάμεση λύση......χμ....ντουέτο και με τις δύο (βέβαια ''είναι πολλά τα λεφτά Άρη'' τα 160) και έχω ξοδέψει ήδη αρκετά στις διακοπές.
Πάντως ειλικρινά ευχαριστώ Andy και n.smirni. Aς με κράξατε μερικοί δεν πειράζει (ήταν πριν 2,5 μήνες τελικά, αρχές Ιουνίου).

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Aυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν μπορώ να προσφέρω και εγώ στην ενημέρωση.
Γράφω όλο για το συγκεκριμένο μαγαζί, ενώ για άλλα μαγαζιά γράφω πληροφορίες από παλιότερες μου επισκέψεις (είμαι εφημερίδα που λέει παλιά νέα).
Τέλος πάντων. Σε ότι μου γράψετε θα απαντήσω αύριο, γιατί πρέπει να φύγω τώρα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να σε ρωτήσω κάτι εντελώς φιλικά? αν πας στο μαγαζί,είναι εκεί η Χριστίνα,αλλά βρίσκεται σε δωμάτιο με πελάτη....τι θα κάνεις? θα σε πειράξει το γεγονός αυτό καθ' αυτό? δηλαδή το ότι η γυναίκα που γουστάρεις πηδιέται εκείνη την στιγμή με άλλον λίγα μέτρα μακριά σου? ναι μεν ξέρεις τι δουλειά κάνει,αλλά είναι διαφορετικό να βιώνεις αυτή την κατάσταση....
Τι θα κάνεις λοιπόν? θα την περιμένεις? θα πάρεις άλλη για να την "εκδικηθείς"? θα σηκωθείς να φύγεις?

Ξέρω ότι σου βάζω δύσκολα και ίσως σε πρεσσάρω λίγο παραπάνω,όμως θέλω να δω πως σκέφτεσαι...θα μου πεις "και η γυναίκα μου,η η φιλενάδα μου μπορεί να πηδιέται με άλλους 10...",ναι,αλλά πρώτον δεν το ξέρεις και δεύτερον δεν γίνεται δίπλα σου...έχει διαφορά.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
νομιζω πως εισαι off topic δεν ειναι θρεντ της τενιας μακρης για συμβουλες εδω ...
ας αφοισουμε τον ανθρωπο στην καψουρα του.
Υ.Γ. χωρις να θελω να σου κανω κυριγμα φιλικα σαν αναγνωστης το λεω

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Μια γρηγορη ενημερωση στους συναγωνιστες για το συγκεκριμενο λαδαδικο που επισκεφτηκα μετα απο προτροπη φιλου απο εδω. Επισκεψη προχτες μεσημερι, ειχε 4 τεμαχια κ διαλεξα την Νινη,
Γεωργιανο πιπινι , με πετιτ σωμα και καυλατα βυζακια 2.5αρια .  :pipa1:  καλη αλλα οχι με βαθος και στο  :fuck1: με ικανοποιητικη συμετοχη. Δεν κανει για gfe μια και δεν αφηνει πολλα πολλα
κολπα (δακτυλοσκοπησεις κλπ) αλλα σε γενικες γραμμες ειναι οκ .
Ειδα αλλες 2 κορες αλλα ηταν σα ντολμαδακια και δε θυμαμαι καν τ ονομα τους.
Αυτα , την καλημερα μου σ ολους.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Να σε ρωτήσω κάτι εντελώς φιλικά? αν πας στο μαγαζί,είναι εκεί η Χριστίνα,αλλά βρίσκεται σε δωμάτιο με πελάτη....τι θα κάνεις? θα σε πειράξει το γεγονός αυτό καθ' αυτό? δηλαδή το ότι η γυναίκα που γουστάρεις πηδιέται εκείνη την στιγμή με άλλον λίγα μέτρα μακριά σου? ναι μεν ξέρεις τι δουλειά κάνει,αλλά είναι διαφορετικό να βιώνεις αυτή την κατάσταση....
Τι θα κάνεις λοιπόν? θα την περιμένεις? θα πάρεις άλλη για να την "εκδικηθείς"? θα σηκωθείς να φύγεις?

Ξέρω ότι σου βάζω δύσκολα και ίσως σε πρεσσάρω λίγο παραπάνω,όμως θέλω να δω πως σκέφτεσαι...θα μου πεις "και η γυναίκα μου,η η φιλενάδα μου μπορεί να πηδιέται με άλλους 10...",ναι,αλλά πρώτον δεν το ξέρεις και δεύτερον δεν γίνεται δίπλα σου...έχει διαφορά.

αστον τον άνθρωπο!

υ.γ.τί μου θύμισες κύριε άντυ.... :'(

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
αστον τον άνθρωπο!

υ.γ.τί μου θύμισες κύριε άντυ.... :'(

Φίλε pathos,χαθήκαμε....εγω λέω αυτά που πρέπει να πώ,ως μεγαλύτερος....απο κει και πέρα,ο καθένας κάνει ότι νομίζει...
Πάντως,το έχει η περιοχή φαίνεται να δημιουργεί καρδιοχτύπια.....

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Φίλε Andy μου αρέσει η συζήτηση και θα απαντήσω.
Μου έχει τύχει να πάω και η Χριστίνα να είναι στο δωμάτιο και να περιμένω. Δεν με πείραξε. Επίσης στο προηγούμενο μαγαζί που εργαζόταν είχα πάει με κολλητό μου φίλο (εγώ του το πρότεινα) και μπήκαμε στο δωμάτιο μαζί της και οι 2 (αν διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματά μου θα το βρεις). Δίπλα μου λοιπόν έκανε σεξ μαζί της. Δεν με πείραξε. Αντίθετα το βρήκα ερεθιστικό που μπορούσε ο ένας να κάνει σεξ μαζί της και να παίρνει πίπα στον άλλο. Τώρα θα μου πεις, είμαι ανώμαλο άτομο; Απλώς επειδή έχω φάει χτυπήματα στη ζωή μου (όπως κέρατο) και πληγώθηκα πάρα πολύ, βλέπω τα πράγματα με έναν άλλο τρόπο. Κατάλαβα ότι τα ίδια που κάνω εγώ σαν άντρας μπορούν να τα κάνουν και άλλοι. Έμαθα να μοιράζομαι πράγματα, να εκτιμάω τον εαυτό μου με ότι χαρίσματα έχω, να μη ζηλεύω με κακία, να κάνω αυτοκριτική ώστε να προχωράω και να βελτιώνομαι σαν άτομο.
Δεν ζητάω πολλά από τις γυναίκες. Το βασικό που θέλω είναι η ειλικρίνεια (δηλαδή π.χ. να μου πει: ναι πηδήχτηκα με αυτόν γιατί γούσταρα, αλλά να έχει τα αρχίδια να το παραδεχθεί, δεν γουστάρω ψέματα). Επίσης αυτό που θέλω είναι, όταν μια γυναίκα είναι μαζί μου να μην είναι αλλού το μυαλό της. Eκείνη την ώρα που γίνεται σεξ να είναι μόνο δική μου. Σου αναφέρω το παρακάτω περιστατικό.
Πριν 6 χρόνια μου έτυχε το εξής με κάποια που πήγαινα συστηματικά (με πληρωμή). Αυτή τη 1 ώρα που είμαστε μαζί με έπρηξε με έναν αγαπούλη που είχε. Ενώ αυτός την κυνηγούσε συνέχεια κάτι του έκανε και αυτός τσαντίστηκε και εξαφανίστηκε. Μου έλεγε ότι αυτή ξέρει πολύ καλά τους άντρες και όλοι την κυνηγάνε, αλλά αυτή μας κοροϊδεύει όλους. Λοιπόν αυτή ήταν η τελευταία μας συνάντηση. Δεν με ξαναείδε ποτέ (και ας τη γούσταρα πολύ). Υπάρχουν κάποια όρια στις συμπεριφορές των ανθρώπων που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται. Επίσης κάποια άλλη που έβλεπα συστηματικά μου είπε το εξής: ''Eγώ σήμερα έβγαλα ένα καλό μεροκάματο'' (εγώ ήμουν το μεροκάματο, γιατί ήμουν το μοναδικό ραντεβού της σε ξενοδοχείο). Παρόλο που αυτό που είπε ήταν η ωμή αλήθεια, βρήκα τη συμπεριφορά πολύ υβριστική. Έπεσε τρομερά στην εκτίμηση μου και αραίωσα πολύ τις συναντήσεις. Θέλω να σου πω με αυτά ότι δεν είμαι μαλάκας. Eίμαι ευαίσθητος (δυστυχώς) αλλά αν μου κάνουν κάτι σοβαρό εξαφανίζομαι. Δεν με ξαναβλέπουν. Δεν κάνω ποτέ κακό στον άλλο. Απλώς τον κάνω να σκεφτεί για την λάθος συμπεριφορά του.
Αndy είχες γράψει λίγο πιο παλιά κάτι εκπληκτικό για το κενό που έχουμε μέσα μας από την έλλειψη αγάπης και ότι η πραγματική αγάπη προσφέρεται πάντα δωρεάν και δεν αγοράζεται. Από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί στο site.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
"Αndy είχες γράψει λίγο πιο παλιά κάτι εκπληκτικό για το κενό που έχουμε μέσα μας από την έλλειψη αγάπης και ότι η πραγματική αγάπη προσφέρεται πάντα δωρεάν και δεν αγοράζεται. Από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί στο site."

Ασφαλώς είμαστε  :offtopic: και έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι εδω δεν είναι η εκπομπή της Τένιας Μακρή....όμως,δεν πειράζει που και που να λέμε και καμμιά πιο σοβαρή κουβέντα,πέρα απο τσιμπούκια,γλειψίματα και κωλοτρυπίδες...Ολα χρειάζονται.
Η απάντησή σου δείχνει ότι και αυτογνωσία διαθέτεις και τον εαυτό σου τον έχεις ψάξει πολύ....αρα,ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι...Θα σου πω κάτι.Εγω είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος και έχω κάνει πολλές σχέσεις.Απο σχέσεις της εβδομάδος,μέχρι σχέσεις ετων.Σε κάποιες απο τις σχέσεις αυτές,εισέπραξα αγάπη αλλά κακό σεξ.Σε άλλες,φοβερό σεξ,αλλά αδιαφορία....Τον συνδυασμό αγάπη-καλό σεξ δεν τον εχω βρει ακόμα...Φυσικά,έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης και στο ένα και στο άλλο....
Ενα θα σου πώ...όταν είμαι ερωτευμένος,και ανεξάρτητα απο το τι εισπράττω απο την κοπέλλα,δεν μπορώ να πάω με κάποια επι πληρωμεί.Δεν το θέλω,δεν το γουστάρω...Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις,το κάνω παράλληλα με την όποια σχέση έχω,χωρίς τύψεις.Αλλά και χωρίς ψευδαισθήσεις....η πουτάνα είναι πουτάνα,πάει και τελείωσε....
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν,εσύ γουστάρεις τρελλά τη Χριστίνα,αλλά ευτυχώς δεν είσαι ερωτευμένος μαζί της...διαφορετικά,θα σε πείραζε πάρα πολύ η δουλειά που κάνει...Αρα,κανένα πρόβλημα,εύχομαι καλά γαμήσια επι τη επανόδου της και,που και που,πήδα και καμμιά άλλη έτσι,για ποικιλία....
Να είσαι καλά

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Ευχαριστώ Andy για τις ευχές.
Η αλήθεια είναι πως από το συγκεκριμένο μαγαζί μόνο ένα απωθημένο έχω.
Που δεν έκανα ποτέ πρόγραμμα με την Eύα.
Πιστεύω ότι η Εύα είναι πολύ ωραία γυναικάρα (για τα δικά μου γούστα πάντα).

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom