Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ Andy για τις ευχές.
Η αλήθεια είναι πως από το συγκεκριμένο μαγαζί μόνο ένα απωθημένο έχω.
Που δεν έκανα ποτέ πρόγραμμα με την Eύα.
Πιστεύω ότι η Εύα είναι πολύ ωραία γυναικάρα (για τα δικά μου γούστα πάντα).
και αντεχει και το σκληρο γαμησι...... ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ευχαριστώ Andy για τις ευχές.
Η αλήθεια είναι πως από το συγκεκριμένο μαγαζί μόνο ένα απωθημένο έχω.
Που δεν έκανα ποτέ πρόγραμμα με την Eύα.
Πιστεύω ότι η Εύα είναι πολύ ωραία γυναικάρα (για τα δικά μου γούστα πάντα).

H Ευα είναι παλιά γνώριμη.....η αλήθεια είναι ότι κάνει καλό πρόγραμμα,αλλά έχει παχύνει αρκετά τωρα τελευταία....τέλος πάντων,πριν λίγες μέρες πέρασα απο κει και το ρόστερ ήταν απογοητευτικό....έψαξα αυτή τη Τζένη που λέτε,αλλά δεν την βρήκα....ντράπηκα να φύγω (αυτά κάνουν τα κολλητηλίκια με τις σερίφισσες.... :2funny:) και επέλεξα μετά απο πάρα πολύ καιρό την Ευα....δεν πέρασα άσχημα,αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας....τέλος πάντων,αφού σου αρέσει ο σωματότυπος της Χριστίνας,θα σου αρέσει κι αυτή....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.855
Πόντοι
46.232
H Ευα είναι παλιά γνώριμη.....η αλήθεια είναι ότι κάνει καλό πρόγραμμα,αλλά έχει παχύνει αρκετά τωρα τελευταία....τέλος πάντων,πριν λίγες μέρες πέρασα απο κει και το ρόστερ ήταν απογοητευτικό....έψαξα αυτή τη Τζένη που λέτε,αλλά δεν την βρήκα....ντράπηκα να φύγω (αυτά κάνουν τα κολλητηλίκια με τις σερίφισσες.... :2funny:) και επέλεξα μετά απο πάρα πολύ καιρό την Ευα....δεν πέρασα άσχημα,αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας....τέλος πάντων,αφού σου αρέσει ο σωματότυπος της Χριστίνας,θα σου αρέσει κι αυτή....
οχι ρε andy δεν ειναι εποχες για ντροπες , ειδικα με τον τροπο που μας βλεπουν κ ασχετα με τις φιλιες που εχουμε μαζι τους.....

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί στο μάτι που η Εύα έχει παχύνει.

Αλλά άλλο Εύα, άλλο Τζένη και άλλο Χριστινάρα...

Η καθεμιά έχει τη δική της γοητεία.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η πλάκα με την Ευα είναι ότι εχω πάει 10-15 φορές,διαλέγω κάθε φορά άλλη,οπότε μόλις με δει μου πετάει ένα ξερο "γειά" και εξαφανίζεται,διότι ξέρει ότι δεν θα την επιλέξω....την είχα πάρει την πρώτη φορά που πήγα στο μαγαζί,πριν 2 η 3 χρόνια,και έκτοτε δεν...
Προχθές λοιπόν έγινε το ίδιο....όταν τελείωσε η παρουσίαση,έρχεται η Ντάλλυ και μου λέει "ποιά θέλεις?"...ε,είπαμε ντράπηκα να φύγω....δεν ρώτησα για την Τζένη,διότι η θα έλειπε η θα ήταν με πελάτη,οπότε δεν γουστάρω να πάρω κάποια που μόλις τελείωσε συνεδρία....
Επέλεξα λοιπόν την Ευα,η οποία ήρθε στο δωμάτιο με εντελώς άλλο υφος....γελάκια,χαδάκια,πουτανιές,κλπ.Ούτε η ίδια δεν το πίστευε ότι την διάλεξα....πάντως,η κοπέλλα εντάξει είναι παχιά,αλλά και καθαρή είναι και μασαζ ξέρει και όλα καλά...να μην την αδικήσουμε....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έχουν περίεργο μνημονικό και ψυχολογία οι άτιμες...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τσούκου, τσούκου, μπρούκου... ο δολοφόνος επιστρέφει ΠΑΝΤΑ στον τόπο του εγκλήματος!!!!
Btw πως τα είδες τα μωρά του Χαλανδρίου? Υπερπαραγωγές PRIVATE!!!!! :dancing:

το κακό είναι ότι δεν κάνουν για παραγωγές επιπέδου λούκα νταμιάνο,τζιανκάρλο μπίνι και μαξ μπελοτσιο!

nukemf

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
14
Πόντοι
0
επισκεψη χθες το απογευμα .
προγραμμα διπλο με Χριστινα - Τζενη. Αψογες , θερμες , "τρελλες", καβλιαρες, μαυρισμενες.
περασα αψογα . απλα οποιος εχει γερο πορτοφολι ας προτιμησει 2 ωρες μαζι τους για να τιμησει και τις 2 οπως πρεπει .

μονο μειον ειναι οτι η Τζενη ειναι γαυρινα !!!!!!!!!    :P

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πόσο το 2πλό? 2 ώρες και 2 καταθέσεις?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
προγραμμα διπλο με Χριστινα - Τζενη. Αψογες , θερμες , "τρελλες", καβλιαρες, μαυρισμενες.
περασα αψογα . απλα οποιος εχει γερο πορτοφολι ας προτιμησει 2 ωρες μαζι τους για να τιμησει και τις 2 οπως πρεπει .

:think: :think:  :think:    1 ωρα δεν γινεται ?     

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μια γρηγορη ενημερωση στους συναγωνιστες για το συγκεκριμενο λαδαδικο που επισκεφτηκα μετα απο προτροπη φιλου απο εδω. Επισκεψη προχτες μεσημερι, ειχε 4 τεμαχια κ διαλεξα την Νινη,
Γεωργιανο πιπινι , με πετιτ σωμα και καυλατα βυζακια 2.5αρια .  :pipa1:  καλη αλλα οχι με βαθος και στο  :fuck1: με ικανοποιητικη συμετοχη. Δεν κανει για gfe μια και δεν αφηνει πολλα πολλα
κολπα (δακτυλοσκοπησεις κλπ) αλλα σε γενικες γραμμες ειναι οκ .
  το μωρακι  :-*

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21

Και η Χριστίνα τι ομάδα ειναι  Φλαμουρτάρι !!!!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Μια γρηγορη ενημερωση στους συναγωνιστες για το συγκεκριμενο λαδαδικο που επισκεφτηκα μετα απο προτροπη φιλου απο εδω. Επισκεψη προχτες μεσημερι, ειχε 4 τεμαχια κ διαλεξα την Νινη,
Γεωργιανο πιπινι , με πετιτ σωμα και καυλατα βυζακια 2.5αρια . 
μηπως είναι αυτή?? :think:
www.mamba.ru/lile13/]http://www.mamba.ru/lile13/[/url]

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
βαριέμαι να πάω να τις γαμήσω. Από εδώ και πέρα θα με κερδάει η φράπα...μου μένουν και τα 80 έτσι.. ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σκέψου πόσα λεφτά θα εξοικονομήσεις...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.855
Πόντοι
46.232

ναι γιατι η χριστιναρα τι ειναι....πρωτα παοκ κ μετα γαυρινα κ αυτη.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom