Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Με ποιο sms ψωνιζεται;
Το bachelor μας απέδειξε ότι είναι μοναδικό στο είδος διότι δεν νομίζω ότι πρόκειται εγώ προσωπικά να ξαναδώ ένα σόου που θα με κάνει να ξαναγελασω τόσο πολύ και να περάσω τόσο ευχάριστα την ώρα μου όταν κάθομαι να το δω
Με ποιο sms ψωνιζεται;
Το σόου όντως είναι τόσο καρακιτσαριο που ιντριγκάρει τον τηλεθεατή να το δεί. Από την άλλη είναι και καραστημενο. Σχεδόν όλες είναι "ηθοποιοί" και οι γονείς και οι συγγενείς των κοριτσιών δεν είναι οι αληθινοί.Την ανάλυση μου για τις κοπέλες του bachelor την έκανα σε προηγούμενο ποστ όποτε μιας και το τηλεοπτικό αυτό προγραμμα φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά έχω να κάνω δυο παρατηρήσεις : 1) Οποίος πίστευε ότι τα ποιο ξεφτιλισμένα, ποιο ψεύτικα και και ποιο κωμικά σόου είναι κάτι μεταξύ big brother και power of love φαντάζομαι ότι διαψεύστηκε . Το bachelor μας απέδειξε ότι είναι μοναδικό στο είδος διότι δεν νομίζω ότι πρόκειται εγώ προσωπικά να ξαναδώ ένα σόου που θα με κάνει να ξαναγελασω τόσο πολύ και να περάσω τόσο ευχάριστα την ώρα μου όταν κάθομαι να το δω
2) Όσον αφορά την τελική τετράδα που έχει απομείνει (Νικολέττα, Ραφαέλα , Αντζελινα , Βίβιαν ) το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν εγώ ήμουν στην θέση του Παναγιώτη η δίκη μου τετράδα- κατάταξη των κοριτσιών θα είχε ως εξής:
1) Σια
2) Μαρίνα
3)Αντζελινα
4)Βίβιαν
(Αναφέρομαι φυσικά στο ποιες μου αρέσουν σαν γυναίκες κατά προτίμηση από τότε που άρχισα να παρακολουθώ αυτό το τηλεοπτικό προγραμμα )
Η Αντζελίνα όπως και η μαρίνα αλβανίδα είναι ..Το σόου όντως είναι τόσο καρακιτσαριο που ιντριγκάρει τον τηλεθεατή να το δεί. Από την άλλη είναι και καραστημενο. Σχεδόν όλες είναι "ηθοποιοί" και οι γονείς και οι συγγενείς των κοριτσιών δεν είναι οι αληθινοί.Την ανάλυση μου για τις κοπέλες του bachelor την έκανα σε προηγούμενο ποστ όποτε μιας και το τηλεοπτικό αυτό προγραμμα φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά έχω να κάνω δυο παρατηρήσεις : 1) Οποίος πίστευε ότι τα ποιο ξεφτιλισμένα, ποιο ψεύτικα και και ποιο κωμικά σόου είναι κάτι μεταξύ big brother και power of love φαντάζομαι ότι διαψεύστηκε . Το bachelor μας απέδειξε ότι είναι μοναδικό στο είδος διότι δεν νομίζω ότι πρόκειται εγώ προσωπικά να ξαναδώ ένα σόου που θα με κάνει να ξαναγελασω τόσο πολύ και να περάσω τόσο ευχάριστα την ώρα μου όταν κάθομαι να το δω
2) Όσον αφορά την τελική τετράδα που έχει απομείνει (Νικολέττα, Ραφαέλα , Αντζελινα , Βίβιαν ) το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν εγώ ήμουν στην θέση του Παναγιώτη η δίκη μου τετράδα- κατάταξη των κοριτσιών θα είχε ως εξής:
1) Σια
2) Μαρίνα
3)Αντζελινα
4)Βίβιαν
(Αναφέρομαι φυσικά στο ποιες μου αρέσουν σαν γυναίκες κατά προτίμηση από τότε που άρχισα να παρακολουθώ αυτό το τηλεοπτικό προγραμμα )
Καλά μέσα στην τετράδα έβαλες Αντζελίνα; Για μένα η Αντζελίνα είναι από τις πιο άσχημες εκεί μέσα. Ώρες ώρες στο πρόσωπο μου θυμίζει την μακαρίτισσα Νατάσα Γερασιμίδου
Αλλά και στο σώμα πολύ μέτρια, κοντοστουπα, κοντοποδαρη, αβυζη. Μόνο ο κωλος της αξίζει αλλά και αυτός σε καμιά δεκαριά χρόνια με το σκαρί που έχει θα θέλει δύο καρέκλες για να τον χωρέσει. Έχει τον σωματότυπο που έχουν το 80% των ελλεεινιδων δυστυχώς.
Η δική μου τετράδα θα ήταν:
1) Χριστίνα, 2) Μαρίνα, 3) Βίβιαν, 4)Μαριευη ή Ντάρια (μια Ρωσοκυπρια που έφυγε στις αρχές).
Η Σία πολύ πλαστική για τα γούστα μου αν και κορμάρα.
Την Αντζελινα την έβαλα στην τετράδα διότι μου αρέσουν τα κοντοπουτανα . Η Σια είναι πλαστική αλλά σε όσους μας αρέσουν «τα σκυλιά» η Σια είναι ότι πρέπει και από την στιγμή που η Σια είναι και σκυλί και κορμάρα είναι top . Από εκεί και πέρα στην τετράδα βάζω την Μαρίνα διότι ήταν το μπιμπελό του bachelor και εννοειτε η ποιο αψεγάδιαστη στο συγκεκριμένο σόου , ενώ όσον αφορά την Βίβιαν ναι μεν έχει αυτή την σπαστική φωνή ωστόσο είναι όμορφη και προσωπικά μου αρέσει . Γενικά επέλεξα Σια και Αντζελινα επειδή βγάζουν αυτό το τσουλιστικο στυλ , την Μαρίνα επειδή έχει μια φυσική ομορφιά και την Βίβιαν επειδή είναι απλά όμορφη (μια σκάλα κάτω από την Μαρίνα )Το σόου όντως είναι τόσο καρακιτσαριο που ιντριγκάρει τον τηλεθεατή να το δεί. Από την άλλη είναι και καραστημενο. Σχεδόν όλες είναι "ηθοποιοί" και οι γονείς και οι συγγενείς των κοριτσιών δεν είναι οι αληθινοί.Την ανάλυση μου για τις κοπέλες του bachelor την έκανα σε προηγούμενο ποστ όποτε μιας και το τηλεοπτικό αυτό προγραμμα φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά έχω να κάνω δυο παρατηρήσεις : 1) Οποίος πίστευε ότι τα ποιο ξεφτιλισμένα, ποιο ψεύτικα και και ποιο κωμικά σόου είναι κάτι μεταξύ big brother και power of love φαντάζομαι ότι διαψεύστηκε . Το bachelor μας απέδειξε ότι είναι μοναδικό στο είδος διότι δεν νομίζω ότι πρόκειται εγώ προσωπικά να ξαναδώ ένα σόου που θα με κάνει να ξαναγελασω τόσο πολύ και να περάσω τόσο ευχάριστα την ώρα μου όταν κάθομαι να το δω
1) Σια
2) Μαρίνα
3)Αντζελινα
4)Βίβιαν
Καλά μέσα στην τετράδα έβαλες Αντζελίνα; Για μένα η Αντζελίνα είναι από τις πιο άσχημες εκεί μέσα. Ώρες ώρες στο πρόσωπο μου θυμίζει την μακαρίτισσα Νατάσα Γερασιμίδου
Αλλά και στο σώμα πολύ μέτρια, κοντοστουπα, κοντοποδαρη, αβυζη. Μόνο ο κωλος της αξίζει αλλά και αυτός σε καμιά δεκαριά χρόνια με το σκαρί που έχει θα θέλει δύο καρέκλες για να τον χωρέσει. Έχει τον σωματότυπο που έχουν το 80% των ελλεεινιδων δυστυχώς.
1) Χριστίνα, 2) Μαρίνα, 3) Βίβιαν, 4)Μαριευη ή Ντάρια (μια Ρωσοκυπρια που έφυγε στις αρχές).
Δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα. Η διαφορά στην εμφάνιση μεταξύ αυτών των δύο γυναικών είναι μεγάλη. Η Μαρίνα έχει σωματότυπο σλαβας και η Αντζελίνα έχει σωματότυπο ελλεεινιδας.Η Αντζελίνα όπως και η μαρίνα αλβανίδα είναι ..Το σόου όντως είναι τόσο καρακιτσαριο που ιντριγκάρει τον τηλεθεατή να το δεί. Από την άλλη είναι και καραστημενο. Σχεδόν όλες είναι "ηθοποιοί" και οι γονείς και οι συγγενείς των κοριτσιών δεν είναι οι αληθινοί.Την ανάλυση μου για τις κοπέλες του bachelor την έκανα σε προηγούμενο ποστ όποτε μιας και το τηλεοπτικό αυτό προγραμμα φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά έχω να κάνω δυο παρατηρήσεις : 1) Οποίος πίστευε ότι τα ποιο ξεφτιλισμένα, ποιο ψεύτικα και και ποιο κωμικά σόου είναι κάτι μεταξύ big brother και power of love φαντάζομαι ότι διαψεύστηκε . Το bachelor μας απέδειξε ότι είναι μοναδικό στο είδος διότι δεν νομίζω ότι πρόκειται εγώ προσωπικά να ξαναδώ ένα σόου που θα με κάνει να ξαναγελασω τόσο πολύ και να περάσω τόσο ευχάριστα την ώρα μου όταν κάθομαι να το δω
1) Σια
2) Μαρίνα
3)Αντζελινα
4)Βίβιαν
Πιστεύεις ότι νικήτρια θα είναι η Αντζελινα ... Κοιτά από την στιγμή που δεν υπάρχει στο παιχνίδι η Σια και η Μαρίνα (οι οποίες εκτός από τις δυο αγαπημένες μου , όταν ξεκίνησε να προβάλεται το παιχνίδι φαινόντουσαν ότι είναι τα φαβορί ) όλα είναι πιθανά. Αν το έχεις παρατηρήσει όμως σύμφωνα με την λογική θα κερδίσει η Νικολέττα διότι κατά την διάρκεια των επεισοδίων την Νικολέττα προβάλουν περισσότερο και μετά την Νικολέττα περισσότερη προβολή έχει η Βίβιαν . Λογικά λοιπόν θα κερδίσει η Νικολέττα η η Βίβιαν. Τώρα από την άλλη αν κερδίσει η Αντζελινα η η Ραφαέλα δεν θα μου κάνει εντύπωση . Άλλωστε όλα γίνονται και στο τέλος θα φανεί ποια τελικά θα «κλέψει την καρδιά» του ΠαναγιώτηΔεν εχει γούστο καθολου ο πανουλης,ολες τις καλές τις εδιωξε και κρατησε τις χειροτερες.
Βεβαια η μαρινα του δώσε τα παπουτσια στο χερι.
Αναστασια και μαρινα για μενα ηταν τοπ,απο εκει και περα αυτη τη μαζορετα τη νικολ τι της εχει βρει δεν ξερω,αν τη δειτε αβαφη γιατί εκει φαινεται η αληθινη ομορφια ειναι γαμησετα απο φατσα.
Η βιβιαν καλη είναι εμφανησιακα αλλα εχει σκατοχαρακτηρα,σιγανο ποταμακι και υπουλο οπως επισης η φιλη της η ραφαελα η οποια δεν βγαζει συναισθημα ενα ωμο πραγμα ειναι.
Ναι η νικολ ειναι πιο θερμη και η αντζελινα αν και νευρικη εχει καλο χαρακτήρα.
Εμφανιση βαθμολογια. Χαρακτηρας
Βιβιαν 8.5/10. 7/10
Νικολ. 7/10. 8/10
Ραφαελα 7/10. 7,5/10
Αντζελινα 7,5/10. 8,5/10
Νικητρια αντζελινα για μενα
Ποιος μίλησε για πραγματική νικήτρια ? Απλά αντικειμενικά για κάποιο λόγο στο συγκεκριμένο παιχνίδι προβάλλονται κυρίως η Νικολέττα και η Βίβιαν. Από εκεί και πέρα πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα η στον κανονικό κόσμο που να πιστεύει στα «αισθήματα των κοριτσιών» η στα «μπερδεμένα συναισθήματα» του Παναγιώτη για τις κοπέλες? Όπως είχα πει και σε προηγούμενο μου σχόλιο το bachelor είναι μοναδικό στο είδος του διότι σε σχέση με αλλά σκουπίδια έχει ποιο πολύ πλάκα . Από εκεί και πέρα αν όντως υπάρχει καποιοσ που να πιστεύεις στον ερωτα που θα δημιουργηθεί από το συγκεκριμένο ριάλιτι απλά είναι ζώον ...Τώρα πιστεύετε ότι σε αυτό το στημένο ριάλιτι με τις κακοπαιγμενες ερμηνείες θα υπάρξει πραγματική νικήτρια; Απλώς οι "σεναριογράφοι" του παιχνιδιού είδαν ότι η Νικόλ για κάποιο λόγο έχει γκέλ και είναι συμπαθητική στο κοινό που παρακολουθεί, οπότε αποφάσισαν να είναι αυτή η νικήτρια έτσι ώστε το αποτέλεσμα να βρει σύμφωνους τους περισσότερους.
Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση ο Παναγιωτάκης να μην επέλεγε Βίβιαν από την συγκεκριμένη τετράδα. Είναι μακράν η πιο όμορφη από τις υπόλοιπες τρεις (τώρα για τον "χαρακτήρα" των κοριτσιών δεν γνωρίζουμε κάτι ουσιαστικό αφού όλα πάνε βάσει σεναρίου).
Υπάρχει πάντως μια "νικήτρια" του παιχνιδιού και αυτή νομίζω είναι η Βοσκανιδου. Μπήκε για δημοσιότητα και το κατάφερε. Απέκτησε χιλιάδες ακόλουθους στο instagram και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, κάτι που πάντα επιθυμούσε. Και το πιο σημαντικό είναι ότι έγινε συμπαθής στο συντηρητικό ελληνικό γυναικείο κοινό, το οποίο παρά τα όσα έχουν "ακουστεί" για αυτήν όχι μόνο δεν την κράζει αλλά την υπερασπίζεται κιόλας.