Νέα

Μυστήρια φωτεινά στίγματα στον ουρανό του Λουτρακίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτά τα φωτεινά στίγματα;

• Μα φυσικά οι δορυφόροι του Έλον Μασκ. Το επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ.

• Διαστημόπλοια των Ελοχίμ που έχουν κάνει τον Έλον Μασκ υποχείριο τους.

• Δαίμονες . Προσευχηθείτε για την σωτηρία σας γιατί έρχεται ο Αντίχριστος.

• Ο Μητσοτάκης ενεργοποίησε την Ελληνική Υπηρεσία Διαστήματος και πρόκειται για Ελληνικά αστρόπλοια.

• Ο κώλος της Τζέσικα Μπίελ.

• Οι βυζάρες της Σοφίας Βεργκάρα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
Σασίμι! Θα το δοκιμάσω!
θέλεις μαχαίρι για φιλέτιασμα, για τα κοκκάλια, λεπτό μπροστά, πιο πλατύ πίσω κι εύκαμπτο να κάνει καμπύλη ώστε να βγάλεις την πέτσα όσο το δυνατόν καλύτερα.
Αν μπορείς να συλλάβεις κοκκάλια κιλό κι άνω (παίζουν αλλά βαθειά σε ξέρες) θα είναι ότι πρέπει.

τώρα από τα φωτάκια του Έλον το ρίξαμε στο ψάρεμα και στο σασίμι. Δε βαριέσαι...όλα στο μίξερ ρεεεεε

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
θέλεις μαχαίρι για φιλέτιασμα, για τα κοκκάλια, λεπτό μπροστά, πιο πλατύ πίσω κι εύκαμπτο να κάνει καμπύλη ώστε να βγάλεις την πέτσα όσο το δυνατόν καλύτερα.
Αν μπορείς να συλλάβεις κοκκάλια κιλό κι άνω (παίζουν αλλά βαθειά σε ξέρες) θα είναι ότι πρέπει.

τώρα από τα φωτάκια του Έλον το ρίξαμε στο ψάρεμα και στο σασίμι. Δε βαριέσαι...όλα στο μίξερ ρεεεεε

Μη δείτε κάνα σοβαρό άνθρωπο, να ανοίξει κάνα σημαντικό θέμα... Αμέσως να μπείτε να το μπαχαλέψετε!!!

Μπαχαλάκηδες!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
Μη δείτε κάνα σοβαρό άνθρωπο, να ανοίξει κάνα σημαντικό θέμα... Αμέσως να μπείτε να το μπαχαλέψετε!!!

Μπαχαλάκηδες!!!
όχι ρε άγιε, μην το βλέπεις έτσι, συγγνώμη που παρέθεσα το σπαμάρισμα αλλά έλυσα απορίες.
κάτι σαν νομοσχέδιο αλιείας με υποχρεωτικό εμβολιασμό σε παράρτημα.

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81

εν τω μεταξύ το οτι το γυρίσαμε στο ψάρεμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και δείγμα των σεξουαλικών επιδόσεών μας, εσχάτως.χαχα
Έχω θέμα με τα καλά μαχαίρια. Έχω βρεί ένα μαγαζάκι με είδη εστίασης στον Ρέντη (αν θες ίνφο σου δίνω φυσικά) που πουλάει τα victor inox σε πάρα πολύ καλή τιμή. Αλλά μιλάμε για μαχαίρια με αρχίδια.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
εν τω μεταξύ το οτι το γυρίσαμε στο ψάρεμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και δείγμα των σεξουαλικών επιδόσεών μας, εσχάτως.χαχα
Έχω θέμα με τα καλά μαχαίρια. Έχω βρεί ένα μαγαζάκι με είδη εστίασης στον Ρέντη (αν θες ίνφο σου δίνω φυσικά) που πουλάει τα victor inox σε πάρα πολύ καλή τιμή. Αλλά μιλάμε για μαχαίρια με αρχίδια.
για τέτοιες εργασίες μόνο ιαπωνικά deba/ yanagiba

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Για πες για το μαγαζί στο Ρέντη ,με ενδιαφέρει .

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
μετά τα κλασικά τα πορτογαλικά αλλά μου διαφεύγει η μάρκα τους τώρα που είναι ακόμα πιο φτηνά αλλά πάρα πολύ τίμια.. κουζίνα, ψάρεμα, εξοχή όλα..

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
@Α-Ω τα θυμήθηκα έχει τα πορτογαλλικά, είναι τα icel.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.370
Πόντοι
3.936
%CE%94%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%88%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%9C%CE%B1%CF%83%CE%BA-780x470.png

Εντονα συμμετρικά φωτεινά στίγματα εμφανίστηκαν ξαφνικά στον ουρανό του Λουτρακίου και διέσχισαν με σταθερό ρυθμό τον σκοτεινό ορίζοντα.
Τα περίεργα φωτάκια έκαναν την εμφάνισή τους χθες το βράδυ και στον Κόλπο των Αλκυονίδων.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.777
Πόντοι
14.615
Μουνί καλλιγραφία κι αυτό το θρεντ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467

vgale_sentra

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
146
Πόντοι
1
BTW πέρσι τετεια εποχή και εγώ το είχα δει εδώ στην Αθήνα, βράδυ...μου έκανε εντύπωση αλλά το προσπέρασα

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.423
Πόντοι
1.346
Θείε, μπας και έχεις δίκιο που απορούσες;
Βέβαια Λουτράκι - Αυστραλία δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος, τέσπα για κάνε κανένα ευχέλαιο μην μας έρθει κανένας κομήτης κατακαλόκαιρο:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom