Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Τώρα αν με έχουν επικηρύξει γιατί δε γουστάρω να με λένε μαλάκα και να τους πληρώνω, χαλάλι τους. Το δικαίωμα που μας παρέχει τούτος εδώ ο χώρος για αναφορά καλών ή κακών εμπειριών, θα το εκμεταλλεύομαι στο έπακρο όσο θα είμαι μέλος. Και απ'ότι έχει δείξει η ιστορία, μάλλον προς το θετικό οδηγούν οι αναφορές για τα κακώς κείμενα στην σεξοαρένα. :grin:

Ωραιος! :thumbsup:
φιλε συνεχισε να γράφεις και να ξερεις πως αυτοι που εχουν κρίση καταλαβαίνουν...
ο χωρος του μασαζ εχει πολλες ιδιαιτεροτητες.
Αν εισαι κυριος, ευγενικος, καθαρός, κανεις τη δουλεια σου, ουτε μαλακα θα σε πουν, ούτε θα σε χλευασουν πισω απο την πλατη σου. ξερουν και αυτες να εκτιμουν, μην νομιζεις.
Τωρα εαν το παιζεις ιστορια, γαμίκος, λεφτάς, αγαπουλης, σκας με ανθοδεσμες, γλυκα, δωρα , στρογγυλοκάθεσαι στο σαλονι να πιεις καφε και ρωτας τις κοπελες ενα καρο ακυρες μαλακιες , τοτε...εκτος απο για λύπηση εισαι και για πολυ κραξιμο. Και τετοιοι υπαρχουν αρκετοι...
Εχουν γνώση οι φύλακες... ;) :sunglasses:

συνεχισε φιλε να μας ενημερωνεις για τις εμπειριες σου και συ ευχομαι να περνας καλά οταν δινεις τα λεφτουδακια σου στα μασαζ..

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
συνεχισε φιλε να μας ενημερωνεις για τις εμπειριες σου και συ ευχομαι να περνας καλά οταν δινεις τα λεφτουδακια σου στα μασαζ..
Καμιά φορά σκέφτομαι μήπως αυτοί οι αγαπούληδες και τυροπιτούληδες τελικά περνάνε καλύτερα...
Δε μπορώ όμως να υποδυθώ ένα ρόλο που δε μου ταιριάζει... Ούτε να προμοτάρω γουστάρω, ούτε να "καίω" μια κοπέλα επειδή δεν της βγήκε μαζί μου. Από τη στιγμή όμως που σέβομαι τον εαυτό μου, το χώρο και το προσωπικό και από πλευράς συμπεριφοράς και εξωτερικής εμφάνισης-καθαριότητας, απαιτώ ανάλογη κατάσταση από την άλλη πλευρά. Όταν λοιπόν μια κοπέλα, με τη συμπεριφορά και τις υπηρεσίες της με "φτιάχνει" και η υπηρεσία με ξενερώνει και το παίζει και παγώνι, δεν υπάρχει άλλη σκέψη από την ενημέρωση των υπολοίπων ενδιαφερόμενων προς αποφυγήν παρόμοιων καταστάσεων. Οι όποιες αναφορές μου έχουν στόχο και μόνο την ενημέρωση και είναι μια ευκαιρία να διορθώνονται τα όποια κακώς κείμενα. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.677
Πόντοι
46.232
Η Αννα πολύ ωραίο κοριτσάκι...κλασσάτο....θα τιμηθεί σε επόμενη επίσκεψη,διότι σε πρόσφατη επίσκεψη προτιμήθηκε αλλο μιλφοειδές,το οποίο έβγαλε τρελλά γούστα.....

Συζήτησα και τα διάφορα σκηνικά,όπως τις κάμερες και το περιστατικό του μυστήριου....Κάμερα υπάρχει μόνο στο χωλλ του μαγαζιού,όπως γίνεται στα περισσότερα μαγαζιά...κατηγορηματικά όχι στα δωμάτια....

Για το περιστατικό με τον μυστήριο,τι να πώ...κάθε ιστορία έχει 2 όψεις.Το κοριτσάκι είναι αβγαλτο και τρόμαξε....σε λίγες μέρες θα στρώσει....μην πάτε να βγάλετε γκόμενες απο τέτοια μαγαζιά...είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων....ασε που τις περισσότερες φορές,σας έχουν προλάβει άλλοι.....
;) ;) ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.677
Πόντοι
46.232
[
Τώρα αν με έχουν επικηρύξει γιατί δε γουστάρω να με λένε μαλάκα και να τους πληρώνω, χαλάλι τους. Το δικαίωμα που μας παρέχει τούτος εδώ ο χώρος για αναφορά καλών ή κακών εμπειριών, θα το εκμεταλλεύομαι στο έπακρο όσο θα είμαι μέλος. Και απ'ότι έχει δείξει η ιστορία, μάλλον προς το θετικό οδηγούν οι αναφορές για τα κακώς κείμενα στην σεξοαρένα. :grin:
[/quote]
μπραβο ρε φιλε γι αυτο μου αρεσεις....για τον ιδιο ακριβος λογο εγινα κ εγω μελος σε αυτο το σαιτ,για να γραφω τα καλα κ τα κακα κειμενα κ οχι για να χαιδευω αυτια κ σεριφισες.....

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καταδρομικη στον οικο παρουσες ευα ψιλη με πιασιματακια στα καταληλα σημεια κ καστανοξανθο μαλλι, ελενη αδυνατουλα  χαμογελαστη κ ευχαριστη κ χριστινα με μαλλια μαυρο κατσαρο.
Η εισοδος εγινε με χριστινα προσφεροντας ενα 45λεπτο χαλαρωσης.

spintex

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
16
Πόντοι
0
Συνάδελφοι το ιδρυμα λειτουργεί Κυριακάς ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ναι αλλά δεν ξέρω από ποιά ώρα και μετά, πιθανόν μετά τις 11

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καμιά φορά σκέφτομαι μήπως αυτοί οι αγαπούληδες και τυροπιτούληδες τελικά περνάνε καλύτερα...
Δε μπορώ όμως να υποδυθώ ένα ρόλο που δε μου ταιριάζει... Ούτε να προμοτάρω γουστάρω, ούτε να "καίω" μια κοπέλα επειδή δεν της βγήκε μαζί μου. Από τη στιγμή όμως που σέβομαι τον εαυτό μου, το χώρο και το προσωπικό και από πλευράς συμπεριφοράς και εξωτερικής εμφάνισης-καθαριότητας, απαιτώ ανάλογη κατάσταση από την άλλη πλευρά. Όταν λοιπόν μια κοπέλα, με τη συμπεριφορά και τις υπηρεσίες της με "φτιάχνει" και η υπηρεσία με ξενερώνει και το παίζει και παγώνι, δεν υπάρχει άλλη σκέψη από την ενημέρωση των υπολοίπων ενδιαφερόμενων προς αποφυγήν παρόμοιων καταστάσεων. Οι όποιες αναφορές μου έχουν στόχο και μόνο την ενημέρωση και είναι μια ευκαιρία να διορθώνονται τα όποια κακώς κείμενα.   
Σωστος !!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Σε επίσκεψή μου στο ίδρυμα προ ημερών, παρήλασαν ένα αμέσως απορριπτέο mature (Όλγα;;; ), μία υπερβολικά (για τα γούστα μου) μικρόσωμη και αδύνατη, ονόματι Νίνη, και μία κανονική προς αδύνατη μαυρομάλλα, η Ελένη. Την, επίσης παρούσα, Χριστίνα είχε προλάβει προ ολίγου να δεσμεύσει άγνωστος συναγωνιστής.

Αν δεν πιεζόμουν χρονικά, θα αναζητούσα κάτι περισσότερο «πειστικό» στα πέριξ ιδρύματα, αλλά βιαζόμουν, οπότε η Ελένη ήταν -για μένα- μονόδρομος.

Μασάζ αρκετά καλό -φαίνεται να ξέρει τι κάνει-, το οποίο με παρα-χαλάρωσε :) Πνευστά σκουφωμένα, φιλότιμα και αποτελεσματικά. Για το κυρίως γεύμα δεν θα εκφράσω πλήρη άποψη, καθ’ ότι δεν είχε τη δέουσα διάρκεια :cheesy: , όμως το «δείγμα» δεν μου άφησε παράπονα. Τα «αποκαλυπτήρια» φανέρωσαν στήθος μικρό και χαλαρό. Συμπεριφορά ευγενική και ευχάριστη – έως και διαχυτική κατά το πέρας της συνεδρίας.

Δεν θα τη συνιστούσα ανενδοίαστα, αλλά αν δεν σας αποτρέψει η απλώς μέτρια εμφάνιση, οι παρεχόμενες υπηρεσίες πιθανολογώ ότι θα ικανοποιήσουν.

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.677
Πόντοι
46.232
περασμα χθες το απογευμα για να τιμισω την χριστιναρα πριν φυγω για διακοπες,παρουσες ακομα ελενη,ολγα,κ νινη(κ αυτη πρεπει να την τεσταρω),οτι και να πω για την χριστινα θα ειναι λιγο εχω ξαναγραψει,απλα τα αξιζει τα λεφτα της....οποιος ειναι φαν ας τρεξει να προλαβει σε λιγες μερες σταματαει κ παει για διακοπες............

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι μου,
λοιπόν περίπου 3 μήνες μετά από τη μεταγραφή της Χριστίνας, υπάρχει και μια άλλη σπουδαία μεταγραφή.
Η Ντάλη θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, από ότι φαίνεται.

Από ότι πληροφορήθηκα, από σήμερα εργάζεται στο μαγαζί και η ΤΖΕΝΗ η Ελληνίδα που ήταν πριν στην Στουρνάρη.
Η Τζένη έχει πολλά κοινά σημεία με τη Χριστίνα. Μελαχροινή, κορμάρα (είναι λίγο πιο αδύνατη από τη Χριστίνα).
Στο δωμάτιο τα δίνει όλα (από ότι μου είπε ένας φίλος μου που την ξέρει από τη Στουρνάρη).
Είναι τρομερά θερμή, και το κυριότερο πολύ αληθινή.

Θέλω να ευχηθώ, μέσα από την καρδιά μου, καλές δουλειές στο μαγαζί (και σε όλα τα μαγαζιά) και να πω και κάτι ακόμα:
Μην απογοητεύεστε οι κοπέλες, αν δεν κάνατε τα ραντεβού που θα θέλατε, και έχετε λιγότερη δουλειά.
Η εποχή είναι άσχημη τώρα. Πρώτον είναι καλοκαίρι και ο κόσμος λείπει, και δεύτερον η οικονομική κρίση. Αυτά.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Από ότι πληροφορήθηκα, από σήμερα εργάζεται στο μαγαζί και η ΤΖΕΝΗ η Ελληνίδα που ήταν πριν στην Στουρνάρη.

Και ήμουν έτοιμος να εκδώσω Δελτίον Αναζητήσεως μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  :grin:

Thanks for the tip!

Η Τζένη έχει πολλά κοινά σημεία με τη Χριστίνα.

Αληθέστατο!

Θέλω να ευχηθώ, μέσα από την καρδιά μου, καλές δουλειές στο μαγαζί (και σε όλα τα μαγαζιά) και να πω και κάτι ακόμα:
Μην απογοητεύεστε οι κοπέλες, αν δεν κάνατε τα ραντεβού που θα θέλατε, και έχετε λιγότερη δουλειά.
Η εποχή είναι άσχημη τώρα. Πρώτον είναι καλοκαίρι και ο κόσμος λείπει, και δεύτερον η οικονομική κρίση. Αυτά.

Αντί να "απογοητεύονται" οι κοπέλες, καλύτερα να τα βάλουν κάτω με τους... "επιχειρηματίες" και να δουν πως θα καταστήσουν το προϊόν τους πιο προσιτό, όπως κάνουμε όλοι, λόγω της κρίσης!

Το ίδιο "μετρούσαν" τα €80 το 2009 και το ίδιο τώρα;...

Η κρίση δεν (μπορεί να) αφορά μόνο εμάς...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...ώστε η Τζένη ήρθε στο Κ85!!!
Πολύ καλή μεταγραφή, και επειδή την Γυναίκα, την ξέρω από την Στουρνάρη, ομολογώ ότι είναι .....άλογο σε όλα.
Πολύ καλή συμμετοχή, όχι ψεύτικα βογγητά, τον "νιώθει(ς)" όταν τον έχει μέσα της, και πολύ σεξουλιάρα.
Καλά έκανε, μιας και η δουλειά μου είναι πολύ πιο κοντά στην Καλλιρόης, αν και συμπαθώ και την Βίκυ (Στουρνάρη) με το χαμόγελο και την ζεστασιά της.

Πάντως συμφωνώ με τον προλαλίσαντα, ότι οι τιμές πρέπει να προσαρμοστούν στην σημερινή πραγματικότητα, εάν θέλουν να αυξήσουν τα μαγαζιά τον τζίρο τους (που από εδώ και στο εξής λόγο των γεγονότων τα είναι φθίνουσα), και να μην κάνουν εκπτώσεις μόνον στις παροχές τους για να αντισταθμίσουν δήθεν τις απώλειες (60€ η μισή ώρα ή ξεπέτες που μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνουν σε εμάς).

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ φίλε,έχεις μεν δίκιο ως προς τις τιμές,αλλά εγω βλέπω ότι συνεχώς ανοίγουν νέα μαγαζιά....συνεπώς,η κοινή λογική λέει οτι οι δουλειές πάνε καλά...Και μην κρίνετε απο την εικόνα που εσείς διαμορφώνετε στη μια ώρα που είστε εκεί μέσα...μπορεί πριν 2 ωρες,η μετά απο 2 ώρες να γίνεται χαμός...

Και κάτι ακόμα....οι τιμές είναι το τελευταίο πράγμα που πέφτει όταν μία επιχείρηση έχει πρόβλημα.Πρώτα περιορίζονται τα έξοδα,αν γίνεται αυτό.Μετά χειροτερευουν οι υπηρεσίες.Και τελευταίο προπύργιο είναι οι τιμές,πριν το κλείσιμο.
Αρα,όταν μια κοπέλλα κάνει κατά μέσο όρο 3-4 ραντεβού τη μέρα,δεν έχει κανένα λόγο να ρίξει τις τιμές.Ασε που κάποιες κάνουν περισσότερα.Και ασε που μέσα στο δωμάτιο πολλές φορές υπάρχουν εξτρα που μπορεί να είναι και πάνω απο το 80αρι.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom