Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ μου άρεσε αυτό το γλυκό μωράκι...... αλλά λόγω απουσίας χρόνου, δεν την πήρα σε πρόγραμμα. Στην επόμενη επίσκεψή μου, προτίθεμαι να την τιμήσω δεόντως. Συμφωνείτε συναγωνιστές, ή θα έπρεπε να ξέρω κάτι που θα με έκανε να προτιμήσω άλλη κοπέλα? :think:
 :2funny:   :2funny:    για μενα,  καθε σου λεξη, καθε σου ερωτηση, καθε σου απαντηση  μην ξεχναs οτι εισαι  ενα ανοιχτο βιβλιο.   ;)  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
 :2funny:   :2funny:    για μενα,  καθε σου λεξη, καθε σου ερωτηση, καθε σου απαντηση  μην ξεχναs οτι εισαι  ενα ανοιχτο βιβλιο.   ;)

Σπάσ'τα και ξαναρίχτα συναγωνιστή, γιατί δεν κατέχω πράμα..... :think:

nude

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
44
Πόντοι
0
Συνεδρία σήμερα με Ελενη ένα milfακι γύρω στα 35. Εξαιρετικό μασάζ δυνατό αλλα και χαλαρωτικο . Εν συνέχεια πολυ καλή  :pipa1: χωρίς χέρια και μετα απο πολυ γλυψιμο και κατάθεση στα μικρά της βυζακια. Ειλικρινά πέρασα πολυ καλα και με το καλο μου μασαζακι αλλα και το ζουμερό μου τελειωμα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Πάμε και στα δικά μου... Παρασκευή μετά από τυχαία συνάντηση με αξιοσέβαστο μέλος του forum, εντελώς καταδρομικά, αφίχθειμεν στο θεραπευτήριο για ιδίοις όμμασι ενημέρωση. Η....κυρία της υποδοχής μας έμπασε στο γαλαζιοφούξια δωμάτιο όπου εντός ολίγου παρέλασαν και τα άρματα. Προσωπικώς ξεχώρισα Νίνη (όχι του Βάζελου :2funny:) και Άννα. Περί ορέξεως κολο....αλλά θεωρώ άκρως υπερβολικά τα σχόλια περί Χριστίνας. Προφανώς οι milfolovers είναι πλειονότης! Φύγαμε βιαστικά, λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων του συμπαίχτη, πλην όμως δήλωσα στη μαντάμ την πρόθεση επιστροφής μου για την Άννα.
Όπερ και εγένετο. Η μανδάμ ικανοποιημένη εμφανώς, που κράτησα την υπόσχεσή μου, όπως μου ανέφερε. Μετά την προετοιμασία μου μπήκε εντός του δωματίου (κόκκινου) το πλασματάκι με χαμογελάκι ευχαρίστησης που την επέλεξα. Να αναφέρω στα (-) την πόρτα που δεν έκλεινε (μόνο κλείδωνε εσωτερικά) και την κακή λειτουργία του ντους (τάμα τό'χω να πέφτω στα ελλατωματικά!).
Κουβεντούλα ώριμου επιπέδου από την Αννούλα, που μου έφτιαξε τη διάθεση, παραβλέποντας έτσι το ερασιτεχνικότατο μασάζ. Η χημεία μας, έδεσε όμορφα και χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες, απολάμβανα ό,τι εκείνη μου πρόσφερε. Αργότερα γδύθηκε αποκαλύπτοντάς μου το πανέμορφο σώμα της, άγουρο μα τέλεια σμιλεμένο. Πραγματικά παρέκαμψα τις "άτσαλες" κινήσεις της αφού ήμουν σε άριστη διάθεση και αν εξαιρέσεις το άβολο του μασαζοκρέβατου, τα κορμιά μας ήταν σε πλήρη αρμονία. Όμορφη ατμόσφαιρα, μ'ένα γλυκό πλάσμα, που θα μπορούσε να είναι και κόρη μου... Προσπάθησα να είμαι ο ιδανικός γι'αυτήν άντρας στο χρόνο που μοιραστήκαμε και αν κρίνω από την προσπάθειά της, μάλλον το κατάφερα. Η ολοκλήρωση σηματοδότησε μια αισθησιακή συνεύρεση αισθήσεων μα όχι επιδόσεων. Η ικανοποίησή μου στο forte και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με το ντουζάκι μου και το ντύσιμο. Εκείνη μόλις ντύθηκε βγήκε στο σαλόνι για κάποιον πελάτη που περίμενε και την άκουσα να λέει "γειά σου...Άννα". Επέστρεψε να συγυρίσει το χώρο και εγώ τελείωνα το ντύσιμο για να της δώσω το αντίτιμο ώσπου..... :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:......... 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σπάσ'τα και ξαναρίχτα συναγωνιστή, γιατί δεν κατέχω πράμα..... :think:
  ναι.  οτι γουσταρειs.    γιατι εισαι οκ.    και καλη παρεουλα  και ξηγημενοs και ψυχουλα.      και μην το παρειs επανω σου.    ειπαμε χαμηλων τονων παντα.    ο δικοs σου,  προσπαθει  να τα μπαλωσει.  ειχαν δικιο καποιοι, που δεν τον ηθελαν για παρεα. 

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πάμε και στα δικά μου... Παρασκευή μετά από τυχαία συνάντηση με αξιοσέβαστο μέλος του forum, εντελώς καταδρομικά, αφίχθειμεν στο θεραπευτήριο για ιδίοις όμμασι ενημέρωση. Η....κυρία της υποδοχής μας έμπασε στο γαλαζιοφούξια δωμάτιο όπου εντός ολίγου παρέλασαν και τα άρματα. Προσωπικώς ξεχώρισα Νίνη (όχι του Βάζελου :2funny:) και Άννα. Περί ορέξεως κολο....αλλά θεωρώ άκρως υπερβολικά τα σχόλια περί Χριστίνας. Προφανώς οι milfolovers είναι πλειονότης! Φύγαμε βιαστικά, λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων του συμπαίχτη, πλην όμως δήλωσα στη μαντάμ την πρόθεση επιστροφής μου για την Άννα.
Όπερ και εγένετο. Η μανδάμ ικανοποιημένη εμφανώς, που κράτησα την υπόσχεσή μου, όπως μου ανέφερε. Μετά την προετοιμασία μου μπήκε εντός του δωματίου (κόκκινου) το πλασματάκι με χαμογελάκι ευχαρίστησης που την επέλεξα. Να αναφέρω στα (-) την πόρτα που δεν έκλεινε (μόνο κλείδωνε εσωτερικά) και την κακή λειτουργία του ντους (τάμα τό'χω να πέφτω στα ελλατωματικά!).
Κουβεντούλα ώριμου επιπέδου από την Αννούλα, που μου έφτιαξε τη διάθεση, παραβλέποντας έτσι το ερασιτεχνικότατο μασάζ. Η χημεία μας, έδεσε όμορφα και χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες, απολάμβανα ό,τι εκείνη μου πρόσφερε. Αργότερα γδύθηκε αποκαλύπτοντάς μου το πανέμορφο σώμα της, άγουρο μα τέλεια σμιλεμένο. Πραγματικά παρέκαμψα τις "άτσαλες" κινήσεις της αφού ήμουν σε άριστη διάθεση και αν εξαιρέσεις το άβολο του μασαζοκρέβατου, τα κορμιά μας ήταν σε πλήρη αρμονία. Όμορφη ατμόσφαιρα, μ'ένα γλυκό πλάσμα, που θα μπορούσε να είναι και κόρη μου... Προσπάθησα να είμαι ο ιδανικός γι'αυτήν άντρας στο χρόνο που μοιραστήκαμε και αν κρίνω από την προσπάθειά της, μάλλον το κατάφερα. Η ολοκλήρωση σηματοδότησε μια αισθησιακή συνεύρεση αισθήσεων μα όχι επιδόσεων. Η ικανοποίησή μου στο forte και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με το ντουζάκι μου και το ντύσιμο. Εκείνη μόλις ντύθηκε βγήκε στο σαλόνι για κάποιον πελάτη που περίμενε και την άκουσα να λέει "γειά σου...Άννα". Επέστρεψε να συγυρίσει το χώρο και εγώ τελείωνα το ντύσιμο για να της δώσω το αντίτιμο ώσπου..... :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.........   

Ωσπου... τι???
Τι σου την εσπασε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.589
Πόντοι
46.232
Περί ορέξεως κολο....αλλά θεωρώ άκρως υπερβολικά τα σχόλια περί Χριστίνας. Προφανώς οι milfolovers είναι πλειονότης!   
ελα νινι(ουτε του βαζελου.ουτε το μωρακι του μαγαζιου)στον τοπο σου......απο ποτε η χριστινα ανηκει στην κατηγορια τον milf????????θα ξεχασουμε κ αυτα που βλεπουμε με αυτα που διαβαζουμε.....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
...Επέστρεψε να συγυρίσει το χώρο και εγώ τελείωνα το ντύσιμο για να της δώσω το αντίτιμο ώσπου..... :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.........   
...μπαίνει ξαφνικά η μανδάμ στο δωμάτιο, χωρίς ΚΑΝ να χτυπήσει την πόρτα και με ματιά γύπα, λέει στην Αννούλα "έλα έξω γρήγορα!!!". Έμεινα παγωτό, το κοριτσάκι άλλαξε αρκετά χρώματα και έπεσε βουβαμάρα... Φεύγει χωρίς να προλάβει να πληρωθεί, βγαίνω έξω, την φωνάζω, έρχεται, της δίνω το αντίτιμο μα πραγματικά αδυνατώ να περιγράψω την έκφραση του προσώπου της.... :(
Οδεύοντας προς την έξοδο με ρωτάει η μανδάμ από το γραφείο της, αν ήταν όλα καλά και αν πέρασα ωραία.  :uglystupid:
Η απάντησή μου ήταν θετικότατη για τη συμπεριφορά και τις υπηρεσίες της Αννούλας και αρνητικότατη για τον τρόπο που εισέβαλε και ουσιαστικά προσέβαλε την κοπέλα. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ίδρωσε το αυτάκι της από αυτά που της είπα. Δεν ξέρω αν θα με ξαναδούν...δε μ'αρέσει, ειδικά όταν πάω πρώτη φορά σε ένα μαγαζί, να μη με σέβονται και να μεταχειρίζονται τις κοπέλες σαν υποχείριά τους. Μανδάμ τα κορίτσια προσφέρουν υπηρεσίες...δεν είναι αλυσοδεμένες σκλάβες! Κι οι πελάτες αξίζουν το σεβασμό και την εκτίμησή σας. Δεν είμαστε κινούμενα 80άευρα που τ'αρπάζετε εν κινήσει... Λυπάμαι που ένιωσε όμορφα η κοπέλα και έμεινε 2 (!) λεπτά παραπάνω για να πληρωθεί και με συνοδεύσει έως την εξώπορτα. Έσφαλα και το πλήρωσα! Να είστε καλά, καλές δουλειές!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
  ναι.  οτι γουσταρειs.    γιατι εισαι οκ.    και καλη παρεουλα  και ξηγημενοs και ψυχουλα.      και μην το παρειs επανω σου.    ειπαμε χαμηλων τονων παντα.    ο δικοs σου,  προσπαθει  να τα μπαλωσει.  ειχαν δικιο καποιοι, που δεν τον ηθελαν για παρεα. 
Κάτω τα χέρια σου ρε από το φιλαράκι μου.... :2funny: :2funny: :2funny:
ελα νινι(ουτε του βαζελου.ουτε το μωρακι του μαγαζιου)στον τοπο σου......απο ποτε η χριστινα ανηκει στην κατηγορια τον milf????????θα ξεχασουμε κ αυτα που βλεπουμε με αυτα που διαβαζουμε.....
Καλά ρε τεράστιε...Πιπινάκι η κυρία. Μη μου αγχώνεσαι... ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μανδάμ τα κορίτσια προσφέρουν υπηρεσίες...δεν είναι αλυσοδεμένες σκλάβες! Κι οι πελάτες αξίζουν το σεβασμό και την εκτίμησή σας. Δεν είμαστε κινούμενα 80άευρα που τ'αρπάζετε εν κινήσει... Λυπάμαι που ένιωσε όμορφα η κοπέλα και έμεινε 2 (!) λεπτά παραπάνω για να πληρωθεί και με συνοδεύσει έως την εξώπορτα. Έσφαλα και το πλήρωσα! Να είστε καλά, καλές δουλειές!

Έτσι.....! Τα λέμε και τα γράφουμε όλα. ΚΑΙ τα κακώς κείμενα, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Έτσι.....! Τα λέμε και τα γράφουμε όλα. ΚΑΙ τα κακώς κείμενα, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν!
Και ας δεχόμεθα ειρωνίες για τις γραπτές μας απόψεις. Ούτως ή άλλως έκαστος χαρακτηρίζεται από την εν γένει συμπεριφορά του και την πορεία του στα μπουρδελοδρώμενα! :sunglasses:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα μου επιτρέψετε μία μικρή παρέμβαση για το περιστατικό που συνέβη στον φίλο μας το μυστήριο.....Φυσικά,δεν γνωρίζω τις ακριβείς αιτίες της συμπεριφοράς αυτής της Ντάλλυ,η οποία ασφαλώς είναι καταδικαστέα....Και είναι καταδικαστέα,διότι προσέβαλλε πρώτα πρώτα τον πελάτη της....

Θα λάβεις υπ' όψιν σου όμως φίλε μου μυστήριε,οτι η δουλειά αυτή,το μανατζάρισμα δηλαδή του μαγαζιού,ούτε εύκολη είναι ούτε "καθαρή".Εχεις να κάνεις με τάνες,με νταβατζήδες,με αστυνομικούς,με δύστροπους πελάτες,κλπ.Και εχω υπάρξει πολλές φορές δέκτης παραπόνων απο την Ντάλλυ για συμπεριφορές πελατών,για κοριτσια που την παρατάνε σύξυλη χωρίς ειδοποίηση,κλπ.Εν πάσει περιπτώσει,η συμπεριφορά της Ντάλυ είναι επαναλαμβάνω απαράδεκτη....ανεξάρτητα αν η Ντάλλυ είναι εξηγημένο άτομο και εγω δεν εχω παράπονο απο εκείνη.

Θέλεις τώρα να σου πω ποιά είναι η αιτία,κατά 90%,της συμπεριφοράς αυτής? η υποψία,οτι μέσα στο δωμάτιο κανονίζατε εξωτερική συνάντηση....μου έχει τυχει κι εμένα....ζήτησα τηλέφωνο για εξωτερική συνάντηση και αντίκρισα ένα τρομαγμένο βλέμμα....βέβαια,εγώ την έκανα τελικά τη δουλειά μου,αλλά η κοπέλλα εφυγε απο το μαγαζί....εντάξει,δεν χάθηκε,έπιασε αμέσως δουλειά αλλού...ομως,υποψιάζομαι οτι αυτή ήταν η αιτία.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
....μου έχει τυχει κι εμένα....ζήτησα τηλέφωνο για εξωτερική συνάντηση και αντίκρισα ένα τρομαγμένο βλέμμα....

Έχει τύχει και σε εμένα, με τη διαφορά ότι εγώ ζήτησα "το τηλέφωνο" εννοώντας το τηλέφωνο του ιδρύματος, για να πληροφορούμαι τις εκάστοτε διαθέσιμες θεραπεύτριες (όχι στο συγκεκριμένο, έχει καρτούλες ;) ). Μέχρι να εξηγήσω τι πραγματικά ήθελα, με κοίταζε με γουρλωμένα/έντρομα μάτια! Τι να πει κανείς...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.589
Πόντοι
46.232
Κάτω τα χέρια σου ρε από το φιλαράκι μου.... :2funny: :2funny: :2funny:Καλά ρε τεράστιε...Πιπινάκι η κυρία. Μη μου αγχώνεσαι... ;)
οχι κ πιπινακι ,αλλα οταν μιλαμε για μια γυναικα 29 ετων δεν την λεμε milf.... ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Θα μου επιτρέψετε μία μικρή παρέμβαση για το περιστατικό που συνέβη στον φίλο μας το μυστήριο.....Φυσικά,δεν γνωρίζω τις ακριβείς αιτίες της συμπεριφοράς αυτής της Ντάλλυ,η οποία ασφαλώς είναι καταδικαστέα....Και είναι καταδικαστέα,διότι προσέβαλλε πρώτα πρώτα τον πελάτη της....

Θα λάβεις υπ' όψιν σου όμως φίλε μου μυστήριε,οτι η δουλειά αυτή,το μανατζάρισμα δηλαδή του μαγαζιού,ούτε εύκολη είναι ούτε "καθαρή".Εχεις να κάνεις με τάνες,με νταβατζήδες,με αστυνομικούς,με δύστροπους πελάτες,κλπ.Και εχω υπάρξει πολλές φορές δέκτης παραπόνων απο την Ντάλλυ για συμπεριφορές πελατών,για κοριτσια που την παρατάνε σύξυλη χωρίς ειδοποίηση,κλπ.Εν πάσει περιπτώσει,η συμπεριφορά της Ντάλυ είναι επαναλαμβάνω απαράδεκτη....ανεξάρτητα αν η Ντάλλυ είναι εξηγημένο άτομο και εγω δεν εχω παράπονο απο εκείνη.

Θέλεις τώρα να σου πω ποιά είναι η αιτία,κατά 90%,της συμπεριφοράς αυτής? η υποψία,οτι μέσα στο δωμάτιο κανονίζατε εξωτερική συνάντηση....μου έχει τυχει κι εμένα....ζήτησα τηλέφωνο για εξωτερική συνάντηση και αντίκρισα ένα τρομαγμένο βλέμμα....βέβαια,εγώ την έκανα τελικά τη δουλειά μου,αλλά η κοπέλλα εφυγε απο το μαγαζί....εντάξει,δεν χάθηκε,έπιασε αμέσως δουλειά αλλού...ομως,υποψιάζομαι οτι αυτή ήταν η αιτία.
Χαίρομαι που ανήκεις στην εκλεκτή πάστα συμπαιχτών, τό'χω διαπιστώσει κι από άλλο μέγαρο... και συμφωνώ με την "οπτική" σου.
Αναρωτιέμαι όμως αν, τελικά, αυτές οι κυρίες έχουν την ικανότητα να "διακρίνουν" το ύφος και τη συμπεριφορά του πελάτη, πόσω μάλλον κάποιου νέου πελάτη. Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, έπειτα από εμπειρία και σε άλλους αντίστοιχους χώρους, πως αυτοί ή αυτές που αγαπάνε και σέβονται τον εαυτό και τη δουλειά τους, και κατ'επέκτασην και τον πελάτη είναι πολύ λίγοι....
Με λυπεί αυτή η διαπίστωση, ιδιαίτερα σ'αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, όπου η παροχή υπηρεσιών θα έπρεπε να διαίπεται από κανόνες ευγενούς συμπεριφοράς.
Btw να πιούμε καμμιά μπυρίτσα στο γνωστό στέκι... ;)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Λυπάμαι που ένιωσε όμορφα η κοπέλα και έμεινε 2 (!) λεπτά παραπάνω για να πληρωθεί και με συνοδεύσει έως την εξώπορτα. Έσφαλα και το πλήρωσα! Να είστε καλά, καλές δουλειές!

Την Ντάλυ την γνωρίζω, και την είχα για σωστή επαγγελματία (αναφερόμενος σε δικά μου περάσματα από το Καλιρρόης 85). Όμως η συμπεριφορά της όπως την περιγράφεις στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν αντι-επαγγελματική, καταδικαστέα και απαράδεκτη. Κρίμα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom