Να μην αισθάνεσαι άσχημα....δεν είσαι υποχρεωμένος να γράψεις κάτι,ντε και καλά,αν δεν έχεις κάτι καινούργιο για να ενημερώσεις.Κι εγω εχω αραιώσει τις ενημερώσεις,διότι λόγω κρίσης έχω περιορίσει πολύ τις επισκέψεις μου.Επειτα,υπάρχουν εποχές που νοιώθουμε την ανάγκη για "κασκαντεριλίκια" και αλλοτε πάλι προτιμάμε τα γνωστά και σίγουρα,όπου δεν θα έχουμε εκπλήξεις.
Την Τζένη δεν την διάλεξα τυχαία...πήγα ωρα που ήξερα οτι θα την βρω εκεί,έχοντας εξαιρετικές πληροφορίες απο αλλους φίλους.Το μόνο που ρισκάρισα ήταν να μην ήταν ελεύθερη.....αλλά και πάλι,είχα εναλλακτική λύση....Προσωπικά,λόγω του χαρακτήρα μου,ντρέπομαι να πάω σε μαγαζιά που με ξέρουν και να φύγω...κακώς ίσως,αλλά ετσι λειτουργω εγω.Σε μαγαζί που δεν με ξέρουν,μπαίνω βλέπω και φεύγω....
να σου πω όμως κάτι και να το ακούσουν και οι υπόλοιποι?
Οταν ένα μαγαζί σέβεται την δουλειά που κάνει,τον τακτικό πελάτη θα τον προσέξει.Και η σερίφισσα,αν δεν έχει μια καλή επιλογή να προσφέρει,θα του πει μόνη της να φύγει.Μου έχει τύχει αρκετές φορές...θα χάσει ενα 80αρι εκείνη την ώρα,αλλά θα κερδίσει πολλά 80αρια στο μέλλον.....