Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πολύ καλά της είπες!...

... και σαν ποιος αποφασίζει, δηλαδή, για τις τιμές;
Καλά θα κάνουν τα... "κορίτσα" και οι παντός είδους ενδιάμεσοι να εννοήσουν ότι δεν μπορούν να χρεώνουν τιμές 2008 στην υπό διάλυση πραγματικότητα του 2011.

Μίζερο, αλλά -δυστυχώς- αληθές.

ετσι ακριβώς!δεν είναι τυχαίο ότι ΕΓΩ :2funny: έχω να πατήσω σε μασατζίδικο σχεδόν 3 μήνες!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είναι δύσκολο να ελέγξεις την καύλα... θα γίνουμε όλοι μαλάκες από την έλλειψη ρευστού...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
είναι δύσκολο να ελέγξεις την καύλα... θα γίνουμε όλοι μαλάκες από την έλλειψη ρευστού...

ναι δε διαφωνώ , αλλά τα πράγματα πλέον είναι πολύ ζόρικα και δεν έχουμε μία...πάρα πολλοί από εμάς είτε από ανεργία,είτε απο πολύ μικρούς μισθούς,είτε από κακή διαχείριση κλπ..

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Σήμερα ούτε στα τηλέφωνα απαντούσαν, ούτε στα κουδούνια. Φαίνεται οτι το ίδρυμα παρέμεινε κλειστό λόγω απεργίας...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
απεργούν κατά του τέλους ακίνητης περιουσίας!!!!

fortigatzas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
11
Πόντοι
1
περασα κατα τισ 5.30 ειδα εναν συναγωνιστηνα την κανει φουριοζος.περναω καθημερινα λογο δουλειας
εκει διπλα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.831
Πόντοι
46.232
ανοικτα ειναι παιδες.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.831
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα στις 16.00  γιατι ειχα  ακομα καυλες κ ο οργανισμος μου ζητουσε χριστινα( πηρα  αλλη χριστινα στο φ4)ανοιγει η σεριφησα καλωστον τι κανεις κλπ με παει στο δωματιο ,χωρις νατην ρωτησω μου λεει οτι η χριστινα δεν ειχε ερθει(16.00)κ οτι τα εχει παρει μαζι της γιατι συμπεριφερεται σαν ντιβα κ δεν μπορει να κανει παρατηρηση στις αλλες κοπελες που αργουν 5-10 λεπτα κ αυτη να μην ερχεται καθολου κ οτι σκεφτεται να την σταματησει...της λεω να δω της νεες κοπελες που μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα ,μου λεει δεν ηρθε καμια...την ρωταω ποιες εχεις μου λεει λογο απεργιας κλπ τζενη ολγα ελενη , της ειπα μην της φωναξει κ αποχωρησα για φ4 με στοχο το τουμπανο την αντριαννα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί,το ρόστερ ίδιο,η Ντάλλυ όπως πάντα ευγενέστατη και φιλική,η Χριστίνα άφαντη (μάλλον θα φύγει απο δω....),αλλά για καλή μου τύχη πέτυχα την Τζένη,την οποία δεν είχα συναντήσει άλλες φορές γιατί πάει μετά το μεσημέρι.
Παιδιά,τι κορμί είναι αυτό....... :dancing: ελαφρά μαυρισμένη,πολύ επικοινωνιακή,όση ώρα κάναμε μασαζ δεν σταματήσαμε να μιλάμε....η κοπέλλα είναι Ελληνίδα και "γαυρίνα".....ευτυχώς της είπα μετά την συνεδρία οτι είμαι αντιθέτων πεποιηθήσεων,διότι δεν θα πέρναγα και τόσο καλά...
Πολλοί την θυμούνται απο την εποχή που δούλευε στη Βίκυ.Ε,εχει γίνει καλύτερη....Καλό μασαζ,προς το δυνατό και εκπληκτική συμμετοχή στη συνέχεια....πεντακάθαρη,με φοβερή τεχνική.Δεν μου αρέσει να αναφέρω λεπτομέρειες,πάντως,τα ειδα ολα......Ο χρόνος πρέπει να εφτασε την μια ώρα περίπου....
Προσωπικά πάντοτε περνάω καλά στο συγκεκριμένο μαγαζί....το πρόβλημα είναι οτι το ρόστερ δεν ανανεώνεται,οπότε αν είσαι τακτικός πελάτης οι επιλογές εξαντλούνται γρήγορα....πάντως,την Τζένη θα την ξαναπάρω,ειδικά αν ο Ολυμπιακός φαει καμμιά τεσσάρα σήμερα,μονο και μονο για να της κάνω πλάκα.....

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Σωστός ο andy.

Το καλό να λέγεται.

Υ.Γ. Πάλι θα την ψάχνουμε τη Χριστίνα ρε γμτ;...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σωστός ο andy.

Το καλό να λέγεται.

Υ.Γ. Πάλι θα την ψάχνουμε τη Χριστίνα ρε γμτ;...

Μπά.....μόλις πάει κάπου αλλού,θα εμφανισθεί ο γνωστός "Χριστινολόγος" και θα ενημερώσει....πάντως,αν κατάλαβα καλά,το κορίτσι "εξαργύρωσε" τις επιτυχίες του με εξωτερικούς πελάτες.....

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Αν είναι πράγματι έτσι, μ@λ@κι@ μου που δεν την "χώθηκα"...
Η δεοντολογία και το etiquette θα με φάνε...

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα Andy & SinBarr.
Πολύ γελάω με το γνωστός ''Χριστινολόγος''.
Αυτό που ξέρω είναι ότι η Χριστίνα ήταν εκτός Αθηνών για λίγο.
Για την Τζένη συμφωνώ απόλυτα σε όλα.
Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Κορμάρα, πεντακάθαρη και τρομερά θερμή (το ζει αυτό που κάνει).

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλησπέρα Andy & SinBarr.
Πολύ γελάω με το γνωστός ''Χριστινολόγος''.
Αυτό που ξέρω είναι ότι η Χριστίνα ήταν εκτός Αθηνών για λίγο.
Για την Τζένη συμφωνώ απόλυτα σε όλα.
Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Κορμάρα, πεντακάθαρη και τρομερά θερμή (το ζει αυτό που κάνει).

Αγαπητέ φίλε σε χάσαμε....τον τίτλο "Χριστινολόγος",στον είχα απονείμει εγω,αν θυμάσαι,δικαίως νομίζω.Αλλωστε,δεν έκρυψες ποτέ την αδυναμία σου στην συγκεκριμένη κοπέλλα....
Πες της κάτι όμως,όταν την δείς....δικαίωμα της να διαθέτει τον εαυτό της όπως θέλει,αλλά σωστή επαγγελματίας δεν είναι,κατά την άποψή μου...οταν δουλευεις κάπου,ενημερώνεις οτι θα αργήσεις η δεν θα πας,δεν την κοπανάς ετσι...Προσωπικά,πριν λίγες μέρες εστειλα φίλο μου στο συγκεκριμένο μαγαζί για την Χριστίνα που την έψαχνε,του είπα να πάει απογευματάκι,πήγε ο ανθρωπος και η Χριστίνα ακόμα έρχεται...δεν είναι συμπεριφορά αυτή,γιατί τελικά θα τη σουτάρουν απο ολα τα μαγαζιά και θα το γυρίσει στη βίζιτα,αν δεν το κάνει ήδη....

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Φίλε Andy, και βέβαια το θυμάμαι ότι εσύ μου απένειμες τον τίτλο ''Χριστινολόγος'' και μου άρεσε πολύ.
Παρόλο που όταν έγραψα εκείνη την περιβόητη κριτική μου την 1η Ιουνίου ήσουν αυτός που μου ''τα έχωσε'' πιο πολύ από όλους, στη συνέχεια σε εκτίμησα πολύ γιατί κατάλαβα τη νοοτροπία σου.
Όταν βλέπεις κάτι στραβό αμέσως το κατακρίνεις. Δεν χαρίζεις σε κανέναν τίποτα.
Όλοι για τον ίδιο σκοπό είμαστε εδώ. Για να ενημερώνει ο ένας τον άλλο για ''καλές περιπτώσεις'' και για ''κακοτοπιές''.
Δυστυχώς δεν γράφω καμία κριτική και αισθάνομαι πολύ άσχημα. Θα κάνω μια τσάρκα και θα ενημερώσω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να μην αισθάνεσαι άσχημα....δεν είσαι υποχρεωμένος να γράψεις κάτι,ντε και καλά,αν δεν έχεις κάτι καινούργιο για να ενημερώσεις.Κι εγω εχω αραιώσει τις ενημερώσεις,διότι λόγω κρίσης έχω περιορίσει πολύ τις επισκέψεις μου.Επειτα,υπάρχουν εποχές που νοιώθουμε την ανάγκη για "κασκαντεριλίκια" και αλλοτε πάλι προτιμάμε τα γνωστά και σίγουρα,όπου δεν θα έχουμε εκπλήξεις.
Την Τζένη δεν την διάλεξα τυχαία...πήγα ωρα που ήξερα οτι θα την βρω εκεί,έχοντας εξαιρετικές πληροφορίες απο αλλους φίλους.Το μόνο που ρισκάρισα ήταν να μην ήταν ελεύθερη.....αλλά και πάλι,είχα εναλλακτική λύση....Προσωπικά,λόγω του χαρακτήρα μου,ντρέπομαι να πάω σε μαγαζιά που με ξέρουν και να φύγω...κακώς ίσως,αλλά ετσι λειτουργω εγω.Σε μαγαζί που δεν με ξέρουν,μπαίνω βλέπω και φεύγω.... :rockon: να σου πω όμως κάτι και να το ακούσουν και οι υπόλοιποι?
Οταν ένα μαγαζί σέβεται την δουλειά που κάνει,τον τακτικό πελάτη θα τον προσέξει.Και η σερίφισσα,αν δεν έχει μια καλή επιλογή να προσφέρει,θα του πει μόνη της να φύγει.Μου έχει τύχει αρκετές φορές...θα χάσει ενα 80αρι εκείνη την ώρα,αλλά θα κερδίσει πολλά 80αρια στο μέλλον.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.831
Πόντοι
46.232
Να μην αισθάνεσαι άσχημα....δεν είσαι υποχρεωμένος να γράψεις κάτι,ντε και καλά,αν δεν έχεις κάτι καινούργιο για να ενημερώσεις.Κι εγω εχω αραιώσει τις ενημερώσεις,διότι λόγω κρίσης έχω περιορίσει πολύ τις επισκέψεις μου.Επειτα,υπάρχουν εποχές που νοιώθουμε την ανάγκη για "κασκαντεριλίκια" και αλλοτε πάλι προτιμάμε τα γνωστά και σίγουρα,όπου δεν θα έχουμε εκπλήξεις.
Την Τζένη δεν την διάλεξα τυχαία...πήγα ωρα που ήξερα οτι θα την βρω εκεί,έχοντας εξαιρετικές πληροφορίες απο αλλους φίλους.Το μόνο που ρισκάρισα ήταν να μην ήταν ελεύθερη.....αλλά και πάλι,είχα εναλλακτική λύση....Προσωπικά,λόγω του χαρακτήρα μου,ντρέπομαι να πάω σε μαγαζιά που με ξέρουν και να φύγω...κακώς ίσως,αλλά ετσι λειτουργω εγω.Σε μαγαζί που δεν με ξέρουν,μπαίνω βλέπω και φεύγω.... :rockon: να σου πω όμως κάτι και να το ακούσουν και οι υπόλοιποι?
Οταν ένα μαγαζί σέβεται την δουλειά που κάνει,τον τακτικό πελάτη θα τον προσέξει.Και η σερίφισσα,αν δεν έχει μια καλή επιλογή να προσφέρει,θα του πει μόνη της να φύγει.Μου έχει τύχει αρκετές φορές...θα χάσει ενα 80αρι εκείνη την ώρα,αλλά θα κερδίσει πολλά 80αρια στο μέλλον.....
φιλε η τζενη πηγαινει παντα μετα τις 14.00 κ πραγματικα ειναι κορμαρα κ πολυ καλη , αν διαβαζεις κριτικες μου θα το εχεις διαπιστωσει......η χριστινα επαιζε κ εξω απο ποιο παλια αλλα χωνοταν στοχευμενα........

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
'Εχω μια απορία ρε παιδιά ..πολύ περισσότερο για τον φίλο andy51. Στο μαγαζί έχεις πάει ως πελάτης ή ως φίλος (?), διότι διαβάζω συνέχεια στις περιγραφές σου ότι αναφέρεις την ντάλυ/τσατσά ώς ευγενικότατη, φιλικότατη κ.α
Αναρωτιέμαι για τις περιγραφές σου διότι στην πραγματικότητα η εν λόγω είναι μια άτροπη τσιγγανο-γύφτισα (κυριολεκτώ και δεν το αναφέρω σαν χαρακτηρισμό)aggresive και κατ' εμε δεν κάνει για αυτή τη δουλειά.
Έχω αναφέρει παλαιότερα περιστατικό που μου συνέβει με δαυτήν πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο μαγαζί της στο οποίο με εκνεύρισε τόσο πολύ που ...τελοσπάντων. Μάλιστα χωρίς να έχουμε τσακωθεί ή λογοφέρει μόλις έφυγα από εκεί πήγα απέναντι στο άλλο μαγαζί, και η τύπισσα πήρε τηλέφωνο τη Γιούλη (η οποία με γνώριζε από τα παλιά... αλλά και από τα καινούργια) και της έλεγε ότι είμαι μπάτσος, πρόσεχε κτλ.
Έφαγε βέβαια και τα ανάλογα μπινελίκια της από τη Γιούλη μολις κλείσανε το τηλέφωνο γιατί κατάλαβε την εκδούλευση που προσπάθησε να πουλήσει... η εν λόγω γύφτισα.

Αυτά για τους τύπους..... φίλε andy51 και ειλικρινά χωρίς καμία πρόθεση για να σε θίξω.

Απλώς αναρωτιέμαι προς τι όλες αυτές οι "σάλτσες" ρε αδελφέ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom