Θέλω να ελπίζω ότι το προηγούμενο σχόλιο που με αφορούσε δεν υπονοεί οτι προμοτάρω το μαγαζί....διότι,τόσα χρόνια μέλος δεν εχω δόσει νομίζω τέτοια δικαιώματα...
Φίλε grazydog,η ηλικία μου και η εμπειρία μου μου επιτρέπουν να ξεχωρίζω καταστάσεις και να τοποθετώ κάθε πράγμα στη θέση του.Οταν λοιπόν πάω σε ενα τέτοιο μαγαζί,δεν ξεχνώ ποτέ ποιά είναι η δική μου θέση,η θέση της σερίφισσας και η θέση της κοπέλλας.Το να πω 2 κουβέντες παραπάνω,η να αστειευτώ,θεωρώ οτι δεν είναι κακό,ούτε παραβιάζει τις ισορροπίες.Μόλις κλείσει η πόρτα του μαγαζιού πίσω μου,ο καθένας εχει τη ζωή του....
Επειδή είμαι τακτικός πελάτης σε 3-4 μαγαζιά και με ξέρουν χρόνια,πολλές φορές μου έχει προταθεί να καθήσω για καφέ,για κουβέντα,κλπ.Παρεπιπτόντως,αυτό γίνεται διότι και η δική μου συμπεριφορά είναι ανάλογη.Δεν μπαίνω μέσα και να ρωτήσω "ποιά κάνει πρωκτικό μαντάμ?",ούτε εχω προσβάλλει ποτέ κοπέλλα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.Αν δεν περάσω καλά,αξιολογώ το ποιός φταίει γι' αυτό (μπορεί να φταίω κι εγω...) και είτε δεν ξαναπάω,είτε ενημερώνω και την σερίφισσα,αλλά και τους συναγωνιστές εδω.
Για καφέ και κουλουράκια λοιπόν δεν έχω κάτσει ποτέ,διότι θεωρώ οτι ετσι παραβιάζονται οι ισορροπίες.Αλλοι,πάνε σε άλλα μαγαζιά,και περνάνε ολη την ημέρα τους εκεί.Ξεκινάνε με καφέ,συνεχίζουν με φασολάκια λαδερά η με κοτόπουλο λεμονάτο και τελειώνουν με γλυκάκι και καφέ απογευματινό η και βραδυνό.Δεν το σχολιάζω και δεν το κατακρίνω...απλά,δεν το κάνω εγω.
Εμένα λοιπόν η Ντάλλυ μου φέρεται καλά,πάντα με ευγένεια και χαμόγελο.Το ίδιο και 2-3 αλλες σερίφισσες σε άλλα μαγαζιά.Για παράδειγμα,η Καίτη στο Στουρνάρη 63,όπου παω μια φορά το τρίμηνο,αν δεν έχει πίεση δουλειάς,μπορεί να μου συζητήσει κάποια προσωπικά της θέματα και να ζητήσει μια γνώμη.Δεν είναι κακό αυτό.Εγω πάλι απο την πλευρά μου,μπορεί να συζητήσω για τον καιρό η την οικονομική κρίση,αλλά ποτέ δεν συζητάω προσωπικά μου θέματα,ούτε βέβαια θα καθήσω να συζητήσω με την σερίφισσα αν η τάδε κοπέλλα κάνει καλό τσιμπούκι η οχι....Με τον τρόπο αυτόν κρατάω τη θέση μου,δεν φέρνω σε δύσκολη θέση τον άλλον και απολαμβάνω και καλές υπηρεσίες.Πληρώνω σαν κύριος και φεύγω....
Θέλεις αγαπητέ grazydog να σου αναφέρω τι εχω ακούσει για διάφορους συναγωνιστές απο εδω μέσα? ξέρεις πόσοι ζητάνε μιζα για να προμοτάρουν το μαγαζί η κάποια κοπέλλα? ξέρεις πόσοι πάνε βρωμεροί και τρισάθλιοι? ξέρεις πόσοι έχουν απαιτήσεις και γούστα που ντρέπομαι και να αναφέρω? ξέρεις πόσοι,που το παίζουν μάγκες εδω μέσα,ζητάνε να τους πηδήξουν,αντι να πηδήξουν αυτοί? για το "golden shower" έχεις ακουστά? ρώτα κάποια απο τα πιο έμπειρα και παλαιότερα μέλη του φόρουμ και θα σου σηκωθεί η τρίχα...
Με εχεις δει ποτέ να αναφέρω τέτοια πράγματα εδω μέσα? ποτέ.Θεωρώ οτι είναι προσωπικά θέματα και δεν με αφορούν....Οπως δεν με αφορά αν ο αλφα η ο βήτα πλακώθηκε με τη Ντάλλυ,η με τη Γιούλη.Εμένα,όσο μου φέρονται καλά,είμαι πελάτης τους.Αν αυτό αλλάξει,πάω αλλού.Δόξα τω Θεω,επιλογές υπάρχουν πολλές....