Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
'Εχω μια απορία ρε παιδιά ..πολύ περισσότερο για τον φίλο andy51. Στο μαγαζί έχεις πάει ως πελάτης ή ως φίλος (?), διότι διαβάζω συνέχεια στις περιγραφές σου ότι αναφέρεις την ντάλυ/τσατσά ώς ευγενικότατη, φιλικότατη κ.α
Αναρωτιέμαι για τις περιγραφές σου διότι στην πραγματικότητα η εν λόγω είναι μια άτροπη τσιγγανο-γύφτισα (κυριολεκτώ και δεν το αναφέρω σαν χαρακτηρισμό)aggresive και κατ' εμε δεν κάνει για αυτή τη δουλειά.
Έχω αναφέρει παλαιότερα περιστατικό που μου συνέβει με δαυτήν πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο μαγαζί της στο οποίο με εκνεύρισε τόσο πολύ που ...τελοσπάντων. Μάλιστα χωρίς να έχουμε τσακωθεί ή λογοφέρει μόλις έφυγα από εκεί πήγα απέναντι στο άλλο μαγαζί, και η τύπισσα πήρε τηλέφωνο τη Γιούλη (η οποία με γνώριζε από τα παλιά... αλλά και από τα καινούργια) και της έλεγε ότι είμαι μπάτσος, πρόσεχε κτλ.
Έφαγε βέβαια και τα ανάλογα μπινελίκια της από τη Γιούλη μολις κλείσανε το τηλέφωνο γιατί κατάλαβε την εκδούλευση που προσπάθησε να πουλήσει... η εν λόγω γύφτισα.

Αυτά για τους τύπους..... φίλε andy51 και ειλικρινά χωρίς καμία πρόθεση για να σε θίξω.

Απλώς αναρωτιέμαι προς τι όλες αυτές οι "σάλτσες" ρε αδελφέ?

τι μαθαίνει κανείς...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Να μην αισθάνεσαι άσχημα....δεν είσαι υποχρεωμένος να γράψεις κάτι,ντε και καλά,αν δεν έχεις κάτι καινούργιο για να ενημερώσεις.Κι εγω εχω αραιώσει τις ενημερώσεις,διότι λόγω κρίσης έχω περιορίσει πολύ τις επισκέψεις μου.Επειτα,υπάρχουν εποχές που νοιώθουμε την ανάγκη για "κασκαντεριλίκια" και αλλοτε πάλι προτιμάμε τα γνωστά και σίγουρα,όπου δεν θα έχουμε εκπλήξεις.
Την Τζένη δεν την διάλεξα τυχαία...πήγα ωρα που ήξερα οτι θα την βρω εκεί,έχοντας εξαιρετικές πληροφορίες απο αλλους φίλους.Το μόνο που ρισκάρισα ήταν να μην ήταν ελεύθερη.....αλλά και πάλι,είχα εναλλακτική λύση....Προσωπικά,λόγω του χαρακτήρα μου,ντρέπομαι να πάω σε μαγαζιά που με ξέρουν και να φύγω...κακώς ίσως,αλλά ετσι λειτουργω εγω.Σε μαγαζί που δεν με ξέρουν,μπαίνω βλέπω και φεύγω.... :rockon: να σου πω όμως κάτι και να το ακούσουν και οι υπόλοιποι?
Οταν ένα μαγαζί σέβεται την δουλειά που κάνει,τον τακτικό πελάτη θα τον προσέξει.Και η σερίφισσα,αν δεν έχει μια καλή επιλογή να προσφέρει,θα του πει μόνη της να φύγει.Μου έχει τύχει αρκετές φορές...θα χάσει ενα 80αρι εκείνη την ώρα,αλλά θα κερδίσει πολλά 80αρια στο μέλλον.....
Ο guru λέμε στη χειρομαλακτική...!!!! Και όχι μόνον! :2funny: Αααα ρε και να σε πετύχω πουθενά...θα πέσει πολύ γέλιο!
:grin:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θέλω να ελπίζω ότι το προηγούμενο σχόλιο που με αφορούσε δεν υπονοεί οτι προμοτάρω το μαγαζί....διότι,τόσα χρόνια μέλος δεν εχω δόσει νομίζω τέτοια δικαιώματα...
Φίλε grazydog,η ηλικία μου και η εμπειρία μου μου επιτρέπουν να ξεχωρίζω καταστάσεις και να τοποθετώ κάθε πράγμα στη θέση του.Οταν λοιπόν πάω σε ενα τέτοιο μαγαζί,δεν ξεχνώ ποτέ ποιά είναι η δική μου θέση,η θέση της σερίφισσας και η θέση της κοπέλλας.Το να πω 2 κουβέντες παραπάνω,η να αστειευτώ,θεωρώ οτι δεν είναι κακό,ούτε παραβιάζει τις ισορροπίες.Μόλις κλείσει η πόρτα του μαγαζιού πίσω μου,ο καθένας εχει τη ζωή του....
Επειδή είμαι τακτικός πελάτης σε 3-4 μαγαζιά και με ξέρουν χρόνια,πολλές φορές μου έχει προταθεί να καθήσω για καφέ,για κουβέντα,κλπ.Παρεπιπτόντως,αυτό γίνεται διότι και η δική μου συμπεριφορά είναι ανάλογη.Δεν μπαίνω μέσα και να ρωτήσω "ποιά κάνει πρωκτικό μαντάμ?",ούτε εχω προσβάλλει ποτέ κοπέλλα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.Αν δεν περάσω καλά,αξιολογώ το ποιός φταίει γι' αυτό (μπορεί να φταίω κι εγω...) και είτε δεν ξαναπάω,είτε ενημερώνω και την σερίφισσα,αλλά και τους συναγωνιστές εδω.
Για καφέ και κουλουράκια λοιπόν δεν έχω κάτσει ποτέ,διότι θεωρώ οτι ετσι παραβιάζονται οι ισορροπίες.Αλλοι,πάνε σε άλλα μαγαζιά,και περνάνε ολη την ημέρα τους εκεί.Ξεκινάνε με καφέ,συνεχίζουν με φασολάκια λαδερά η με κοτόπουλο λεμονάτο και τελειώνουν με γλυκάκι και καφέ απογευματινό η και βραδυνό.Δεν το σχολιάζω και δεν το κατακρίνω...απλά,δεν το κάνω εγω.
Εμένα λοιπόν η Ντάλλυ μου φέρεται καλά,πάντα με ευγένεια και χαμόγελο.Το ίδιο και 2-3 αλλες σερίφισσες σε άλλα μαγαζιά.Για παράδειγμα,η Καίτη στο Στουρνάρη 63,όπου παω μια φορά το τρίμηνο,αν δεν έχει πίεση δουλειάς,μπορεί να μου συζητήσει κάποια προσωπικά της θέματα και να ζητήσει μια γνώμη.Δεν είναι κακό αυτό.Εγω πάλι απο την πλευρά μου,μπορεί να συζητήσω για τον καιρό η την οικονομική κρίση,αλλά ποτέ δεν συζητάω προσωπικά μου θέματα,ούτε βέβαια θα καθήσω να συζητήσω με την σερίφισσα αν η τάδε κοπέλλα κάνει καλό τσιμπούκι η οχι....Με τον τρόπο αυτόν κρατάω τη θέση μου,δεν φέρνω σε δύσκολη θέση τον άλλον και απολαμβάνω και καλές υπηρεσίες.Πληρώνω σαν κύριος και φεύγω....
Θέλεις αγαπητέ grazydog να σου αναφέρω τι εχω ακούσει για διάφορους συναγωνιστές απο εδω μέσα? ξέρεις πόσοι ζητάνε μιζα για να προμοτάρουν το μαγαζί η κάποια κοπέλλα? ξέρεις πόσοι πάνε βρωμεροί και τρισάθλιοι? ξέρεις πόσοι έχουν απαιτήσεις και γούστα που ντρέπομαι και να αναφέρω? ξέρεις πόσοι,που το παίζουν μάγκες εδω μέσα,ζητάνε να τους πηδήξουν,αντι να πηδήξουν αυτοί? για το "golden shower" έχεις ακουστά? ρώτα κάποια απο τα πιο έμπειρα και παλαιότερα μέλη του φόρουμ και θα σου σηκωθεί η τρίχα...
Με εχεις δει ποτέ να αναφέρω τέτοια πράγματα εδω μέσα? ποτέ.Θεωρώ οτι είναι προσωπικά θέματα και δεν με αφορούν....Οπως δεν με αφορά αν ο αλφα η ο βήτα πλακώθηκε με τη Ντάλλυ,η με τη Γιούλη.Εμένα,όσο μου φέρονται καλά,είμαι πελάτης τους.Αν αυτό αλλάξει,πάω αλλού.Δόξα τω Θεω,επιλογές υπάρχουν πολλές....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ο guru λέμε στη χειρομαλακτική...!!!! Και όχι μόνον! :2funny: Αααα ρε και να σε πετύχω πουθενά...θα πέσει πολύ γέλιο!
:grin:

Εχουμε κοινούς φίλους.....κανονίστε όποτε θέλετε και ενημερώστε με....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Έχω αναφέρει παλαιότερα περιστατικό που μου συνέβει με δαυτήν πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο μαγαζί της στο οποίο με εκνεύρισε τόσο πολύ που ...
Οι αγγλοσάξωνες λένε ότι ποτέ δεν θα έχεις δεύτερη ευκαιρία για να δώσεις (ή να πάρεις) μια καλή πρώτη εντύπωση.

Επιπλέον, η πρώτη μας φορά σε ένα τέτοιο μαγαζί, ειδικά όταν πάμε μόνοι μας, ειναι πάντα "ιδιαίτερη" και θα παίξει το ρόλο της για τη συνέχεια ή όχι στο εκάστοτε μαγαζί. (αλήθεια εσύ, ξαναπήγες εκεί μετά από τέτοια πρωτη εντύπωση?).

Η Ντάλυ, εν προκειμένω, είναι γενικά ok, αρκεί να δείχνεις και να φέρεσαι αυστηρά ως πελάτης, όπως λέει και ο Andy, γιατί αλλιώς, είναι μεγάλη πονήρω και θα προσπαθήσει να σε χρησιμοποιήσει για προμότορα. Δυο τρεις μαλακιούλες (small talk) κι έξω από την πόρτα. Και να συμπληρώσω τον κώδικα συμεπριφοράς του Andy, που γενικά με καλύπτει, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΔΩ ΦΟΡΟΥΜ.
"Δεν ξέρω για ποιο σάιτ μιλάτε μαντάμ...", και είσαι κύριος  ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Να πούμε για αύριο βραδάκι (κατά τις 20.30)? Σκέφτομαι για σένα (Andy51), Pathos, Agiana, N. Smirni, Shaint και όσοι καλοί χωρέσουμε.
Τόπος, ρίξτε προτάσεις...σκέφτομαι για Μέγαρο χωρίς διάθεση promo, απλά λόγω χώρου και περιβάλλοντος θά'ναι και στα .... μέτρα μας τα οικονομικά. Εκτός αν θέτε σε εκτός παιδιάς χώρο, cafe κ.λ.π. Δε θά'χει όμως αυτό το κάτι... Σωληνουργεία εξαιρούνται! Αρκετά σπίτια έκλεισαν φέτος.... Ακούς εσύ εεε; Ξέρεις, σε σένα απευθύνομαι...μελαχροινό αγόρι! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

@Kebaaap: Αυτά πές τα και σε κάποιους που παίρνουν και το ταπεράκι απ'το σπίτι να ντερλικώσουν και μετά να χλημιντρίσουν από περηφάνια που "γνωρίζουν" πολλά!!!! Όπως έγραψες, ας γνωρίζουμε ότι γνωρίζουμε αλλά να μη δίνουμε και λαβές για σχόλια που εκ των πραγμάτων είναι κατευθυνόμενα!

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε anty51, η άποψη σου είναι σεβαστή... όπως φαντάζομαι είναι και η δική μου.
Κάποιοι θα τα διαβάσουν... κάποιοι θα καταλάβουν ή θα βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα μόλις επισκεφτούν το μαγαζί και ίσως μας τα γράψουν.

Όλα τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο τα αναφέρεις διότι δεν αφορούν εμένα αλλά ούτε και το περιστατικό που περιέγραψα. Άλλωστε λίγο πολύ το τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα νομίζω είναι επι προσωπικού επιπέδου και μόνο.. έτσι δεν είναι?
Προσωπικά φίλτατε αυτό το καιρό βρίσκομαι σε μια περίοδο "σεξουαλικής απάθειας" για τα συγκεκριμένα μαγαζιά διότι δεν μπόρεσαν να με καλύψουν παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν... αν και δεν σου κρύβω ότι αρκετές κορασίδες διακορεύτηκαν και εκτός ιδρυμάτων πολλάκις, με αμοιβή φυσικά!

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχω και κανένα λόγο να μεροληπτήσω υπέρ ή κατά κάποιου ιδρύματος ή κάποιας.

Anyway,
να είσαι καλα!

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
... τη συνέχεια ή όχι στο εκάστοτε μαγαζί. (αλήθεια εσύ, ξαναπήγες εκεί μετά από τέτοια πρωτη εντύπωση?).

ΟΧΙ βέβαια παίχτη! αυτό έλειπε να της δώσω και χρήμα.

Αν και ασχολούμαι αυτό το καιρό με άλλου είδους πουλακίδες, δεν σου κρύβω ότι είμαι έτοιμος να σκάσω αύριο να δω τώρα τι θα μου πεί το μπάζο, μιας  και θα ξέρει ποιος είμαι.

Γάμησέ τη... άνευ σημασίας...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
... τη συνέχεια ή όχι στο εκάστοτε μαγαζί. (αλήθεια εσύ, ξαναπήγες εκεί μετά από τέτοια πρωτη εντύπωση?).

ΟΧΙ βέβαια παίχτη! αυτό έλειπε να της δώσω και χρήμα.

Αν και ασχολούμαι αυτό το καιρό με άλλου είδους πουλακίδες, δεν σου κρύβω ότι είμαι έτοιμος να σκάσω αύριο να δω τώρα τι θα μου πεί το μπάζο, μιας  και θα ξέρει ποιος είμαι.

Γάμησέ τη... άνευ σημασίας...

Φίλε μου,στα μαγαζιά αυτά πάμε για να ευχαριστηθούμε και να περάσουμε καλά....δεν πάμε ούτε για νταηλίκια,ούτε για καβγάδες.
Τι θα σου πεί αν σε καταλάβει? οτι ολα τα δωματια είναι πιασμένα και περιμένει και άλλα ραντεβού..... :rockon:

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
άνευ σημασίας...

Μην άγχεσαι φίλτατε... δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, το υποδηλώνει και η τελευταία μου φράση. ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.843
Πόντοι
46.232
'Εχω μια απορία ρε παιδιά ..πολύ περισσότερο για τον φίλο andy51. Στο μαγαζί έχεις πάει ως πελάτης ή ως φίλος (?), διότι διαβάζω συνέχεια στις περιγραφές σου ότι αναφέρεις την ντάλυ/τσατσά ώς ευγενικότατη, φιλικότατη κ.α
Αναρωτιέμαι για τις περιγραφές σου διότι στην πραγματικότητα η εν λόγω είναι μια άτροπη τσιγγανο-γύφτισα (κυριολεκτώ και δεν το αναφέρω σαν χαρακτηρισμό)aggresive και κατ' εμε δεν κάνει για αυτή τη δουλειά.
Έχω αναφέρει παλαιότερα περιστατικό που μου συνέβει με δαυτήν πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο μαγαζί της στο οποίο με εκνεύρισε τόσο πολύ που ...τελοσπάντων. Μάλιστα χωρίς να έχουμε τσακωθεί ή λογοφέρει μόλις έφυγα από εκεί πήγα απέναντι στο άλλο μαγαζί, και η τύπισσα πήρε τηλέφωνο τη Γιούλη (η οποία με γνώριζε από τα παλιά... αλλά και από τα καινούργια) και της έλεγε ότι είμαι μπάτσος, πρόσεχε κτλ.
Έφαγε βέβαια και τα ανάλογα μπινελίκια της από τη Γιούλη μολις κλείσανε το τηλέφωνο γιατί κατάλαβε την εκδούλευση που προσπάθησε να πουλήσει... η εν λόγω γύφτισα.

Αυτά για τους τύπους..... φίλε andy51 και ειλικρινά χωρίς καμία πρόθεση για να σε θίξω.

Απλώς αναρωτιέμαι προς τι όλες αυτές οι "σάλτσες" ρε αδελφέ?
παντος ρε φιλαρακι κ εγω οσες φορες εχω παει ειναι ευγενεστατη κ εξυπηρετικη.....
τωρα αν πας συνεχεια κ ειτε δεν περνας ποτε ειτε κατι εχεις κανει ναι μπορει να αλλαξουν συμπεριφορα..
οχι οτι δεν συμβαινουν γεγονοτα....αλλα παντα φταιν κ οι δυο πλευρες οχι μονο η μια αυτο το εχεις σκεφτει....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.843
Πόντοι
46.232
Θέλω να ελπίζω ότι το προηγούμενο σχόλιο που με αφορούσε δεν υπονοεί οτι προμοτάρω το μαγαζί....διότι,τόσα χρόνια μέλος δεν εχω δόσει νομίζω τέτοια δικαιώματα...
Φίλε grazydog,η ηλικία μου και η εμπειρία μου μου επιτρέπουν να ξεχωρίζω καταστάσεις και να τοποθετώ κάθε πράγμα στη θέση του.Οταν λοιπόν πάω σε ενα τέτοιο μαγαζί,δεν ξεχνώ ποτέ ποιά είναι η δική μου θέση,η θέση της σερίφισσας και η θέση της κοπέλλας.Το να πω 2 κουβέντες παραπάνω,η να αστειευτώ,θεωρώ οτι δεν είναι κακό,ούτε παραβιάζει τις ισορροπίες.Μόλις κλείσει η πόρτα του μαγαζιού πίσω μου,ο καθένας εχει τη ζωή του....
Επειδή είμαι τακτικός πελάτης σε 3-4 μαγαζιά και με ξέρουν χρόνια,πολλές φορές μου έχει προταθεί να καθήσω για καφέ,για κουβέντα,κλπ.Παρεπιπτόντως,αυτό γίνεται διότι και η δική μου συμπεριφορά είναι ανάλογη.Δεν μπαίνω μέσα και να ρωτήσω "ποιά κάνει πρωκτικό μαντάμ?",ούτε εχω προσβάλλει ποτέ κοπέλλα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.Αν δεν περάσω καλά,αξιολογώ το ποιός φταίει γι' αυτό (μπορεί να φταίω κι εγω...) και είτε δεν ξαναπάω,είτε ενημερώνω και την σερίφισσα,αλλά και τους συναγωνιστές εδω.
Για καφέ και κουλουράκια λοιπόν δεν έχω κάτσει ποτέ,διότι θεωρώ οτι ετσι παραβιάζονται οι ισορροπίες.Αλλοι,πάνε σε άλλα μαγαζιά,και περνάνε ολη την ημέρα τους εκεί.Ξεκινάνε με καφέ,συνεχίζουν με φασολάκια λαδερά η με κοτόπουλο λεμονάτο και τελειώνουν με γλυκάκι και καφέ απογευματινό η και βραδυνό.Δεν το σχολιάζω και δεν το κατακρίνω...απλά,δεν το κάνω εγω.
Εμένα λοιπόν η Ντάλλυ μου φέρεται καλά,πάντα με ευγένεια και χαμόγελο.Το ίδιο και 2-3 αλλες σερίφισσες σε άλλα μαγαζιά.Για παράδειγμα,η Καίτη στο Στουρνάρη 63,όπου παω μια φορά το τρίμηνο,αν δεν έχει πίεση δουλειάς,μπορεί να μου συζητήσει κάποια προσωπικά της θέματα και να ζητήσει μια γνώμη.Δεν είναι κακό αυτό.Εγω πάλι απο την πλευρά μου,μπορεί να συζητήσω για τον καιρό η την οικονομική κρίση,αλλά ποτέ δεν συζητάω προσωπικά μου θέματα,ούτε βέβαια θα καθήσω να συζητήσω με την σερίφισσα αν η τάδε κοπέλλα κάνει καλό τσιμπούκι η οχι....Με τον τρόπο αυτόν κρατάω τη θέση μου,δεν φέρνω σε δύσκολη θέση τον άλλον και απολαμβάνω και καλές υπηρεσίες.Πληρώνω σαν κύριος και φεύγω....
Θέλεις αγαπητέ grazydog να σου αναφέρω τι εχω ακούσει για διάφορους συναγωνιστές απο εδω μέσα? ξέρεις πόσοι ζητάνε μιζα για να προμοτάρουν το μαγαζί η κάποια κοπέλλα? ξέρεις πόσοι πάνε βρωμεροί και τρισάθλιοι? ξέρεις πόσοι έχουν απαιτήσεις και γούστα που ντρέπομαι και να αναφέρω? ξέρεις πόσοι,που το παίζουν μάγκες εδω μέσα,ζητάνε να τους πηδήξουν,αντι να πηδήξουν αυτοί? για το "golden shower" έχεις ακουστά? ρώτα κάποια απο τα πιο έμπειρα και παλαιότερα μέλη του φόρουμ και θα σου σηκωθεί η τρίχα...
Με εχεις δει ποτέ να αναφέρω τέτοια πράγματα εδω μέσα? ποτέ.Θεωρώ οτι είναι προσωπικά θέματα και δεν με αφορούν....Οπως δεν με αφορά αν ο αλφα η ο βήτα πλακώθηκε με τη Ντάλλυ,η με τη Γιούλη.Εμένα,όσο μου φέρονται καλά,είμαι πελάτης τους.Αν αυτό αλλάξει,πάω αλλού.Δόξα τω Θεω,επιλογές υπάρχουν πολλές....
μου αρεσεις....οσα εγραψες με βρισκουν συμφωνω κ βλεπω ειμαστε της ιδιας φιλοσοφιας.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.843
Πόντοι
46.232
Να πούμε για αύριο βραδάκι (κατά τις 20.30)? Σκέφτομαι για σένα (Andy51), Pathos, Agiana, N. Smirni, Shaint και όσοι καλοί χωρέσουμε.
Τόπος, ρίξτε προτάσεις...σκέφτομαι για Μέγαρο χωρίς διάθεση promo, απλά λόγω χώρου και περιβάλλοντος θά'ναι και στα .... μέτρα μας τα οικονομικά. Εκτός αν θέτε σε εκτός παιδιάς χώρο, cafe κ.λ.π. Δε θά'χει όμως αυτό το κάτι... Σωληνουργεία εξαιρούνται! Αρκετά σπίτια έκλεισαν φέτος.... Ακούς εσύ εεε; Ξέρεις, σε σένα απευθύνομαι...μελαχροινό αγόρι! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

@Kebaaap: Αυτά πές τα και σε κάποιους που παίρνουν και το ταπεράκι απ'το σπίτι να ντερλικώσουν και μετά να χλημιντρίσουν από περηφάνια που "γνωρίζουν" πολλά!!!! Όπως έγραψες, ας γνωρίζουμε ότι γνωρίζουμε αλλά να μη δίνουμε και λαβές για σχόλια που εκ των πραγμάτων είναι κατευθυνόμενα!
εγω αν ερθει κ ο pathos ειμαι μεσα.......

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Χριστίνα τέλος και από εδώ μάλλον...

Τζένη εκτός μάχης ως τη Δευτέρα (?).

Ελένη, Όλγα, Οκσάνα και η τροφαντή deputy sheriff της οποίας το όνομα μου διαφεύγει δεν αποτέλεσαν ικανό δέλεαρ, οπότε την έκανα με ελαφρά.

Υ.Γ. Αγγελία: Αναζητείται μασαζιούχο τεμάχιο, μελαχροινό, καβλιάρικο, με πιασίματα, όνομα και μη χωριό. Ο ευρών αμοιφθήσεται...

Επισκέπτης

η Μόνικα μια μελαχρινή Ρουμάνα με εμφάνιση μοντέλου επέστρεψε στο κατάστημα?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες,μετά απο πολύ καιρό.....το ίδρυμα μοσχομύριζε απο ευωδία κοκκινιστού με πολλά μπαχαρικά,ρώσικη συνταγή προφανώς....Οπως έχω πεί,οι σχέσεις μου με το ίδρυμα είναι πολύ φιλικές,αλλά πάντοτε εντός των επιβαλλομένων ορίων....επομένως,δεν ζήτησα να δοκιμάσω το κοκκινιστό,αλλά κάτι στα κάρβουνα...άλλωστε,είχα φάει πριν πάω..
Συμβουλή : στα μασατζίδικα και στα σούπερ μαρκετ να πηγαίνετε πάντοτε φαγωμένοι...διαφορετικά κινδυνευετε να ψωνίσετε πράγματα που δεν χρειάζεσθε...
Συνεχίζουμε...το ρόστερ αποδυναμωμένο,δυστυχώς έφυγε και η Τζένη....απούσες επίσης αρκετές απο τις παλιές....είχε 3 μιλφ,την γνωστή Ολγα,μια που δεν συγκράτησα ονομα και την Ελένη...
Το μαγαζί εχει παράδοση σε καλό μασαζ,οπότε ακολούθησα το ένστικτό μου και πήρα Ελένη...Ρωσίδα,γύρω στα 35,καλό σώμα,πεντακάθαρη,βυζί δυάρι....Αριστο μασαζ,που κράτησε 40 λεπτά περίπου και μετά ήρθαν τα κοψίδια,σερβιρισμένα αψογα.....Σύνολο 1 ώρα,80 ευρώ.Υπάρχει και πρόγραμμα στα 70,45 λεπτων,με ιδιο μενού.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom