Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

k15v15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
23
Like
198
Πόντοι
290
αναλυτικοτερα για εμιλο-σεμελο θα εχει ή θα μεινουμε με το επαγγελματικο?
Ήσουν τηλεγραφικότατος! :grin:
Είστε αμφότεροι έμπειροι παίκτες και καταλαβαίνετε.
Η κοπέλλα έπαιρνε όλες τις προφυλάξεις και δεν παρασυρόταν, αλλά με "επαγγελματικό" τρόπο -χωρίς δηλαδή να βγάζει αποστασιοποίηση.
Η καλή επίγευση φαίνεται στο 7,0-7,5/10.
Τώρα, άμα ήμουνα καλύτερος στις περιγραφές/αναμεταδόσεις θα είχα πάρει κι εγώ καμιά μεταγραφή στο Conn-X TV...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Είστε αμφότεροι έμπειροι παίκτες και καταλαβαίνετε.

Έχεις δίκιο, αλλά προσπαθούμε το καλύτερο για τους νέους στο σπόρ που θέλουν πιό εύπεπτη τροφή. ;)

Τώρα, άμα ήμουνα καλύτερος στις περιγραφές/αναμεταδόσεις θα είχα πάρει κι εγώ καμιά μεταγραφή στο Conn-X TV...

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Οχι απαραίτητα....κάποια προφανώς και προβάλλονται απο μόνα τους,με καθημερινή ενημέρωση,κλπ.Αλλα προβάλλονται μέσω των σχολίων που κάνουν διάφοροι πελάτες....Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας,ότι δηλαδή υπάρχουν προμότορες,κλπ.Δεν το αποκλείω,αλλά δεν ασχολούμαι.Θεωρώ ότι εμάς,σαν πελάτες,δεν μας αφορά το θέμα.....

Συμφωνώ απόλυτα για τις θεωρίες συνωμοσίας, τους προμότορες κλπ κλπ. Λογικά ασχολούνται όσοι είναι συνωμότες προμότορες κλπ ή όσοι επιλέγουν με βάση τα κριτήρια άλλων και όχι τα δικά τους οπότε μπορεί και να παρασύρονται και να κλαίνε τα λεφτά τους όταν δεν περνάνε καλά. Εγώ θέλω να τα κλαίω μόνο επειδή τα δικά μου κριτήρια με οδηγούν λάθος και όταν κάποια δεν μου αρέσει το λέω ανοιχτά και ας την λένε όλοι θεά. Από την εποχή που είχα χρόνο και για ct έτσι έκανα και δεν μετάνιωσα.
Πάντως για το συγκεκριμένο μαγαζί νομίζω ότι αν πράγματι άξιζε για περισσότερη κουβέντα, θα γινόταν όσο και να μην ήθελε το ίδιο δημοσιότητα. 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμφωνώ απόλυτα για τις θεωρίες συνωμοσίας, τους προμότορες κλπ κλπ. Λογικά ασχολούνται όσοι είναι συνωμότες προμότορες κλπ ή όσοι επιλέγουν με βάση τα κριτήρια άλλων και όχι τα δικά τους οπότε μπορεί και να παρασύρονται και να κλαίνε τα λεφτά τους όταν δεν περνάνε καλά. Εγώ θέλω να τα κλαίω μόνο επειδή τα δικά μου κριτήρια με οδηγούν λάθος και όταν κάποια δεν μου αρέσει το λέω ανοιχτά και ας την λένε όλοι θεά. Από την εποχή που είχα χρόνο και για ct έτσι έκανα και δεν μετάνιωσα.
Πάντως για το συγκεκριμένο μαγαζί νομίζω ότι αν πράγματι άξιζε για περισσότερη κουβέντα, θα γινόταν όσο και να μην ήθελε το ίδιο δημοσιότητα.   

Θέλεις τη γνώμη μου? απέχω πάρα πολύ καιρό απο το συγκεκριμένο άθλημα,αλλά εχω εμπειρία και παρακολουθώ απο εδω τα τεκταινόμενα....
Κανένα μαγαζί δεν είναι καλύτερο η χειρότερο απο τα άλλα.Οι χώροι είναι περίπου οι ιδιοι,αντε 2-3 μαγαζιά,επειδή είναι καινούργια να εχουν καλύτερες υποδομές.Την διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι,δηλαδή οι κοπέλλες και ο τρόπος που η διεύθυνση του κάθε μαγαζιού επιλέγει να συμπεριφερθεί.Υπάρχουν κοπέλλες αστέρια,υπάρχουν και ιδιοκτήτες που σέβονται τον πελάτη.Απο την άλλη,υπάρχουν κοπέλλες που κοιτάνε μονο να τ' αρπάξουν και ιδιοκτήτες που προσπαθούνε με ελάχιστες παροχές να λειτουργήσουν το μαγαζί τους...
Ομως,αυτοί που ειναι σοβαροί και σωστοί επαγγελματίες ξεχωρίζουν κάθε φορά και παραμένουν στον χώρο,οι άλλοι περνάνε και χάνονται....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Θέλεις τη γνώμη μου? απέχω πάρα πολύ καιρό απο το συγκεκριμένο άθλημα,αλλά εχω εμπειρία και παρακολουθώ απο εδω τα τεκταινόμενα....
Κανένα μαγαζί δεν είναι καλύτερο η χειρότερο απο τα άλλα.Οι χώροι είναι περίπου οι ιδιοι,αντε 2-3 μαγαζιά,επειδή είναι καινούργια να εχουν καλύτερες υποδομές.Την διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι,δηλαδή οι κοπέλλες και ο τρόπος που η διεύθυνση του κάθε μαγαζιού επιλέγει να συμπεριφερθεί.Υπάρχουν κοπέλλες αστέρια,υπάρχουν και ιδιοκτήτες που σέβονται τον πελάτη.Απο την άλλη,υπάρχουν κοπέλλες που κοιτάνε μονο να τ' αρπάξουν και ιδιοκτήτες που προσπαθούνε με ελάχιστες παροχές να λειτουργήσουν το μαγαζί τους...
Ομως,αυτοί που ειναι σοβαροί και σωστοί επαγγελματίες ξεχωρίζουν κάθε φορά και παραμένουν στον χώρο,οι άλλοι περνάνε και χάνονται....

σε αυτο το περνανε και χανονται ξερεις ποσα ευρω εχουμε χασει εμεις!!!!!! τουλαχιστον οταν λενε μασαζ η κοπελες επρεπε να ξερουν μασαζ και οχι οτι του κατεβενει να κανουν και να το βαφτιζουν μασαζ!!!!!
για το θεμα μπριζολας δεν θα μπω γιατι η αλλη το εχει η δεν το εχει δεν διδασκετε....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
σε αυτο το περνανε και χανονται ξερεις ποσα ευρω εχουμε χασει εμεις!!!!!! τουλαχιστον οταν λενε μασαζ η κοπελες επρεπε να ξερουν μασαζ και οχι οτι του κατεβενει να κανουν και να το βαφτιζουν μασαζ!!!!!
για το θεμα μπριζολας δεν θα μπω γιατι η αλλη το εχει η δεν το εχει δεν διδασκετε....

Ετσι είναι.....όταν λέμε οτι η διεύθυνση του μαγαζιού σέβεται τον πελάτη,εννοούμε οτι επιλέγει θεραπεύτριες που ξέρουν τη δουλειά τους,δηλαδή ξέρουν και καλό μασαζ....
Οχι μαζευουμε 5 κοπελλίτσες απ' όπου τις βρούμε,τις βαφτίζουμε μασεζ και όποιον πάρει ο χάρος....και το να χαιδευουν απλώς,πάει στο διάολο.Εδω υπάρχουν περιπτώσεις που η κοπέλλα,ούσα ασχετη,στην προσπάθεια της να κάνει "μασαζ" στον πελάτη,του έκανε ζημια!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ετσι είναι.....όταν λέμε οτι η διεύθυνση του μαγαζιού σέβεται τον πελάτη,εννοούμε οτι επιλέγει θεραπεύτριες που ξέρουν τη δουλειά τους,δηλαδή ξέρουν και καλό μασαζ....
Οχι μαζευουμε 5 κοπελλίτσες απ' όπου τις βρούμε,τις βαφτίζουμε μασεζ και όποιον πάρει ο χάρος....και το να χαιδευουν απλώς,πάει στο διάολο.Εδω υπάρχουν περιπτώσεις που η κοπέλλα,ούσα ασχετη,στην προσπάθεια της να κάνει "μασαζ" στον πελάτη,του έκανε ζημια!!!

Σε αυτό πάντως φταίνε και οι πελάτες : πολλοί προσπερνούν το μασάζ και πάνε κατευθείαν στο ψητό που προσφέρεται απλόχερα ενώ παλιότερα δεν ήταν έτσι. Εκτός αυτού όταν καταλαβαίνει κανείς ότι κάποια είναι άσχετη και επικίνδυνη ας της πει να πάει πιο απαλά.

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν φταινε παντα οι πελατες.
ο πελατης θελει αυτο που θελει κ επιλεγει ενα μασατζιδικο,ισως σαν αποενοχοποιηση οτι δεν παει σε στουντιο η μπουρδελο.
καοιοι αλλοι θελουν καλο μαζαζ,πριν απο το οτιδηποτε.
δλδ δεν διαλεγει το μαγαζι γουστα.
ισως θα επρεπε το εκαστοτε μαγαζι να ξερει τι προσφερει κι να το κανει σε σταθερη βαση.
ισως παλι το μαγαζι να προσαρμοζετε,του στυλ...αα τετοιοι παπάρες ειστε,παρτε αυτο που θελετε.
εμεις συνεχιζουμε να ψαχνουμε καλο μασαζ για αρχη.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
δεν φταινε παντα οι πελατες.
ο πελατης θελει αυτο που θελει κ επιλεγει ενα μασατζιδικο,ισως σαν αποενοχοποιηση οτι δεν παει σε στουντιο η μπουρδελο.
καοιοι αλλοι θελουν καλο μαζαζ,πριν απο το οτιδηποτε.
δλδ δεν διαλεγει το μαγαζι γουστα.
ισως θα επρεπε το εκαστοτε μαγαζι να ξερει τι προσφερει κι να το κανει σε σταθερη βαση.
ισως παλι το μαγαζι να προσαρμοζετε,του στυλ...αα τετοιοι παπάρες ειστε,παρτε αυτο που θελετε.
εμεις συνεχιζουμε να ψαχνουμε καλο μασαζ για αρχη.

Φίλε argentinos,σε οποιοδήποτε μαγαζί που σεβεται τον εαυτό του,αν ζητήσεις θεραπεύτρια που κάνει καλό μασαζ,θα σου προτείνουν την κατάλληλη....αν εχουν βεβαια... :rockon: τώρα,το πακέττο καλο μασαζ+καλό πρόγραμμα (για να το πω κομψά),ελάχιστες κοπέλλες το εχουν....3-4 το πολύ.Και φυσικά ειναι περιζήτητες.....Τώρα,αν κάποιος ζητάει και καλό μασαζ,και καλό πρόγραμμα,και πολύ ομορφη κοπέλλα και να είναι 20 ετων,και για όλα αυτά θέλει να δόσει 60-80 ευρώ,τότε ψάχνει ψύλλους στ' αχυρα.....

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα,αν κάποιος ζητάει και καλό μασαζ,και καλό πρόγραμμα,και πολύ ομορφη κοπέλλα και να είναι 20 ετων,και για όλα αυτά θέλει να δόσει 60-80 ευρώ,τότε ψάχνει ψύλλους στ' αχυρα.....
Τόσο άσχημα είναι δηλαδή τα πράγματα...
Πάντως θα ήμουν διατεθειμένος σ' ένα πολύ όμορφο πιπίνι που ξέρει να κάνει καλό μασάζ να δώσω και 100 ευρώ για μια σαρανταπεντάλεπτη περιποίηση. Και ας μη κάνει ακάποτη πίπα, κι ας μη δίνει γλωσσόφιλα, κι ας μη μ' αφήνει να του γλείψω το μουνάκι. Έτσι κι αλλιώς και να 'θελε να τα κάνει όλα αυτά θα το απέφευγα εγώ.
Με άλλα λόγια ζητάω ένα απλό ασφαλές προγραμματάκι όπου το βάρος θα πέφτει στα χάδια, στις αγκαλιές, στα αντισηπτικά φιλιά και προπαντός στις διεισδύσεις.
Τι λέτε υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις εδώ ή πρέπει να πάω καμιά Ταϊλάνδη;
Προσπαθώ ν' αποφύγω την ταλαιπωρία...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Φίλε argentinos,σε οποιοδήποτε μαγαζί που σεβεται τον εαυτό του,αν ζητήσεις θεραπεύτρια που κάνει καλό μασαζ,θα σου προτείνουν την κατάλληλη....αν εχουν βεβαια... :rockon: τώρα,το πακέττο καλο μασαζ+καλό πρόγραμμα (για να το πω κομψά),ελάχιστες κοπέλλες το εχουν....3-4 το πολύ.Και φυσικά ειναι περιζήτητες.....Τώρα,αν κάποιος ζητάει και καλό μασαζ,και καλό πρόγραμμα,και πολύ ομορφη κοπέλλα και να είναι 20 ετων,και για όλα αυτά θέλει να δόσει 60-80 ευρώ,τότε ψάχνει ψύλλους στ' αχυρα.....
[/quote

:rockon:σωστα τα λες
μια απ τις 4 ειναι η θεια ελενη :rockon: συγγρου 45 για μενα νο 1 πακετο σε μασαζ κ σερβις :knockinb:
τωρα τις αλλες 3 τις ψαχνω ακομη....η ζανα εξαιρειτε.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω μεγάλωσε πολύ η Θεία Ελένη.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τόσο άσχημα είναι δηλαδή τα πράγματα...
Πάντως θα ήμουν διατεθειμένος σ' ένα πολύ όμορφο πιπίνι που ξέρει να κάνει καλό μασάζ να δώσω και 100 ευρώ για μια σαρανταπεντάλεπτη περιποίηση. Και ας μη κάνει ακάποτη πίπα, κι ας μη δίνει γλωσσόφιλα, κι ας μη μ' αφήνει να του γλείψω το μουνάκι. Έτσι κι αλλιώς και να 'θελε να τα κάνει όλα αυτά θα το απέφευγα εγώ.
Με άλλα λόγια ζητάω ένα απλό ασφαλές προγραμματάκι όπου το βάρος θα πέφτει στα χάδια, στις αγκαλιές, στα αντισηπτικά φιλιά και προπαντός στις διεισδύσεις.
Τι λέτε υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις εδώ ή πρέπει να πάω καμιά Ταϊλάνδη;
Προσπαθώ ν' αποφύγω την ταλαιπωρία...

Έφυγες για Ταυλάνδη...

marinos70

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μην πασ ταυλανδη,πηγαινε λυκαβηττου παρε αννουλα, παιξε εξυπνα και θα περασειs super ;)   

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικά το ότι κανείς δεν αναφέρει κάτι για το συγκεκριμένο μαγαζί έπρεπε να με είχε κάνει.... να καταλάβω κ να μη πάω!!!!
η απόλυτη παρακμή!!! πως κατάντησε η Ντάλλυ ξεπετατζού κ με χάλια κορίτσια!!!! κρίμα!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πραγματικά το ότι κανείς δεν αναφέρει κάτι για το συγκεκριμένο μαγαζί έπρεπε να με είχε κάνει.... να καταλάβω κ να μη πάω!!!!
η απόλυτη παρακμή!!! πως κατάντησε η Ντάλλυ ξεπετατζού κ με χάλια κορίτσια!!!! κρίμα!!!
Ιστορικά να το δεις, παρήκμασαν κραταιές αυτοκρατορίες ανά τον κόσμο.... η Ντάλυ θα γλίτωνε ???  :grin: :grin: :grin:

Εγώ πάντως πέρασα πρόσφατα 2 φορές (από περιέργεια για αυτο που έγραψες) σε εργάσιμες μερες και ώρες, και ήταν κλειστό!!! :S

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα αυτο εκλεισε οριστικα. Εχω περασει 4 φορες τις τελευταιες μερες και δεν ανοιγει κανεις. Μαλλον τελος η Νταλυ. Φταιει βεβαια γιατι τα ειχε αφησει ολα στην τυχη τους. Οτι ηθελε εκανε καθε κοπελα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Ιστορικά να το δεις, παρήκμασαν κραταιές αυτοκρατορίες ανά τον κόσμο.... η Ντάλυ θα γλίτωνε ???  :grin: :grin: :grin:

Εγώ πάντως πέρασα πρόσφατα 2 φορές (από περιέργεια για αυτο που έγραψες) σε εργάσιμες μερες και ώρες, και ήταν κλειστό!!! :S
Νταλυ, αχ Νταλυ. Τι καβλα ηταν αυτη η γυναικα πριν απο καμμια δεκαρια χρονια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom