Νέα

Καλή μου Ελλαδίτσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Το ΜΟΝΟ καλο που εχει η Ελλαδιτσα σας και ξαναλεω το ΜΟΝΟ......ειναι οι διακοπες και η διασκεδαση.  :grouphug:

ΣΥΜΦΩΝΩ 100%

Ειδικά όσον αφορά τον τομέα της διασκέδασης, η ποικιλία της στην Ελλάδα είναι από τις κορυφαίες στο κόσμο !!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε speed όλα καλά, και εγώ αρκετά γερμανόφιλος είμαι λόγω κουλτούρας (μουσικής) και επιστημών. Γιατί αφού όλα είναι τόσο τέλεια στη Γερμανία, που έχω μείνει κιόλας, δεν μιλάς με Γερμανούς σε site ή στη pub, αλλά σε πολλές ευκαιρείες εκφράζεις - δογματικά - απαξιωτικά σχόλια για την Ελλάδα και τους Έλληνες αρκετά άκριτα;

Το οτι μιλαω απαξιωτικα για την Ελλαδα τωρα τελευταια το κολλησα αυτο και δεν γνωριζω τον λογο. Ισως ειναι το "βλεπω και συγκρινω" σε πολλα θεματα.
Καποιες φορες το κανω εντονα ε? Πρεπει να το προσεξω.  :idiot:

Τωρα το θεμα με τα φορουμς δεν το εχω ψαξει ακομη διοτι ειμαι στην φαση της εκμαθησης της Γερμανικης γλωσσας αν και ειμαι μελος σε ενα, αλλα μονο παρακολουθω το τροπο που γραφουν...!  :)

Οσο για τις Pub πηγαινω συχνα και μιλαω αρκετα με τους ανθρωπους εδω!!!  :)

Επισης για το οτι μπαινω ΜΟΝΟ στο bourdela νομιζω το εχω ξαναπει καπου οτι ειναι και αυτο το seite ενας διαυλος επικοινωνιας με την Ελλαδα που τοσο πολυ συχαινομαι!  :rockon: :rockon: :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
Στα θετικά: ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το πιο `γραφικό' σε όλο το κόσμο, με γραφικούς οπαδούς - με εμένα πρώτο-, με 15 αθλητικές εφημερίδες, με δεκάδες εκπομπές που λέμε τον πόνο μας για την ομάδας μας και βγάζουμε το καφριλίκι μας, και στο τέλος τι γίνεται: πρωταθλητής ο γαύρος....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το οτι μιλαω απαξιωτικα για την Ελλαδα τωρα τελευταια το κολλησα αυτο και δεν γνωριζω τον λογο. Ισως ειναι το "βλεπω και συγκρινω" σε πολλα θεματα.
Καποιες φορες το κανω εντονα ε? Πρεπει να το προσεξω.  :idiot:

Τωρα το θεμα με τα φορουμς δεν το εχω ψαξει ακομη διοτι ειμαι στην φαση της εκμαθησης της Γερμανικης γλωσσας αν και ειμαι μελος σε ενα, αλλα μονο παρακολουθω το τροπο που γραφουν...!  :)

Οσο για τις Pub πηγαινω συχνα και μιλαω αρκετα με τους ανθρωπους εδω!!!  :)

Επισης για το οτι μπαινω ΜΟΝΟ στο bourdela νομιζω το εχω ξαναπει καπου οτι ειναι και αυτο το seite ενας διαυλος επικοινωνιας με την Ελλαδα που τοσο πολυ συχαινομαι!  :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτό είναι το πιο μαμημένο πράγμα που έχει καταφέρει να κάνει η σύγχρονη Ελλάδα σε πολλά από τα παιδιά της: να τη συχαίνονται!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
"Ελλάδα, η ομορφότερη χώρα του κόσμου"

Μάλιστα.

Φαντάζομαι οτι για να εχει βαρύτητα μια τέτοια δήλωση θα  πρέπει κανείς να έχει επισκεφτεί πολλές χώρες και μετά, έχοντας την εμπειρία και τη γνώση, να καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό

Μαζί με το "Θεσσαλονίκη, η πιο ερωτική πολη" , το "ελλάδα, η ωραιότερη χώρα του κόσμου" αποτελεί μια πρόταση χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα

Οπως καθένας χωριατάκος θεωρεί το χωριό του καλύτερο, έτσι και ο έλληνας που δεν έχει ταξιδέψει ΠΟΛΥ, πιστεύει οτι ζει στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου.

Ο Yorgos έχει δίκιο όταν αναφέρει βασικά αγαθά όπως αυτό της υγείας, και μιλάει για την ύπαρξη όμορφων παραλιών και αλλού.

Δε θεωρώ τη Γερμανία την ομορφότερη χώρα του κόσμου. Ειναι όμως σίγουρα μια απο τις πιο σωστά οργανωμένες

Επιδη λοιπον εχει σωστη οργανωση ΕΙΝΑΙ απο τις ομορφοτερες χωρες.
Ενταξι δεν ειπαμε οτι ειναι ουτοπια (Ελβετια δηλαδη) αλλα το παλευουμε!  :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι αλλά επειδή εμείς δεν τη συχαινόμαστε, για ευνόητους λόγους, καλύτερα θα ήταν να συγκρατείσαι λίγο και να εκφράζεις τόσο έντονα συναισθήματα για άλλες χώρες που θα δείξουν κατανόηση και όχι στο δίαυλο

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Στα θετικά: ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το πιο `γραφικό' σε όλο το κόσμο, με γραφικούς οπαδούς - με εμένα πρώτο-, με 15 αθλητικές εφημερίδες, με δεκάδες εκπομπές που λέμε τον πόνο μας για την ομάδας μας και βγάζουμε το καφριλίκι μας, και στο τέλος τι γίνεται: πρωταθλητής ο γαύρος....

Όχι το πιο "γραφικό" φίλε αλλά το πιο άσχημο ίσως!

Και ακόμη πιο άσχημο ξέρεις ποιο είναι; ότι ενώ εσύ βγάζεις απλά το καφριλίκι σου όπως λες (και πληρώνεις τα ανάλογα εισητήρια βέβαια) την ίδια στιγμή οι μεγαλοπαράγοντες, κατευθυνόμενες αθλητικές εφημερίδες, τσάτσοι δημοσιογράφοι κ.λ.π. εκμεταλλεύονται πονηρά το αγνό σου καφριλίκι για να τα πιάνουν χοντρά και να περνάνε μετά ένα μήνα στο όμορφο νησί που εσύ δεν μπορείς να πας!

Άλλη μια ασχήμια από τις χιλιάδες της σύγχρονης Ελλάδας!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επιδη λοιπον εχει σωστη οργανωση ΕΙΝΑΙ απο τις ομορφοτερες χωρες.
Ενταξι δεν ειπαμε οτι ειναι ουτοπια (Ελβετια δηλαδη) αλλα το παλευουμε!  :grin:

Προφανώς συγχέεις την οργάνωση με την ομορφιά. Ισως αξίζει να το ψάξεις και να καταλάβεις τη διαφορά.

Αν σιχαίνεσαι την ελλάδα, τότε απορώ τι δουλειά εχεις και μιλάς με σιχαμερούς έλληνες.

Αυτό το -ουμε στο τέλος της δεύτερης πρότασης μου προκαλεί απορία. Εισαι Γερμανός ή απλά θεωρείς εσυ τον εαυτό σου τέτοιο;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εδώ και 20 χρόνια ακούω τις ίδιες κατηγορίες, με αυτούς που τις κάνουν να μην θεωρούν εαυτόν μέρος του προβλήματος, απλώς θεατές. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα κάνετε και κάτι άλλο από το να τα αναπαράγετε λεκτικά

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά ένα απλό και αλάνθαστο τεστ!

Αν πραγματικά η σημερινή Ελλάδα ήταν τόσο όμορφη χώρα και εμείς οι Έλληνες τόσο ευτυχισμένοι τότε οι γυναίκες γύρω μας θα μας κοιτούσαν στα μάτια και θα μας χαμογελούσουν! Θα ήταν άνετες και φιλικές μαζί μας!

Τόχετε δει εσείς πουθενά αυτό;

Γιατί εγώ μιζέρια, εγωπάθεια, άγχος, υστερία και εχθρότητα βλέπω (και δεν μιλάω προσωπικά για μένα. Στη στάση των γυναικών γενικότερα αναφέρομαι. Και οι γυναίκες - επειδή επεξεργάζονται πιο λεπτα τα πράγματα και συμπεριφέρονται αντανακλαστικά - είναι ο καλύτερος καθρέπτης μιας κοινωνίας)!

Κοροιδευόμαστε τώρα; Μια οικτρή σκατοκοινωνία είμαστε!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εδώ και 20 χρόνια ακούω τις ίδιες κατηγορίες, με αυτούς που τις κάνουν να μην θεωρούν εαυτόν μέρος του προβλήματος, απλώς θεατές. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα κάνετε και κάτι άλλο από το να τα αναπαράγετε λεκτικά

Δυστυχώς ο καθένας φίλε μου αντί να κοιτάξει τα χάλια του,για όλα του φταίει η "σιχαμένη" Ελλάδα....τι να πεις.... :jerking:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αυτό είναι το πιο μαμημένο πράγμα που έχει καταφέρει να κάνει η σύγχρονη Ελλάδα σε πολλά από τα παιδιά της: να τη συχαίνονται!

Εγω την εκανα για εξω διοτι ΔΕΝ μπορουσα να συνενοηθω με κανεναν, ΔΕΝ μπορουσα να βγαλω ακρη με κανεναν, ΔΕΝ μπορουσα να κανω το σωστο (Διοτι με λεγανε ανοητο οταν πηγαινα να κανω μια καλη πραξη), ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ,

Ξερετε τι ειχα? Αυτο ειχα:
Ελα μωρε που σταματας να περασει ο πεζος, Ελα μωρε που φωναζεις για τα ΜΜΜ, το αυτοκινητο τι το εχεις? ,
Ελα μωρε....δυναμωσε λιγο την μουσικη! Ποιος να κοιμαται τετοια ωρα? (2.00 τω ξημερωμα) ,
Τι ΔΕΝ κλεβεις την Εφορια? (Εισαι μαλακας),
Τι εχει ουρα στο ΙΚΑ? ΑΡΑΞΕ!!! Σε κανα δυο ωριτσες θα εισαι ετοιμος
Ελα μωρε περνα με κοκκινο! Χαλαρωσε ολοι το κανουν!

Και αλλα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΣΥΜΦΩΝΩ 100%
Ειδικά όσον αφορά τον τομέα της διασκέδασης, η ποικιλία της στην Ελλάδα είναι από τις κορυφαίες στο κόσμο !!!

Sorry, αλλά Θα διαφωνήσω και εδώ. Έχουμε μεγάλο αριθμό, από ίδια πράγματα, αλλά δεν νομίζω να έχουμε ποικιλία.

Δεν θέλω να το παίξω κάπως...αλλά εάν π.χ. υπάρχει και λίγο καλλιτεχνική φλέβα και γουστάρεις μιούζικαλς, θέατρο γενικότερα ή ακόμη και όπερα (μην γελάσετε, υπάρχουν σύγχρονες εκδοχές αυτών που είναι καταπληκτικές), την πάτησες στην Ελλάδα, ειδικότερα τον χειμώνα, γιατί ομολογουμένως το καλοκαίρι μορείς να χαρείς μερικές μοναδικές στιγμές σε Επίδαυρο, Ηρώδειο.

Επίσης, διαδκέδαση δεν είναι μόνο ντάμπα ντούμπα. Διασκέδαση είναι να πας και μία ωραία βόλτα με τα πόδια σε ένα μεγάλο κήπο (πείτε μου τώρα τον Βασιλικό να γελάσω), να πας να δεις περιοδεύοντα έργα τέχνης σε αίθουσες τέχνης ή να κάνεις μία μεγάλη βόλτα με ποδήλατο...πράγματα άγνωστα για την Ελλάδα. Εδώ διασκέδαση είναι, λουστράρομαι, έχω πλύνει το αμάξι μου, δυνατή μουσική, φορτώνω μουνιά, alpha τράπεζα πίστεως (πρώτο τραπέζι πίστα), λαδώνω maitre και πρώτη μούρη στο καβούρι. Αυτά!

Πάλι καλά που άλλαξαν λίγο τα πράγματα και πάμε και σε καμία συναυλία στο Tera Vibe...πάλι καλά.

Έχουμα δεκάδες clubs (απομιμήσεις ξένων), εκατοντάδες bars και χιλιάδες καφετέριες όπου μας πιάνουν τον κώλο κανονικά για ποτά μπόμπες και έχουμε και πολλά μπουζούκια όπου ανατρέπουμε κάθε οικονομική θεωρία με τους λογαριασμούς που κάνουμε για να πετάμε λουλούδια από το νεκροταφείο σε καλλιτέχνες και πάλι παγκόσμιου βεληνεκούς οι οποίοι όλοι τραγουδάνε το ίδιο πράγμα, δλδ την αδικία της ζωής που τους παράτησε μία γκόμενα....

Πείτε με ξενέρωτο, πείτε με ότι θέλετε, αλλά αυτό δεν φτάνει για να διασκεδάσω. Το έκανες μία, το έκανες δύο....βαρέθηκες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Προφανώς συγχέεις την οργάνωση με την ομορφιά. Ισως αξίζει να το ψάξεις και να καταλάβεις τη διαφορά.

Αν σιχαίνεσαι την ελλάδα, τότε απορώ τι δουλειά εχεις και μιλάς με σιχαμερούς έλληνες.

Αυτό το -ουμε στο τέλος της δεύτερης πρότασης μου προκαλεί απορία. Εισαι Γερμανός ή απλά θεωρείς εσυ τον εαυτό σου τέτοιο;

Μην συγχαιεις τους πολιτικους με τους (σιχαμερους οπως λες) Ελληνες.
Εγω την πολιτικη σας (σε διαφορους τομεις κατακρινω) και οχι εσενα πρωσοπικα σαν ατομο.
Δεν εχω κατι μαζι σου, ουτε με κανεναν σας!
Διαχωριζω την θεση μου απλα.

Ας πουμε οτι ειμαι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ναι αλλά επειδή εμείς δεν τη συχαινόμαστε, για ευνόητους λόγους, καλύτερα θα ήταν να συγκρατείσαι λίγο και να εκφράζεις τόσο έντονα συναισθήματα για άλλες χώρες που θα δείξουν κατανόηση και όχι στο δίαυλο

Δεν την συνχαινεσαι απο ποια αποψη?
Ουτε εγω την συχαινομαι με τον τροπο που λες.
Στην παραλια της Βαρκιζας ας πουμε κανω καμια βουτια.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Για μενα ομως πιστευω πως μεσα απο την οργανωση υπαρχει ομορφια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Speed, εσυ τι καταλαβαίνεις απο το "με την Ελλαδα που τοσο πολυ συχαινομαι";

Δεν εχω διάθεση για αντιπαράθεση. Απλά σου επισημαίνω το συγκεκριμένο, το οποίο όμως ειναι ένα απο τα πολλά ποσταρίσματά σου αντίστοιχου ύφους

Χαλάρωσε λιγο. Και αμα δε γουστάρεις μην ξανάρθεις ποτέ. Θα ζήσουμε και χωρίς εσένα.  

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά ένα απλό και αλάνθαστο τεστ!

Αν πραγματικά η σημερινή Ελλάδα ήταν τόσο όμορφη χώρα και εμείς οι Έλληνες τόσο ευτυχισμένοι τότε οι γυναίκες γύρω μας θα μας κοιτούσαν στα μάτια και θα μας χαμογελούσουν! Θα ήταν άνετες και φιλικές μαζί μας!

Τόχετε δει εσείς πουθενά αυτό;

Γιατί εγώ μιζέρια, εγωπάθεια, άγχος, υστερία και εχθρότητα βλέπω (και δεν μιλάω προσωπικά για μένα. Στη στάση των γυναικών γενικότερα αναφέρομαι. Και οι γυναίκες - επειδή επεξεργάζονται πιο λεπτα τα πράγματα και συμπεριφέρονται αντανακλαστικά - είναι ο καλύτερος καθρέπτης μιας κοινωνίας)!

Κοροιδευόμαστε τώρα; Μια οικτρή σκατοκοινωνία είμαστε!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επειδή έχω ζήσει και άλλες εποχές, σκατοκοινωνία γίναμε, κάτω από κάποιες συνθήκες

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Speed, εσυ τι καταλαβαίνεις απο το "με την Ελλαδα που τοσο πολυ συχαινομαι";

Δεν εχω διάθεση για αντιπαράθεση. Απλά σου επισημαίνω το συγκεκριμένο, το οποίο όμως ειναι ένα απο τα πολλά ποσταρίσματά σου αντίστοιχου ύφους

Χαλάρωσε λιγο. Και αμα δε γουστάρεις μην ξανάρθεις ποτέ. Θα ζήσουμε και χωρίς εσένα.  

Ειναι ο τροπος μου (Συγνωμη αν τα λεω αποτομα, Τι να κανω?)

Συζητηση κανουμε!
Ενταξι καποιος μπορει να ξεφυγει (Εγω δεν το συνηθιζω).

Χαλαρος ειμαι και θα προσπαθω να μην τα λεω τοσο ανοιχα πλεον γιατι ενοχλειστε.
Κατεβαινω συχνα και μ'αρεσει. Ζητε ηδη χωρις εμενα. Γι'αυτο την εχω κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom