Το ΜΟΝΟ καλο που εχει η Ελλαδιτσα σας και ξαναλεω το ΜΟΝΟ......ειναι οι διακοπες και η διασκεδαση.
ΣΥΜΦΩΝΩ 100%
Ειδικά όσον αφορά τον τομέα της διασκέδασης, η ποικιλία της στην Ελλάδα είναι από τις κορυφαίες στο κόσμο !!!
Το ΜΟΝΟ καλο που εχει η Ελλαδιτσα σας και ξαναλεω το ΜΟΝΟ......ειναι οι διακοπες και η διασκεδαση.
Ρε speed όλα καλά, και εγώ αρκετά γερμανόφιλος είμαι λόγω κουλτούρας (μουσικής) και επιστημών. Γιατί αφού όλα είναι τόσο τέλεια στη Γερμανία, που έχω μείνει κιόλας, δεν μιλάς με Γερμανούς σε site ή στη pub, αλλά σε πολλές ευκαιρείες εκφράζεις - δογματικά - απαξιωτικά σχόλια για την Ελλάδα και τους Έλληνες αρκετά άκριτα;
Το οτι μιλαω απαξιωτικα για την Ελλαδα τωρα τελευταια το κολλησα αυτο και δεν γνωριζω τον λογο. Ισως ειναι το "βλεπω και συγκρινω" σε πολλα θεματα.
Καποιες φορες το κανω εντονα ε? Πρεπει να το προσεξω.
Τωρα το θεμα με τα φορουμς δεν το εχω ψαξει ακομη διοτι ειμαι στην φαση της εκμαθησης της Γερμανικης γλωσσας αν και ειμαι μελος σε ενα, αλλα μονο παρακολουθω το τροπο που γραφουν...!
Οσο για τις Pub πηγαινω συχνα και μιλαω αρκετα με τους ανθρωπους εδω!!!
Επισης για το οτι μπαινω ΜΟΝΟ στο bourdela νομιζω το εχω ξαναπει καπου οτι ειναι και αυτο το seite ενας διαυλος επικοινωνιας με την Ελλαδα που τοσο πολυ συχαινομαι!
"Ελλάδα, η ομορφότερη χώρα του κόσμου"
Μάλιστα.
Φαντάζομαι οτι για να εχει βαρύτητα μια τέτοια δήλωση θα πρέπει κανείς να έχει επισκεφτεί πολλές χώρες και μετά, έχοντας την εμπειρία και τη γνώση, να καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό
Μαζί με το "Θεσσαλονίκη, η πιο ερωτική πολη" , το "ελλάδα, η ωραιότερη χώρα του κόσμου" αποτελεί μια πρόταση χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα
Οπως καθένας χωριατάκος θεωρεί το χωριό του καλύτερο, έτσι και ο έλληνας που δεν έχει ταξιδέψει ΠΟΛΥ, πιστεύει οτι ζει στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου.
Ο Yorgos έχει δίκιο όταν αναφέρει βασικά αγαθά όπως αυτό της υγείας, και μιλάει για την ύπαρξη όμορφων παραλιών και αλλού.
Δε θεωρώ τη Γερμανία την ομορφότερη χώρα του κόσμου. Ειναι όμως σίγουρα μια απο τις πιο σωστά οργανωμένες
Στα θετικά: ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το πιο `γραφικό' σε όλο το κόσμο, με γραφικούς οπαδούς - με εμένα πρώτο-, με 15 αθλητικές εφημερίδες, με δεκάδες εκπομπές που λέμε τον πόνο μας για την ομάδας μας και βγάζουμε το καφριλίκι μας, και στο τέλος τι γίνεται: πρωταθλητής ο γαύρος....
Επιδη λοιπον εχει σωστη οργανωση ΕΙΝΑΙ απο τις ομορφοτερες χωρες.
Ενταξι δεν ειπαμε οτι ειναι ουτοπια (Ελβετια δηλαδη) αλλα το παλευουμε!
Εδώ και 20 χρόνια ακούω τις ίδιες κατηγορίες, με αυτούς που τις κάνουν να μην θεωρούν εαυτόν μέρος του προβλήματος, απλώς θεατές. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα κάνετε και κάτι άλλο από το να τα αναπαράγετε λεκτικά
Αυτό είναι το πιο μαμημένο πράγμα που έχει καταφέρει να κάνει η σύγχρονη Ελλάδα σε πολλά από τα παιδιά της: να τη συχαίνονται!
ΣΥΜΦΩΝΩ 100%
Ειδικά όσον αφορά τον τομέα της διασκέδασης, η ποικιλία της στην Ελλάδα είναι από τις κορυφαίες στο κόσμο !!!
Προφανώς συγχέεις την οργάνωση με την ομορφιά. Ισως αξίζει να το ψάξεις και να καταλάβεις τη διαφορά.
Αν σιχαίνεσαι την ελλάδα, τότε απορώ τι δουλειά εχεις και μιλάς με σιχαμερούς έλληνες.
Αυτό το -ουμε στο τέλος της δεύτερης πρότασης μου προκαλεί απορία. Εισαι Γερμανός ή απλά θεωρείς εσυ τον εαυτό σου τέτοιο;
Ναι αλλά επειδή εμείς δεν τη συχαινόμαστε, για ευνόητους λόγους, καλύτερα θα ήταν να συγκρατείσαι λίγο και να εκφράζεις τόσο έντονα συναισθήματα για άλλες χώρες που θα δείξουν κατανόηση και όχι στο δίαυλο
Προφανώς συγχέεις την οργάνωση με την ομορφιά. Ισως αξίζει να το ψάξεις και να καταλάβεις τη διαφορά.
Ρε παιδιά ένα απλό και αλάνθαστο τεστ!
Αν πραγματικά η σημερινή Ελλάδα ήταν τόσο όμορφη χώρα και εμείς οι Έλληνες τόσο ευτυχισμένοι τότε οι γυναίκες γύρω μας θα μας κοιτούσαν στα μάτια και θα μας χαμογελούσουν! Θα ήταν άνετες και φιλικές μαζί μας!
Τόχετε δει εσείς πουθενά αυτό;
Γιατί εγώ μιζέρια, εγωπάθεια, άγχος, υστερία και εχθρότητα βλέπω (και δεν μιλάω προσωπικά για μένα. Στη στάση των γυναικών γενικότερα αναφέρομαι. Και οι γυναίκες - επειδή επεξεργάζονται πιο λεπτα τα πράγματα και συμπεριφέρονται αντανακλαστικά - είναι ο καλύτερος καθρέπτης μιας κοινωνίας)!
Κοροιδευόμαστε τώρα; Μια οικτρή σκατοκοινωνία είμαστε!
Speed, εσυ τι καταλαβαίνεις απο το "με την Ελλαδα που τοσο πολυ συχαινομαι";
Δεν εχω διάθεση για αντιπαράθεση. Απλά σου επισημαίνω το συγκεκριμένο, το οποίο όμως ειναι ένα απο τα πολλά ποσταρίσματά σου αντίστοιχου ύφους
Χαλάρωσε λιγο. Και αμα δε γουστάρεις μην ξανάρθεις ποτέ. Θα ζήσουμε και χωρίς εσένα.