Νέα

Καλή μου Ελλαδίτσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για τα δύο παραπάνω post έχω να πω το εξής. Όταν ο κοινός οικογενειάρχης βρίσκεται μπροστά από τις κάλπες τι ακριβώς σκέφτεται; Όπως και όταν πληρώνει τους λογαριασμούς του. Όταν παθητικά καθέ 4 χρόνια επαναλαμβάνει το ίδιο μοτίβο 30 χρόνια τώρα και ενδιαμέσως το μόνο ενδιαφέρον του είναι τι έχει ο χ γείτονας αντί τα τόσα προβλήματα, είναι επόμενο να μην έχει τα 300 ευρώ - που θα έπρεπε να ήταν 100  - για να πάει διακοπές

Επισκέπτης
Στην Γερμανια εχει τετοιο που εισαι τωρα Ε. :2funny: :2funny: :2funny:
Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα εεεεεεεεεεεεεεεεε  Palios pounai alios ειναι και ολη η υπολοιπη.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Leonoro το θέμα μας εδώ δεν είναι αν ψηφίζουν σωστά οι Έλληνες αλλά αν έχει σήμερα ομορφιές η Ελλαδίτσα μας. Και προσωπικά εγώ βρίσκω πολύ ασχήμια στη σημερινή Ελλάδα!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή τα 300€, που εκφράζεις παράπονο, είναι μέρος του τοπίου;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Leonoro το θέμα μας εδώ δεν είναι αν ψηφίζουν σωστά οι Έλληνες αλλά αν έχει σήμερα ομορφιές η Ελλαδίτσα μας. Και προσωπικά εγώ βρίσκω πολύ ασχήμια στη σημερινή Ελλάδα!

....το 'χει πει ενα αλλο παλλικαρι εδω μεσα παλιοτερα.....η Ελλαδα ειναι η πιο ομορφη χωρα στον κοσμο κι αξιζει για να κανεις μονο διακοπες.....εαν θελετε Κρατος και ποιοτητα ζωης στην πολη πηγαινετε στην Ελβετια , Αυστρια κλπ
Και σταματηστε καποιοι να μας ζαλιζετε τα αρχιδια με τους πολιτικους και τις εκλογες καθε 4 χρονια....ας κοιταξουμε επιτελους τα μουτρα μας στον καθρεφτη....εχουμε ευθυνη κι εμεις οι ΠΟΛΙΤΕΣ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς λέω. Διάβασε πιο προσεκτικά την επόμενη φορά

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδή τα 300€ είναι μέρος του τοπίου;

Σύμφωνα με τις οικονομικές επιστήμες ναι! Τι να το κάνω γαμώ τη τουτάνα μου που έχω τη Μύκονο 2,5 ώρες από την Αθήνα όταν το κράτος μου δίνει άθλιο βασικό μισθό που δεν μου επιτρέπει ούτε με σφαίρες να πάω με την οικογένεια μου και να απολαύσω τις παραλίες αυτού του - όντως υπέροχου - νησιού αλλά και αντίστοιχα οποιουδήποτε άλλου όμορφου ελληνικού νησιού;

Τι νόημα έχει να λέω ότι η Ελλάδα έχει όμορφα νησιά και γενικά μέρη όταν οι ξένοι τα απολαμβάνουν πιο πολύ από μένα και την οικογένεια μου;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και αυτά από που προέρχονται δλδ; :2funny: Μόνα τους;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου. Αλλα κατοικείται από τα μεγαλύτερα τσογλάνια του κόσμου με συνέπεια να είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο και σκουπιδότοπος του κόσμου.

Και ναι, στην Γερμανία, δεν έχει τις ομορφιές (καλοκαιρινές) που έχει εδώ, αλλά όσες έχει, είναι τόσο καθαρές που μπορείς να φας από το πάτωμα. Δεν ισχύει το ίδιο εδώ σε καμία περίπτωση.

Πήγα μία βόλτα στο Σχοινιά σήμερα, από την μεριά που έχει τις ταβέρνες και έκανα slalom για να αποφεύγω τα σκουπίδια και τα πεταμένα μπουκάλια.

Να μην αναφερθώ στην παράνομη εκμετάλλευση της παραλίας από διάφορους "μάγκες", μιλάω για την άλλη μεριά του Σχοινιά...

Έχουμε απίστευτο μήκος ακτών, αλλά είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που πληρώνεις αέρα για μία ξαπλώστρα, και μάλιστα χοντρά.

BABY, έχεις γυρίσει κόσμο....σου ζήτησε κανείς σε πολιτισμένα και πραγματικά χλιδάτα καλοκαιρινά θέρετρα αέρα για να κάτσεις σε ξαπλώστρα? Ούτε Ίμπιζα, ούτε St. Tropez το έχω συναντήσει αυτό....μόνο εδώ στα Βαλκάνια και το βάζουμε και στις ειδήσεις και για μαγκιά. Αδιανόητο, να πληρώνεις αέρα για ξαπλώστρα σε παραλία που συχνάζουν οι τρομερές διασημότητες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως Μενεγάκη, Κωστόπουλος ένα μάτσο γλάστρες του πρωϊνού καφέ και ποδοσφαιριστές του πιο γελοίου πρωταθλήματος του κόσμου και όταν σε απόσταση λιγότερη των 20 λεπτών με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο και εάν κινηθείς, έχει εξίσου όμορφες παραλίες.

Μην τρελλαθούμε, η Ελλάδα θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ ίσως να είναι η πιο όμορφη, ή από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, αλλά δυστυχώς κατοικείται από κάφρους και κορόϊδα που της έχουν γαμήσει την μανούλα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και αυτά από που προέρχονται δλδ; :2funny: Μόνα τους;

Το θέμα Leonoro ξέρεις ποιο είναι; Ότι στην Ελλάδα ο νοικοκύρης (των 600-700-800-1000 Ευρώ) βγαίνει μαλάκας και δεν μπορεί να απολαύσει τη χώρα του (αφού το μηνιάτικο του αντιστοιχεί σε 2-4 μέρες παραμονής με την οικογένεια του στο νησί) ενώ το κάθε λαμόγιο - επιτήδειος - κλέφτης απολαμβάνει στο φουλ - ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ - την Ελλάδα! Αυτό κάνει την πατρίδα μας όμορφη; Ή (μαζί με χιλιάδες άλλα) καραμπινάτα άσχημη;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Το θέμα Leonoro ξέρεις ποιο είναι; Ότι στην Ελλάδα ο νοικοκύρης (των 600-700-800-1000 Ευρώ) βγαίνει μαλάκας και δεν μπορεί να απολαύσει τη χώρα του (αφού το μηνιάτικο του αντιστοιχεί σε 2-4 μέρες παραμονής με την οικογένεια του στο νησί) ενώ το κάθε λαμόγιο - επιτήδειος - κλέφτης απολαμβάνει στο φουλ - ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ - την Ελλάδα! Αυτό κάνει την πατρίδα μας όμορφη; Ή (μαζί με χιλιάδες άλλα) καραμπινάτα άσχημη;

Κανείς δεν απολαμβάνει κολλητέ, η βρώμα και η μόλυνση δεν γνωρίζει πορτοφόλια. Τι σημασία έχει εάν μένεις π.χ. στον Αστέρα ή στο Grand Resort ή στο Cape Sounio μέσα στην χλιδή, όταν οι θάλασσες γύρω από την Αττική δεν προσφέρονται ούτε για χέσιμο πια?

Πολλά τα αντίστοιχα παραδείγματα, πάρα πολλά....η μόλυνση δεν γνωρίζει πορτοφόλια, όλους τους πιάνει αργά ή γρήγορα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κανείς δεν απολαμβάνει κολλητέ, η βρώμα και η μόλυνση δεν γνωρίζει πορτοφόλια. Τι σημασία έχει εάν μένεις π.χ. στον Αστέρα ή στο Grand Resort ή στο Cape Sounio μέσα στην χλιδή, όταν οι θάλασσες γύρω από την Αττική δεν προσφέρονται ούτε για χέσιμο πια?

Πολλά τα αντίστοιχα παραδείγματα, πάρα πολλά....η μόλυνση δεν γνωρίζει πορτοφόλια, όλους τους πιάνει αργά ή γρήγορα.

Διαφωνώ χοντρά κολλητέ!

Πρώτα απ' όλα μην το πάμε στο οικολογικό γιατί έχει πια γαμηθεί ολόκληρος ο πλανήτης μας!

Υπάρχουν, όμως, μέρη λιγότερο μολυσμένα από κάποια άλλα. Αν είχαμε π.χ τα φράγκα 3-4 κολλητοί και νοικιάζαμε μαζί για ένα μήνα κότερο (μέσα στο οποίο θα βάζαμε και κάποια γαμιστερά CT) και κάναμε κρουαζιέρα (διαλέγοντας κάθε φορά τους καθαρότερους και πιο απομονωμένους όρμους για να ρίξουμε τις βουτιές μας) τότε να δεις όλοι με μια φωνή πώς θα λέγαμε ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Τα λες ξανά, λες και γίναν ξαφνικά. Τα τελευταία 25 years, where were you;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εχθές ...στο μπαλκόνι...η ώρα 12.30....και κανείς δεν κοιμόταν...φασαρία λες και ήταν πρωί.....γουσταρωωωωωω

Γερμανία....απο τις 9....μαρς στα κρεβάτια...μπλιαχχχ

Ετσι.  :police:
Διοτι υπαρχει συστημα εδω!  :knuppel:

Verstanden?  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Διαφωνώ χοντρά κολλητέ!
Πρώτα απ' όλα μην το πάμε στο οικολογικό γιατί έχει πια γαμηθεί ολόκληρος ο πλανήτης μας!
Υπάρχουν, όμως, μέρη λιγότερο μολυσμένα από κάποια άλλα. Αν είχαμε π.χ τα φράγκα 3-4 κολλητοί και νοικιάζαμε μαζί για ένα μήνα κότερο (μέσα στο οποίο θα βάζαμε και κάποια γαμιστερά CT) και κάναμε κρουαζιέρα (διαλέγοντας κάθε φορά τους καθαρότερους και πιο απομονωμένους όρμους για να ρίξουμε τις βουτιές μας) τότε να δεις όλοι με μια φωνή πώς θα λέγαμε ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!

Την έχω κάνει την άσκηση που αναφέρεις και όχι μία φορά, και θα έλεγα ότι το πιο πιθανό είναι να έβαζες πλώρη προς Τουρκία μεριά...ειδικά όταν έβλεπες τι πληρώνεις στην Ελλάδα και για ποιες υπηρεσίες όταν λιμενίζεσαι. Ευτυχώς το Ιόνιο αντέχεται ακόμη.

Μην πας μακριά, κάνε την υπέρβαση και δοκίμασε καλοκαιρινές διακοπές εξωτερικό. Ισπανία, Ιταλία, Νότια Γαλλία (όχι στις χλιδές) κλπ και θα δεις διαφορές που δεν θα το πιστεύεις. Εάν γίνεις και τολμηρός και πας και πιο μακριά, θα τραβάς τα μαλλιά σου με τις διαφορές σε απόλυτο κόστος αλλά και στη σχέση απόδοσης τιμής.

Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι ο μόνος τόπος σε αυτό τον πλανήτη με ωραίες παραλίες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το ΜΟΝΟ καλο που εχει η Ελλαδιτσα σας και ξαναλεω το ΜΟΝΟ......ειναι οι διακοπες (οχι του ρευματος, διοτι εχετε και απο αυτες  :grin:) και η διασκεδαση.  :grouphug:

Τιποτε αλλο.  :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε speed όλα καλά, και εγώ αρκετά γερμανόφιλος είμαι λόγω κουλτούρας (μουσικής) και επιστημών. Γιατί αφού όλα είναι τόσο τέλεια στη Γερμανία, που έχω μείνει κιόλας, δεν μιλάς με Γερμανούς σε site ή στη pub, αλλά σε πολλές ευκαιρείες εκφράζεις - δογματικά - απαξιωτικά σχόλια για την Ελλάδα και τους Έλληνες άκριτα;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου. Αλλα κατοικείται από τα μεγαλύτερα τσογλάνια του κόσμου με συνέπεια να είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο και σκουπιδότοπος του κόσμου.

Μην τρελλαθούμε, η Ελλάδα θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ ίσως να είναι η πιο όμορφη, ή από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, αλλά δυστυχώς κατοικείται από κάφρους και κορόϊδα που της έχουν γαμήσει την μανούλα...

Δυστηχώς, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ :(

Εμενα χρόνια στο εξωτερικό (για σπουδές) κι έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλο το κόσμο, ΠΟΥΘΕΝΑ (σε πολιτισμένα κράτη φυσικά) δεν έχω δει τέτοια κατάσταση όπως εδώ... ΛΥΠΑΜΑΙ που 24 ετών παρασύρθηκα, έκανα το ΛΑΘΟΣ και γύρισα... αλλά σκέφτομαι πάρα πολύ ΣΟΒΑΡΑ να φύγω... για πάντα αυτή τη φορά!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Yorgos κατά σύμπτωση έχω ζήσει και στα 3 μέρη που αναφέρεις (Ισπανία, Νότιο Γαλλία, Ιταλία) και μάλιστα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τι να συγκρίνω τώρα; Άσε θα με πιάσει κατάθλιψη!

Τη μόνη μαλακία πούχω κάνει είναι ότι μέχουνε παγιδέψει οι υποχρεώσεις εδώ και δεν είμαι στις Βαλεαρίδες με τις chicas calientes η στην Cote d' Azur με τα αλά Μπριτζίντ Μπαρντό υπερ-ερωτικά Γαλλικά μωρά!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
"Ελλάδα, η ομορφότερη χώρα του κόσμου"

Μάλιστα.

Φαντάζομαι οτι για να εχει βαρύτητα μια τέτοια δήλωση θα  πρέπει κανείς να έχει επισκεφτεί πολλές χώρες και μετά, έχοντας την εμπειρία και τη γνώση, να καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό

Μαζί με το "Θεσσαλονίκη, η πιο ερωτική πολη" , το "ελλάδα, η ωραιότερη χώρα του κόσμου" αποτελεί μια πρόταση χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα

Οπως καθένας χωριατάκος θεωρεί το χωριό του καλύτερο, έτσι και ο έλληνας που δεν έχει ταξιδέψει ΠΟΛΥ, πιστεύει οτι ζει στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου.

Ο Yorgos έχει δίκιο όταν αναφέρει βασικά αγαθά όπως αυτό της υγείας, και μιλάει για την ύπαρξη όμορφων παραλιών και αλλού.

Δε θεωρώ τη Γερμανία την ομορφότερη χώρα του κόσμου. Ειναι όμως σίγουρα μια απο τις πιο σωστά οργανωμένες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom